World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//BloodScalp// ::: ]]]]]INKVÍCIÓ[[[[[ ::: //BloodScalp//
Mindenkinek gratula aki ott volt és azoknak is akik hozájárultak BWL teljes bevételéhez!
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Csak rá ne kapjanak a WOW-ra 😊)))
Bar nalunk egy gep van, es az en draga felesegem is WoW-zik... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Lassan elhagyom a koleszom biztonságosnak hitt (100mbites nettel rendelkezõ) falait, és az új lakhelyemen is akarok WoW-ozni - természetesen.
Kérdés: milyen tapasztalaitok vannak, elég az 512kbit-es net, vagy nem árt egy 1mbit/2,5mbit ahhoz, hogy ne nagyon menjen 100 fölé a ping? 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mi lex vele így a wow-ban... ( ignore <#csodalk>#csodalk> )
V9ykn8_TZL0
Végre kaptunk egy normális párost, sárga/kék és mikor ezen végre túljutottunk maga Nefa már meglepõen könnyû volt. 4 halottunk volt. Sajnos ennek mellékhatásaként még egy darabig járok a fülészetre, mivel késõn halkitottam le a ventrit.
Gratula és köszönet a résztvevõknek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
We are issuing rolling restarts for all realms to apply a fix for an issue involving permanent item enchants being lost when applied with temporary item buffs. We anticipate each realm to be down for approximately 15 minutes. We will provide an update once all realms are up and available.
brilliant wizard oil + normal enchant (+55heal, spelldmg, stb) + zonazas=brilliant wizard oil, perma enchant kukazva
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
amugy valami töltögetõs feérged lehet, egy tanácsot tudok biztosra :
tett ujra azt a szart amit oprendszerként reklámoz a windows
We have implemented a hotfix to all realms during today's maintenance which we had originally scheduled to release with patch 1.12 that changes the functionality of temporary item buffs (e.g. poisons, sharpening stones and shaman weapon buffs.) While we only just recently allowed the affects of these temporary item buffs to persist upon zoning and logging out, due to the extra demand it was placing on our hardware we've decided that for the time being, it was best to revert the change. We do anticipate this functionality will be available again once the anticipated hardware upgrades have been completed in preparation for the Burning Crusade's release.
kiemeles tolem.lol.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=9530666&p=1&tmp=1#post9530666
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Lenne egy problémám...
A játék eddig nagyon jól futott, de több mint egy hete a Latency- m 150- rõl úgy 17000- re nõtt...
Mostmár egyáltalán alig tudok fellépni a játékra, mert általában lelök róla, mikor sikerül, akkor pedig játszhatatlan, mert egy- egy szólásomat 30 másodperc alatt írja ki, és a harc is ugyanilyen lassú...
Már többször is le vírusirtóztam, Scandisket is csináltam, de ugyanúgy rossz...
( Amugy nekem ADSL netem van, 100mb/ sec)
Tudnátok Segíteni? Nagyon Jól Jönne!
Válaszaitokat Elõre is Köszi!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Egy olyan játékban, ahol a rugó csak sebez , nem öl meg azonnal, ha hátulról elvágja a torkodat, felesleges megkérdõjelezni a nappali lopakodás létalapját.
A Blizzard a játékegyensúlyra törekedett : senki nem játszana rugókkal, ha csak éjjel és csak megvilágítatlan területeken lehetne lopakodni. Ergo a képességek és az enviroment független dolgok - elõbbi a játéktechnikáért, utóbbi a designért felel 😊
inkább az életszerûtlen dolgokkal van a baj de ezt már kitárgyaltuk ezerszer (megvilágított folyosón való lopakodás és társai)
ಥ_ಥ
/cast mana shield (az elõvigyázatosak elõtte felnyomják az ice barriert is és ice armor van rajtuk)
/eat
/drink
Közben lehet spammolni a blinket 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"vessetek a mókusok közé" :)
"vessetek a mókusok közé" :)
Ölöm a mobot, meghal, iszom a mana drinket, arra tökéletes hogy a hátam mögött lévõ tíz szinttel magasabb rugó végre elég bátorságot érezzen, hogy végre nekemrontson - így legalább tuti nem karcolom meg.
Nem is értem a Blizzardot, miért tették ezt az ülve kritikus damage dolgot...
ಥ_ಥ