World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Will of the Forsaken szerintem amúgyis jobb mint a Warstomp...
a mi kis sikerünk tgnapról aq20-ból:
12 ember jött össze a raidre, ezekkel végigirtottuk a thrarshmobokat Kurinnaxxig. itt kaptunk segítséget 1 db warlock személyében, majd levágtuk a bosst-, 13-an halál nélkül 😊
nekem ez nagy dolog, két hónapja az elsõ try-oknál még 20-an is képesek voltunk wipeolni itt, most meg 13-an tökéletes végrehajtással elhalt a jó öreg Kurinnaxx 😊
"az egy dolog" haha
egy bgn nem duel van:
aoe képesség >> all
๏̯͡๏﴿
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
de már mondták rám, hogy powerlevel-ler vagyok, pedig csak annyi a trükk, hogy betéve tudom már az összes quest-et...
melyik allys raciallel szakítod meg a zászlótekerõ hordásoakt?
๏̯͡๏﴿
A Hunicum játékosokat keres!
Az EU Kilrogg viszonylag friss szerver, lagmentes, medium populációjú. Ennek alliance oldalán alakult meg a Hunicum, egy magyar játékosokat összegyûjtõ guild, amelynek jelenlegi tagjai többségében high end instance-kben is tapasztalt játékosok rerollolva. A guild számára nagyon fontos a guildhangulat, a közösség, amely most van kialakulóban – ugyanakkor szándékunkban áll mielõbb elkezdeni a high end tartalom meglátogatását. Várjuk olyan leendõ társak jelentkezését, akik:
- elmúltak 16 évesek
- tapasztaltak (van legalább egy lvl60 karakterük, elõny ZG/MC tapasztalat)
- képesek és hajlandóak a közösségbe beilleszkedni
- képesek és hajlandóak belátható idõn belül lvl60 karaktert létrehozni
Legjobban összeszokott csapatnak örülnénk, ugyanis 5-8 emberre volna szükségünk még a tökéletes mûködéshez.
Mage-re és priest-re nincs már szükségünk, a többi kaszt képviselõit limitált mennyiségben szívesen fogadjuk.
Jelentkezni lehet a honlapon: Hunicum
A Fórum „Jelentkezés” topicjában, illetve több információ az „Újaknak” szóló fejezetben.
Bármi egyéb kérés/kérdés esetén kontakt Madeleine, Zefir vagy Melpomene.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
mondhattam volna úgy is, hogy 60e, 60 rongy, 60 ropi, 60k, soroljam még a szinonímákat? <#help>#help><#banplz>#banplz>
én komolyan hittem benne eddig, hogy egy 25-30 év közötti embernek több agya van ennél... de úgy néz ki, tévedtem <#whatever>#whatever>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Eladó egy lvl 60-as gnóm mágus a bloodscalpon. Full t2 meg mindenféle epixx. A karinál van 800 arany plusz mindenféle material kb 400 arany értékben. További információ a [email protected] e-mail címen illetve itt pm-ben. Az acc lejárt pár napja. Ha kell adok cd-ket is zsír hordás tokkal meg másfél kiló sertésszívet.
60.000FT (olcsó mertmár a faszom televan h mindenki csak ígérget)
"
Wildor81097-es postja reply a 81091esre:
"60 rugó???
lál, 20-at se adnék érte vaze'
"
na megint ki a hülye?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
V9ykn8_TZL0
Benyomtuk Moamot az addok spawnolása elõtt.
Lehet nem nagy szám, de mi örültünk neki 😉
hosszú táva csinálták a wowot, szvsz a 3. kiegészítõ elõtt nem fognak diablózni vagy más nagy névvel dobálózni, legfeljebb valami rts-el.
V9ykn8_TZL0
A wow egy öreg dolog, amikor kijön a kiegészítõ, közel lesz a második évhez... Egyszerûen lejárt a termék életciklusa. Feltételezem, hogy amikor a piaci részvételét tervezték, akkor arra gondoltak, hogy két év múlva mindenképp változtatnak rajta: vagy kivezetik, vagy felfrissítik. Biztos vagyok benne, hogy elkezték már programozni azt a játékot, ami majd felváltja, de valószínüleg látva ennek a sikereit, úgy dönöttek hogy az új ráér még, elõbb kicsit frissítgetik ezt.
Tulajdonképpen a fogyasztó szempontjából majdnem mindegy, hogy adott idõ után új terméket vesz, vagy frissítést (anyagilag legalábbis), mindkettõ mellett szólnak érvek.
A kiadó szempontjából is szinte mindegy, hogy új terméket fejleszt, vagy a régit frissíti: egy darabig a felhaszáló ragaszkodik a régihez, nem lehet meggyõzni hogy hagyja ott egy új kedvéért, de ez szépen lassan átcsúszik abba, hogy már nincs kihívás, unalmas, és ha nincs alternatíva, megveszi egy másik kiadó másik termékét inkább...
Azért azt nem lehet mondani, hogy az alapjáték változatlan lett volna ez alatt a két év alatt, elég sok új content került bele (még akkor is, ha egy része eleve benne volt félig kidolgozva)...
Exp megjelenésekor kábé 2 éves lesz a game (+/- pár hónap). Lev70es csapattal könnyebben össze tudod majd szedni azt a geart, illetve gondolom, amelyet most 40es raidekkel, hónapokig próbáltál. Picivel felgyorsul majd a full t1 elérése, és talán a t2 is. Nem azért, mert a instanceresetek csökkennek, hanem mert az eddigi raidek talán párhuzamosan, megosztva is képesek lesznek lenn érvényesülni. Vagyis aki kezd egy új fajt, aránylag (?) hamarabb utoléri felszerelés terén azon társait, akik akkor már két éve játszanak és szedték össze a geart. Két évente újrakezdeni valamit, még a hc típusnak sem lehet nagy probléma, akármennyire is kötõdik a mostani karakteréhez ezer szállal. Arról nem beszélve, hogy abszolúte nem lesz kötelezõ D vagy BE-t indítani, lehet maradni a régieknél is.
A nagy kérdés az, hogy a exp után lesz annyi instance vagy "epixgyik", hogy a vegen kenytelen lesz kihagyni az ember a nagy részét. Ezekbe majd mennek a pug 70esek ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”