World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Crassus lehet hogy nem tûnt fel de lehet ez lesz a honor farm egyik legyorsabb módja. Eddig Ugye addig kaptál honort a pajtásokból míg 4x megölted õket, és 4 után már nem, mivel a szerveren behatárolt emberek toltak BGt ezért emberbõl nem is kaptál honort kb a 2. BG után. De mi van most? ha 10x megölsz valakit akkor nem kapsz utána honort és a cross realmnek köszönhetõen nem túl gyakran fogsz összefutni ugyanazzal a csókával. Gondolkozz. Bár lehet téged meg a csapatod csak szimplán szopattak. Amúgy szokj hozzá az allik mindig jobban geareltek lesznek. Viszont hordánál meg kevesebb a nyócéves.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

picket
most:
Wait time: 15 min

xbg elött:
Wait time: <1 min

Bent vannak, aprítanak, te meg döglesz bele, és ennek örülnek. Ha gyorsan nyernek, akkor azzal csak várakozási idõt nyernek. <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

egy fps játékról

zero the hero
jee!! water elemental!! 😊 habár a tûz skilleket mindig jobban kedveltem, most még nehezebb lesz a döntés 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Ne becsüljük le az ellenfeleinket, ne szóljuk meg õket ha számunkra kissé érthetetlen módon vernek el minket, és ne kezeljük le õket ha nyertünk. Viselkedjünk sportszerûen és barátságosan, tanuljunk meg veszíteni is, mert ez is a része a dolognak. Ne felejtsük el, hogy nem mindenki profi, és nem mindenki láma, a játékosok tábora megoszlik, igaz az egy tény, hogy akik rendszeresen játszanak, azok már nagyon jók.

[HUN]Crassus
ha a warriorral lennék be akkor sem lennék hülye teljesen szervezetlenûl 3x-4x es túlerõre rontani....mivel van elég WSG fölösleges Buzikkal játszanom mikor egy csomó rendes és jól játszó fair ally is van....
pusztán érthetetlen számomra,hogy vad idegen playerek összetudnak beszélni és szép játék helyett így játszanak....köcsög premadeknál még megérteném bárr ott sem mivel egy gyors gyõztes meccs sokkal több honor mint egy ilyen féreg farmolós...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lord Oswal
elnézést kérak a dupla szövegért <#wow3>

Lord Oswal
amugy vásárlásra késztetnek vagy csak annyira rá kattannak az emberek?K

Lord Oswal
amugy vásárlásra késztetnek vagy csak annyira rá kattannak az emberek?K

[HUN]Crassus
az ilyen hasonló idétlen beszólások ugyanolyan idétlen játékstílusra utalnak mint az általam említett.....

Lord Oswal
kössz akkor meg muszály lessz megvennem mert hát azért akarom kipróbálni😊
és még 1 kérdes... lassan jön le az a 4,6 giga?

Zeccc
4.6 giga körül
kb.. de csak saját felelöségre! mivel ha elkezdesz vele játszani nincs megállás!

Lord Oswal
hali csak kérdem de érdemes letölteni a trialt?
és mekkora?

BEAST
szerintem csak a tobbiek zavartak be , legkozelebb egyedul ronts rajuk , annak mukodnie kell!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

owned

[HUN]Crassus
Azért Xbg-ben is vannak féreg emberek: most zártam be asztalról a wow-ot,mert egy olyan ally teammel/pug nem premade/miénk is pug/ akadtunk össze akik basznak a zászlóra és 10-en a tunneljük elõtt 25 perce zúzzák le a támadó hordásokat.Horda oldalon 8-10 hk-ja van mindenkinek míg allyn 60-70.....hiába grpolunk össze ally jobban felszerelt és sajnos pugnál ez jobban kihozza a különbségeket....el nem hiszem,hogy amikor tényleg semmit sem kell várni egy BG-re mi a bús nyavalyát élveznek egy ilyen meccsen??egész nap halál jó kis meccseket lehet játszani még akkor is ha veszít az ember,de különösebben az sem izgat,mert utánna meg nyerhetsz 2-õt 3-at stb. HIHETETLEN és FELFOGHATATLAN az ilyen emberekben mi zajlik le amikor ezt a gusztustalan játékot ûzik.......

Az updateket lekkel töltenem megen nemtom feltenni😄vagyis felteszi az elgnagyobbat a 456m t aztán elinditom ujra lekezdi szedni azt szoval hagyom hogy szedje le azt leszarom de azér tkösz mindent

Megtaláltam én is, arcane-ra megint érdemes lesz költeni<#worship>
Btw, csak tegnap este dobták ki a titan panel új verzióját link

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

akkor elvileg csak a hunter meg a priest hiányzik, ugye? vagy arról is lemaradtam?

jah, bocsi
azt nem néztem <#banplz>

de, itt is az volt az elsõ. abban a .txt-ben amit devilking linkelt

lehet h elsõ volt, csak nem a zesgén
én nem olvasom a blackravens weboldalát

itt a link, megtaláltam ígymár

http://forums.elitistjerks.com/viewtopic.php?id=8061

nálunk azt csipogják hogy a hordás meg az allis sámán/pala különbözõ lesz
errõl hallott valaki valamit?

blackravens.net en egyik hírben vmi forumra linkelnek, ott fentvan

Tudsz adni linket? átfutottam az összes augusztusi kommentet amiben a mage szó szerepelt de nem találtam<#wow2>

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

nem hinném hogy fel lehet tenni az ápdéteket
legalább három olyan hotfix volt, ami csak pár mega volt, és nem volt hozzá downloader meg miegymás, a követezõ nagy pecs viszont keresi
szóval kezdheted lehúzni az 1.2-1.12 pecset

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Jó kis guild lehet, ahol a kép szerint 4db TF-es warrior is van.

Deikath

muhaha
akkor fellehet rakni azokat az updateket..erre voltam kivancsi

picket
Akkor szépen sorban felrakod az update-ket.
De kezdjük elõrõl: ami elötted van, az a nagy fekete, az a monitor, az asztalon az a lapos, az a billentyûzet... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Fú de be van halva a fórum <#help>

&#3237;_&#3237;

mage volt az elsõ 😊

druid volt, olvass vissza, az volt az elsõ
mage-et nem láttam még

zero the hero
lemaradtam a mage és druid tree rõl vagy azok még nem voltak? (ha voltak akkor valaki plz linkelné?:] )

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

decsak az updateket mentettem le...

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Davidus
láttad miker kap a mage?😛

V9ykn8_TZL0

ha lementetted a hóbelebancot, akkor csak simán átkopizod az egész wow könyvtárat aztán készis

bakker furious throw csöppet imba mage killer lesz....

sziasztok
lenne egy kérdésem
ujra raktam a egész hobelebasztot a gépmen és a wow updatereket és az updateket lementettem
utolag feltom öket rakni?

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
imp wind walk+titan = ambush két kezesessel gg😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

vki aki elmentette a kepet tolcse mar fel vhova plx mert ez a trukkel is beka tovabbra is 😛

valaki elmentette esetleg? :p

már nem megy, új béka van helyette, a "leszedtünk mert mindenki ezt nézte és ez nekünk baromira nem éri meg" béka

pwt vagy loathebet? :p
loathebet nem mert hpt kell innia különben kifekszik
pwnél meg hiába isznak már 😊

Potion freak mage lebassza. Fura muvi? 😄

loatheb rossz példa, ott fury warri viszi az elsõ helyet 😊
de amúgy ezért raktam a "" 😊
rugo talent rev meg csak annyit jelentett hogy pl pwnél tegnal elsõk lettek a rugók és csak utána a magek 😄