World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Wait time: 15 min
xbg elött:
Wait time: <1 min
Bent vannak, aprítanak, te meg döglesz bele, és ennek örülnek. Ha gyorsan nyernek, akkor azzal csak várakozási idõt nyernek. <#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Ne becsüljük le az ellenfeleinket, ne szóljuk meg õket ha számunkra kissé érthetetlen módon vernek el minket, és ne kezeljük le õket ha nyertünk. Viselkedjünk sportszerûen és barátságosan, tanuljunk meg veszíteni is, mert ez is a része a dolognak. Ne felejtsük el, hogy nem mindenki profi, és nem mindenki láma, a játékosok tábora megoszlik, igaz az egy tény, hogy akik rendszeresen játszanak, azok már nagyon jók.
pusztán érthetetlen számomra,hogy vad idegen playerek összetudnak beszélni és szép játék helyett így játszanak....köcsög premadeknál még megérteném bárr ott sem mivel egy gyors gyõztes meccs sokkal több honor mint egy ilyen féreg farmolós...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
és még 1 kérdes... lassan jön le az a 4,6 giga?
kb.. de csak saját felelöségre! mivel ha elkezdesz vele játszani nincs megállás!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Btw, csak tegnap este dobták ki a titan panel új verzióját link
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
azt nem néztem <#banplz>#banplz>
én nem olvasom a blackravens weboldalát
itt a link, megtaláltam ígymár
http://forums.elitistjerks.com/viewtopic.php?id=8061
errõl hallott valaki valamit?
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
legalább három olyan hotfix volt, ami csak pár mega volt, és nem volt hozzá downloader meg miegymás, a követezõ nagy pecs viszont keresi
szóval kezdheted lehúzni az 1.2-1.12 pecset
๏̯͡๏﴿
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Deikath
akkor fellehet rakni azokat az updateket..erre voltam kivancsi
De kezdjük elõrõl: ami elötted van, az a nagy fekete, az a monitor, az asztalon az a lapos, az a billentyûzet... <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
mage-et nem láttam még
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
lenne egy kérdésem
ujra raktam a egész hobelebasztot a gépmen és a wow updatereket és az updateket lementettem
utolag feltom öket rakni?
V9ykn8_TZL0
loathebet nem mert hpt kell innia különben kifekszik
pwnél meg hiába isznak már 😊
de amúgy ezért raktam a "" 😊
rugo talent rev meg csak annyit jelentett hogy pl pwnél tegnal elsõk lettek a rugók és csak utána a magek 😄