World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellfire eléggé doom3asra sikerült

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Ez remélem "magic" lesz, vagy legfeljebb "disease". Ha "curse", akkor gáz. 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Fenrir
😊

A halál csupán a kezdet...

Lazarus
STFU
Fenrir
FIGYELEM!
Az ár és a megjelenési dátum tájékoztató jellegû, változás lehetséges!
(Különös tekintettel az árra, amirõl szeptemberben kapunk információt, így inkább csak egy felsõ becslést jeleztünk. Természetesen minden elõrendelõnkre a végsõ ár lesz érvényes.)
A megjelenést a forgalmazó novemberre jelzi.

A halál csupán a kezdet...

l2read

Lazarus
$run = "DELETE post WHERE id = '#84563'";
Lazarus
12k??? o_O
anyád 😄DD
Seed of Corruption
Rank 1
Requires Level 70
30 yd range882 Mana
2.000 sec cast
Imbeds a demon seed in the enemy target, causing 1044 Shadow damage over 18 sec. When the target takes 1044 total damage, the seed will inflict 1110-1291 Shadow damage to all enemies within 15 yards of the target.

Prince of Máté
Biztos leírtátok már de nem akarok több százat visszaolvasni,de már elõ lehet rendelni a Kiegészítõt!itt

Shadowfury
Rank 3
Requires Level 70
Self710 Mana
Instant cast
Shadowfury is unleashed around the caster, causing 703-838 Shadow damage and stunning all enemies within 8 yds for 2 sec.

nagyon imba lock leszek 😄D

ja 😄
Lynx_TWL
tier4 pala nagyon jól néz ki😄

๏̯͡๏﴿

BC alpha pics by nogg-aholic - zónák, insták, mountok, mobok, tier4, stb
spell list
enchant list

Tényleg Sarthan mi van azzal a patkány necrojoe-val meg a többi jómadárral? Remélem kiutáljátok a gecibe mert az a fasz már nem is számít embernek.

Azon még senki nem gondolkozott el milyen lenne ha az instás cccokat nem lehetne bevinni bg-re hanem lennének külön pvps cuccok? Én örülnék neki mivel én egy tök kék-zöld karival akartam elkezdeni bg-ni de ugye a sok pve guild t2ben (meg újabban t3ban) elrontják azok szórakozását akiket éppen csak a pvp érdekel (mint pl engem). Mert ugye 1 lövés/ütés/varázslás=1 halál. Én néhányszor eljátszok a gondolattal hogy milyen újításokat is lehetne belerakni a további kiegekbe -még lehet újra elkezdeném a játékot😊.
linket adj inkább 😄

"Az utobbi idoben beszoktuk csabitani zaszlot vedeni AB-ben mivel ha ot leteszed valahova akkor aztan lehet utni jodarabig a sracot/legutobb megtamadta 2 rugo a farmot vedte egyedul a srac kifagyott mondta is,de epp nemvolt senki aki tudott volna menni segiteni a farmra eltellt 1 perc majd visszajoinolt es meg mindig ott utotte a 2 rugo...eleg LOL volt!/na szoval o is elo pelda ra,hogy bar t2-s fullra,de egy jo jatekos lenyomja siman pvp ben."

Ezzel szerintem pont az ellenkezõjét bizonyítottad. 😄

Egyébként szerintem az alap pvp gondolkodásmódot pár bg után megszerzi az ember, onnan meg már tényleg szinte csak a gear számít. Nem egy olyan bonyolult játék ez. A leggyakoribb hibája a pve-s csapatoknak, hogy bízva az über cuccaikban mennek mint a hülye bele a sûrûjébe, úgy persze, hogy elkapálják õket. Meg persze õk tesznek rá, hogy nyernek-e vagy vesztenek, meg hogy jó csata volt-e? Csak elütik az idõt a raid kezdésig.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Davidus

<#beka2>

V9ykn8_TZL0

elefánt mount 😄D

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
amúgy kint vannak BC MPQ file-ok, gogo töccsétek, 2x650mb

btw ez hülyeség, 44,5% alap dodge, 50% dodge evasionnel, 10% parry, és kb. a 20 tryból amit a first killtõl kezdve, a heti bad luckokig, kb. 2x ütött meg.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Hogy ebben mi a vicces azt nem tudom, viszont az mokasan hangzik hogy 25% esellyel 1hiteli a kis elf popodat. :F

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

ne sugdolózzál, a mythical honornak is van pvp gruppja meg a warriors of hearts nak is
azon kívül nem olyan rég még a turulnak is volt
sose találkoztál Crystiacussal báz?

köszönet neked<#worship>
Count Adyn
megkell vennde az eredetit is.NEm kerülheted ki.
A trial os karidat folytathatod utánna max.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

értem.jah és mikor jacottam egy gyerek mesélte hogy 10napos acconutot vagy miet adnak Gamestarban azt elvileg lehet folytatni GC-vel.errol tudtok ti valamit?
megkell venend az eredetit is

Lenne egy oan kérdésem hogy haverom megvette a WoW-ot és nekemadta a 10napos kártyát belõle és ezt a 10napos acconutot lehet folytatni Gamecard-al?
az nájsz, gézé 😊
The Garrett
WSg time in que : 1h 17 mins *drools*

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
mi jatszottunk arathoros premade ellen valamelyik nap.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
izé errõl a skill dologról pvp ben:
aki pvp zik 30-40 órát csapatban és nem fogyatékos az fogja tudni használni a kariját, ez egy ilyen játék, aki meg fogyatékos annak mind1 milyen gearje van😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Magh
Mit vernek el? Nincs Arathoron premade csapat megsúgom. Legalábbis eddig nem volt. PuG-okat "gyaláztak", de néha még attól is kikaptak...

oka* bocsi

háát nem tudom ez a oke e wsg meg av megy ezzerrel

[HUN]Crassus
bugosak a BG szerverek es neha leallnak.....talan jovohetre vagy utanna javitva lesznek....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

És ami az igazán érdekes számomra és igazából ennek a miértje érdekel(a másik dologról nekem már meg van a kialakult véleményem) hogy lehet az hogy most jött pár napja a patch és nincs ab, hétvégén , mikkor 2 napja még 20 ment egyszerre, és tegnap is ez volt már...Dentarg, nagy csoprtba vagyunk nem tudom igy melyikbe a wow-europe meg szokás szerint nepközbe nekem nem jön be

-szerény

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

én még mindig nem értem, az összefüggést a sct-ben felvillanó 2k dmg meg a leblokkolás közben, de mind1.
btw persze, hogy elkezdhet kapkodni, meg le is blokkolhat, de mindezt általánosan mondani.. és nem mellesleg Crassus a profik isteni körébe nem tartozókról beszélt, akikbõl ebben a szerény topicban is van jó pár (szerény személyem is)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Nem tudom miért így mondjátok hogy a pvp set megszerzése mekkora grindelés ,mikkor a pve cuccok megszerzése ugyanolyan farmolás(100 szor ugyanaz az a insta)...
Nem is mondtam olyat hogy nem számit az ügyesség persze hogy számit de gear>ügyesség (szerintem!)(és nem a pve nagy instákba lessz az ember ügyes legtöbb kasztanak kb 2 gombnyomása a feladata (mondjuk healerek decursive + heal)), jó persze vannak biztos olyanok akik a legfajintosabb cuccokba se tudnak pvp zni de õket nem is érdekli, nem is mennek bg be.

Ha azt nézzük bwl elsõ bossa már elég durci kardot dob, nem beszél ve aq ról, a legendary fegyverekrõl, vagy nem is beszélve Naxx ról(ugye devilkingék már idejárnak). És ha azt nézzük a bg csoportokba nem mindenki grand marshal/high warlord szóval legtöbbnek max TUFja van.És nyilván ha egy pve guild bemegy õk már ugyanugy ismerik egymást mint egy bg s group, miért kéne szerencsétlen hülyéknek lenniük, potit is visznek vagy akármit hisz van a gbankba elég😊
Mind1 én csak nem értettem mi ez a nagy csodálkozás hogy húú pve klán üti a pvpt

Arról nem is beszélve hogy mivel a pvp klánnak az a dolga hogy minnél gyorsabban honort szerezen ezért nem is szeretik a tulzottan elhúzódó harcokat , õk nem csak funból mennek mint a pve sek, szóval nagy ellenálláskorn sokszor feladják, hogy utána jöjjön a következõ kör amit gyors megnyerhetnek

[HUN]Crassus
eleg szar shadow pap lehetett ha nem olt meg egy huntert 5 sec alatt😛

ugy tudom silence alatt nem tud csapdat rakni hunti, bar lehte rosszul 😊

[HUN]Crassus
meg annyit megjegyeznek,hogy hiaba van t2-es cucca az embernek ha nem pvp-zett es nem gyakorolja a pvp-t akkor a gearbol "nem el meg" egyetlen BG-n sem...azert valljuk be honor farm ide vagy oda,de azert egy rank 13-14-es mukso azert csak konyit valamennyit a mas jatekos elleni harchoz.

Vegyuk a guildunk egyik MT-jet unbuffed majdnem 7000 hp-ja majdnem minden ressitje 40-50 koyott van,450 es defense skill , TF a kezeben meg hasonlo nyalanksagok.Barmit eltankol egyetlen proba utan/le a kalappal elotte/,DE szinte sosem pvp-zik ugye ilyen statokkal barmilyen melee klassz reme lehetne,de a srac csak all egy helyben es csapkod maga ele ha pvp van barki konnyeden leveri ha akarja igaz eltart egy idejig😛,de leverik. Az utobbi idoben beszoktuk csabitani zaszlot vedeni AB-ben mivel ha ot leteszed valahova akkor aztan lehet utni jodarabig a sracot/legutobb megtamadta 2 rugo a farmot vedte egyedul a srac kifagyott mondta is,de epp nemvolt senki aki tudott volna menni segiteni a farmra eltellt 1 perc majd visszajoinolt es meg mindig ott utotte a 2 rugo...eleg LOL volt!/na szoval o is elo pelda ra,hogy bar t2-s fullra,de egy jo jatekos lenyomja siman pvp ben.

ami meg a befektetett idot jelenti sztem nemlehet osszehasonlitani a pve-t a pvp-vel cuccilag hiszen mindketto teljesen mas anyagi/fizikai/szellemi eroforrast kivan.

Sztem a pvp setek és dungeon szetek beszerhetöégére jo példa hogy mennyivel többen vannak champion setben mint a gagyi uncsi 7kötös MCbl szerezetö tier1ben. OKs hogy énse tank cuccban vagyok ha solozok. De mindenki champin setben megy😊mert ahhoz nem kell semmi csak nomni a bg-t.Itt nem arro la szerverenkénti 3-4 hwlröl van szo. Hanem a kismillió vérpistiröl.

Lynx_TWL
tegnap hunterem végig silencelte egy shadow pap 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
úgy beszéltek rank 14rõl mintha bárki elérhetné bármikor, és nem is kell hozzá napi x órát folyamatosan kockulni😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
pontosan ezt akartam irni! thx Khess!😊