World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Az ár és a megjelenési dátum tájékoztató jellegû, változás lehetséges!
(Különös tekintettel az árra, amirõl szeptemberben kapunk információt, így inkább csak egy felsõ becslést jeleztünk. Természetesen minden elõrendelõnkre a végsõ ár lesz érvényes.)
A megjelenést a forgalmazó novemberre jelzi.
A halál csupán a kezdet...
Seed of Corruption
Rank 1
Requires Level 70
30 yd range882 Mana
2.000 sec cast
Imbeds a demon seed in the enemy target, causing 1044 Shadow damage over 18 sec. When the target takes 1044 total damage, the seed will inflict 1110-1291 Shadow damage to all enemies within 15 yards of the target.
Rank 3
Requires Level 70
Self710 Mana
Instant cast
Shadowfury is unleashed around the caster, causing 703-838 Shadow damage and stunning all enemies within 8 yds for 2 sec.
nagyon imba lock leszek 😄D

Ezzel szerintem pont az ellenkezõjét bizonyítottad. 😄
Egyébként szerintem az alap pvp gondolkodásmódot pár bg után megszerzi az ember, onnan meg már tényleg szinte csak a gear számít. Nem egy olyan bonyolult játék ez. A leggyakoribb hibája a pve-s csapatoknak, hogy bízva az über cuccaikban mennek mint a hülye bele a sûrûjébe, úgy persze, hogy elkapálják õket. Meg persze õk tesznek rá, hogy nyernek-e vagy vesztenek, meg hogy jó csata volt-e? Csak elütik az idõt a raid kezdésig.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
btw ez hülyeség, 44,5% alap dodge, 50% dodge evasionnel, 10% parry, és kb. a 20 tryból amit a first killtõl kezdve, a heti bad luckokig, kb. 2x ütött meg.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
azon kívül nem olyan rég még a turulnak is volt
sose találkoztál Crystiacussal báz?
A trial os karidat folytathatod utánna max.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
aki pvp zik 30-40 órát csapatban és nem fogyatékos az fogja tudni használni a kariját, ez egy ilyen játék, aki meg fogyatékos annak mind1 milyen gearje van😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
btw persze, hogy elkezdhet kapkodni, meg le is blokkolhat, de mindezt általánosan mondani.. és nem mellesleg Crassus a profik isteni körébe nem tartozókról beszélt, akikbõl ebben a szerény topicban is van jó pár (szerény személyem is)
Nem is mondtam olyat hogy nem számit az ügyesség persze hogy számit de gear>ügyesség (szerintem!)(és nem a pve nagy instákba lessz az ember ügyes legtöbb kasztanak kb 2 gombnyomása a feladata (mondjuk healerek decursive + heal)), jó persze vannak biztos olyanok akik a legfajintosabb cuccokba se tudnak pvp zni de õket nem is érdekli, nem is mennek bg be.
Ha azt nézzük bwl elsõ bossa már elég durci kardot dob, nem beszél ve aq ról, a legendary fegyverekrõl, vagy nem is beszélve Naxx ról(ugye devilkingék már idejárnak). És ha azt nézzük a bg csoportokba nem mindenki grand marshal/high warlord szóval legtöbbnek max TUFja van.És nyilván ha egy pve guild bemegy õk már ugyanugy ismerik egymást mint egy bg s group, miért kéne szerencsétlen hülyéknek lenniük, potit is visznek vagy akármit hisz van a gbankba elég😊
Mind1 én csak nem értettem mi ez a nagy csodálkozás hogy húú pve klán üti a pvpt
Arról nem is beszélve hogy mivel a pvp klánnak az a dolga hogy minnél gyorsabban honort szerezen ezért nem is szeretik a tulzottan elhúzódó harcokat , õk nem csak funból mennek mint a pve sek, szóval nagy ellenálláskorn sokszor feladják, hogy utána jöjjön a következõ kör amit gyors megnyerhetnek
Vegyuk a guildunk egyik MT-jet unbuffed majdnem 7000 hp-ja majdnem minden ressitje 40-50 koyott van,450 es defense skill , TF a kezeben meg hasonlo nyalanksagok.Barmit eltankol egyetlen proba utan/le a kalappal elotte/,DE szinte sosem pvp-zik ugye ilyen statokkal barmilyen melee klassz reme lehetne,de a srac csak all egy helyben es csapkod maga ele ha pvp van barki konnyeden leveri ha akarja igaz eltart egy idejig😛,de leverik. Az utobbi idoben beszoktuk csabitani zaszlot vedeni AB-ben mivel ha ot leteszed valahova akkor aztan lehet utni jodarabig a sracot/legutobb megtamadta 2 rugo a farmot vedte egyedul a srac kifagyott mondta is,de epp nemvolt senki aki tudott volna menni segiteni a farmra eltellt 1 perc majd visszajoinolt es meg mindig ott utotte a 2 rugo...eleg LOL volt!/na szoval o is elo pelda ra,hogy bar t2-s fullra,de egy jo jatekos lenyomja siman pvp ben.
ami meg a befektetett idot jelenti sztem nemlehet osszehasonlitani a pve-t a pvp-vel cuccilag hiszen mindketto teljesen mas anyagi/fizikai/szellemi eroforrast kivan.
๏̯͡๏﴿