World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
R13/T2>Lila vegyes>D2>R10>T1>Kék vegyes>D1>Zöld vegyes
azonos kategória: 50-50%, term. a classbalance dönt itt.
1 kategória különbség: 65-35%, class balance itt még jobban érzõdik
2 v több kategória kül: 85-15%, class balance következtében ált. 1 v. 2 ütés az opposite classod.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Az viszont tény, hogy a 40 fõ az túl sok. Az is tény, hogy ha Blizz ezt most leviszi 25-re, akkor a legtöbb mostani HC/semiHC guildnek annyi. <#bdead>#bdead>
ಥ_ಥ
Nos mage:
Rank10 set:
Armor: 778
stamina: 96
intellect: 83
spirit: 20
spell crit: 2%
Spell dmg: 111
Tier2:
Armor: 666
Stamina: 116
Int: 159
Spirit: 69
Crit: 3%
Spell dmg: 204
Tényleg alig van valami különbség Teljesen megvagyok gyõzve.
De amúgy is a kiegészítõk mint azt mondtam sokkal jobban számítanak. Pláne a fegyverek. Még mageknél is nemhogy meleenél. Amúgy a pvp cuccon több armor van tényleg imbább.
Na mindegy, lesz és kész.
Mage:
rank 8 PVP set:
Armor 778
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hova rejtetted, te gonosz földönkívüli, ki a bõrébe bújtál?! <#alien2>#alien2>
ಥ_ಥ
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Feral druidom van,az hogy hunterrel mi meg hogy az a te bajod. :-D Nekem csak crit,stamina, és ap/str/agi számít. Healing up,int spirit ilyesmi pont nem érdekel. :-D
Loboto meg jó cucc,de ebbe ne menjünk bele,mert feral druidom van,az meg ugye a fegyver sebzésétõl függetlenül nyomja az ambush sebzést macskában. :-D TuF csak a statok miatt kell,és az elég jó rajta. :-P
Más kasztoknál esetleg egyéb dolgok is számítanak, nem csak a 2-3 fõ jellemzõ. Hunternek összes tier2-es cuccon van intellect meg spirit, ami hosszú csatában (vagy esetleg AV-n) jól jöhet, és alap hunter cuccokon szinte 0 van belõle. Plusz lehet, hogy te azt mondod, hogy 1-2% kritikus mit sem számít, de "ingyom-bingyom of the monkey" cuccokhoz képest egy kék set hunternek kis fejlõdés (-500 HP, +20-30 agility), egy tier2 viszont nagyon sok fejlõdés (a cuccaimhoz képest, amikkel hatvanasra léptem +1500 HP, +100 agility, +100 intelect, 2x annyi kritikus). Lehet azt szajkózni, hogy csak skillel lehet ez ellen tenni valamit, csak semmi értelme. Láttam friss 60-as huntert trükközni ellenem (csapda, FD, rapid fire, ugra-bugra, pet fagyasztás). Szerinted mennyi esélye volt? Unottan le-auto-shotoztam. gear>>>>>>>skill. Más kérdés, hogy ha mage lett volna, vagy lock, harcos, akármi más, akkor meg kellett volna erõltetnem magamat, de szerintem az mutatja meg, hogy mekkora a különbség, hogy ugyanabból a kasztból hogyan bír egy gyengébben felszerelt egy tier1, tier2-es (+némi egyéb epic) játékossal.
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Armor 1966 1698
AP 302 289
Crit 13.79% 11%
Dodge 17.59% 16%
Ja és t2 vs t3 szintén hatalmas ugrás. :-D
de mien rossz belegondolni hogy mostmár 70re kell huzni :\ 😄
Én verzióm: 1% to hit, 24 str 77 agi 127 sta 7% crit 174 AP.
Ez mekkora különbség? Hpban 140. :-D Critben? 2-3%al több a t2? APben 14el több a t2. ^.^ És hát ugye t2 jobb vagy 6-8% dodgeal (overpower vagy mi 4tw) és hát 2% chance to hittel is. Hát tényleg "sokkal" jobb. De most druiddal játszok,méghozzá feralt,mer az jó,de ott annyira healre van kihegyezve t3,hogy direkt nem azt statoltam ki neked.
A 8 ruhadarab az én "cuccomban": AB szet,wsg bracer,naci,rank 7-8ból kesztyû,chest, és a szemkötõ UBRSbõl.
Elsírnád magad, ha meglátnád milyen gear van rajtam. Néha én is letiltatnám az inspectet, hogy ne röhögjenek ki ;] De ilyen gagyi gearban is nyertünk AVt, bõven, olyan hamar meglett exalted, hogy én magam lepõdtem meg. 40 db fullepic ellen már más lenne a helyzet, de olyan sosem lesz, mindig van mindkét oldalnak gyenge pontja.
Loki meg Woody meg csak hab a tortán, azok ha megvannak, bedarálnak mindenkit, lényegtelen milyen színben pompázol..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jó cuccod van? Ettõl még tudni kell mire jó az a 4 gomb, amit felváltva a megfelelõ idõben meg kell nyomni ahhoz, hogy pvp-ben nyerj.
Tier 1-2-3 a múlté? Vagy aki megszerzi az sokkal könnyebben fog xp-t farmolni a kiegészítõben, hogy elérje a 70-es szintet, ahol szintén könnyebben szerzi meg azokat a hüdejó kék cuccokat?
ಥ_ಥ