World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
mennyit fizettél neki?

V9ykn8_TZL0

Botond
3 lvl40-49es wsg 3-3-3 capture után 4. wsg-n:

de beállítottak anyósék,szal nem lett csak 1 capture
Mighty
Kamu. Csak 400 levelesek vannak. De azok csak szimpla fák.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Colton
Tényleg van egy Sárkány ami 500 vagy 600 leveles vagy csak kamu??

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Lynx_TWL
szia ez a world of warcraft topic nem a warcraft3.... itt nem fogsz te 1v1 replayeket kapni
köszcsá

๏̯͡๏﴿

tegla
Mer mér?
Hö?

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

pláááááááááá

továbra is szorgalamzom az IQ hoz kötött regisztráciot!

zeki
Szia melyik serveren vagytok?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

lel 😄D

Davidus
szia szeretnék jelentkezni!

Kedvenc Faj: Blood Elf
Kedvenc Hõs: Legolas
Nickname: A-@jay2

amúgy ezt a WC3 topicba akratad postolni😛

V9ykn8_TZL0

Freeze
hy all

Pár haverral csinlnánk 1 klánt a neve RESURRECTED WARRIORS
kéne még 1 ember úgyhogy lehet jelentkezni!!
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hõs(ök):
Nickname:
FONTOS
a Nick-ed CSAK játékba illõ lehet pl A-Jay NEM
NEM lehet benne szám ill. @
a jelentkezésnél el KELL küldeni egy 1v1-es számítógép elleni játszma Replay-fájl-át

Jelentkezni lehet:[email protected] vagy
[email protected] ill. msn-en
[email protected]
jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket ide v. a [email protected] írjátok!!

STVben a troll romoknál segitettem tesómnak (lvl 35) a warrior qjában, bementünk egy kis zsákutca szerûségbe. Én bent lootolgatok, õ áll az ajtóban, mire két lvl 42es sámán megfrostshockolgatta, ott bukták be, hogy engem nem láttak <#vigyor1>. Mikor egy laza holy shockkal fölhealeltem és kiléptem az ajtón, olyan gyors earthbind + ghostwolf kombót adtak be, hogy még olyat nem láátam 😄
Áááááh a PvP szerver, hiába 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ferro
<#eplus2><#eplus2><#eljen>

Sephi
Ahh mekkora LOL pont minta a filmekben :

Tortent a minap hogy a mindenki altal kozkedvelt questelos terulet , a STV dzsungeleben eppen gujtogettem par gorrila fogat egy kedves kis questhez amikor is egy hunta valami kreativ Norbihun jellegu nevvel latom megerkezik. Semmi baj en nem vok ellenseges es folytatom nyugodtan pusztito aktivitasomat amikor is eppen futnek a kov mob fele mire latom hogy lovi... jo mondom nem baj. Megyek kicsit keletre mire targetolok megint latom hogy piszkos nyil suhit es ez a mob is az ove. Kozben a dragalatos malaca tankolta az elsot. Ooo mondom "Fasze' lovod?" oszt megyek arreb de mar kezdett bijeregni az ujjam a TAB fellet. Nyugodtan folytatom tevekenysegeme amikor nem hogy egyett hanem harom mobot lu meg elolem. Na shild fel shadow form on es nuke. Szerincsitlen szerintem nem igazan fogta fel mi is tortent igy spontan. Na tovvab farmolgatok es dalolaszok amikor is visszater akar a Jedi. Semmi harag nincs. Erre megint kezdi loni es markolni amit en akarnek luni. Erre megint agresziv kezdek lenni es intem hogy ne csinalja de nem reagal. Amikor ujra visszasetalt a temetobol mar nekem jott de hat tudod... szaladjal neki egy shadow pap-nak oszt jouejt. Na latom nem jon. Na mondom megelegelte. Tralallaa farmolgatok farmolgatok , herba stb. mire latom hogy harmas csoportba a o lvl-hez kozel vagy nagyobb tarsaival felem rohannak es lemarkol. Ekkor en mar eppen keszultem a Release Spirit gombra nyomni de hirtelen megfordulnak es atom spuriba kezdenek Aspect Of The Pack aldasa fejenyben. Na mondom mi a fax? Kicsit el voltam magamtol szalva mint az agyugolyo. Osztan fodulnek meg folytatni a dolgokat mire latom hogy a hatamnal erted vagy 6 full epikes fajtarsam allt es nezte a fejlemenyeket 😄DDDD

A /pat /cheer es /lol dolgokat meg sem emlitem es jokat rohogtunk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
neked a druidán járjon az agyad😛

V9ykn8_TZL0

Botond
1,5 perc az nagyon sok cooldown vanish/blindre 2 pontért az a -4% crit esély rád, hát max 1vs1ben,de bgben,vagy amikor más is kavar inkább blind vanish szevasz. Aztán amikor átalakultak a viszonyok visszanézek rájuk és hellósziaszevasz ambushbackstab honor pont és már léptem is. ^.^ Én így szeretem csinálni,nem beleállni a pofozkodásba,abból úgyis a nagyobb armoruak és healerrel felszerelt egyedek jönnek ki jól. :-) Prepára nem lehet építeni,az vagy van vagy nincs,passzív skillek többet érnek. :-) Ettõl függetlenül ha van életet ment. :-)
Friczy
Ott a prepa a cd-re, a feint pedig inkább a 2% -crit. Az imp sap jó poén, pláne hogy majd nem szed kia az aoe stealth-bõl. Ez majd próbálgatni kell. Ez lesz a te dolgod, mert nekem a rugó csak munkahelyi kari 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Subtlety vonalon az az 5 áthelyezett pont sztem nem jó ötlet. Vanish/blind pvpbe must have,szal cooldownját csökkenteni kell,feint erõsítõ meg hát nem sokat ér. Akkor már inkább feint 5 könyv AQ20ból. Az imp sap vs 75% +1kombó pontra meg talán meggondolandó. Combat vonalon az átrakott 3 pont stílus kérdése.
PiszkosFred
Nem, a 60 leveles az Béla, a helyi postás...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Friczy
Rosszat linkeltem, mert elõtte a tiédet néztem. Ez...

Colton
Az igaz hogy van egy 60 leveles sárkány a játékban??

Néz meg a worldofwarcraft.hu -t, ott sok hasznos infó van a játékról, és fent vannak az ajánlott szerverek is, most épp a Xavius és a Nordrassil. Az itt jelenlévõk többsége egyébként a Bloodscalpon játszik

Colton
Bocs nagyon túlreagáltam a doldot

Colton
Ti melyik szerveren mentek?

figyelj srác. nem vagy kitiltva, csak töröltem a postjaidat, mert ez fórum, nem csetszoba. Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor azt tedd fel itelligensen, összefoglalva, egy kommentben. De nem csak én töröltem a postjaidat, hanem valami hatalmas és erõs is, esetlegesen Hmuda nevû (de az is lehet hogy a fórummotor immunrendszere volt), de ha nekiállsz floodolni a topicot, akkor tényleg kitesznek.

ez a movie meg 1.9-1.10 ben keszult akkro meg lehetett modellt csereli a mywarcraftstudio nevu programmal, data konyvtarba valo extractolassal es atnevezessel. 1.11 ota ezt mar nem lehet megtenni😞

a srac amugy azota mar torolte a rugojat.

Colton
Engem?

Lynx_TWL
csak nem adja fel😄
mióta mennek test serverek? ideje lenne már kidobni ezt a rugó revampot

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Colton
most mi van???

PiszkosFred
Az iqlight emberke miatt ezt a kommentedet nem láttam. Szóval erre reagálva, lehetséges, sõt, utána 60asként elkezdve a kveszteket már nem potya XPt fogsz kapni - mint eddig - hanem ugyebár valamelyik peccs óta az xp helyett pénzt kapsz. Vagyis ha kihagyod az 50-60as kveszteket, akkor egy végtelenül unalmas BGs 10 szint után pár nap alatt tetemes pénzt szedhetsz össze - kevésbe unalmasabb módon ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Azért néhányat meghagyhattál volna emléknek <#rinya>
Csak hogy érezd, hogy a népnek semmi sem jó! <#vigyor2>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
modellt cserélt programal gondolom

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

áruló

miért van az hogy UDként hordát öl?

sir, yes sir

picket
Legközelebb én is egyenként küldöm el a mondatokat, de inkább szavanként a hozzászólásomat, mert olyan sokat dolgozok vele, Foglaltnicknek meg egy klikk az egész. Felháborító! Így legalább megdolgozik õ is a kenyeréért. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Azé egy szint alá ne adjuk. Elmúlt 3 oldal zúzda kb. Hadd szóljon!
Davidus
imp gouge szerintem alap pvpre

V9ykn8_TZL0

Botond
Tegnap linkeltem,hogy ez lesz a speccem revamp után :-)
Friczy
Ez így vegyesnek?

picket
Errõl az jut eszembe, hogy tegnap Thorium Pointon egy rugó kötekedett az egyik warriorunkkal, de csak amúgy viccesen: lövöldözgeték egymást puskával. Ámde a rugó bajban volt, mert a harcosnak sokkal több HP-je volt, meg nagyobbakat is lõtt. De egy rugó nem veszíthet, hát odaugrott, és szembõl tõrrel megcsapta a harcost. Gondoltam, ha õ stunolja a harcost, akkor én is lelassítom a rugót, végülis így fair... nem gondoltam rá azonban sajnos, hogy concussive shottal megy egybõl egy auto shot is, és szegény rugónak már alig volt ezer HPje... <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Botond
Terron amúgy ki?:-D
Botond
Grindelés az egy monoton mozdulatsor ismétlése számomra, PvP meg nem ilyen. :-) És lowbie BG meg nem olyan,mint a nagy. Alacsony BGben megy a harc keményen,mert oda nem azok mennek akiknek éppen nincs semmi dolguk,hanem akik tényleg pvpzni akarnak. :-)
Botond
Fõleg neked,különben még most is vaelnél toporognának. :-D
Count Adyn
kiaza NEFARIEN ?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
akkor nekem is gratula!😄

V9ykn8_TZL0

Mighty
Hát egy paladinnak 1 óra. Na és? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
"megölsz 10 mobot és meg is van az az xp amiért WSG-n 10 percig dekkolsz😛" - 10 veled egy szintû mob neked mennyi idõ? (már ha nem vagy mage, és összehúzás után aoe <#idiota>)

&#3237;_&#3237;