World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háát, nemtom mi lesz, amíg ki nem próbáljuk addig csak találgatunk
mindenesetre nem lesz egyszerû sztem.

Capaszabi: ezt kifejtenéd kicsit bõvebben?
ennek elég egyszerû az oka. sietünk, hogy haladni tudjunk, és nem szarakodunk veletek 😊
de ha éppen fun MC lesz, akkor egy fél órácskát valszeg késni fogtok, ha BRM-nél jártok 😊
jah, meg én mostanában mindíg az utolsó pillanatban esek be radire, szal ez is lehet az oka, amúgy oltanám a népet, hogy red=dead 😊
capaszabi
jah, pvpre meg majd rollolnak, hogy 10bõl melyik 4 nem fér be egy wsg csapatba...

Gearbol es DPS-el is siman lehet jol tankolni meg naxxban is...

Mítosz. Torkig vagyok a wannabe DPS warriorokkal, akik kétkezes fegyvereket lóbálva rontanak be a raidekre 0 defes gearben. A tankolás nem csak arról szól, hogy felépítem az aggrót, mert erre egy pap is képes, lol. Hanem arról, hogy túléljem a csatákat és ha kell betudjak ugrani egy másik harcos helyére, ha az elpatkol, és nem kell attól félnem, hogy 2 másodpercen belül követem õt a spirit healerhez. Improved Shield Wall, Last Stand, Concusion Bow, Shield Slam, Defiance. Alap skillek. Nélkülük nincs értelme Naxxramasban próbálkozni. Persze, ha javul a gearünk (értsd elkezdhetjük eldobálni a tier2-es cuccainkat), akkor lehet, hogy visszamegyünk Arms/Fury talentekre, de amíg csak tanulgatjuk Naxxramast, az összes harcosunk protos.
Az én talent treem, most így néz ki:

Talents
picket
Nem tudom, hogy a régi talenteken változtattak-e, azokat nem néztem, de az újak közül nekem csak a discipline ág tetszett. Shadow priest kap egy rakás kritikust, meg heainget, szóval marad nagyon tápos. A holy az, amit furcsán gyengének találok. Surge of Light: minek? Biztos úgy gondolták, hogy sebezzen szegény, de nem ettõl fog szerintem. Az empowered healing viszont már nagyon gyenge. A healing done értékedbõl kapsz még 5 vagy 10%-ot <#wilting>. Szóval ha van 500 healing done-ja egy holy priestnek, akkor flash healre kap még 50-et! Ez szerintem senkinek nem ér 5 talent pontot. Circle of renewal: ez annyiból jó, hogy végre nem a pap a hatás központja.
Majd a priestek eldöntik mi a jó nekik, de lehet, hogy sokak úgy látják majd, hogy nem érdemes 41 pontot pazarolni egy ágra...

&#3237;_&#3237;

The Garrett
hat szerintem shadow priest ugyanugy nem fog kelleni a raidbe, ahogy most sem kell 😊 a masik 2 ben egyetertek.

jah és WTB mass dispel a druidamnak is! 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
8-9k ha joltudom altalaban, de majd utannakerdezek 😊
a legjobb killunkon asszem majd 1 perccel az enrage timelimit elott oltuk.

Ja rátok is férne egy kis tápolás mostanába sürün beleestek a szórásba...
Néha már télleg szégyelem magam mikor átgyalogolunk a raideteken 😊
huhh, zavarban vagyok, nem alakult még ki normális kép bennem 😊
mindenesetre az látszik, hogy meg kell majd osztani guilden belül a priesteket, hogy ki milyen feladatot lásson el. lesz uberhealer, meg uber supporter, esetleg egy imbalanced shadow preist 😊
még azt sem tudom, hogy nekem melyik feladat jönne be jobban.
Botond
Mert rezsicken is leownol mindenkit.<#idiota>
Count Adyn
<#hehe><#hehe><#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kriger
Gyerekek szedjétek össze magatokat tegnap este óta megvannak az új pap talentek/spellek és még mindig semmi flém az ügyben???
<#nemtudom>Ébresztõõõõ ! <#nevetes2>

picket
Látod, neki nem elég, hogy te JÓ EMBER vagy <#idiota>, és még azt is kétségbe vonja, hogy JÓ TANK vagy! Bár azok után, hogy spammeled a screenshotokat, amin 4k HP-d van... <#kuss>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
najovanmostma faccom!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

btw akik olnek patchwerket azoktol kerdem, mennyi szokott lenni a raiddps-etek egy killnel? csak kivancsi vagyok hogy allunk rdps teren😊

nah de azok az addok eltunnek 20 sec alatt a palyarol😄

[HUN]Crassus
Faerlinanal es az egyik follower-t en tankolom akik a legnagyobbat utik....es furcsa,de se meghalni nem szoktam es nem huzzak le rolam.....pedig meg MS-t is utok....geci egy gyerek vagyok mi?

[HUN]Crassus
lehet en latom rosszul,de nem latom sehol sem,hogy MAIN TANKENT emlitenem magamat....es azt,hogy MS-el tankolok.....,de te biztos jobban tudod

Sound
(rövid múvi lesz)

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
1. naxxba hol jártok?
2. légyszives postold majd a Patchwerk múvitokat, ahol MS-el tankolsz majd. Értem ez alatt, te kapod a melee damage-et, és nem az UBS-t.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Szép kerek mondat.
[HUN]Crassus
Ez teljesen igaz! Gearbol es DPS-el is siman lehet jol tankolni meg naxxban is...az egyeduli hatranya egy nem protos warriornak,hogy sokkal lassabb az aggroepitese az elejen,de 15-20 sec es egy nem defes warrior is iszonyat aggrot kepes epiteni akarmelyik mobba.A titok csak annyi,hogy a nem defes warrior joval tobbet kepes sebezni mint a defes kollegaja/nagyobb heroicok ami ugye az egyik legtobb agrro valamnint a dot sebzes a deep wound is sokat segit nembeszelve,hogy szereny velemenyem szerint a life stealing encsant az alap a tankolos fegyverre-healel teged ami bonusz heal aggro es meg bonusz sebzese is van ami megintcsak plussz aggro valamint en ha offtankolok akkor WF totemet kerek nem agilytit ami nem ad ugye bonusz dodge-ot viszont roplulnek a dupla tripla kritek es ha kiesik valami faszentos kard akkor ott lesznek a quattro attackok is😛/.5 sunder utan shield block+revenge SPAM😛 es amint van boven rage heroic+heroic es heroic...
En 32 Arms 19 fury-na vagyok /total pvp-s/ 400-as defensem van ha offtankolnom kell,de egyaltalan nem problema a mobok megtartasa.Bar ketsegkivul a nagy asz a shield slam ,de a tobbi talent tenyleg csak a nagyobb tulelhetoseget segiti.Profi healerekkel a raidben elhanyagolhato a defes es nem defes tank kozt a kulonbseg.Bar ahogy nezegettem az uj talenteket a def ag uberbrutal lesz egy 41 talentpontos TF-es warriorrol majd ember legyen a talpan aki lebirja huzni a mobokat.Ja igen es a TF az kb onmagaban egy kulon "bonusz defes talentfa"hiszen iszonyatmerteku aggrot lehet vele tolni meg az auto attakokkal is.

hmm a mageebe nincs benne? ugy emlekszem hogy charm is benne van de lehet hogy rosszul

May the force serve you well!

Count Adyn
kaszt tól függ😊 ha benne van a leírásába hogy dsipel charm effekt akkor a tied töri, minden kaszté más ugyanis(a trinket)

seducet hogy lehet megtorni?
rank 2es pvp trinketre hiaba kattintgatok, pedig videokban lattam hogy kijonnek belolle

May the force serve you well!

Thx Srácok örök hálám.<#alien>
Kb másfél óra mire lejön a patch, addig szunyok egyet, hogy holnap ne haljak meg, köszi mégegyszer.
Irj be egy kitalalt bankkartyaszamot meg tolts ott ki mindent, egy honap mulva szolni fog hogy nem jo a kartyaszam, addigra meg vegyel gamecardot.
Bekeri a gamecard/bankkartya szamot, de 1 honapig nem fog levonni rola penzt. Ha most nincs gamecard-od akkor szerezz valahonnan egy bankkartya szamot.
Sziasztok bocsi a lámulásért elõre is, tudom lehet ha visszaolvasnék válaszra lelnék, de sajna idõm nemsok,hozzászólás meg annál több, szal a helyzet az hogy most vettem meg a WoW-ot, és állítólag az elsõ hónap ingyenesen lejátszható.Viszont az account kreálásnál nem enged tovább, amíg meg nem adok neki egy 60 napos credit card számot(ezt választottam ugye a bankkártyás fizetés helyett), mármost nekem az még nincs, mivel aszondták egy hónapom van nyomulni.Meg van egy Guest Pass key ugye amit hozzá mellékeletek de az odaadható bárkinek, gondolom az nem az ami nekem kell.Vagy igen? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el vagyok veszve pls help, reggel meló, és ha van rá lehetõségem ,még addig szeretnék ébren lenni és inkább ott eltévedni.Elõre is köszi.Bízom benne hogy van remény.<#idiota>
QuippeR
shadow pap kap shadow alapú healt, vagy én értek itt félre valamit?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ha már dps csökentés vagy hp növelés akkor utobbi akkor nem kéne sok mindent átirni és talán még pve is könyebb lenne

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hat nemtom 2 szervezett pvp group kozotti csataban nem nagyon vannak oneshotolasok (elofodul neha de nem jellemzo) ha egyutt mozog a banda es figyelnek egymasra igen csak CC meg taktika kerdese hogy megold az ellent nem pure dps. A friss 60as kekzold casual pvp embereket meg igyis ugyis oneshotoljak a jo geares emberkek akik kicsit is konyitanak a pvphez barmennyire lesz csokkentve a dmg vagy novelve a hp.

The Garrett
huhhhhh tiszta vagyok :o

Laky
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Friczy
Valahogy így nézhet ki: 60as !!mob!! 5% resist, 61 10%, 62 15%.
Hiába van 10 hited, még 60asnál is lesz vmi resist, mert 1% alá nem mehet sehogysem.
De ki tudja mit mûtöttek fél év óta a rendszeren, ezt akkor írogatták kékkel.

keep walking... www.artum-inferniti.net

nem tudom, engem nem izgat különösebben, MT vagyok a guildben 😄

Mighty
Oda elvileg elég 3 (az alap hit chance 96% és nem lehet 100-ra növelni). Kell még pár resist csökkentõ cucc és PvP-ben is ritkul a resist felirat 😊

Nekem van 70 resist csökkentésem és +3 hit chance, ha pvp-be öltözöm.

Nagyon nem számolgattam és nem is teszteltem, de gondolom ez már egy jó érték. Igaz, nem vagyok egy nagy pvp huszár. Guilddel szoktam néha éjjel nyomulni pár kör erejéig.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

s0n1c
pvpben se?
Mighty
Nekem 4-5 szokott lenni és elég ritkán látok resist feliratot 😊

szal nem kell több kira 😊

Mighty
Sehol. Szvsz 10 hit már bõven elégséges. Ha többet akarsz, az már a +dmg vagy +crit rovására megy erõsen.

10 hitem van elvileg 63 mas mobokhoz 16 kéne hogy sose resisteljenek (1% ofc ott van) hol vannak 63 masnál nagyobb mobok? nem bossok!

Kriger
Ja meg kicsit lerágott csont talán de én még nem szóltam hozzá a spanyol nyelvû flémhez: hát nem látjátok ez mennyi új munkahelyet teremt? Ezentúl nem csak a kínaiak, hanem a délamerikaiak is farmolhatják a goldot ezerrel. Micsoda infrastruktúrális fejlõdeésnek néz elébe mondjuk Argentina, mikor a sok gépet beszerzik a gyerkõcöknek amin naphosszat farmolhatnak! Bár talán jobb lesz nekik mint focilasztikat varrogatni...<#nemtudom>

Kriger
Hát valószínûleg a 70-es szintû változatot mindenkinek meg kell újra venni magától nem áprgrédelõdik. Legalábbis a pala pvp szetnek is meg kellett venni minden darabját mikor megváltoztak a statjai. Blizzéknél semmi sincs ingyen, nem hiszem, hogy pont a 70-es szintû tárgyakat ne hosszú és unalmas farmolással lehetne beszerezni...<#szomoru1>

Mighty
Skinnelni csak kilootolt mobot lehet.

tigeroo
hy! technikai tanácsot szeretnék :

szóval megölök egy mobot, és csak 1 item van a loot ablakában..szeretném "leskinnelni" és lootolni..azt valahogy meg lehet csinálni? ha skinnelek és ugy lootolom akkor nem ad bõrt stb...ha kiveszem a cuccot akkor eltünik a hullája😄 van valami tippetek/trükkötök erre a problémára? ti hogy csináljátok?
U42MAD
Köszi Pampi! Ezt már szeretem <#wave>

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Mighty
Ha éppen csak most kezdik MC-t, akkor nem árt minél több, hogy a lvl62-63-as trash mobokat is sürübben eltalálja. pl. ZG-s gyûrû set (Zanzil's Concentration), Hakkar köpeny és Hexxer off-hand már +5 hit spellekre.