World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ütösek a poénok
a druidok szerintem meg nem panaszkodhatnak igen érdekes talenteket és spelleket kaptak, bár kérdés ettõl kellenek e majd raidbe feralos vagy balencos druidok,ahogy egy srác is megfogalmazta (szebbben) aki nem akar (szinte csak)gyógyitani end raidekbe az ne inditson olyan karit aki egy kicsit is tud healelni...
Anyone ever notice how the Night Elves, when faced with important, world-changing decisions, INEVITABLY make the wrong ones? If it weren't for Night Elves and their screwups, I'd be inclined to think Azeroth in general would be a much nicer place.
Mistake 1: Destroying the Scepter of the Shifting Sands
Bronze Dragonflight: "Now that we've finally sealed away the nemesis of all Azeroth, here's a scepter should you need to break the seal and fight them again."
Fandral: "WAAAHH!"
*breaks scepter*
Bronze Dragonflight: "You dumb f*cker."
Mistake 2: Destroying the Well of Eternity
Queen Azshara: "Blahaharrrgh, I'm addicted to magic!"
Night Elves: "Well I guess that's cool."
Queen Azshara: "Blahahaharrrgh, I'm summoning demons!"
Night Elves: "Ok, that's not so cool."
*Bigass War!*
Malfurion: "I've got an idea! Let's blow up the world!"
Tyrande: "Come on, that's your solution to everything."
Malfurion: "No it's not! By the way, hold this."
Tyrande: "Hey, this looks like a-"
KABLOOIE
Tyrande: "...dammit, Malfurion."
Mistake 3: Recreating the Well of Eternity, Then Leaving It There and Falling Asleep
Illidan: "Hey guys, now that we just got done blowing THAT up, I just made a new one!"
Night Elves: "You stupid f*cker."
Malfurion: "Illidan, you're under arrest for playing the devil rock music."
Illidan: "How wude!"
*SLAMMER'D!*
Malfurion: "Anyway, let's just plant a tree over top of this sucker and call it a day."
Tyrande: "Uh, what do you want us women to do, Mal honey?"
Malfurion: "You all stay awake and keep the stove warm in case we're hungry when we wake up. Oh, and don't go running off having fun with your friends or anything, I want you in the kitchen where you belong."
Tyrande: "But-"
Malfurion: "zzzzzzzzzzzz"
Tyrande: "Dammit."
Mistake 4: Staying Asleep
Orcs: "FOR THE HORDE! And also the Burning Legion!"
Night Elves: "zzzzzzzzz"
Undead: "For the lich king! Also, again, the Burning Legion!"
Night Elves: "zzzzzzSNRKzzzzz"
Mistake 5: Picking a Fight with the Orcs
Night Elves: "WTF?! Orcs cutting down our trees? Gettem!"
Cenarius: "I'LL take the case!"
*PWNT*
Night Elves: "WTF!!"
Grom Hellscream:
Mistake 6: Releasing Illidan
Tyrande: "We need help, gotta wake the druids up. Oh hey, Illidan! I'm sure 10,000 years of confinement has only rehabilitated him."
Illidan: "GROWLowlorarrrr"
Tyrande: "...although I could be wrong."
Illidan: "OOGHRARGHghhh!" *runs off*
Mistake 7: Blowing up the World, AGAIN
Medivh: "Quit fighting you nubs! Archimonde is coming!"
Night Elves: "Oh crap you're right. Too late now!"
Archimonde: "Bwahahahaha!"
Malfurion: "Hey, I've got an idea!"
Everyone: *groans*
KABLOOIE
Mistake 8: Stopping Illidan from killing the Lich King
Malfurion: "OMG! Illidan's doing something crazy to Northrend! Gotta stop him!"
Maiev: "I'm kookoo for catching Illidan!" *trips Tyrande*
Tyrande: "Aiiee!" *falls into river*
Malfurion and Illidan: "I'LL take the case!"
*rescue*
Illidan: "So you see, I was trying to DESTROY THE MOST POWERFUL EVIL BEING IN AZEROTH."
Malfurion: "Oh, uh..... my bad."
Mistake 9: Building a new World Tree
Fandral: "Man, I miss immortality. Let's make a new world tree!"
Malfurion: "I don't think that's a good-"
Fandral: "STFU nub."
*WORLD TREE'D!*
Fandral: "See? This place is great."
Malfurion: "I dunno, it smells kinda bad... and I think I just stepped in some ooze."
Fandral: "Yeah? Well if you don't like it, why don't you go get lost in the Emerald Dream for a few years?!"
Malfurion: "You know what?! I think I will!" *gets lost in the Emerald Dream*
Night Elves: *facepalm*
Rest of Alliance: "Remind me why we put up with these guys?"
Bronze Dragonflight: "Because you're all a bunch of dumb f*ckers.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
pom combustion pyro? 😄DD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
¤´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·`¤AignoT, kkthanxbai¤
http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html
Secret Question
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az lenne a kérdésem, hogy én a kezdetektõl fogva játszom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal,most éppen egy fél éves játékszünet után vagyok, de a BC megjelenésével szeretném újrakezdeni... Csak az a bibi, hogy már elfelejtettem a secret question-öm, és amilyen hülye vagyok, amikor csináltam az accom, akkor nem írtam fel sehova. Én eléggé félek viszont az ilyen acc lopásoktól, és mivel tudom, hogy arra nincs biztosíték, hogy nem lopják el, ezért nem szeretném, ha semmilyen módon nem tudnám visszaszerezni. Úgy hallottam, hogy a kérdést sehonnan sem lehet megtudni. Én arra gondoltam, hogy törlöm az accom, és a serialommal csinálok egy újat. Kérdésem az lenne, hogy ez lehetséges-e... Mármint hogy már egyszer használt seriallal, amihez jelenleg nem tartozik account, lehet-e újat csinálni. Vagy valahogy ki lehetne-e deríteni a kérdést, és akkor nem kéne letörölnöm a 2 db 60-as karimat, és a többit tartalmazó accom?
Válaszotokat elõre is köszönöm 😊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Gondolom ott is jelszóval lépnek be az emberek, kíváncsi lennék mi
a mechanizmus.
persze lehet hozzá gyártani olyan klienst, ami egybõl a hashelt karakterláncot kéri a belépéshez, ami azért a kliens forráskódja nélkül nem olyan egyszerû szerintem. a jelszó megváltoztatása meg https protokollon, szintén ismeretlen forráskódú honlapon keresztül zajlik. ezt sem olyan egyszerû feltörni, bár biztos van egy-két arc, aki meg tudja csinálni.
az egésznél mérföldekkel egyszerûbb a mezei user gépére rakni valamit, és úgy ahogy van, egy az egyben ellopni a jelszót.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Se a blizzard nem tárolja konkrétan a jelszavadat, se a wow nem küldi azt el belépésnél, így azt nagy valószínûséggel csak a user gépérõl lehet lenyúlni amikor begépeli.
wow.hu fórumon is az account lopások topicban a legtöbben elismerik, hogy találtak valamit a gépükön miután eltûnt az acc. Persze van olyan is, aki szerint ez az egész a GM-ek biznisze, és övék az összes aranykerekedõ portál 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es akkor ahogy mar irtam ertelmetlenne valik az acc lopas, legalabbis haszon, penzszerzes celjabol tuti (es vlszinu ezzel a lopasok fo oka kigyomlalva).
Én csak azt mondom, hogy e beszégletés alapján elég valószínütlennek tûnik az egész, nem kapcsolódnak ezek a dolgok. Meg ha tényleg hozzáfértek volna az accountokhoz, akkor sztem egy globális jelszócserére minimum megkért már volna minket a blizz, az õ szemszögükbõl sem lenne értelme egyesével pepecselni mindenki ügyével ha sorra lopnák most az accountokat, tõlük.
De mind1, nem vitazni akarok en se, csak sztem mint szenvedo felnek, plussz komoly, stabil elofizetonek, aki mindent korrektul megetett (ovintezkedes, stb) azt hiszem nekem vannak maximalisan elojogaim, foleg ha a sajat accomrol mas mailezi a cuccaimat es a penzemet.
pl. megcsinálhatod, hgy lemész egy netcaféba (vagy még jobb, megkérsz egy távoli ország-beli barátot), hogy lépjen be az accountoddal, csináljon meg mindent ami ezekre a lopásokra utal, küldje szét orgrimmar közepén kinézett 15 véletlenszerû embernek az aranyadat, a shardokat, stb. - most ezeket bannolniuk kéne? Ki tudja, hogy milyen accountokra küldik tovább a cuccokat, lehet hogy simán szintezõ farmerekkel mûködnek együtt, akikre rá nem tudnád fogni, hogy benne lennének.
Õk is nagyon nehezen tudnák bebizonyítani, hogy ki lopott, és ki nem - és amint látod elég sok ilyen eset van. A legegyszerûbb amit tehetnek, hogy a logok szerint nálad járt dolgokat megkeresik, esetleg kiveszik a játékból (ezt sztem csak ritkább esetben, ilyen feltûnõen mindent összegyûjtõs karaktereknél meg farmbotoknál tehetik meg), és neked visszadják hasonló ellenértékben.