World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz ugyanarra lesz jo a feral druida mint amire most, hogy fel evvel lemaradott guildekben elviccelodik vigan karmolaszva, mikozben O a legutolso dmg done-ban, illetve kisinstakban overgeared csapattal farmolni.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
szerencsére a mi klánunk baráti társaság, és leszarjuk wipeokat, lootéhség semi figyel be, mindenki úgy játszik ahogy neki tetszi, és élvezetes. én pl melee hunter vagyok😄
๏̯͡๏﴿
jaja, épp kajáltam amikor Beny bement, ha nem a hasamra gondoltam volna én is ott zúztam volna 😊
amúgy végignéztem az eseményeket a monitorján 😊)
amúgy végignéztem az eseményeket a monitorján 😊)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
lvl200-on trainertõl tanulható a "Lesser Nuclear Bomb (Rank19)"-el együtt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mage mikor kap már healing spellt? Tuti jáccanék 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A jelenlegi algoritmus pwnzolásban mindenki 3 gombot használ,pvpben meg mindenki amennyit tud.
Mert nincs elég pap,holy pala/sámán. És így a druid rákényszerül a healre,mert heal azé kell. Az 5-10-25 fõs instákba meg igenis kevesebb ember fog kelleni guild szinten és kevesebb healer is kell. Kevesebb normális embert meg könnyebb lesz összegyûjteni. Szóval lesz változás megnyugodhatsz.
4 GOMB 4TW!!!!!! <#guluszem1>#guluszem1>
(hátbakarmol, karmol, shapeshift, healing touch, shapeshift, karmol, karmol !!! legnehezebb, a többi meg csak 3 gombos szar <#idiota>#idiota>)
(hátbakarmol, karmol, shapeshift, healing touch, shapeshift, karmol, karmol !!! legnehezebb, a többi meg csak 3 gombos szar <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
a végén még kiderül, hogy a druiddal a legnehezebb játszani...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azért beszélek 40 fõs raidrõl, mert te meg rugó groupról beszéltél <#nezze>#nezze> (egyik a másik vonzata szerintem, vagy Scholoba van rugó groupotok? <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
Ezt eddig is lehetett volna csinálni. Miért nem így van most?! Erre várom a magyarázatot! 😛
Azt mondtam, hogy aki imp. lotp-ra mondja, hogy attól lesz imba a druida instance-ben, az nem tud számolni. A többi talentje attól még lehet jó. 1vs1-ben természetes, tud harcolni, 5-10-25 de akár 40 fõs instance-ben is mehet négy lábra, és senkit nem érdekel, hogy mit csinál, ha csimbókokban lógnak a papok, sámánok, paladinok, és egymást tapossák, hogy ki healeljen, csak! Jelenleg nem ez az általános képlet, és ezek a talanetek ezt NEM változtatják meg.
Mindenki sebezni szeretne, és senki nem szeretne csak healelgetni. A pszichológiai hátterére nem térnék ki a dolognak, de van neki. De a rózsaszín szemüveget leveheted, és akkor rájössz, hogy még ha az egész internetet átnyálazod, akkor sem fogsz olyan damage meter reportot látni, ahol azonosan felszerelt és szintû druida sebzése a rugó közelében van. (Persze most linkeljetek 500 éve resetelt listát plz!!!) <#idiota>#idiota>
Azt mondtam, hogy aki imp. lotp-ra mondja, hogy attól lesz imba a druida instance-ben, az nem tud számolni. A többi talentje attól még lehet jó. 1vs1-ben természetes, tud harcolni, 5-10-25 de akár 40 fõs instance-ben is mehet négy lábra, és senkit nem érdekel, hogy mit csinál, ha csimbókokban lógnak a papok, sámánok, paladinok, és egymást tapossák, hogy ki healeljen, csak! Jelenleg nem ez az általános képlet, és ezek a talanetek ezt NEM változtatják meg.
Mindenki sebezni szeretne, és senki nem szeretne csak healelgetni. A pszichológiai hátterére nem térnék ki a dolognak, de van neki. De a rózsaszín szemüveget leveheted, és akkor rájössz, hogy még ha az egész internetet átnyálazod, akkor sem fogsz olyan damage meter reportot látni, ahol azonosan felszerelt és szintû druida sebzése a rugó közelében van. (Persze most linkeljetek 500 éve resetelt listát plz!!!) <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Szerintem lesz vmi mozgolódás. Én azért is szeretem az 5 fõs instákat,mert ott nem fér be minden,mégis mindent meg kell oldani,na meg ha 5 random class van jelentkezõ akkor azzal kell boldogulni. 40esben kényelmesen elfér 6tank,17healer,17dps class,de 25ösben már jobban kell trükközni. Legalábbis remélem.
Amúgy mindezt azért vetettem fel,mert én nagyon várom,hogy az új 70es instákban eltolják az alternatív megoldások felé az ügyet. Ahol már tényleg igazi skill kell, ilyesmi,mint a druidnak,hogy feralban dpsel,néha kiugrik belõle innerezni a holy papra,bemegy maciba felvenni egy addot,mert egyik tank kihasalt,és amikor az lement kijön maciból elnyom egy healt a maintankra,amin van 400 healing up,és át macskába dpselni. Persze,akinek a 3 gomb fekszik annak továbbra is ott lesz a holy pap meg a rogue,warrior,hunta. :-P De aki tud mást is csinálni,azt hagyják kibontakozni.
Bár azt úgysem tudják kivédeni,hogy bejöjjön a szokásos az elején trükközünk utána megy már gearbõl effektus.
Bár azt úgysem tudják kivédeni,hogy bejöjjön a szokásos az elején trükközünk utána megy már gearbõl effektus.
Akkor critre kell gyúrni,mert nekem 900 APvel is megvan az 1k shred. :-) 48 energybõl. :-) Hp regent se becsüljük le,azért,most 5500 a rogue hp,de 70en nem tudni mennyi lesz,és mennyi lesz a dot sebzés instákban. Druidra alig vmi CC hat ezentúl,az sem utolsó dolog. És nem ér semmit a disarm ellene. :-P Szóval sztem BGben is többet ér egy holy pap és egy feral druid,mint csak magában egy pap,vagy pap is meg regro druid is.
jájj, te mirõl beszélsz? 41-es a kis feral druidom (anno õ volt a mainem, de jött a priest) és SV-ben tobzódok néha. 1v1-ben egy full Feral druiddal bármit meg lehet verni, ami közel azonos szinten van, mint te.
Ha jól értem miután 1 évig toltam egy rogueal,felöltöztettem full lilába,szarrá vertem a komplett 40es raidet dpsben rendszeresen,és felhúztam egy druidot 60ra (nem 44re),és ezzel is tolom a dpst elmagyarázod nekem,hogy merre mennyi? Érdeklõdve fogadok minden jótanácsot!
Kezdésnek lenne rögtön pár kérdésem:
-Mikor ezek a talentek kijönnek 25ös lesz a legnagyobb insta,szal mi ez a 40fõs raid?
-Ha van holy pap elég,akkor druid akassza fel magát? Mancsot ki dob akkor? Vagy mégsem olyan fontosak a resistek?
-MC/AQ40/BWLben szerinted hányszor kidneyzett,cheapshotozott egy átlagos rogue? (cheapshot van druidnak is btw)
Rogue dps többlet abból fakad,hogy talentezhetõ a backstab/ambush crit esély. De ezekkel az új talentekkel nagyon nagyon olvad a rogue dps elõnye. És közel azonos gear esetén az én érzésem szerint megszorongatható a rogue. Lévén annak a fegyveréhez van kötve elõsorban a dpse, a druidnak meg lehet skinning knife is,az se számít,ha csilliónyi az APje.
Kezdésnek lenne rögtön pár kérdésem:
-Mikor ezek a talentek kijönnek 25ös lesz a legnagyobb insta,szal mi ez a 40fõs raid?
-Ha van holy pap elég,akkor druid akassza fel magát? Mancsot ki dob akkor? Vagy mégsem olyan fontosak a resistek?
-MC/AQ40/BWLben szerinted hányszor kidneyzett,cheapshotozott egy átlagos rogue? (cheapshot van druidnak is btw)
Rogue dps többlet abból fakad,hogy talentezhetõ a backstab/ambush crit esély. De ezekkel az új talentekkel nagyon nagyon olvad a rogue dps elõnye. És közel azonos gear esetén az én érzésem szerint megszorongatható a rogue. Lévén annak a fegyveréhez van kötve elõsorban a dpse, a druidnak meg lehet skinning knife is,az se számít,ha csilliónyi az APje.
A rogue dpse fõleg a fegyverétõl függ, ami egyre jobb és jobb lesz, ezzel párhuzamosan nem nõ (és nem fog nõni) a te catform dpsed. Továbbá nincs aggro management (cover bazira nem elég), nincs energy restore, nincs ambush-ra backstab-re plusz crit (+ 30% crit-re nem mondhatod azt, hogy elenyészõ). Nincs szar feral gearem hidd el (fullbuff 1800 ap, 1k-s shredem van), de közel se tudok annyi dmg-et osztani, mint egy rogue, pedig már próbálkozom egy ideje (úgy egy éve kb...).
De abban igazad van, hogy 5-10 fõs instaban nagyon jó lesz a druid, a széleskörû alkalmazhatósága miatt (mint eddig is). PvP-ben (bg, arena) viszont healerként a legerõsebb, mint eddig. Feral ágon a 3% plusz criten kívül, (ami a 400-as rejuv tick, instant 2k-s heal-hez képest harmatgyenge) nincs másik party buff.
De ez az iromány semmit nem számít, mert neked tetszik a kari és kész 😊 Ez a lényeg, semmi más. Nekem is tetszett, csak én egy picit mást vártam.
De abban igazad van, hogy 5-10 fõs instaban nagyon jó lesz a druid, a széleskörû alkalmazhatósága miatt (mint eddig is). PvP-ben (bg, arena) viszont healerként a legerõsebb, mint eddig. Feral ágon a 3% plusz criten kívül, (ami a 400-as rejuv tick, instant 2k-s heal-hez képest harmatgyenge) nincs másik party buff.
De ez az iromány semmit nem számít, mert neked tetszik a kari és kész 😊 Ez a lényeg, semmi más. Nekem is tetszett, csak én egy picit mást vártam.
"Szorosan nem illeszkedik a szabvány szûklátókörbe." - Igazad van, Maraudonba tökéletes. Ott ki lehet vele bekkelni a dot-ot. Kérdéses, hogy lvl70-en mennyire szórakoztat Zul'Farak, vagy Maraudon. Szorosan illeszkedsz egy matek elégtelenre <#ravasz1>#ravasz1>
És igen: van druidám. Jelenleg 44. szinten azt tudom mondani, hogy a druida dps "le lehet sajnálni" nyugodt szívvel. Egy rugó bármikor túlszárnyalja +stun +kick. Felsorolható még 5 kaszt, amelyik lazán többet sebez. Cserébe tud healelni, ami viszont tényleg jó, és partiban azzal megy többre. Szinte csak egyedül játszottam eddig vele (BS nagy hibája, hogy elöregedett realm, minenki 60as, ha új karaktert indítasz, akkor nehéz társakat találni), de amikor partiba kerültem, akkkor 2 perc után be kellett látnom, hogy jobb ha healelek. Persze más a kérdés, ha egy holy pappal futsz össze, mert akkor szerencsére még a druida a nagyobb dps <#idiota>#idiota>
És ha a druida "40 fõs raidbe" szeretne menni? (Mert ugye errõl beszéltem) Akkor resto. Vagy matek bukás <#wilting>#wilting>
És igen: van druidám. Jelenleg 44. szinten azt tudom mondani, hogy a druida dps "le lehet sajnálni" nyugodt szívvel. Egy rugó bármikor túlszárnyalja +stun +kick. Felsorolható még 5 kaszt, amelyik lazán többet sebez. Cserébe tud healelni, ami viszont tényleg jó, és partiban azzal megy többre. Szinte csak egyedül játszottam eddig vele (BS nagy hibája, hogy elöregedett realm, minenki 60as, ha új karaktert indítasz, akkor nehéz társakat találni), de amikor partiba kerültem, akkkor 2 perc után be kellett látnom, hogy jobb ha healelek. Persze más a kérdés, ha egy holy pappal futsz össze, mert akkor szerencsére még a druida a nagyobb dps <#idiota>#idiota>
És ha a druida "40 fõs raidbe" szeretne menni? (Mert ugye errõl beszéltem) Akkor resto. Vagy matek bukás <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Repülõ form meg a vicc csúcsa. Epixx mount forma ménincs? Most egy csomó idõt megspórolnék. ^.^ Holnap epixx mount form hotfixbe,kthxbye!
Én vagyok a klán és réjd vezetõ. -.- Mér állna jobban? Ugyanazok a leather szarok a resist gearje druidnak és roguenak is. Molten helmen nincs,hogy rogue only. Se a többi vackon.
Ráadásul Picket tudja a legjobban,hogy tankoltunk feral druiddal MC bossokat és onyt is. Szóval a druid nem csak healer. A probléma gyökere mindig az,hogy ha a druidok feralban villognak akkor nincs elég healer. 5-10-25 emberre viszont nem is kell annyi healer,mint 40re,szal eljöhet a feraldruidok nagy napja. -.-
Ráadásul Picket tudja a legjobban,hogy tankoltunk feral druiddal MC bossokat és onyt is. Szóval a druid nem csak healer. A probléma gyökere mindig az,hogy ha a druidok feralban villognak akkor nincs elég healer. 5-10-25 emberre viszont nem is kell annyi healer,mint 40re,szal eljöhet a feraldruidok nagy napja. -.-
Boti én értem amit írsz, mert én is ferál dr0id vagyok. De a klánvezetõd, vagy a raid csapat összeállítóját valószínûleg csak akkor gyõzöd meg ezzel az érveléssel, ha õ is ferál dr0id...És sajna a blizz nagyon nem gondol ránk, ld. a cuccok...egy hasonló felszereltségû rugó klasszisokkal jobban fog állni resistek ügyében...
ehh, picit rosszul érzem magam. Egyet értek Botond két uccsó HSZ-ével <#idiota>#idiota>
6secre bealtatja az a cucc. Mellé még lesz cyclone,az is altat 6 secre. Szal nem elég,hogy CC resisteket megtolták (polyra eddig is immunis volt ugye),de még kapott CCt is. 2t. E mellett dpsét közelítik a roguehoz mégjobban. Én elképzelni se tudom még mit tudtak volna OPbbra csinálni druidon,ha csak nem adnak direktben "iwin" gombot.
Ja meg ugye ez az új talent is vicc,hogy kijövök feralból és 6secen belül elsütök egy healt,az kap annyi heal uppot,ami strem van. 300 healupos gyorsheal és vissza maciba,rofl. Ennél OPbb dolgokat,mint amiket kapott druid ki se lehetne találni. Fear meg stun resist. Najó,aki ezek után panaszkodik az se normális.
Hát tény, hogy a feral új talentfájában konkrétan SEMMI ötlet nincs: egy kis +ez +az +% aztán csókolom. Ja a fa alján egy képesség amivel maci formában is lehet dot nyomni, macskában meg kicsit többet a korábbinál. Sokat agyalhattak rajta. <#wilting>#wilting>
Szorosan nem illeszkedik a szabvány szûklátókörbe. Inkább így fogalmaznék. Azért egy dps groupban,ahol 3rogue+1 feral druid+sámán/pala(aura/totem miatt) van sokat számítana az a 3% crit,és a gyógyítás is. 6-8 másodpercenként 110 heal pont elég arra,hogy ne kelljen a dot sebzéseket gyógyítani egy plusz healernek,ha meg rájuk csapnak egyet ott a pala/sámli. Druid dpst lesajnálja mindenki,holott szerintem nem jelentõsen kevesebb,mint egy rogueé. Evis sebzése eléri a rogueét,sinisteré backstabé elmarad ettõl,de energy igénye letalentezhetõ a backstabnek ezzek visszahoz vmit. BCben lesz +15% crit sebzésre,ez szintén közelíti roguehoz a sebzést. Macskában mindennel rendelkezik amivel egy rogue a vanisht és sapot kivéve,de ugye ennek a két skillnek közel 0 a dpse. :-P Druid csak azért szorult be a healer szerepkörbe, mert nincs elég pap, és a healképes paladin/sámán sem túl gyakori karakter.
25 fõs raidben lehet marad is healer a druid,de egy 10fõs instába elég lesz a 2pap+2 sámli/pala healer brigád(5fõsbe a fele),mindazonáltal kell a mancs,szal druid kell,de healelnie nem kell,mehet dps sorba. Mi már most is így instázunk. Warrior,rogue,másik rogue,aki druid és én vagyok, egy pap és egy sámli. Mivel melee a teljes dps,így a melee crit aranyat ér,és a holy pap megkapja az innert,ha fogy a mana. Ha nagyon gáz van nem macskázok,hanem maci és tankolok. Élvezetes ez az új módi,és azt hiszem ez a legtöbb amit a játékból ki tudok hozni,hogy szórakoztasson.
Összességében a druid azé healer,mert a körülmények olyanok amilyenek,nem azért,mert rossz dps classnak.
25 fõs raidben lehet marad is healer a druid,de egy 10fõs instába elég lesz a 2pap+2 sámli/pala healer brigád(5fõsbe a fele),mindazonáltal kell a mancs,szal druid kell,de healelnie nem kell,mehet dps sorba. Mi már most is így instázunk. Warrior,rogue,másik rogue,aki druid és én vagyok, egy pap és egy sámli. Mivel melee a teljes dps,így a melee crit aranyat ér,és a holy pap megkapja az innert,ha fogy a mana. Ha nagyon gáz van nem macskázok,hanem maci és tankolok. Élvezetes ez az új módi,és azt hiszem ez a legtöbb amit a játékból ki tudok hozni,hogy szórakoztasson.
Összességében a druid azé healer,mert a körülmények olyanok amilyenek,nem azért,mert rossz dps classnak.
Összefoglalva, ha jól értem: csatában a rugó csapatból 6mp-enként gyógyít egyszer, egyetlen emberen 100-200 HP-t...mindezt a feral fa alján 3 pontért...
az a poén, hogy a fake druid talentek, sokkal ötletesebbek voltak, mint amit Blizz csinált... Lehet felkéne venni a srácot devnek...
Erre jutottam én is. Nem túl imba...fõleg a korábbi fake buffhoz képest...<#szomoru1>#szomoru1>
szedd le a trial-t a wow oldaláról, az is mûködik full verzióként a teljes értékû account-oddal.
Boti utánaszámoltál már, hogy ez a csodálatosnak vélt imp. falkavezérség pontosan mennyit is gyógyít, mondjuk egy rugón?
Én felháborítóan szarnak találom az új druid talenteket, remélem változni fognak, a korábbi ígérgetések ellenére sajnos sem a balance, sem a feral ág létjogosultságát nem teremtették meg a nagy instákban.
Én felháborítóan szarnak találom az új druid talenteket, remélem változni fognak, a korábbi ígérgetések ellenére sajnos sem a balance, sem a feral ág létjogosultságát nem teremtették meg a nagy instákban.
"The healing effect cannot occur more than once every 6 sec." <#ejnye1>#ejnye1>
Teljes HP-jük 2%-a. Tegyük fel van 5500 HP-je. Gyógyul 110-et. Hat másodpercenként egyszer (ha kritikust üt). Imba(?) <#nemtudom>#nemtudom>
Feral druid eddig nem kellett 40 fõs raidbe. Ha nem adnak a BC-ben lévõ új instance-ekben külön feladatot, hogy mindenképpen kelljen, és csak egy feral druida tudja megcsinálni, akkor továbbra sem fog kelleni. 40% krit +3% rugóknak. Kell ezért a druida? Sebzése van elég, vagy inkább még egy rugó? Ne healeljen inkább?
Teljes HP-jük 2%-a. Tegyük fel van 5500 HP-je. Gyógyul 110-et. Hat másodpercenként egyszer (ha kritikust üt). Imba(?) <#nemtudom>#nemtudom>
Feral druid eddig nem kellett 40 fõs raidbe. Ha nem adnak a BC-ben lévõ új instance-ekben külön feladatot, hogy mindenképpen kelljen, és csak egy feral druida tudja megcsinálni, akkor továbbra sem fog kelleni. 40% krit +3% rugóknak. Kell ezért a druida? Sebzése van elég, vagy inkább még egy rugó? Ne healeljen inkább?
ಥ_ಥ
"Hát azt mondtad, hogy van két 60-as karid. én az életbe nem adnám azokat fel..."
jótanácsként mondom, hogy nem szabad ennyire ragaszkodni a karaktereidhez.
ez csak 1 játék, semmi több. ezt tarsd inkább szem elött, igy ha netán ellopják az acc-od, akkor nem fogod bánatodban felkötni magad, hanem rántasz egyet a válladdon, meg max. morogsz 2 percig mellé...
jótanácsként mondom, hogy nem szabad ennyire ragaszkodni a karaktereidhez.
ez csak 1 játék, semmi több. ezt tarsd inkább szem elött, igy ha netán ellopják az acc-od, akkor nem fogod bánatodban felkötni magad, hanem rántasz egyet a válladdon, meg max. morogsz 2 percig mellé...
6 sec alatt 1 et tudnak gyógyulni, az jelenti ha mindig optimálisan jönne a crit akkor 1 perc alatt 20%-ot gyógyulnának ,persze a crit se mindig pont úgy fog jönni, nem olyan durci ez
Hali! Azt szeretném megtudni, hogy ha van cd-key-em viszont lemezeim nincsenek akkor le tudom e szedni valahonnan a gamet. Szégyen de két év alatt elkeveredtek.
Na ne szórakozz már! Imp leader off the pactos druidot beraknak egy groupba ahol ilyen 40%(35+mancs+leader of the pact 3%a) crit körül rogueok vannak,mint az enyém,azok nonstop healelik magukat. :-D Szétdarálnak mindent. Stealthrunos instance hegyek lesznek,érzem. ^.^ Arénában meg szétownolunk mindent. :-P
BTW már jóideje megy XBG,de még senki nem qrta szét az arcom se WSG se AB se WSG?gyerekek azthittem eddigre már szétspemmelitek a topikot az "így vertem le Crasus-t" screenshotjaitokkal😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
bakki most nézem SS-t mégsem maradt végig😛 kár érte jól tolta 1v1 ben 668 honort ért!😊 mai rekordom😊 thx Tile!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"