World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Én játszom, mások dolgozzanak wow-ban (nekem elég itt a melóhelyen): #82843

ಥ_ಥ

Azt csináltam de köszi hogy emlékeztetsz rá.
Szerintem akinek nincs full t1 vagy t2 cucca az torolje az accountjat, ugyis leverik pvpn siman.😊 Most hogy X bg van ha veletlenul kozos BGben vagytok, ki lehet a dolgot probalni majd es kiderul mi a helyzet.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

JA és még hozzávesszük a jó pár új bgt.
capaszabi
imo:

R13/T2>Lila vegyes>D2>R10>T1>Kék vegyes>D1>Zöld vegyes

azonos kategória: 50-50%, term. a classbalance dönt itt.
1 kategória különbség: 65-35%, class balance itt még jobban érzõdik
2 v több kategória kül: 85-15%, class balance következtében ált. 1 v. 2 ütés az opposite classod.

Igen mert gondolom te is azok közé tartozol akik full t2ben kolbászolnak és nem szeretnek veszíteni.Ugyi?
BEAST
nem lenne túl nagy munka , de remélem ilyesmi nem lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csak ugye az megint + munka lenne nekik😊 Õk meg nem nagyon szeretnek dolgozni.
Sztem az lenne a kurva nagy újítás a Blizz részérõl ha (mint lejjebb írtam) nem lehetne instás cuccokat bevinni bgre. Helyette lenne ugyanannyi bgs cucc így nem lenne az hogy a bwlt farmoló klán farmolja abt meg wsgt. Szépen nekik is fel kellene küzdeniük magukat. Kezdésnek mindenki választhatna a kezdõ felszerelésekbõl majd szépen honor pont alapján lehetne vásárolni a jobbnál jobbakat.
Ja és most 50 spelldmg van rajtam, de ebbõl vonjunk le 50-et az nechantok miatt. Akkor gearbõl 480. Rank 10 gear 111 + kiegészítõk meg fegyver legyen mondjuk 200. Tényleg semmi különbség. és van hozzá 4000 Hpm. Mondom hogy kékeké a jövõ.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

picket
Azt is két féle képpen lehet, lásd Crassus egyik beszólása nem is olyan régen, ami arról szólt, hogy "náluk" 2 hét alatt 6 tier2-est akasztanak a full zöld gearesekre. Melleseleg el is hiszem azok után amiket mostanában láttam (kb. lvl40 gear + tier2 vállas, chest, csimma).

ಥ_ಥ

picket
Örök optimizmusod, és könnyen befolyásolható véleményed még mindig lenyûgöz. Nem tudok sajnos lépést tartani vele. <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Csak azt tartsd észben hogy a rank 10es cuccokat valamivel könnyebb összeszedni mint felöltözni BWLben. De sztem azt már elõttem leírták.
picket
És amit elértél, azt azért érted el, mert ott voltál, és csináltad. Néha biztosan idegesítõ volt, meg unalmas, de remélhetõleg többször volt szórakoztató (különben eddig sem húztad volna szerintem). És ezzel még másik 40 embert is hozzá segítettél, akik egyedül semmire nem mentek volna, mert MC-t nem lehet kék gearben solozni (majd találn lvl70-en <#idiota>).
Az viszont tény, hogy a 40 fõ az túl sok. Az is tény, hogy ha Blizz ezt most leviszi 25-re, akkor a legtöbb mostani HC/semiHC guildnek annyi. <#bdead>

&#3237;_&#3237;

Faszom ebbe a szarba.
Nos mage:
Rank10 set:
Armor: 778
stamina: 96
intellect: 83
spirit: 20
spell crit: 2%
Spell dmg: 111

Tier2:
Armor: 666
Stamina: 116
Int: 159
Spirit: 69
Crit: 3%
Spell dmg: 204
Tényleg alig van valami különbség Teljesen megvagyok gyõzve.
De amúgy is a kiegészítõk mint azt mondtam sokkal jobban számítanak. Pláne a fegyverek. Még mageknél is nemhogy meleenél. Amúgy a pvp cuccon több armor van tényleg imbább.

Botond
Pihen,majd 70re megyek azzal,mert xpzni csak epixel lehet,a nélkül nem is élet az élet. >.< Én azt sem értem hogy lettem 60as 6 karival is full t3 nélkül. >.<
Az😊
Ehhh. Tuti lesz egy Blood Elf Warlock csajom. Õrült jól néznek ki<#zavart1>. És ahogy a szemöldöküket vagy mijüket rezegtetik...
Na mindegy, lesz és kész.

Tényleg mi lett a rugóval mert eltûnt az aláírásodból.
Botond
PvEben csak az számít,ott algoritmusokkal harcolsz,de pvp az másról szól. Az igazi pvp. :-P
picket
Önéletrajz? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Nem kék a jövõ. Csak nagyon lebecsülöd ezt az alternatív megoldást. Pedig a számokból világosan kiderül,hogy van más út is. Köpeny,fegyver is van BG repuból amúgy epixx,gyûrû is,trinket meg amit akarsz. Természetesen nincs olyan jó,mint a 40fõs instás cucc,de mint említettem messze kényelmesebben beszerezhetõ,és közel sem annyi idõ,mint felöltözni 40es instában. 1év volt full t1et összeszednem,úgy,hogy én voltam a classleader,és hála a lootszabályok akkor lootoltam amikor akartam és amit akartam. A sors fintora,hogy t2 is pont ugyanennyi idõ lett volna,csak én t1re specializálódtam. :-D
Tényleg nincs a guildben? Hmmm ennek örülök. Reméltem nem fogja sokáig húzni nálatok. Hihetetlen hogy ilyen emberek is léteznek ezt eddig nem is tudtam. Kb mint a jó öreg Cherax akinek (tudtommal) most a Twisting Netheres fiúk örülhetnek. Talán egyszer írok egy kedves kis mesét azokra a lentebb emlegetett "seggdugasz" emberekre és akkor majd a többiek is észreveszik hogy az ilyet bizony nem lehet leignorézni az ilyeneket bannolni kellene mert még a létezéük is irritálja az embert. Meg egyszer talán leírom elsõ szóváltásom Necrojoeval hagy örüljenek a többiek is😊
Ok:
Mage:
rank 8 PVP set:
Armor 778

BEAST
a nagy gear vitához meg annyit hogy pl a kis rugóm 33as és megesett párszor hogy egy 38as rugoval ketten levertünk vagy 4 twinker 38-39es karaktert ... pedig ilyen szinten a twink cuccok méginkább kihozzák a különbségeket mint 60on epixx nem epixx ... a cucc nagy elõny de pvpben annyi mindenen múlik a gyõzelem hogy néha elhanyagolható ... vertek már el Tuf-fal , pedig nekem már nagyon rég nem az van és vertem már el Askandis warriort is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Hol van a jóöreg "csak az epic-mennyiség számít, hogy haladsz-e" Botond?! <#wilting>
Hova rejtetted, te gonosz földönkívüli, ki a bõrébe bújtál?! <#alien2>

&#3237;_&#3237;

icespeakyy
valaki tud nekem mondani egy linket ahol küldetések esetleg le vannak írva? mert van 1-2 amit nem tudok. 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Természetesen a második PVE az PVP.

s0n1c
te most 1v1rõl beszélsz, wow-ban nagyon minimális lehetõség van f2f szituációba kerülni
BEAST
az alap gear resistjei pvpben nem sokat érnek ... judgement gear shadow prot aura , fear elleni talent és minden feart és shadow szart beszopok 😄 a resistnek csak akkor van értelme ha nagyon arra gyúrsz 😊

Botond
Na nehogy már azok az 5 resistek érjenek vmit pvpben. :-D +0,1% resist?:-D Mert t2n sincs ám 100as fire ress összesen,se shadow se frost,nem véletlen kellett mindenféle resist geart beszedni...

Feral druidom van,az hogy hunterrel mi meg hogy az a te bajod. :-D Nekem csak crit,stamina, és ap/str/agi számít. Healing up,int spirit ilyesmi pont nem érdekel. :-D
Botond
3 nappal hamarabb leszel 70. Talán. Mert lehet én jobban elkapom az új küldik fonalát és hamarabb 70es leszek,mint te a liláddal. :-D Jobbak az esélyeid,de ez nem garancia semmire. Hiába vered a nyálad a számok magáért beszélnek. Mutasd már be számszerint,hogy mivel jobb t2 vagy t3 olyan nagyon! Ahogy én számolom a napi 2 órá játékkal beszerezhetõ gearemhez képest egy valamiben jobb a T3,az pedig 500hp,de ezen kívül? Az a 3% crit meg 20onvalahány AP,az kutyafüle.

Loboto meg jó cucc,de ebbe ne menjünk bele,mert feral druidom van,az meg ugye a fegyver sebzésétõl függetlenül nyomja az ambush sebzést macskában. :-D TuF csak a statok miatt kell,és az elég jó rajta. :-P
Zeccc
amikor odakattint a bloodelf csajra elöször.. úgy néz ki mint az egyik csaj ismerösöm :p szóval kb már elis van döntve hogyfog kinézni.. csak nemtom melyiket kéne kezdeni a három közül.. 😄 de lehet nemis csinálok darneie-t.. viszont most csinálok egy elõrendelést 😊)

picket
Rugónál viszonylag egyszerûnek tûnik a helyzet, mert csak ez a 3 alapértéked számít. Azért a t2-õn még van némi resist is, amit talán nem értékelsz sokra, de azért számít az is pvp-ben (is). Pve-ben meg az nem mindegy, hogy resist miatt le kell-e cserélni egy jó cuccot (ami sok stamina meg erõ, agility). Tier2-ben egy kicsit felpöckölheted néhány lock vagy mage, esetleg shadowpriest agyát azzal, hogy kicsit gyakrabban resistelsz. Tényleg csak egy kicsit, de több a semminél. (Egyszer fire resistes cuccomban mentem egy fire mage-re, aki felidegesített. Utána megnyugodtam, és jót nevettem)

Más kasztoknál esetleg egyéb dolgok is számítanak, nem csak a 2-3 fõ jellemzõ. Hunternek összes tier2-es cuccon van intellect meg spirit, ami hosszú csatában (vagy esetleg AV-n) jól jöhet, és alap hunter cuccokon szinte 0 van belõle. Plusz lehet, hogy te azt mondod, hogy 1-2% kritikus mit sem számít, de "ingyom-bingyom of the monkey" cuccokhoz képest egy kék set hunternek kis fejlõdés (-500 HP, +20-30 agility), egy tier2 viszont nagyon sok fejlõdés (a cuccaimhoz képest, amikkel hatvanasra léptem +1500 HP, +100 agility, +100 intelect, 2x annyi kritikus). Lehet azt szajkózni, hogy csak skillel lehet ez ellen tenni valamit, csak semmi értelme. Láttam friss 60-as huntert trükközni ellenem (csapda, FD, rapid fire, ugra-bugra, pet fagyasztás). Szerinted mennyi esélye volt? Unottan le-auto-shotoztam. gear>>>>>>>skill. Más kérdés, hogy ha mage lett volna, vagy lock, harcos, akármi más, akkor meg kellett volna erõltetnem magamat, de szerintem az mutatja meg, hogy mekkora a különbség, hogy ugyanabból a kasztból hogyan bír egy gyengébben felszerelt egy tier1, tier2-es (+némi egyéb epic) játékossal.

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

Tekintsd meg a fegyvereket és a kiegészítõket is. No meg a nem tier 2-3 dropokat. Bár most se lesz igazam, de valahogy a tier 1-2-3 cuccok PVEre vannak optimalizálva egyéb droppok meg kurva jók PVEben. Ezek alól AQ set kivétel. De gondolom ismételten nincs igazam. Kékeké a jövõ.

Botond
Akinek van egy 70ese,az ne lvl1rõl kezdjen,hanem lvl40rõl és honored repuval az allis/hordás frakcióknál. ^.^ Ez is daocból lopott ötlet lenne,de jó. :-D Kéne már nagyon egy hunti is nekem. :-D
Teljesen igazatok van ebben a játékban a gear nem számít, sõt különbség sem igazán van a rak8 és tier 2 cuccok közt. Meggyõztetek. Ja nem. Nevetséges. A kis rogóddal mekkora DPSt tolsz ki az AVs daggerrel? Vagy ugye semmi különbség egy TUF és egy Askandi közt sem ugye? És akkor Naxx cuccokról nem beszéltünk. Na mindegy már írtam hogy itt nem lehet igazam és tényleg nincs is. Ja igen és szánalom hogy milyen szarok a PVEsek gearjei, mert úgyis lvl 70 lesz a korlát és akkor már szart se fog érni. Ja csak mögöttük lesz egy guild kurva sok tapasztalattal + lilában lehet könnyebb lesz elérni lvl 70-et ás új instákat lenyomni. Nevetséges.

BEAST
neis mond 😄 ... mondjuk akkor talán esetleg meggondolnám a BE rogue tervemet ha 60ig megkapnám a rested bonust 😄DDDD

Botond
Bonescythe Bloodfang
Armor 1966 1698
AP 302 289
Crit 13.79% 11%
Dodge 17.59% 16%

Ja és t2 vs t3 szintén hatalmas ugrás. :-D
Zeccc
akarok egy darenie nõt , és egy bloodelf fiut és egy lányt..
de mien rossz belegondolni hogy mostmár 70re kell huzni :\ 😄

Botond
Rogue t2 az 3% to hit,86 str 203 agi 141 sta 4%crit 2%dodge.
Én verzióm: 1% to hit, 24 str 77 agi 127 sta 7% crit 174 AP.

Ez mekkora különbség? Hpban 140. :-D Critben? 2-3%al több a t2? APben 14el több a t2. ^.^ És hát ugye t2 jobb vagy 6-8% dodgeal (overpower vagy mi 4tw) és hát 2% chance to hittel is. Hát tényleg "sokkal" jobb. De most druiddal játszok,méghozzá feralt,mer az jó,de ott annyira healre van kihegyezve t3,hogy direkt nem azt statoltam ki neked.

A 8 ruhadarab az én "cuccomban": AB szet,wsg bracer,naci,rank 7-8ból kesztyû,chest, és a szemkötõ UBRSbõl.
s0n1c
iszonyat jól néznek ki a nõi karakterek mindkét oldalon
Persze hogy nem godmode egy agyon t3azott warrior mivel a t3 mint a tobbi warri set is pve/tankolos cucc. 😊 Ugyanugy utogeti benne az 50es autohiteket mint a might/wrathban.

s0n1c
az arenaban megszerezhetõ cuccok viszont hasonlóak lesznek a t"x"-esekhez, de ott se lesz honor decay ergo nem kifejezetten lesz idõ függõ (az se), hálistennek
PiszkosFred
Akárhogy is ellenkezel, AVn, 40-40 elleni csatában is agyon lehet verni bárkit. Nem mondom, pár nagyonlila warr elõl darál, és pár nagyonlila pap hátul gyógyít felállás egyszerû, de attól simán megállítható. Mert akármit is csinálsz, van akkora dps, amit képtelenség túlgyógyítani. WSGn esélyed nincs ellenük, vagy legalábbis annyi, mitn a lottoötösre. ABn több, mert ott szét vannak szóródva, kivéve ha nem zerg üzemmódban darálnak be mindenkit, és a start után fél perccel már a bázison vigyorognak...

Elsírnád magad, ha meglátnád milyen gear van rajtam. Néha én is letiltatnám az inspectet, hogy ne röhögjenek ki ;] De ilyen gagyi gearban is nyertünk AVt, bõven, olyan hamar meglett exalted, hogy én magam lepõdtem meg. 40 db fullepic ellen már más lenne a helyzet, de olyan sosem lesz, mindig van mindkét oldalnak gyenge pontja.

Loki meg Woody meg csak hab a tortán, azok ha megvannak, bedarálnak mindenkit, lényegtelen milyen színben pompázol..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Egy interjú szerint a BC-ben a honorért megvásárolható cuccok közelsem lesznek olyan erõsek, mint a pve setek.

Jó cuccod van? Ettõl még tudni kell mire jó az a 4 gomb, amit felváltva a megfelelõ idõben meg kell nyomni ahhoz, hogy pvp-ben nyerj.

Tier 1-2-3 a múlté? Vagy aki megszerzi az sokkal könnyebben fog xp-t farmolni a kiegészítõben, hogy elérje a 70-es szintet, ahol szintén könnyebben szerzi meg azokat a hüdejó kék cuccokat?

&#3237;_&#3237;

Botond
Ezt te hol olvastad? Vagy magadtól találsz ki ilyen hülyeségeket? Azt mondtam a különbség minimális. Most szerinted az az 500 hp meg 20-25 agi különbség olyan nagy dolog?:-D Egy játékban ahol véletlenszám generátoron alapul minden?:-D Sok idõd van csináld! :-D De nehogy azt hidd már,hogy ez az egyetlen út a gyõzelemhez. :-P Majd meglátjuk ki ér elõbb a "nyertél képernyõ"-re. :-D
BEAST
amikor folyamatosan 100 felett van az AB meg a WSG meccsek száma szerintem nem olyan nagy dolog az exalted

Ja hogy szerinted a rank 8 gear statban ugyanaz mint akár csak T2 és bwl gear. Aha. Értem. Az meg hogy mik lesznek az új honor rendszerben a rewardok még nem tudja senki.BG repu gear meg ismét vicces. Ha nem nyomod iszonyat sokat akkor nem leszel exalted csak AVn de az avs cuccok megint csak távol állnak T2 szintjétõl.

Mayday
Aki meg jatszik vele, az ugysem jatszik massal, es a tobbi jatek meg nem vasarlasan maris megsporolta ennek az arat 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...