World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van itt ojan ember aki segitene egy rövid levelet irnia blizz-nek ?

Get a life!

The Garrett
mar van penzert kari transfer :o csekk account management.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
õõ ezt nem neked akratam címezni

๏̯͡๏﴿

Fenrir
Ha már warmupos legalább üthetne a weapon damage 2-300%-át, úgy megérné.

A halál csupán a kezdet...

MrStokes
Hat latod, fogalmam nincs, en sem hasznalom, es hozzad hasonloan nalam sincs fenn a actionbar-on. Gyakorlatilag meg sem vettem a skill-t. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Alapvetoen minden szerveren uj karit csinalsz, majd valamikor a kesobbiekben lehetoseg lesz a karakterek szereverek-kozotti hurcibalasara penzert, de jeleneleg nem el ez az opcio.

Ezt leszamitva szokott lenni a nagy jatekosszammal rendelkezo szerverekrol idonkent iranyitott karakter-transzfer. Ez azt jelenti, hogy meghatarozott idotartamban meghatarozott szerverrol megint csak meghatarozott szerverre tortenhet a transzfer. Ennyi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egy karaktert fél évente 20 euróért lehet átvinni máshova.

Fenrir
De miért használnád ezt amikor annyi rage-bõl üthetsz másik kettõt ami többet sebez?

Én sem látom értelmét és nekem sincs még csak az actionbaromban sem 😊

MrStokes
Sztem a warriorok 95 szazalake nam hasznalja kb semmire, mert nagyon szituacio-fuggo a hasznalhatosaga. En sem hasznalom, nem is nagyon latom ertelmet. Meg csak disznek se jo, mert helyet foglal a bar-on. 😄

Esetleg PvE-ben tudom elkepzelni a hasznalatat, mondjuk amikor nem teged ut a mob es leglassab fegyvert hasznalsz, amikor van ido egyhelyben allni es castolni.

Saccard
Ok. És még annyi aztán nem zavarok tovább,hogy minden szerverre uj karit kell csinálnom?(nem tudom átvinni az adott karaktert egy másik szerverre?)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Itt automatikus minden, a blokkolás meg védések véletlenszerûen vannak, de növeli lehet az esélyét.

Saccard
Köszi szépen és még annyi, hogy itt ugye nem csak én vagyok ugy vele, hogy magától harcol a karim ha ráküldöm valamire(magyarul nem sajátkezüleg ütök meg blokkolok,mint az oblivionban)?Tudom kicsit láma kérdés dehát...És kössz a segítséget!

csináld a questeket szép sorban.

Ajánlott szerverek:
∙ PVP Szerver: Xavius
∙ RPPVP Szerver : Venture Co.
∙ PVE Szerver: Nordrassil

Saccard
Sziasztok. Nahh én most kezdtem és nem nagyon vágom, hogy mit érdemes ilyenkor csinálni a legelején aztán a másik hogy a magyarok(nagyrésze) melyik szerveren szokott játszani?

Fenrir
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs ezen a fórumon ignore funkció :\

capaszabi
meleg van vazze....

GothiK Aesh
rofl

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

MarkBlade
meg 1-2 napos karbantartás 😛
elvileg azt kéne, de ahogy te is, mindenki más is azért megy oda mert
1. nincs lvl60asa és ki akarja próbálni milyen
2. rerollolni akar, és ki akarja próbálni milyen
3. vonzza a fullepic látványa amit liveon nem tud elérni

ezeréves... :\

PiszkosFred
Nem, az exphez rakás új bug jár ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A kieghez jár +1/2 hónap felhasználhatóság ?

test serverre nem kikéne próbálnia kasztokat hanem azokat a kasztokat kell kipróbálni ami nekik is van hogy megnézzék h mi változott a pecs-be és irjanak a bug report-ba<#wave>

Get a life!

kár eröltetni, minden class imba! <#duhos2>

a slam-et lassú 2h fegyverrel érdemes használni, amikor sok "elkölthetetlen" rage-ed van, álló harc folyik és nem rajtad van az agro. figyelni kell a logban a normal hit-et és utána elnyomni. komolyan csak a twin-eknél érdemes használni aq-ban mert nem szabad ww-zni és állandóan max-on van a rage. más boss-onál csak alkalmanként, pl. miután proccol a WF és cd-n van minden, a heroic-tól meg fosol, h lehúzod. 😊
BEAST
kár szépíteni a dolgot az! =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Nekem mondhatod, én még csak swg tc-n voltam. Ott is sajnos ki kellett grindelni a szintet amíg nem raktak ki békát úgyhogy az nem volt valami élvezetes 😊

omg kipróbáltam a <akármelyik class>t a test serveren és levertem mindenkit úgy hogy szinte hozzám se tudtak érni!!44 ez valami hihetetlen imba class
<#sniffles>

Fenrir
Ha imba akkor imba 😊

nem semmi, test serveren vered azokat akik ugyanígy kipróbálják a classokat, és kb semmit nem értenek hozzá

Davidus
slam egy rakás szar😊 akkor érne valamit ha mozgás közben is lehetne használni

V9ykn8_TZL0

buff lold e hülye vagyok DOT

Get a life!

Fenrir
Hiába nyomod le ha warmupos akkor már lassú. Fõleg fury warriornál, neki sokat kell ütnie és gyorsan, hogy jöjjön a rage és lehessen spammolni a bloodthristöt.

Amúgy régen ez állat ütés volt csak vagy 10 peccsel ezelõtt szétnerfelte a blizzard és már semmit sem ér.

de buff a lényeg azt szaladgálok körbe körbe még a kiscsak is ütögeti nagyon teccik a lokk igaz test serveren van.Deamint jó lesz a hülye bankártyán a 4szám és feltudom tölteni róla az accom kezdek 1et nagyon teccik dot-dot-dot

Get a life!

Fenrir
Ez tény, horda jobb pvp-ben, de ezt néha ellensúlyozza az ally a gearjével. Utálom a thunderfury-s rugókat példáúl 😊

Lynx_TWL
mozgás persze kilõve castolás alatt.

valami nagy isten warrior megmondhatná

Crassus?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Ilyen nehéz ez a popszakma :\

Ilyenkor szeretnék rugó lenni ^^

MarkBlade
Itt a nerfen van a hangsúly 😊 Alinál ez már olyan erõs képesség a blizz szerint hogy vissza kell fogni 😊
Ami biztos a horda pvp-re az ally pvere van gyúrva..
Kipróbáltam egy warlokkot mert már nagyon kipróbáltam volna meg az az utolsó karakter amit inditanék<#vigyor1>.Nah de rájöttem ha lokk istenkirály azt hittem nehezen kezelhetö, bonyolult kari e nem!.1napig volt nálam és máris megtanultam vele jáccani.Már velerem a warriort,druidot,mage/néha,rugo(ha én látom emg elöbb<#vigyor2>,jah és a a sámánt nagyon odaverem 70-80% hp-m marad..WARLOCK=<#worship>

Get a life!

Lynx_TWL
igen tudom, azért kérdezem 1,5sec cast, talentból lenyomható 1re...

az az elkézpelésem, hogy egy 3.80as fegyvernél használható. csapsz egyet és van 3.8 seced nézni ahogy ütnek közbe a következõ ütésig. mortal strike +1 isntant ütés guye, de még indig van mondjuk 2 sec semmit tevésed. gondolom az üres idõk betöltésére találták ki slamet.

GothiK Aesh
loOl

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Fenrir
Sokat érek vele ha tõlem 50 yardra elõjön amikor ütök éppen valakit. Fõleg ha aimedet lõ, akkor aztán tényleg várhatom a spirit healert.

Fenrir
Xart sem ér mert warmupos.

Lynx_TWL
btw utálom amikor druida vagy shaman war stomp alatt maxra healezi magát

persze csak fel kell töltened egy min 2 honapos gc-vel vagy bankártyával

Get a life!

MarkBlade
de már nerfelték.. amikor tekerik az aimot már látod õket 😊
Lynx_TWL
mit kell kifejeteni azon, hogy a hordának van egy kurvajó képessége az allyval szemben?
tessék warrior vagy:
6an tekerik a zászlót, raged mondjuk lófasz, cleave csak kettõre hat, intimidating cdn van stompolsz egyet és szevasz. az a megszakítás sokat számít újból 10 sec amíg feltekerné az ellenség és lehet potn ez a +10sec számít abban, hogy reseljenek a társaid.
druida melyik aoevel szakít meg?
shaman totemje sem azonnal "robban"
ha egy hunter valami oknál fogva a leves közepében van itt a megoldás multi shot helyett:o
minek magyarázni az egyértelmût?
imo felesleges ragozni

ja és úgy egyébknt a slam warrior skill mire jó?😄 van egy elképzelésem, hogy ultralassú fegyvernél használatos, de egy tapasztalat warrior véleményére lennék kiváncsi.

Fenrir
Szeretnék pedig én is shadowmeldet, xar ám amikor lazán megyek lumber mill-re mert csak 1 gnóm mágus van ott, amikor meg elkezdem ütni kiugrik 2 nelf hunter és xarrálõnek.

igen, de másik emailcímre kell regisztrálj, és értelemszerûen új karaktert kell csinálj