World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ok , felesleges minden további szó mert látom nem fogod fel =D ... amúgy arról sem volt szó hogy azért erõsebb a horda mert van warstompja a taureneknek =) , csupán azért mert nekik pvp racial skilljeik vannak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Nah te is értelmes vagy...

kthxbye

A halál csupán a kezdet...

zeki
Sziasztok! kérdésem lenne:Ha le járt a 10-napos próbám és le is töröltem sajnos az egész játékot de kölcsön kérem az egyik ismerõsömtöl a full játékot+regizek ujra egy 10-napos cd kulcsot tudom használni a játékot?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

GothiK Aesh
roflmao

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Fenrir
És kit érdekel, hogy az allynak nincs aoe faji képessége? Nem ettõl jobb a horda fajok mert a tauren tud warstomppal zászlótekerést szakítani.

Fenrir
Olyan jó, hogy ez a sok okos ember csak annyit tud, hogy "nc" meg "lol"...Mi lenne ha kifejtenétek, hogy miért nem igaz?

BEAST
nem kasztról hanem fajról volt szó ... tehát semmiféle csapatmunkáról vagy arról hogy ki milyen fasza a warrior karakterével 😄 ... ha a fajokat nézem egy warstomp bõven elég erre , mindegy milyen kaszttal vagy , ennyi errõl volt szó =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
nc😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Már miért?

zeki
Sziasztok! kérdésem lenne:Ha le járt a 10-napos próbám és le is töröltem sajnos az egész játékot de kölcsön kérem az egyik ismerõsömtöl a full játékot+regizek ujra egy 10-napos cd kulcsot tudom használni a játékot? <#help>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

BEAST
lol.

GothiK Aesh
omg mit össze nem veszekedtek ezen az aoe silencen sztem egy gigaszar képesség csak casterre müködik 2mp és nem gondoljátok hogy egy pvp be is két sec marad? sztem 0,5 lesz belöle akárcsak a stunt vagy akármi más

Fenrir
Én ud warriorként is legalább 10 féleképpen meg tudom szakítani, akkor is ha többen tekerik egyszerre. Nem értem, hogy hol a probléma.

Will of the Forsaken szerintem amúgyis jobb mint a Warstomp...

nagy gratu! 😊

a mi kis sikerünk tgnapról aq20-ból:

12 ember jött össze a raidre, ezekkel végigirtottuk a thrarshmobokat Kurinnaxxig. itt kaptunk segítséget 1 db warlock személyében, majd levágtuk a bosst-, 13-an halál nélkül 😊

nekem ez nagy dolog, két hónapja az elsõ try-oknál még 20-an is képesek voltunk wipeolni itt, most meg 13-an tökéletes végrehajtással elhalt a jó öreg Kurinnaxx 😊

Lynx_TWL
és +1 mód már elõny, tudod mi az az elõny ugye?😄
"az egy dolog" haha
egy bgn nem duel van:
aoe képesség >> all

Fenrir
Most csak azért mert 1 fajnak van aoe faji képessége az egy dolog. Zászlótekerést ezer meg 1 módon lehet megakadályozni.

Tyler Durden
Ha elolvasod Wildor postjára a reakciókat, akkor szerintem magad is rájössz..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sorry nem olvastam vissza nagyon csak reagáltam! És hogy melyikkel szakitod meg a foglalást csapatmunkával meg odafigyeléssel és ha mindekettönek birtokában vagy akkor már epicben vagy rég!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

shadowmeld maybe? <#vigyor>

csak mondtam 2 számot. amúgy ja, 2-3 hét kevés hozzá, kicsit túloztam 😊
de már mondták rám, hogy powerlevel-ler vagyok, pedig csak annyi a trükk, hogy betéve tudom már az összes quest-et...

Lynx_TWL
márpedig gecire táp ezvan :# horda>ally
melyik allys raciallel szakítod meg a zászlótekerõ hordásoakt?

itt arról volt szó, hogy caster-ek ellen lesz atomtáp, nem közelharcosok ellen. #81141-ben van kifejtve, hogy miért...

Sziasztok!

A Hunicum játékosokat keres!
Az EU Kilrogg viszonylag friss szerver, lagmentes, medium populációjú. Ennek alliance oldalán alakult meg a Hunicum, egy magyar játékosokat összegyûjtõ guild, amelynek jelenlegi tagjai többségében high end instance-kben is tapasztalt játékosok rerollolva. A guild számára nagyon fontos a guildhangulat, a közösség, amely most van kialakulóban – ugyanakkor szándékunkban áll mielõbb elkezdeni a high end tartalom meglátogatását. Várjuk olyan leendõ társak jelentkezését, akik:
- elmúltak 16 évesek
- tapasztaltak (van legalább egy lvl60 karakterük, elõny ZG/MC tapasztalat)
- képesek és hajlandóak a közösségbe beilleszkedni
- képesek és hajlandóak belátható idõn belül lvl60 karaktert létrehozni
Legjobban összeszokott csapatnak örülnénk, ugyanis 5-8 emberre volna szükségünk még a tökéletes mûködéshez.
Mage-re és priest-re nincs már szükségünk, a többi kaszt képviselõit limitált mennyiségben szívesen fogadjuk.
Jelentkezni lehet a honlapon: Hunicum
A Fórum „Jelentkezés” topicjában, illetve több információ az „Újaknak” szóló fejezetben.
Bármi egyéb kérés/kérdés esetén kontakt Madeleine, Zefir vagy Melpomene.
Lynx_TWL
2-3 hét délutánonként? getalife😄

Ez azért nem ennyire egyszerü! Lassan két éve játszunk ezzel a játékkal és a mai napig minden kasztnak megvannak a gyengéi. Hogy a BE annyira imba lenne ezt kár lenne elöre leszögezni nem rosz a képessgége az tény, de hogy a legtápabb olyan nincs sztm lásd UD vagy Human képességek attol még egy rugo ugyanugy hátba baxa meg ugyanugy benyeli a mortalt szvl erösnek erös de hogy a legerösebb azt kétlem.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

istenem, hogy te mennyire eccerû ember vagy...hihetetlen <#ijedt><#wilting><#ijedt>

mondhattam volna úgy is, hogy 60e, 60 rongy, 60 ropi, 60k, soroljam még a szinonímákat? <#help><#banplz>
én komolyan hittem benne eddig, hogy egy 25-30 év közötti embernek több agya van ennél... de úgy néz ki, tévedtem <#whatever>

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Na mielõtt nagyon kifáradna a kezed a vállad veregetésében, akkor a 60 rugó kifejezés nem a rogue szóra vonatkozott (lévén hogy szó sem volt rugóról az eladás kapcsán), hanem a 60 EZER-re. 60 rugó nálunk is 60.000 Ft-t jelöl, a magunk idióta szlengjében... Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Lapozzunk már ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
bár lehet wildoréknál a sertésszív szót használják a rogue szó helyett... GZ

capaszabi
81091-es post:
"Eladó egy lvl 60-as gnóm mágus a bloodscalpon. Full t2 meg mindenféle epixx. A karinál van 800 arany plusz mindenféle material kb 400 arany értékben. További információ a [email protected] e-mail címen illetve itt pm-ben. Az acc lejárt pár napja. Ha kell adok cd-ket is zsír hordás tokkal meg másfél kiló sertésszívet.
60.000FT (olcsó mertmár a faszom televan h mindenki csak ígérget)
"
Wildor81097-es postja reply a 81091esre:
"60 rugó???
lál, 20-at se adnék érte vaze'
"

na megint ki a hülye?

GothiK Aesh
a blood elf mágus harcos urbanizált népség nem sok köze van a kósza világhoz😊

GothiK Aesh
silence ellen is lesz valami sztem majd müködik a pvp trinket is tutti elene csak elötte a sok kis kocka hadd élvezzi ki hogy neki milyen táp az uj karija😊

antgecc
Draenei lehet hunter a blood elf meg nem? Hú baszki ez nagyon gáz!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
nem =D majd megyek BE palának Neptulonra ... a troll roguem amúgy is gagyi

BEAST
lol ... a warstomp sehol sincs aoe silenchez képest =) ... pvp trinketet használhatsz ellene , mage blinkelni is tud ... silence spellcasterek ellen halálos

Davidus
akkor ez van... blizzard szétbaszta a wowot! sírjunk együtt😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
US forumon kérdezte valaki és egy Blizzard poster annyit válaszolt hogy nincs tervbe véve a régi fajok frissítése

Davidus
amúgy meg már most is van sokkal táposabb racial mint a szaros aoe silence. úgy hívják hogy war stomp😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
honnan tutod hogy a többi racial nem változik?

V9ykn8_TZL0

menõzni lehet? 😊
Benyomtuk Moamot az addok spawnolása elõtt.
Lehet nem nagy szám, de mi örültünk neki 😉
BEAST
igen mert a Blizzard olyan hogy ilyesmikben az utolsó pillanatban változtat , ilyenek voltak a class frissítések is és az összes patch is

BEAST
jah mert folyamatosan bannolják a gonosz koreai kínai droidokat és kell az új acc =D

A blizzard úgyis meg tudja csinálni, hogy a kieg után még többen játszanak majd vele 😊 Ma is ugyanúgy veszik mint 1.5 éve, fél év múlva se lesz ez másképp, legfeljebb az elsõ gamecard helyett kieget vesz a user.

hosszú táva csinálták a wowot, szvsz a 3. kiegészítõ elõtt nem fognak diablózni vagy más nagy névvel dobálózni, legfeljebb valami rts-el.

Davidus
arra hogy várd meg a kiegészítõt és utána sírj

V9ykn8_TZL0

Davidus
A kiegeket mindig jóval kevesebb ember veszi meg mint az alapjátékot. 1,5-2 milió ember tuti ki fog kopni. Fõleg így hogy kieg nélkül semmit nem lehet csinálni. Aztán jön majd egy Diablo 3 bejelentés és szépen átvonulnak oda az emberek😊 WoWnak meg marad úgy stabil 1 milliós elõfizetõ tábora.

V9ykn8_TZL0

BEAST
hát persze ... te gondolom sokkal jobban tudod , akkor mesélj , a jelenleg ismert információk alapján te mit gondolsz? ...

azt hiszem hogy ezeket a döntéseket a menedzsment hozza, üzleti alapon... Attól az alapdogmától eltekintve, hogy jobb valamiért pénzt kérni, mint nem, azt hiszem érthetõ a dolog.
A wow egy öreg dolog, amikor kijön a kiegészítõ, közel lesz a második évhez... Egyszerûen lejárt a termék életciklusa. Feltételezem, hogy amikor a piaci részvételét tervezték, akkor arra gondoltak, hogy két év múlva mindenképp változtatnak rajta: vagy kivezetik, vagy felfrissítik. Biztos vagyok benne, hogy elkezték már programozni azt a játékot, ami majd felváltja, de valószínüleg látva ennek a sikereit, úgy dönöttek hogy az új ráér még, elõbb kicsit frissítgetik ezt.

Tulajdonképpen a fogyasztó szempontjából majdnem mindegy, hogy adott idõ után új terméket vesz, vagy frissítést (anyagilag legalábbis), mindkettõ mellett szólnak érvek.
A kiadó szempontjából is szinte mindegy, hogy új terméket fejleszt, vagy a régit frissíti: egy darabig a felhaszáló ragaszkodik a régihez, nem lehet meggyõzni hogy hagyja ott egy új kedvéért, de ez szépen lassan átcsúszik abba, hogy már nincs kihívás, unalmas, és ha nincs alternatíva, megveszi egy másik kiadó másik termékét inkább...

Azért azt nem lehet mondani, hogy az alapjáték változatlan lett volna ez alatt a két év alatt, elég sok új content került bele (még akkor is, ha egy része eleve benne volt félig kidolgozva)...

Chrystopher
Sorry. Fake a dolog. Nem töröltem egy filet. <#idiota><#banplz>

Davidus
ez nem sírás hanem dilettanizmus

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Csak találgatás a magam naív módján:

Exp megjelenésekor kábé 2 éves lesz a game (+/- pár hónap). Lev70es csapattal könnyebben össze tudod majd szedni azt a geart, illetve gondolom, amelyet most 40es raidekkel, hónapokig próbáltál. Picivel felgyorsul majd a full t1 elérése, és talán a t2 is. Nem azért, mert a instanceresetek csökkennek, hanem mert az eddigi raidek talán párhuzamosan, megosztva is képesek lesznek lenn érvényesülni. Vagyis aki kezd egy új fajt, aránylag (?) hamarabb utoléri felszerelés terén azon társait, akik akkor már két éve játszanak és szedték össze a geart. Két évente újrakezdeni valamit, még a hc típusnak sem lehet nagy probléma, akármennyire is kötõdik a mostani karakteréhez ezer szállal. Arról nem beszélve, hogy abszolúte nem lesz kötelezõ D vagy BE-t indítani, lehet maradni a régieknél is.

A nagy kérdés az, hogy a exp után lesz annyi instance vagy "epixgyik", hogy a vegen kenytelen lesz kihagyni az ember a nagy részét. Ezekbe majd mennek a pug 70esek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”