World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra az a jó játékos aki tisztában van az ellenfél képességeivel, és tudja rá a helyes ellenlépést, tudja mi a szerepe a csapatban, és nem silenceli a roguekat, nem thunderclapolja a mageket, kb ennyi 😄
Ismerek sok nagyon jó rank 14es játékosokat, az a 2 arc csak példa volt. Ilyenek is vannak.
"pve>pvp ergo t2nek jobbnak kelleni hisz akinek olyan van az megdolgozott erte es megerdemli."
Hát nemtom, az új GM healing mace veri Nefa macet, kicsit rosszabb mint a C'thun mace, Widow Remorse helyett is tûrhetõ. És rank 14 kell hozzá, semmi pro guild 😮
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Van két warrior szerveren, akik annyit tudnak hogy 2 healerrel a hátuk mögött HKt farmolnak, mi meg röhögve elvisszük a zászlót. Mind2 guild nélküli, egyikük most lépte meg a rank 14et, vagy két hónapig szenvedett rank 13ason, de meglett neki, szal gratula, akinek van ideje 😊
agost szóról szóra ugyanazt mondod úgy egyébiránt, mint Cras, bár lehet hoyg ez most ciki lesz neked :-)
mint full t2-es, ámde frost mage csak annyit mondanék, hogy ettem már full t2-es egy gombot nyomogató fire maget is, meg ettem már mindenfélét, meg engem is ettek több mint 4,5k hp-val. Viszont ha valakinek nincs tapasztalata hogy nem, nem csak frostbolt spamból áll az élet pvpben és nem csak egy nyomek pyroblastból, az megszívja 6k hp-ról is. Ezt próbálja Cras kifejteni, csak már alapból hülyézitek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tier 2 lock seduce shadowbolt nuke dot spam megöl mindent kb 4 gombot nyomogat = no skill
Ha killing blow lista neked a skill-o-meter, akor ja, õk skillesek.
Én többre becsülöm azt a priestet aki healeli az FCt fearel jó idõben, 0 KB és lista alján van, mint a fenn emlitett HK huszárokat.
Van erre vmi talented, h krit után disorients target vagy mi? <#wow1>#wow1> Aki tud játszani az tud játszani 10% hpval, meg 100% hpval is imho.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
tier2 és rohangál
2nd: Aki tierben ongál az megdolgozott érte. Szenvedj te is érte ne várd el hogy a grind alapu pvp rewardokkal mindenkit szarrrá verj.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
A halál csupán a kezdet...
A celpontok prioritasaval kene legeloszor tisztaban lennie mindenkinek mielott bemegy valaki pvp-ni....
ez az elgondoloaso helyes -e ? igazabol ez a kerdes 😊
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
A pvp cucc igenis nagyon faszentos csak megfeleloen kell hasznalni.Megjegyzem nem csipem az Arathor szerveren most keszulo HWL-jeinket,de az osszes csak a pvp es pvp repu rewardos cuccban nyomja es elegge kemenyen elraktak barmelyik Arathoros ally oldalas full pve epikes premade csapatot....neha ugyan kikapnak,de tulnyomoreszt siman gyoznek.
Persze ,hogy szamit a gear,de aki ugyes es jo jatekos az siman hatekonyabb tud lenni szarabb gearben is mint a bena lilaban!
A mi klanunk kifejezetten jol all epikkel meg a legfrisebb tag is 1 het alatt 6-8 tier 2-ben es jopar mas lilaban pompazik pikk-pakk viszont pvp tehetsege sokuknak szinte annyi mint a feljebb emlitett MArika neni szomszednomnek.A cuccal nem jon egyutt az ugyesseg es a totalisan mas taktikai gondolkodas ami a pvp-ben kell.Van olyan emberunk a klanba akit ugy verek el,hogy a duel alatt azt se tudja fiu-e avagy lany pedig a gear miatt igencsak izzadnom kene,de megsem izzadok, na akkor hogyisvan ez??
PvP gear egy kepzett jatekos iranyitasaval barmikor-barmilyen korulmenyek kozt felveszi a versenyt a pve epikekkel!!
SKILL > GEAR
anytime!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként a mi groupunkba (most nem tudom megnézni melyikbe van a Dentarg ,mert wow-europe szokás szerint szarakszik nekem) elég érdekesen alakulnak a dolgok szinte nem is megy már ab, csak wsg és av , szerintem mi allisok már tul sokat vesztettünk ab-t(és a pvp groupok is lehet jobb honornak tartják wsg t) és elment tõle kicsit az emberek kedve, nem tudom mi más magyarázata lehet, hogy nincs ab
Shadows papnal meg lehet akadalyozni valahogyan azt, hogy shadows sebzessel gyogyitsa a partijat ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
igaz, én 3-szor haltam 😛
ráadásul ez még nem is a rendes pvp groupunk...
battlegroup5 ftl <#szomoru1>#szomoru1>