World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ebbol tehat az kovetkezik aki t2ben rohangal az jo jatekos aki meg rank14 az bena ido milliomos"

Számomra az a jó játékos aki tisztában van az ellenfél képességeivel, és tudja rá a helyes ellenlépést, tudja mi a szerepe a csapatban, és nem silenceli a roguekat, nem thunderclapolja a mageket, kb ennyi 😄
Ismerek sok nagyon jó rank 14es játékosokat, az a 2 arc csak példa volt. Ilyenek is vannak.

"pve>pvp ergo t2nek jobbnak kelleni hisz akinek olyan van az megdolgozott erte es megerdemli."

Hát nemtom, az új GM healing mace veri Nefa macet, kicsit rosszabb mint a C'thun mace, Widow Remorse helyett is tûrhetõ. És rank 14 kell hozzá, semmi pro guild 😮

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Asszem akkor talán olvasásértelmezéssel van gond. Az über spelldamos mage, aki életében nem pvpzett simán nem tudhat mit kezdeni azzal a helyzettel, ha pofánnyomják valami naggyal :-) És simán elkezdhet kapkodni, mert nincs tapasztalata meg tudása hozzá. Ez utóbbi kettõt meg lehet szerezni, csak át kell állni az instaagynak a pvpagyra.

tényleg? Crassus kommentjébõl azt vettem ki, hogy szerinte az über spell dmges casterek egy krit után nyálcsorgató ovisok lesznek. Erre írtam azt, h aki tud játszani az tud játszani mindig. Bár lehet, hogy a fogalmak értelmezésével van gond: nekem a "tud játszani" azt jelenti, hogy saját maga húzta fel a kariját és nem fogyatékos, a "profi" meg az über hc faszagyerekeket, meg a kínai farmereket...

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Ebbol tehat az kovetkezik aki t2ben rohangal az jo jatekos aki meg rank14 az bena ido milliomos.😊 Erdekes. HLI instak szerintem kurva unalmasak 7 kor utan hanyas mindig ugyan az ugyan ugy, ehez milyen tudas kell? Mind1, vegul is mindenki ugy jatszik ahogy neki jol esik😊 Engem csak ez a rangsorolas dolog zavar pve>pvp ergo t2nek jobbnak kelleni hisz akinek olyan van az megdolgozott erte es megerdemli.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

QuippeR
hátha akkor észreveszed magad, de látom nem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"PvPben is bizonyos rank felett nem megy a dolog csak ugy egyedul bemegyek bgzni es majd csak meg lesz a cucc"

Van két warrior szerveren, akik annyit tudnak hogy 2 healerrel a hátuk mögött HKt farmolnak, mi meg röhögve elvisszük a zászlót. Mind2 guild nélküli, egyikük most lépte meg a rank 14et, vagy két hónapig szenvedett rank 13ason, de meglett neki, szal gratula, akinek van ideje 😊

Ettol ugyan ugy grind, csak plusz a droppal is szopsz, es csak ido kerdese es megkapd cuccot. PvPben is bizonyos rank felett nem megy a dolog csak ugy egyedul bemegyek bgzni es majd csak meg lesz a cucc, azert is meg kell szenvedni.

Bemész bgbe napi 24órára és elöbb utóbb meglesz. Tier2höz bwlt kell tolni ami nem gyenge hacsk nem vesznek be egy guildbe aki fulosan tolja(elég ritka és nehéz) ha guilded csinala és probaltok elörehaladni és béna vagy (hátráltatod a guilded) kibasznak a guildböl. A tier 2ben ohangáló játékosok többsége le tett vmi az asztalra pve ügyileg.Egy frissen induló guildnek sztem legalább 6-7 hónap kell mire bwl-t lehet kezdeni. (vannak jobbak,szarabbak de ez átlagosnak tünik)Ennyi iö alatt ha valaki rászánja az idejét siman lehet HWL aztan ott a cucc. A saját szervereröl tudok beszélni: fix guildek emberei vannak tier2ben akik ilyen heyleket tolnak.Miért? MErt a guildek öbbsége nem képes 40es mûködõképes grouppot összerakni. Ezért megy a blizz is a 25ös insta felé mert a jatekos base 90%anak elérhetetlen cél a 40es insta. Bekönyrögheted magad más guuildhez hogy levigyenek de az nem ugyanaz. Szvsz aki tier2ben van nem hiszm hogy 1 bwl run alatt szedte öze a dogait. Én még messze vagyok a tier2töl. A guildem MC-t tolja még ahol ragna hátra van de élvezem. ÉS igen kb még 3-4 hónap szopás után amikor nefi megfexik (ami nem lesz kis összehangoltság csapatmunka szopás kupac) zavarna ha emberkék akik igazábol a másik püfésén (valljuk be a pvpsek 90%a csak ehhez ért)kivül nem értenek semmihez jobb gearben lennének. Ez egy önzö egoista vélemén de az emberek ilenek.Ha a pvp rewardok jobbak lennének ki szopna bwl/naxx/ag40el?

jajdearanyos kis flame :-)

agost szóról szóra ugyanazt mondod úgy egyébiránt, mint Cras, bár lehet hoyg ez most ciki lesz neked :-)

mint full t2-es, ámde frost mage csak annyit mondanék, hogy ettem már full t2-es egy gombot nyomogató fire maget is, meg ettem már mindenfélét, meg engem is ettek több mint 4,5k hp-val. Viszont ha valakinek nincs tapasztalata hogy nem, nem csak frostbolt spamból áll az élet pvpben és nem csak egy nyomek pyroblastból, az megszívja 6k hp-ról is. Ezt próbálja Cras kifejteni, csak már alapból hülyézitek.

BEAST
van egy apro kulonbseg , pvp cuccokat elobb vagy utobb mindenkepp megkapod csak ido kerdese , tokmindegy mekkora lama vagy ... pve cuccokhoz kell egy jo guild , es rengeteg ido amig beletanulsz ... itt nem vendor adja ha kikockultad a rangot , hanem szar dropra kell varni , szal befektetett munka szvsz meg mindig a pve > pvp

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
akkor meg minek irogatsz? te nem vagy kivancsi ram en nemvagyok kivancsi rad kesz ennyi!Minek kotekedsz?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nem nincs talentem ra,de az idezetemmel es a kerdeseddel megvalaszoltad a sajat kerdesedet....

t2ert meg kell dolgozni, de lol, ugyan olyan fos grind mint a pvp cucc, nem igazan ertem mi abban a nagy "megdolgozas"

Nos, flamelhetünk órákig, szóval rövid leszek: tier 2 ap pom macro mage 1 gombot nyomogat megöl mindent = No skill
Tier 2 lock seduce shadowbolt nuke dot spam megöl mindent kb 4 gombot nyomogat = no skill

Ha killing blow lista neked a skill-o-meter, akor ja, õk skillesek.
Én többre becsülöm azt a priestet aki healeli az FCt fearel jó idõben, 0 KB és lista alján van, mint a fenn emlitett HK huszárokat.

Crassusnak igaza van tipikus az ilyen caster pl mage bemegy 3k hpval meg 800 spelluppal bgre kap 1 nagy critet es osszezavarodik nem tud mit csinalni panikba esik aztan meghal 10% hprol meg 95% manarol. 😊

"Arrol nem is beszelve,hogy aki nem profi az egy bazi nagy krit utan csak kapkod,nyomogat ossze-vissza es meg a legfullosabb ezermillio + spell dmg-es mage is ovodaskent viselkedik ha egy nagyot az arcaba vagnak HA NEM PROFIN kezeli a helyzetet!"
Van erre vmi talented, h krit után disorients target vagy mi? <#wow1> Aki tud játszani az tud játszani 10% hpval, meg 100% hpval is imho.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

QuippeR
tudjuk, hogy pro vagy, csak senkit nem érdekel.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
Figyel srac BG nem DUEL amirol te beszelsz az max duelben lehetseges ha legalabb fele annyit pvp-tel volna mint en tudhatnad,hogy ott bennt TELJESEN mas a helyzet 38 fele kell figyelni,mindig a legesszerubb targetet tamadni,lassitani,distractolni es meg tucatnyi dolgot tenni.Az eroviszonyok BG-ben teljesen mashogy alakulnak mint duleben!!! Arrol nem is beszelve,hogy aki nem profi az egy bazi nagy krit utan csak kapkod,nyomogat ossze-vissza es meg a legfullosabb ezermillio + spell dmg-es mage is ovodaskent viselkedik ha egy nagyot az arcaba vagnak HA NEM PROFIN kezeli a helyzetet!Papolhatnek nektek orakig,hogy milyen az igazi pvp meg,hogy melyik klasszokkal ,hogyan kell elbanni vagy kiiktatni oket,de ugyis csak leugatnatok,de nagyon nem erdekel,mert a hozzaszolasaitok totalis naivsagrol es hozzanemertesrol tanuskodnak egy olyan jatekos szamara aki profi pvp-s....

Egyet értek, épp ezért nem verem be a monitort ha egy full tier 2es AP PoM trinket macro mage 1 shotol ^^

Faszom ebbe a billentyüzetbe

tier2 és rohangál

Abszolut egyetértek.

2nd: Aki tierben ongál az megdolgozott érte. Szenvedj te is érte ne várd el hogy a grind alapu pvp rewardokkal mindenkit szarrrá verj.

Nembaj Crassus majd jön a tier 3as mage és megöl rank 1es spellekkel, szóval a gear se uccsó ^^

Sound
gondolom a saját taxxotokat magatok találtátok ki? ugye? 😄DDD kekeke

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
nem hangzik egyszerûbbnek, mint a miénk^^

Fenrir
Amúgy persze, ilyen szempontból a healerek mindig az elsõdleges célpontok, de sajnos nem náluk van a zászló és az idõ meg fogy.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Tudod van olyan szemét warrior aki be meri nyomni a free action potit meg major healing potit és ha tudja még felveszi a cipõbuffot is. Egyet pislogsz és már kiment az alagútból ahol a többi társa várja.

[HUN]Crassus
latod alapban rossz a hozzaalasod...aki olyan hulye,hogy a t3-as warrior kezebol probalja kiutni a zaszlott mikozben egy pap healeli sacc/kb 7000 manapoolbol AZ NE PVP-en!!!
A celpontok prioritasaval kene legeloszor tisztaban lennie mindenkinek mielott bemegy valaki pvp-ni....

Koszi de nem pvp-re gondoltam 😊 hanem sima partiban, igazabol eltudja e valaki titkolni azt, hogy shadows a talentje ? erre talaltam ki, hogy partiban meglatom ha shadowsal sebez es en gyogyulok akkor o bizony shadow pap 😊
ez az elgondoloaso helyes -e ? igazabol ez a kerdes 😊

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

[HUN]Crassus
Naaaaa!!!!! MAr ne is haragudj ,de ez a leggyengebb kifogas amiket a totalis pvp anitalentumok nyomatnak ha kikapnak.....szoval te voltakepp azt allitod,hogy ha a szomszed Markia nenit athivom es leultetem a gephez akkor a full pve epikbe oltoztetett warrimmal szetgyalaz minden green/blue cuccos muksot???Hagyjuk mar egymast......az alt papom csak pvp-s cuccokban /rank8-as momentan/es valogatott green/blue shadow dmg es magic dmg cuccokban kereken 300+ shadow dmg-el rendelkezik es ott bennt barmelyik BG-ben ugy eszi meg a puccosabbnal puccosabb karikat,hogy orom nezni.....
A pvp cucc igenis nagyon faszentos csak megfeleloen kell hasznalni.Megjegyzem nem csipem az Arathor szerveren most keszulo HWL-jeinket,de az osszes csak a pvp es pvp repu rewardos cuccban nyomja es elegge kemenyen elraktak barmelyik Arathoros ally oldalas full pve epikes premade csapatot....neha ugyan kikapnak,de tulnyomoreszt siman gyoznek.
Persze ,hogy szamit a gear,de aki ugyes es jo jatekos az siman hatekonyabb tud lenni szarabb gearben is mint a bena lilaban!

A mi klanunk kifejezetten jol all epikkel meg a legfrisebb tag is 1 het alatt 6-8 tier 2-ben es jopar mas lilaban pompazik pikk-pakk viszont pvp tehetsege sokuknak szinte annyi mint a feljebb emlitett MArika neni szomszednomnek.A cuccal nem jon egyutt az ugyesseg es a totalisan mas taktikai gondolkodas ami a pvp-ben kell.Van olyan emberunk a klanba akit ugy verek el,hogy a duel alatt azt se tudja fiu-e avagy lany pedig a gear miatt igencsak izzadnom kene,de megsem izzadok, na akkor hogyisvan ez??
PvP gear egy kepzett jatekos iranyitasaval barmikor-barmilyen korulmenyek kozt felveszi a versenyt a pve epikekkel!!

SKILL > GEAR
anytime!

mind2 meghal az instagib mage/lockoktól. csak tudni kell játszani

Fenrir
Hehe próbálj meg kiütni egy full T3 tank warrior kezébõl a zászlót wsg-n amikor viszi és seggében vagy egy pap aztán próbáld meg ugyanezt egy pvp ruhában lévõ warrior ellen megcsinálni akinek úgyszintén a seggében van egy pap. Érezhetõ a különbség 😊

nem a cuccon múlik, nincs akkora különbség már pvp cuccok meg pvek között.

BEAST
dehogy xp-zel 😄 csak a bubukalsz 😄DDD ... amugy is nekem kene segiteni hogy leszek igy lvl60 BC elott? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Kiegig varnod kell vele. Es meg az sem biztos, hogy az uj rendszer tetszeni fog...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jaja mind soothal kozel tud menni a priest es ugy mcz hogy egybol addra agrozik mindegyik 😊

Gratu, de nyilván a ti pve cucotok sokkal erõsebb mint a bg s cucok, szóval ezen nem hiszem hogy van mit csodálkozni, a gear számit a legjobban(imo)

Egyébként a mi groupunkba (most nem tudom megnézni melyikbe van a Dentarg ,mert wow-europe szokás szerint szarakszik nekem) elég érdekesen alakulnak a dolgok szinte nem is megy már ab, csak wsg és av , szerintem mi allisok már tul sokat vesztettünk ab-t(és a pvp groupok is lehet jobb honornak tartják wsg t) és elment tõle kicsit az emberek kedve, nem tudom mi más magyarázata lehet, hogy nincs ab

[HUN]Crassus
Dispell Vampiric Embrace...

Botond
Jól van! Xpzek már, xpzek már,nem kell cukkolni! :-D
Sziasztok!

Shadows papnal meg lehet akadalyozni valahogyan azt, hogy shadows sebzessel gyogyitsa a partijat ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Mind sooth+mc egybol? 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TVelvet
echantok, minden cucc add 1 vagy 2% dodget, agi, stb...
[HUN]Crassus
Ismeros a helyzet....komoly reformalasra lenne szukseg a honor systemben,mert ez igy elegge vicces.

Sound
valahogy csak mc-ni és tauntolni kell a boss-t, és addig mégse rohangálhat össze vissza, nem? keke üssse csak a rugót akit soha nem fog eltalálni, leaglábbis 15secig nem :>

Laky
warcraftmovies.com-on 5-tel 😮

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Zeccc
yeaah! mi meg 6al! kircsi.

nah, betoltuk Ony-t 8 fõvel. eléggé fincsi volt 😉
igaz, én 3-szor haltam 😛
wtb edit..
ráadásul ez még nem is a rendes pvp groupunk...

ilyenekrõl beszélek... 12 perc alatt kemény 7 killt hoz össze a pvp groupuk... komolyan sírva fakadok~
battlegroup5 ftl <#szomoru1>

btw instructort minek pullolni? 😊)

gondolom azis twink bgs lvl19 rugo