World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

detto, de azert magunk kozt szolva lvl60 jatek es lvl70 jatek (es karakter) kozott van egy hangyafasznyi kulonbseg, foleg ugy,hogy a regi teruleten is lesz lvl70 content.

szoval ha ez ennyire gecifontos (lasd KOTELEZO) lesz mindenkinek akkor adjak ki egy patch v ingyenkieg (OMG LETEZIK ILYEN akar hiszitek akar nem oO) formajaban.

megjohogy nem hulyek lemondani (?)6millio kis korong eladasarol 😄
na szal errol ennyit😄

anti hero

tudom tudom, nem hulyek, kisajtolnak mindent.
ja nem havidijat meg nem emeltek..
na majd az is lesz 😄

anti hero

BEAST
ööö...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
jaja énis azt hittem hogy így lesz , hisz ígyis úgyis megveszi aki kiváncsi ... anno EQ-hoz sem vettem meg az összes kieget =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
annak tartod vagy sem, biznisz iz biznisz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jaami lemaradt- ezt a fajta mentalitast, hogy aki nem veszi meg kieget nem lehet lvl70, tovabbra is irdatlan nagy faszsagnak tartom

anti hero

Holy paladin nem látja semmi hasznát benne.

ja, igazad volt.
eddigi tapasztalataim nem ilyek voltak kiegvasarlasok teren, en csak abbol indultam ki.
sajnos, hogy rakenyszeritenek ilyen modon a vasarlasra

es ezt nem azert mondom, mert nem fogja mindenki megvenni a kieget, mert megfogjak. en is megfogom. csk ez a fajta uzletpolitika hanyingert okoz.
na mind1 mindig tanul vmi ujat az ember
😄

anti hero

The Garrett
jo de ne a lehuzos bs bol indulj ki 😄 veknilashon ilyen 30-40gkért craftolnak mindent.

Bs "kereskedelme" eleg egyedulálló EU ban szerintem 😄

MrStokes
Raadasul a SageBlade receptje world drop, es mint ilyen eleg ritka.

Thottbot-on irja a gyerek h mivel egyetlen 1 embernek van meg a recept, ezert 200 g-ert csinalja.

Azt nem tudom megitelni, hogy mennyire hasznos ez a cucc, de pl Lionheart Helm-et meg mindig 100-150 g-ert kesziti az a 2-3 ember BS-en.
Termeszetesen Lionheat Helm eseten konnyen belathato, hogy mennyire hasznos kis item a plate hasznalok koreben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hát nem tudom
egy blackfuryhoz azt hiszem thorium-os repuból revered kell, az nem két fillér, megaztán magához a cucchoz is kell (nem vagyok biztos benne hogy az új pecs után mennyi) vagy 6 core, meg arcanite, az anyagára összesen van vagy 800g, azután össze kell szedni még egy-két cimborát, lemenni BRD-be, megcsinálni...

szerintem LOL-t két típusú ember mond:

- akinek van a klánjában TBH revered/exaltded kovács (de az vélhetõleg nem csináltat magának ilyen fegyvert, hanem hullik neki HLI-bõl)
- aki a környékén sincs annak hogy tudja mirõl van szó / környékén sincs annak, hogy meglegyen hozzá a cucc...

Azért a TBH-s repu nem az a sima timbermaw farmolós típus...

capaszabi
én is annyira gondoltam, de a reakciók a LOLban kimerülnek...

Mármint a BRD-be mászkálós kovácsolós cuccok esetében

Az általánosan elterjedt díj 50g - legalábbis Arathoron

Elõzetes a BC rõl?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Chrystopher
<#falbav> <#idiota> <#banplz>
<#ejnye1>

Davidus
diablo 3 demo?😄

V9ykn8_TZL0

Barátom nemrég vette meg és neki is volt 5. cd patchekkel, de Garrett készrepeccseltet írt.

TSW: Tunderke

capaszabi
Sageblade craftingért mennyit lehet kérni, ha ugy adja az illetö az anyagokat hozzá?

Ue. Blackfury-ra és Black Amnestyre ill. Dark iron reaverre?

plx<#conf>

capaszabi
tessék menni dolgozni, még nincs fél5 😄

capaszabi
aki eltalálja kap egy pörköltes-csokis nyalókát...

PiszkosFred
Vad Kati best of?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
múlt héten havernak Nizzában vett frencs verzsön már 5 CDs volt. lehet tippelni az 5. CD-n mi van...

Sephi
Owned 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

capaszabi
"az remelem tudod hogy ez egy faszsag amit mondtal 😄"

O RLY?

"Players without the expansion will not be able to level to 70."
"When you install the Burning Crusade, your experience bar will no longer be capped out and you'll be allowed to gain experience using all methods currently available, such as questing and killing non-trivial mobs."

NO WAI !!!
<#nezze>Lehet mégse fasság...<#nezze>

Lazarus
Lassan oda jutunk hogy bosskillnél mindenki 1 gombot spammel mint egy eszelõs, az addonok meg elinzéznek mindent
Davidus
a lényeg hogy ne kelljen játszani csak hömpölyögni mi?

V9ykn8_TZL0

hát azért az a beépített cucc nem annyira ugyanaz mint a CTRA...

Egyelõre még hiányzik nekem a decursive része, fõleg az elõre beállított templatek tetszenek, nincsen táskába benézõs balhé hogy pisti hozott e reagenst, vagy durability csekk, hogy pisti javított-e, de például hiányozna az emergency monitor is, meg a resurrect monitor is...

Biztosan van még pár dolog, bár az igaz, hogy egyre több dolgot vesznek át, ami azért dícséretre méltó...

Count Adyn
Meg aranyeret Bloodscalp aranyra mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Hmm, pedig meg vmi meg remlett is 😄
Ezt bebuktam 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En meg Bloodscalp aranyat cserelnek RL aranyra...

The Garrett
van beépített raidassist, ami kb mindent tud amit a CTRA... 😊

MrStokes
Lassan Blizz mar megegyezhetne a CTMOd fejlesztokkel, hogy integraljak mar bele a jatekba a RaidAssitot v mi.

bloodscalp aranyat cserélnék ARATHOR-aranyra!
min.: 300G , max.: 800G

/wme

gkick annak aki régivel megy raidre

hm, jön az 1.54 -es CTRA, nem kell majd neki külön csatorna, meg broadcast, meg nem kaptam meg, stb... jó lesz 😊

mehet majd az anyázás a guildben hogy mindenki frissítsen, mert nem lesz kompatibilis az elõzõekkel 😊

us-el patcheld, és a realmlist.wtf fileban írd át us-t eu-ra, ha új patch van akkor mindig vissza kell majd írni.

The Garrett
TÉK!

The Garrett
nekem még a us open beta kliensem volt mostanáig 😄😄😄

PiszkosFred
Oh te gyermek. Majd egyszer kinõsz a dackorszakból, és meglátod, szép is tud lenni ez a világ. De addig duzzogj és dühöngj csak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hat ellege szerencsetlen figura vagy 😛
angolul megtanulni? ugyanmar a vilag tanuljon meg magyarul 😛
a linkben ott a hitelkartyaszam oldal, de hasznalni mar nem tudod 😛
en 3 accountot csinaltam vele
Mindenki mas kocka aki tud ezzel jatszani,de te is az szeretnel lenni de az sehogy sem akar osszejonni es itt sirsz ezert.
Nagyon meglepodsz hogy nem 60. szinten, epic cuccokal, 1000g vel kezdodik a jatek, hat ez igy eleg szar 😛

May the force serve you well!

idõnként van új, azt hiszem hogy az 1.9.4-est lehet a trial óta tölteni, igaz már ahhoz is csak full patch a jó.

The Garrett
en azt is remelem a kieggel egyutt kiadnak egy készre peccselt alapwow verziot is 😊 kicsit unalmas a reinstall után 3-4 órákat peccselni 😄

bankban laggoltam :p

4. nagyon jó hír

Azt mondták hogy AH-ból néhányat be tud szerezni az is aki nem veszi meg, de gondolom azokkal nem megy sokra.

Tseric tegnapi postja:
1. Aiming for 4th Quarter of this year.
2. $40-50, but this is still subject to change.
3. Existing server structure will be used. Players will be able to play without the expansion and will be able to level to 70 without the expansion, but will be unable to access content from expansion (new dungeons, rolling new races).
4. Future plans are to release expansions on a more timely schedule. Aprroximately 1 year for each new expansion would be a rough estimate of our desires for future content outside of regular patching.
5. You can use our current forums for such topics. I've answer plenty of BC related questions here. 😉

Eyonix mai helyesbitese
Players without the expansion will not be able to level to 70. Tseric has already corrected this statement in another post. We were beta testing a new version of Tseric earlier this morning, and preliminary testing revealed this version to be slightly buggy. Until further notice, we'll continue to utilize the properties of the original Tseric.

We apologize for any confusion this matter may have caused you.

felesleges talalgatni
oO es tenyleg oO

anti hero

Fenrir
Én mindenképpen megveszem, nem is a +10 szint miatt hanem az új faj és szakma érdekel.

Tényleg, akinek nincs bc-je az nem tudja használni a socket item-eket sem?

A halál csupán a kezdet...

Davidus
aki tudja fizetni a havidíjat az a nyomott árú kieget is meg tudja venni

V9ykn8_TZL0