World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de beállítottak anyósék,szal nem lett csak 1 capture
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
köszcsá
๏̯͡๏﴿
Hö?
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
továbra is szorgalamzom az IQ hoz kötött regisztráciot!
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Kedvenc Faj: Blood Elf
Kedvenc Hõs: Legolas
Nickname: A-@jay2
amúgy ezt a WC3 topicba akratad postolni😛
V9ykn8_TZL0
Pár haverral csinlnánk 1 klánt a neve RESURRECTED WARRIORS
kéne még 1 ember úgyhogy lehet jelentkezni!!
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hõs(ök):
Nickname:
FONTOS
a Nick-ed CSAK játékba illõ lehet pl A-Jay NEM
NEM lehet benne szám ill. @
a jelentkezésnél el KELL küldeni egy 1v1-es számítógép elleni játszma Replay-fájl-át
Jelentkezni lehet:[email protected] vagy
[email protected] ill. msn-en
[email protected]
jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket ide v. a [email protected] írjátok!!
Áááááh a PvP szerver, hiába 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tortent a minap hogy a mindenki altal kozkedvelt questelos terulet , a STV dzsungeleben eppen gujtogettem par gorrila fogat egy kedves kis questhez amikor is egy hunta valami kreativ Norbihun jellegu nevvel latom megerkezik. Semmi baj en nem vok ellenseges es folytatom nyugodtan pusztito aktivitasomat amikor is eppen futnek a kov mob fele mire latom hogy lovi... jo mondom nem baj. Megyek kicsit keletre mire targetolok megint latom hogy piszkos nyil suhit es ez a mob is az ove. Kozben a dragalatos malaca tankolta az elsot. Ooo mondom "Fasze' lovod?" oszt megyek arreb de mar kezdett bijeregni az ujjam a TAB fellet. Nyugodtan folytatom tevekenysegeme amikor nem hogy egyett hanem harom mobot lu meg elolem. Na shild fel shadow form on es nuke. Szerincsitlen szerintem nem igazan fogta fel mi is tortent igy spontan. Na tovvab farmolgatok es dalolaszok amikor is visszater akar a Jedi. Semmi harag nincs. Erre megint kezdi loni es markolni amit en akarnek luni. Erre megint agresziv kezdek lenni es intem hogy ne csinalja de nem reagal. Amikor ujra visszasetalt a temetobol mar nekem jott de hat tudod... szaladjal neki egy shadow pap-nak oszt jouejt. Na latom nem jon. Na mondom megelegelte. Tralallaa farmolgatok farmolgatok , herba stb. mire latom hogy harmas csoportba a o lvl-hez kozel vagy nagyobb tarsaival felem rohannak es lemarkol. Ekkor en mar eppen keszultem a Release Spirit gombra nyomni de hirtelen megfordulnak es atom spuriba kezdenek Aspect Of The Pack aldasa fejenyben. Na mondom mi a fax? Kicsit el voltam magamtol szalva mint az agyugolyo. Osztan fodulnek meg folytatni a dolgokat mire latom hogy a hatamnal erted vagy 6 full epikes fajtarsam allt es nezte a fejlemenyeket 😄DDDD
A /pat /cheer es /lol dolgokat meg sem emlitem es jokat rohogtunk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a srac amugy azota mar torolte a rugojat.
mióta mennek test serverek? ideje lenne már kidobni ezt a rugó revampot
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak hogy érezd, hogy a népnek semmi sem jó! <#vigyor2>#vigyor2>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"