World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
és az hogy? mer instructor puller vagyok, legjobb agility gearemmel van 44,5%-os dodge-om, buffolva, bok, agi pot, stb...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Engem is kirakott ma crit erorral 1 perces lagg spike-ok után többször is, ezt megelégelve újraraktam (összes addont frissen konfiguráltam, nem a régi wtf foldert másoltam), azóta csak kétszer vágott ki, egyszer ugyanilyen errorral, aztán sima dcvel.

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

jaj
rossz topic :|

help:
egy windowsos/microsoftos hírekkel foglalkozó oldalt keresek, pár hete volt (azt hiszem, hogy) itt egy link rá, de nem találom.
fekete az egész, a fõoldalon csak a hírek címei vannak, és ha rányomok egyre bejön az egész fölé a hír egy kis ablakban.

Szerzek egy I <3 Blizzard pólót.
Hál az égnek már kiköpte õket a BG, de azér vicces volt 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ilyenkor lehet mondani hogy "én még sosem csalódtam a Blizzardban"😊
Lynx_TWL
11es karakteres megoldás jól hangzik 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hm gondolom megnézem AVt, oké nyertünk 20 perc utánn se akar kiengedni, reset gomb benyom, relog meginn nem akar BGt leavelni. Oké reset gomb megint, log az alttal. még 27es megnézem WSGt, tuti poén. Megyeget a meccs, úgy dönt a WoW hogy megmutatja a kari listát, szal gyakorlatilag levágott. Mondom anyád, log vissza alttal nem akarok desertert, crit error. WoW restart. Oké relog alttal, elvileg WSGn vagyok, pedig annyit látok, hogy zuhanok bele a nagy lila semmibe, HS/auto unstuck ugyebár nem megy ilyenkor. Mondom GG Blizz, gyorsan csináljak még1 karit húzzam fel lvl 11re és azt is hagyjam ott valamelyik BGn? 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tegla
Sztem a legjobb ha vanish-t elnyomja és akkor tuti nem ütik meg 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

[HUN]Crassus
elég chance to hit-el nem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
az nem rossz elnyomja evasiont, és a warrior csak 6 secenként üthet bele overpowerrel többit mind dodgeolja😄

wowguru.com on van fennt jópár kép bc területek/instákról

Zeccc
ez olyan szemétség hogycsak a gecik játszhatnak vele grr

ha valaki hozzájutna expansion alpha anyagához (.mpq-k föleg) az ne felejtse el linkelni 😊

TVelvet
Guildtársamnak 52% alap dodgejavan..
Count Adyn
Ismerõs érzés😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
evasion+ghostly strike+létezõ öszes agi enchant

egy videoban lattam, hogy 19.szinten 105% dodge 15mpre egy roguenak
hogy lehet ez megcsinalni?

May the force serve you well!

milyen cinkes lehet hogy bejön nagy full rank12-14 guild, megnézik rangjainkat... grunt... scout... rank 5-9... és 2000:1xx re verjük öket ab ben 😄

[HUN]Crassus
Viszont a Premadek ha lehet még nagyobb esélylel indulnak mivel még az sincs ,hogy tisztában vagy 2-3 gyerek képességével,mert teszem azt nyomtátok párszor együtt....tök zsákbamacsek az egész! Bár sztem ez nagyon fasza kivéve ha farmolós honorkurvákkal kerülsz össze.

sok helyen láttam már azért kérdem hátha ismeri valaki 😊

ja nem, értem már mit szeretnél, neked csak a motor kell, amire te teszed fel a talenteket... ahááá
na olyat még csak hírbõl se hallottam

mármint BC-sre gondolsz feltételezem... meglepõ lenne egy talent készítõ, amikor még a talentek se hivatalosak, és csak a találgatás megy hogy melyik fake és melyik nem

GSXR
Ha van valakinek új rugó talentelése ossza meg pls.
Kicsit tanácstalan vagyok a sok új változtatás miatt és nem akarom nagyon elszúrni.
Ambushos hátulról sunyulós irányzat érdekelne.
Kösz

tud valaki linket adni talent tree készítõ oldalhoz? (gyak: amivel saját egyedi talent treet tudok létrehozni)

2,5 nap alatt egy meccset sem vesztettünk. 2 normális meccsünk volt, egyik tnes allyval, másik abben ragna premade ellen akik végül feladták~
semmi erõsebb premade :\

Botond
Már hogy horda nyer mindig,vagy egyszerûen nincs ally? Csak hogy érdemes e tovább xpzni a druidot. :-D
hehe battlegroup 5 is nagy zsákbamacska lett... nincs ellenfél...

Magh
Egy csupa Warlord-High Warlord csapattól azért többet vártam. Ha csak azt nézzük, egy ilyen set 1000-1500 HP többlet, meg illene valami tapasztalatot is szerezni a grind alatt. Biztos hozzászoktak a pug alli farmolásához :/

Magh
BS csapat sajnos AB-t tol, velük még nem kerültünk össze.

[HUN]Crassus
de tényleg meglepõ,hogy puggal premade pvp szerveres t2-2,5 es csapatok elbuknak viszonylag könnyedén.....

[HUN]Crassus
halkan mondom BS allysok easy mód még az altomnak is😛 ez azért fura,mert ugye ott non stop pvp-van és ugye elméletileg beletanúlna az ember.....

Magh
Mit mondjak, elég gyér a sok pvp server csapata. A csapatunkkal, amiben van kék geares is, de rendes pvp cucc nem sok van, eddig levertünk minden full r13-14+Nax cucc premadet 3-0 max 3-1 re. Nevetséges...

Fenrir
Ez nem is lenne rossz, fõleg a fury része.

A halál csupán a kezdet...

picket
Mikor striguláztad? Amikor valaki genkelt? Amikor szívatott? Neki mennyi strigula volt felírva?

&#3237;_&#3237;

Tudod mindkét helyen striguláztam a viselkedése alapján nyócévest és valahogy úgy tûnt a hordában ez kevesebb. De bizonyára tévedek.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

[HUN]Crassus
hát ez nagyon gyík az elõzõkhöz képest😊

ezek talentek :p

picket
És még akkor is csak fotocsopp <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sound
btw én már semmit nem hiszek, ameddig nincs róla screenshot

Sound
ezek ability-k, nem? keke ability vs talent!

<#rinya> <#rinya>

[HUN]Crassus
Mindegy igazad van én nem a honorért játszom hanem a játék élvezetéért....szal én vagyok a facc,hogy folyamatosan a SZÉP játékot kersem.....hülye vagyok,de ez van😛😊

zero the hero
hajaj, azthittem h nem vesznek át mindent a diablóból de ha ez igaz, akkor lehet félni 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TVelvet
hát persze. rugo meg ashkandival ambushol
picket
"hordánál meg kevesebb a nyócéves" - biztos? <#idiota>
De tényleg! Milyen felmérés statisztikáira alapozol? (megjegyzés: a statisztika a hazugság legalizált formája)

&#3237;_&#3237;

xD

A honor mitigationt levittek 10%ra 25%rol szal 10. killig meg kapsz honort vkiert egy nap, igy mar ertheto miert farmolnak le bgben ennyiszer.