World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...te választottad <#eplus2>#eplus2>
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Mondjuk én nem merek úgy nekimenni ZG-nek, hogy egy pap vigye az MT-t, mert ha behal az MT, ott wipe lesz valószinüleg. 😊
A #86055-ba belinkelt videóban látható taktikával healek én egyelõre ZG-ben is. Nem tudom, eddig ez vált be a legjobban. De ki fogom próbálni ezt a GH-s megoldást is, csak nem szeretek kisérletezni raidben... 😊))
Ha meglesz a ZG trinket, lehet én is kipróbálom, de még ott nem tartunk, én még örülök a ZHC-mnek, meg a 406 heal up-omnak. A kis instákat már imba módon nyomjuk (45 perces run 38 perc alatt), de a raidekben még T betü van a hátamra ragasztva. 😊
De mint ahogy mondtad, mindenki máshogy tolja, kinek milyen stílus jön be leginkább.
Egyébként tényleg nem rossz kombó. 😉
Egyébként az új talentekkel már egyáltalán nem hülyeség a Disc/Holy offenzív pap, mert brutális crit chance-e lesz, a spell damage uppok mellett.
Mivel regenes priest vagyok, nincs túl nagy healing up-om (700 körül) szal nekem ez feküdne szerintem a legjobban.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ez már annak számít ugye? <#wave>#wave>
Csak azért nem raktak ki eddig, mert JÓ EMBER vagy, meg mert különben is félnek, hogy lelocsolod õket kólával <#idiota>#idiota>
(na látod Kriger, ami ez után jön, az flémelés <#wave>#wave>)
ಥ_ಥ
mindenesetre érdekes, hogy nálad kimarad a divine fury a buffolós/healelõs fákból. nem használsz greater healt?
ಥ_ಥ
Az amerikai hivatalos WoW oldalon amúgy a CoR esetében még mindig 4 rankot írnak. Én is kiváncsi lennék, hogy ez most mi a rák? Van arra példa, hogy az EU és az US WoW-ban a talentek különbözzenek?
Nekem a így néz ki a Disc buffolós, és így a Holy talentfám.
Circle of Renewal viszont szerintem biztos egy pontos lett, még nem láttam több pontos talentet egyetlen fa legalján se...
a shadow priest sosem érdekelt, ellenben egy full disc buffolós pap elég durva dolgokat tudna csinálni sebzésben is. mondjuk egy ilyen talentezéssel.
Gyakorlatilag minden talentfa kapott valami olyat, ami eddig nem volt.
Discipline:
Improved Divine Spirit (2/2): Érdekes, max. talenten a buffok adnak annyi spell dmg & heal up pluszt, mint az adott kati Spiritjének 10%. Mivel lvl70-en szvsz 300-400 Spirit lesz az átlag, ezért ez +30 - +40 spell dmg & heal upot jelent. A raidekben szeretni fogják a Discipline papokat. 😉
Focused Power (2/2): Kitalentelve ad +4% to hit és +10% plusz sebzést a Smite és Mind Blast varázslatoknak azon célpontok ellen, amelyek Dazedbe vannak. Miután nem tudok róla, hogy a papok tudnák Dazedbe pakolni a célpontot, ezért én csak BG-ben illetve csoportos World PvP-ben látom értelmét, de ott sem nagyon. Ez a Disc ág egyik azon újdonsága, amely a Disc/Holy offenzív papokra próbál rágyúrni.
Reflective Shield (5/5): Kitalentelve a Power Word: Shield által elnyelt sebzés 50%-át visszaküldi a feladónak. PvP-ben imba dolog, itt az offenzív pap tápplás második vonulata.
Misery (5/5): Kitalentelve DoT varázslatok (Power Word: Pain és Holy Fire) a célpontra adnak 5% plusz spell damage-ot. Raidekben ezt imádni fogják a mage-ek. 😉
Pain Supression (1/1): 60%-al csökken a bekapott sebzés 8 másodpercig. Mivel a papok nem sûrûn tankolnak (bár ezután... 😊), ezért értelemszerûen fõleg PvP-ben lesz kellemes talent a Disc/Holy offenzív papoknak.
Holy:
Blessed Resilience (3/3): Kitalentelve Kritikus sebzés bekapása után 60% esélyed van arra, hogy a következõ 6 másodpercben 100%-al csökkenjen a kritikus esély ellened. Imádni fogják PvP-ben a rugók és a DD warriorok, tehát ismét fõleg az offenzív oldalát növelik a Disc/Holy papoknak. 😉
Surge of Light (5/5): Kitalentelve minden kritikus varázslat után kapsz egy ingyenes Smite varázslatra lehetõséget, amely viszont nem kritelhet. Szvsz azért került be, hogy a "healbot" érzést egy kicsit feldobják, így a gyógyítások közben olykor oda-oda lehet nyomni egy smite-ot a mobnak, vagy akár a bossnak. A Holy papok szerintem imádni fogják, bár a hiv. fórumban amiatt sírt egy-két ember szája, hogy miért kell a Holy ágat offenzívvé tenni, amikor elvileg ez a gyógyításról szólna.
Enpowered Healing (5/5): Kitalentelve a Greater Heal 10%, a Flash Heal 5% plusz bónuszt kap a gear heal up-jából. Nem mondom hogy használhatattlan, de ha tegyük fel van is lvl70-en a Tier sokban mondjuk 1000 heal up-od, akkor a Holy ág végén 5 pontot arra rakjon az ember, hogy kapjon a leggyakrabban használt healje egy minimális up-ot (ugye a Flash heal nem kapja meg a teljes heal up bonuszt)? Nem egy must have talent... :\
Circle of Renewal (1/1): Vicces. Az US talentfán négy rankja van, az rank 4 1035 manába kerül és 1448-at gyógyít 15 sec alatt a célponton, valamint az annak 15 yardos közelében lévõ partytagokon. A poén csak az, hogy az EU talentfán nincs említve rank, viszont 700 Mana van megadva 1445 healre 15 sec alatt. Maga a CoR nem tûnik rossz varázslatnak, fõleg, ha az EU-s változat az igaz.
Shadow:
Improved Shadow Weaving (1/1): A raidek egyik kedvence lesz, a Shadow Weaving immár nem csak 3% plusz Shadow sebzést jelent a célponton, de 1% plusz bármilyen más spell sebzés esetén is. Kombózva a Disc ág Misery-jével ez már 10% plusz spell damage-ot jelent! Szinte tuti, hogy a magek majd arra hajtanak, hogy legyen egy Shadow és egy Disc pap a raidben. 😉
Shadow Resilience (2/2): Kitalentelve 4%-al csökkenti a pap elleni varázslatok krit esélyét. Nem rossz dolog PvP-ben, de kérdés rá-e szánja az ember azt a két pontot...
Focused Mind (5/5): A Mind Flay, a Mind Blast és a Mind Control varázslatok 15%-al kevesebb manába kerülnek, ha kitalenteljük. A Shadowpriestek egyik gondja eddig a mana hiány volt, most ezzel kárpótolva lettek, hiszen az offenzív varázslataik (a Shadow Word: Pain-t leszámítva) kevesebbe kerülhetnek.
Shadow Power (5/5): A Mind Blast és a Shadow Word: Death krit esélye 15%-al megnõ. Nem rossz, de szvsz leginkább az volt a célja, hogy az SW😄eath-et vonzóvá tegye a játékosok számára.
Shadow Mend (1/1): Négy rankja van, az utolsó 425 mana és 900 heal 1.5 sec casting time-al. Vagyis egy Flash heal, amit akár Shadowformban is el lehet nyomni. Egyfelõl jó, másfelõl rossz. A Shadowpriestek sírnak, mert õk egy jó sebzõ varázslatot vagy sebzésnövelõ hatást vártak, és amiatt ágálnak, hogy aki Shadowpriest, az nem akar healelni igazából. A másik fele, hogy ezzel viszont ki lett húzva az a méregfog, hogy a Shadowpriestek haszontalanok a partyban/raidben, hiszen secondary healernek tökéletesek lesznek, a sebzés mellett.
Összességében nem tudok mit mondani a talentekre. Jó lenne látni, hogy a pap gearek milyenek lesznek BC-ben, hogy merre érdemes menni. Így összességében viszont se rendkívûli nerf, se rendkívûli táp nem lett kiosztva.
próbálunk haladni AQ40-ben, Naxx-ban, és közben gyorsan lezavarjuk BWL-t. Nameg itt vannak az XBG-k, és ott ökörködünk 😊