World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A wowwiki ezt írja:

"Equipment which increases critical hit rate stacks together, so it is possible to achieve relatively high critical hit rates. A non-spell attack on a sitting target will always be a critical hit. "

De mint tudjuk ez egy wiki, nincs odaírva hogy honnan az infó...

Mighty
Pedig nem volna rossz 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Én ebben nem vagyok biztos: "Ülve ugyanis minden találat kritikus"

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
"Majdnem minden képességgel van esély kritikus találatra" - helyesbítek, még mielött valaki számon kéri rajtam a kritikus arcane intellectet, vagy valami hasonló hülyeséget: Majdnem minden sebzést okozó képességgel van esély kritikus találatra <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

picket
Majdnem minden képességgel van esély kritikus találatra. Ha nem vagy biztos benne, akkor megkérsz valakit, hogy duelezzetek, üljön le, és vágd nyakon blizzarddal. Ülve ugyanis minden találat kritikus, de ha sebzést kap, akkor fel áll azonnal.

&#3237;_&#3237;

😊

Jockey
AutoAssault.com
ezt tessék megnézni
Gamestar-hoz ha jol tom adtak trial keyt is.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

QuippeR
persze, azt hívják úgy, hogy Diablo 3

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Srácok létezhet, hogy a Blizzard crit-el?

picket
Miért érzem úgy, hogy ez még nem vágólapról került ide, de azért még látni fogjuk? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

shala
szerezzetek még embert, senki nem online, csak én, szopóó

non potest pluere aeternum

Nos ez úgy néz ki, hogy amikor megvásárolsz egy szoftvert, akkor tulajdonképpen nem egy lemezt veszel, meg egy halom gépi kódot, hanem egy eszmei dolgot: a szoftver használati jogát. Ezért tulajdonképpen teljesen lényegtelen, hogy te egy programot hogyan telepítettél fel: netröl tölttötted, warez oldalról, újságmellékletbõl, a szomszéd telepítõjérõl - a lényeg, hogy a használati jogot birtoklod-e vagy sem. A dobozos játékhoz adják magának a játéknak a használati jogát (véglegesen), valamint 30 napos használati jogot a nemzetközi hivatalos szerverekhez, a gamecard viszont már csak 60 napos használati jog a szerverekhez, ami feltételezi a játékjogot.
Nos az újsághoz egy speciális próbaverzió van, ami 14 napig érvényes a játékhoz is, és a szerverekhez is. Aztán huss. Annyi kedvezményt adtak a forgalmazók, hogyha megveszed a licencet a játékhoz, akkor nem veszted el a 14 nap függõség alatt felépített dolgaidat, ergo megtarthatod a karaktered... Maga az 5GB amit adtak az újsághoz, az tulajdonképpen teljesen lényegtelen, elkérheted a szomszédtól is, leszedheted a blizzard hivatalos szervereirõl is, stb... - ugyanígy mûködik a bannerban id linkelt 10 napos is, csak ott felajánlja letöltésre az 5GB-ot...

Szóval a lényeg a játék licence - és ez csak a dobozos wow által szerezhetõ meg.

Oldern the 1st
A wow dobozos megvásárlásával nem azt az 5gb-ot veszed meg, hanem az ACCOUNT-odat.

A 10-napos guest pass is egy account, de lejár. A dobozos wowban találsz egy authentication code-ot, amit felhasználva tudod létrehozni a végleges account-ot. Ennek elõfizetését tudod meghosszabbítani gamecard-al vagy netes fizetéssel.

hülyét kérdezel, nem elég csak a GC

Bence94
hy lehet hogy hülyét kérdezek de a gamestaros warcraft az teljes nem?mert nekem úgy tûnik mert valmi 5 gb.de az újságban azt írja vegyem meg a dobozos wowot .és stb..de nem elég hogy veszek egy gamcard-ot azt be pötyögöm a kódot és kész?
lécci válaszoljatok.lehet hogy hülyét kerdezek.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TVelvet
lolka... degagyie😄
elmentett válasz-sablonok az én barátaim

hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #80574-es hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)

Count Adyn
Rajzold le neki vagy nemtudom😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szivesen csatlakozom 😄

anti hero

Oldern the 1st
Nna, fussunk neki mégegyszer 😄

[HUN]Crassus
Jáááj, Köszönöm!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
Te nem csatlakozol hozzánk? O.o
Colton
Nekem nincs bank kártyám ha nem csak a 10 napos ingyenes verzió amit innen lehet letölteni!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

gg 😊 mi leszmost a hun szövetségel :d

anti hero

picket
Akkor két lehetõséged van:
-kikapcsolod a caps lockot, veszel egy mély lélekzetet, és meggondolod, hogy meg tudod-e venni a játékot, vagy csak rossz kedved lesz, ha kipróbáltad, és megtetszett...
-szintén kikapcsolod a caps lockot, és keresel ebben a témában, ezen a legutolsó lapon egy hozzászólást, amihez kb két ujjmozdításnyik kéne görgetnet, és amiben Foglaltnick egy másik hozzászólásra hivatkozik, ahol bankkártyaszámot kaphatsz a problémádhoz. Vagy egyszerûen csak használod az oldal alján a keresõt...

&#3237;_&#3237;

Botond
Colton
ÉS NINCS BANKKÁRTYÁM!!

Colton
De nekem nincs meg a eredeti csak a 10 napos verzió!!!!!

picket
Add meg, hogy milyen bankkártyád van?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Colton
Lenne egy kérésem amikor regisztrálok bead egy oldalt hogy adjam meg milyen bankártyám van Mit Csináljak???

Botond
És az új guild megalakult hosszas küzdelmek után. ^.^
BEAST
Boldog szülinapot Crassus =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Mér? Bársony Trónnal mi a baj?:-P Nem lehet mindenki az északi részeges egyesületben. :-P
OMG! VGQ te még élsz? 😄 Ideje lenne neked is átmászni EUre. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Lynx_TWL
hát pedig engem érdekel, mert nem tudok fellogolni most.... szóval hajrá 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Valaki játszik még US serveren rajtam kivül?😄

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

raziel.
guild nevét ne kérdezd mert az még röhejesebb😄D

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ujguild avagy regi ?
😄

anti hero

BEAST
ouch 😄😄

maradi vagy ... te még a saját memóriádban tárolod az emlékeidet? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Sound
nem vagy köteles eredeti bankkártyaszámot megadni, szóval nyugodtan játszhatsz.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Colton
Milyen A 10 napos verzió?? Ha Lejárt a 10 nap rögtön törölni kell Vagy Fizetni kell??????

Sound
Elsõ alkalom hogy nem kerestem az exploitot mégis megkaptam

le lettem fearelve, és igen a damagemeter azért van elhide-olva mert slacker vagyok trashes :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

😄

I.C.ram
Azt láttátok, hogy a Flatout 2 nevû játékban az egyik cheat ez: GIEVEPIX 😄
értem, köszi szépen az infókat, valahol van neten használható bankkártyám, megkeresem...

hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #80574-es hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)

Oldern the 1st
A blizzard egy érdekes , "aki nem tudna neten fizetni, nem potenciális vásárló - ergo felesleges játszania a trial verzióval" politikát folytat, így amíg nem tudsz nekik megadni egy mûködõ, netes fizetésre alkalmas bankkártyaszámot, addig nem próbálhatod ki a játékot.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, próbálom a 10 napos elérést aktiválni, de regisztrálásnál a Step 4 Payment Method résznél elakadtam, választanom kellene bankkártyát de én csak a trialt akarom kipróbálni. Mit itt a teendõ?