World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
igen kicsit drága egy kiegészítõért de engem nem izgat mert nem WOWozok😄

Botond
Ne zavard össze! Éljen csak a tegnapban,jó az a t3. Még vagy 2 hónapig,nem godmode,de jó,azt meg kell hagyni.
Botond
BG repu gear. Ezt a kifejezést ízlelgesd. Mellé meg nem lila honor gear,de nem ám. A kék. Abból sem a teljes ám. Rank8ig akarok menni,ha nagyon jól megy akkor esetleg 11,hogy olcsóé legyen a mount,de valszeg összejön 640 AVsre addigra. És akkor csinálom amikor akarom. Akár napi 1,5-2órában is.
BEAST
volt szó BC-s cuccokról is ... ott viszont majd meghatározott pontért veheted meg a cuccokat , nem pedig rankgrindelés lesz , máris sokkal könnyebb lesz a pvp gear mint a te t3as pve cuccod 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja azt még hozzátenném hogy ha igazán beindul a xrealm bg akkor lesz az igazán szép, mert kb ha kimész szarni az is számítani fog, kínai barátainknak köszönhetõen, mert ugye õk válltásban dolgoznak te meg nem. De tényleg tökmindegy gondolom nekem itt nem lehet igazam.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Aha szerinted az igazán jó PVP cuccok tehát az epicek kifarmolása kevesebb idõ és energia. Teljesen igazad van. Volt szerencsém látni ilyet. Ezek szerint neked még nem. A srácok kb 2-3 hónapig napi 16 órában tolják minden nap. Esetleg kedden nem hogy beállítsák a standingeket. Akkor inkább raidelek heti 5x 5órát mint ezt. Ja és ezt szüneteltethetem azt meg nem. Mondom teljesen igazad van.

Botond
Nézd meg bg repu/honor rank cuccot vs t2/t3. Minimális a különbség statokban,és ez az elõny még behozható,ha esetleg tudsz játszani. Persze így is benne van a zakó,de 3napja folyamatosan rinyáltok,hogy nincs kihívás így meg úgy. Nekem van,mert nincs T3,de még csak lvl60 se. :-P És mégis nyerünk is néha. :-P Te élvezkedhetsz T3ra,és hiheted azt,hogy majd az megvéd,de én nem ringatom magam ilyen tévhitekbe.

Legnagyobb az lesz,amikor kijön kieg és T3 amibe belefeccöltél 1,5 év kemény munkáját kuka lesz,mert lvl70es kék gear 1,5x annyi statot ad. :-D Hú,hát megéri simán. :-D Van idõd csináljad,de ha azt hiszed,hogy ettõl iwin gombod lesz akkor nagyon el vagy tájolva. :-D
BEAST
ez már csak így van <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Crassus majd jól lenyom téged is, te tier3-as noskilles <#idiota>

&#3237;_&#3237;

AVn még nagyobb elõny. Gondolom kicsit nagyobb a DPSük ezért gyorsabban lecsapják a fõnököt. Merthogy mst ez megy. De mongyuk biztos nincs igazam. Vagy nemtom.

BEAST
ha még párszol átolvasod a szöveget rájössz hogy ott AV-rõl beszél , tehát elég nehéz lenne premade t3-as csapatok ellen játszani , annyit írt hogy egy pár t3-as nem jelent akkora elõnyt , ennyi

Hát persze. És ha bejön egy tier3-as premade azokat is leütitek nem? Hiszen ha 5-en ütitek meghal. Ne vicceljünk gear különbség iszonyat mód kijön minden BGn. És hiába vagy a világ legskillesebb legjobb reflexekkel rendelkezõ embere zöldben az epices akkor is agyonvág. Mindig így volt és a mostani rendszerben így is lesz.

Count Adyn
Persze de pistike(apukája) ugyanannyit fizet!!!
Miazhogy más jobban játszik és még jobb cucca is van? meg több ideje van???

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BC-vel vajon nyitnak új szervereket?

Te ki is vagy? Necro eladta a kariját úgytudom. Legalább is nem guildtag.

Botond
Akkor megint csak megerõsítettél,hogy jó ütemben jó váltást csináltam. Az 5ösben is vannak enchantolt karik lowbie wsgn,de egy fecske nem csinál nyarat. AVre 4perc a max várakozási idõ. Nyomnak vmi új rush taktikát, bejön 40vs40 mindenki elszalad a másik tábornokához leölik,vki nyer és indul az új. Alig volt idõm 2db 60as segítségével elvergõdni az insigniát beszerezni a barlangból,mert olyan hamar vége. :-D 3. AVben sikerült. :-D 4 AVt mentem 1-1,5 óra alatt, és 2-2 gyõzelem vereség és 4000repu. Igaz ez lassúlni fog,mert most adtam le a questeket orrbaszájba,de óránként 2k Av repu az se rossz. Szóval jelenleg maximálisan meg vagyok elégedve xBGvel. Láttam már erõsen agyon t3azott warriort meg ilyesmit,de ennek ellenére nem érzem ezt az annyival jobb a gearje,hogy godmode fílinget,amire sokan panaszkodnak. Vkit ütnek 5en 10secig az padló ha t3 ha dungeon set1.
én már gyüjtöm a goldot/cuccokat rerollra <#idiota>

Davidus
sokkal jobban néznek ki az új fajok mint a régiek. nem lesz ez így jó😛

V9ykn8_TZL0

picket
Biztos gyorsabban fog jönni a repu így, hogy nem 1 percet kell várnom egy AV-re, hanem 1 órát <#idiota>.

&#3237;_&#3237;

Magh
Ha pug-al joinolok mi is folyamatosan 10vs15-el kezdünk. Aztán mikor már 5-0, berak még 4-5 embert. Egyébként szánalmas az egész. Mostani csaptban volt GM, több r12-13, mégis nulla taktika, futnak elõre rendezetlenül. Ha végre elfoglalunk 3 base-t, mind elrohan egy negyedikre és ugrik mind. Bezzeg ha premade-el megyünk, szedett-vedett félpugokat kapunk, nulla kihívás.

picket
Az xBG legnagyobb elõnye, hogy vitáztok rajta, én meg könnyesre röhögöm magamat. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Magh
Mert nektek horda oldalon eddig tovább tartott...

picket
Hallgattam a hülyeségeidre, és 38-as druidával megpróbáltam xp-t szerezni bg-n <#idiota>
Néhány 800-1000-es sebzést bekaptam, és akkor már sejtettem, hogy nem fog menni <#rinya>

&#3237;_&#3237;

Hát részemrõl elég vegyes a fogadtatása az X bg-nek, maráhra örülök hogy nem a szénné unt ellenfelek jönnek állandóan szembe, és fõleg annak hogy nem a tolószékes BS pug ally játékosokkal kell együttmûködnöm, Viszont ez a 15-20 perc várakozás két BG között elég szar, farmolni menni kevés, ott helyben megvárni sok.
Ez tmég meg kell szokni, és azt is hogy általában 3-5 playrel kevesebb ally van benn kezdéskor mint a maximum, és wsg 10v5 elég egysikú, mikor 2-0 állásnál belép még pár lézengõ már úgyis mind1. Igy elsõ körben ennyi.
Botond
Azért az sem elhanyagolható,hogy fel lehet "xpzni" pvpzve is,nem csak grinddel.
[HUN]Crassus
a legnagyobb elõnye x bg-nek,hogy az exalted az mindhárom frakcióval röhögve összejön egy szempillantás alatt.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PiszkosFred
+se* (lejart a vip, most veszem eszre)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Mondjuk jobban belegodolva, hulyeget mondtam, mert honoredben voltam - nem friendlyben -, es onnan lett meg a revered ;] Friendlybol a majd' 18.000 pontot, annyit keptelenseg osszeszedni ABn. De a lenyeg, hogy xbg miatt 1 perces varakozasok vannak, es mar lehet is menni a kovetkezo menetre. A repu meg csak no es no.

Lynx_TWL
getalife😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Zeccc
hamarabb elérem a GM-et mint ABn az exaltedet 😞

PiszkosFred
Ugyanmar, egy hosszu hetvege alatt lettem revered ABvel, friendlyrol, ugy, hogy 60-40%ben nyertuk csak a meccseket.

Zeccc
alli oldalon.. :s még mindig nehéz... :\ ABn szeretném elérni az exaltedet.. de lehetetlen.. sose nyerünk :S még friendly elején vok.. kb fél éve :\

Botond
Linkelt BGk mókásak. 1,5 óra alatt meglett friendly AVn. >.< Még rádobok pár estét és exalted simán. :-D
meg DD warri sett sem! 😄

Zeccc
de és majd azokkal felszerelve ütünk téged BG-n 😄DD

[HUN]Crassus
oké van ilyen szó.......,de ilyen páncél az holtziher,hogy nem lesz meg a többi stuff sem.....

Beserker:
One who attacks violently without hesitation or thought. In RPGs, one whose strength improves, but is not able to do anything but attack the enemy the rest of the battle. forrás

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Lynx_TWL
dd warri jó az😄

[HUN]Crassus
BESERKER??? azt nem inkább Berserker-nek kéne írni??
Azzal a 10-es Setbónusszal 15% alatt még UTB proccal is könnyen 700-800-as erõt lehet elérni még a mostani cumókkal is nemhogy azzokkal a setekkel amivel sacc/kb simán 1000-1200 lenne ami ugye azt jelentené,hogy 1000-res erõnél 200%!!!! attack speed növekedést érnénk el aminek hatására kb 0.4 secenként ütne egy warrior...az meg ugye elég beteg lenne😛😊

Davidus
ilyeneket blizzardék nem írnak hogy defensive buffs. ez fake😛

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
33 agi 1 crit és kék 😄
milyen az epix?😊

nesze 😊

Sound
én is elájultem, egy \-----------------o----------------/ k.b.tt nagy béka :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ez viszont az én alkotásom 😊
(nem fake)

Affliction Talent Changes:
Improved Curse of Weakness (2/2):
Increases the effect of your Curse of Weakness by 20%. (Note: New max rank cow reduces the damage by 130!)

Improved Drain Soul (2/2):
Returns 15% of your maximum mana if the target is killed by you while you drain its soul. In addition, your Affliction spells generate 10% less threat.

Improved Drain Life (1/1):
Health or Mana gained from Drain Life and Drain Mana increased by 15%.

Improved Curse of Agony (2/2):
Increases the damage done by your Curse of Agony by 10%.

Curse of Exhaustion (1/1):
Reduces the target's movement speed by 30% for 12 sec. Only one Curse per Warlock can be active on any one target.

New Affliction Talents:

Lasting Afflictions (2/2):
Increases the duration of your Corruption and Unstable Affliction spells by 6 secs, the duration of your Curse of Agony spell by 4 secs and reduces the chance your Afflicition spells will be dispelled by an additional 30%.

Contagion (5/5):
Increases the damage of Curse of Agony, Corruption and Seed of Corruption by 15%.

Shadow Embrace (5/5):
Your Corruption, Curse of Agony, Siphon Life and Seed of Corruption spells also cause the Shadow Embrace effect, which reduces physical damage caused by 5%.

Malediction (3/3):
Increases the damage bonus effect of your Curse of Shadows and Curse of the Elements spells by an additional 3%.

Improved Howl of Terror (2/2):
Reduces the casting time of your Howl of Terror spell by 1 sec.

Unstable Affliction (1/1):
Rank 3 (Note: This is the max rank)
Requires Level 70
30 yd range 400 Mana
Instant cast
Shadow energy slowly destroys the target, causing 1050 damage over 18 sec. In addition, if the Unstable Affliction is dispelled it will cause 350 damage to the dispeller.

Demonology Talent Changes:
Improved Health Funnel (2/2):
Increases the amount of Health transferred by your Health Funnel spell by 20% and reduces the health cost by 20%.

Fel Intellect (3/3):
Increases the maximum Mana of your Imp, Voidwalker, Succubus, and Felhunter by 15%.

Fel Stamina (3/3):
Increases the maximum Health of your Imp, Voidwalker, Succubus, and Felhunter by 15%.

Improved Enslave Demon (2/2):
Reduces the Attack Speed and Casting Speed penalty of your Enslave Demon spell by 10% and reduces the resist chance by 10%.

New Demonology Talents:

Mana Feed (3/3):
Spell hits have a 100% chance to grant 3% of the master's mana.

Demonic Fortitude (5/5):
Reduces the chance you'll be critically hit by melee and spells by 5%.

Demonic Tactics (5/5):
Increases the damage caused by you and your summoned pet by 5%.

Summon Fel Guard
Requires Level 50
10.000 sec cast
Summons a Fel Guard under the command of the Warlock.
(Note: You can't sacrifice, you don't get any MD buff and you can't soul link with it)

Destruction Talent Changes:

Intensity (2/2):
Gives you a 70% chance to resist interruption caused by damage while casting or channeling any Destruction spell.

Destructive Reach (2/2):
Increases the range of your Destruction spells by 20% and reduces threat caused by Destruction spells by 10%.

Improved Searing Pain (3/3):
Increases the critical strike chance of your Searing Pain spell by 10%.

New Destruction Talents:

Nether Protection (3/3):
After being hit with a Shadow or Fire spell, you have a 60% chance to become immune to Shadow and Fire spells for 4 sec.

Soul Leech (3/3):
Gives your Shadow Bolt, Shadowburn, Soul Fire, Incinerate, Searing Pain and Conflagrate spells a 30% chance to return health equal to 10% of the damage caused.

Shadow and Flame (5/5):
Your Shadow Bolt and Incinerate spells gain an additional 10% of your bonus spell damage effects.

Shadowfury (1/1):
Rank 3 (Note: This is the max rank)
Requires Level 70
710 Mana
Instant cast
Shadowfury is unleashed around the caster, causing 703-838 Shadow damage and stunning all enemies within 8 yds for 2 sec.

nem az én alkotásom 😊

The Garrett
látom sikerült változatod on equip tulajdonságokat kitalálni BC be 😞
crit / hit dodge / nemdodge upto
(már ha nem fake)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zeccc
bazz.. elájultam kb 5 másodpercre

Zeccc
bazz.. elájultam kb 5 másodpercre

Davidus
O.O

V9ykn8_TZL0