World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De egyebkent igaz, aki nem akar kockaztatni, annak ott a szemelyes talalkozas, valahol a Hortobagy kozepen, ahol esetleg meg a birkak vagy lovak nincsenek bepoloskazva 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
komolyan, még meg is köszönném neki 😄
sírni fox a végén a kíntól vazze' :F
Lassan en erzem magam hulyenek hogy nem alapbol masnak vettem az eredeti wowomat, bocsanatot kerek toled is Botond.
- 'normál mail-be ne írj olyat, amit nem írnál levelezõlapra!' - valami netikettbõl
- küldött mail-t sok helyen (átmenõ szervereken biztosan) lehet olvasni (meg vannak, akiknek olvasni is kell, holmi nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva), akkor most milyen levéltitokról van szó?
Lopott accrol magyarazok fel eve!
Jelentem a GM-nek hogy el van lopva (sajat acc ,es o azt nez meg amit akar, sot bele kell! nyulnia) es en kerem meg, hogy nezz meg...
...milyen privat szfera b+??? Az mi evi privat 10+40EZER forintunk amit azert fizetunk hogy ne legyen problema es dragan megfizetjuk az o "munkajukat", az le van szarva ugye, es hogy a PRIVAT accunkat amit egy evig is epitettunk szarra lopja vlki akkor jossz ilyen agyatlan leveltitokkal amit a SAJAT accunkrol kuldd mas...?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tényleg ez történt, ez esetben viszont a bónusz egy hét az érdekes.
Természetesen lehetséges, hogy így akarta lerázni a srácot a GM, és
ezért akár egy hetet is jóváírhatott neki, én viszont nem sejtegetek
dolgokat, hanem tudom hogy az emberem igazat mond, mert még soha nem
adott okot arra, hogy az ellenkezõjét higgyem.
Fleko : anyád életére megesküdnél, hogy a Blizz szervereit senki nem nyomta/nyomja fel ?
A shardok is erdekesek, esetleg azokert cserebe kapod vissza a disenchantolt epic-jeid, a penz es mas cuccok persze fontosak, de a legfontosabb talan, hogy csak felesleges melo lenne az acc-lopoknak ez a jatek mert a cuccok nem maradnanak naluk, illetve te is egybol visszakapnad a tieid nagy reszet.
Es csak egy sima mail-log, ha akar 10 karin keresztul is megy.
(vissza minden penz es cucc es bann az acc ahova kuldtek)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Most kaptam a remek hirt!
Az este egy bizonyos BS szerveren letezo magyar guild behivott egy bizonyos magyar jatekost es masik guildbol egy ninja ZG-re. Minden ment rendesen es megbeszeltek hogy a loot ambar FFA azert rollolni fognak a cuccert es az a klan van elonyben akik tobben vannak. Mire mit ad Isten hat nem kiesik Thekal-bol a tigris? Erre a draga egyetlen baratunk szo nelkul a nagy orom kozepette nekirohan es kilootoja a tigris majd HS es kiloggol 😄
EZ KESZ! 😄
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Sosem beszeltem GMel, nem volt meg ra szuksegem, ezert mint laikus gondolom a folyamatrol, hogy igy is tortenHETet. Egyre tobb a server, egyre tobb a jatekos, folyamatosan hirdetnek GM felveteleket, es mivel ezek nem klonok vagy scriptek, lehetnek koztuk szigorubbak, engedekenyebbek, stbstb...
Megegyszer: mindez csak szerintem...
Ebbõl a következetlenségbõl csak az látszik hogy a srác írta az egészet az azon a realmen játszó társainak valamilyen okból.
Sztem jobb ha nem terjeszted ezt.

realmre is. Én legalábbis elég nehezen lépek be ha terhelt
az account szerver, és ha ledob a játék a visszalépés is
kur..a nehéz. Aznap este ez volt a helyzet a ragnán.
2. Mint már említettem a beszélgetés rekonstruált, de nagyjából
így nézett ki, bevallom a smiley-ket én raktam ki önkényesen.
Természetesen én vagyok a fogyatékos.
3. És?
4. Valóban.
5. Nem akarlak meggyõzni, csak rá akarok mutatni egy 2. lehetõségre
is, ha az accountok körüli problémákról beszélünk.