World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Hat igen, egy-ket beirasa utan hasonlo kep jelent meg elottem is kb. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Persze hogy leveltitok, de kis logika, ujra irom -> EN az acc TULAJa kerem, mivel abban a levelben kuldik szet a cuccaim, ennel nagyobb felhatalmazas mi legyen mar.

PiszkosFred
Kiragadott pelda: Miutan egyes emailben erkezo valaszok/igeretek egy-egy ceg vagy megrendeles kapcsan minosulhetnek szerzodesnek is (akarcsak a szobeli vagy telefonon zajlo igeretek), ezert aztan a leveltitok bizonyos formaja rajuk is kell, hogy vonatkozzon. Hogy ez mikent mukodik egy privat ceg, privat levelezo rendszeren (wow ingame levelezes), arrol a Blizznek kell hivatalosan nyilatkoznia, es ezt elfogadtatni a felhasznaloval. Feltehetoen mellekelve is van valahol a jatek mellett ez, es az egyeb ide vonatkozo szabaly.

De egyebkent igaz, aki nem akar kockaztatni, annak ott a szemelyes talalkozas, valahol a Hortobagy kozepen, ahol esetleg meg a birkak vagy lovak nincsenek bepoloskazva 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- a levéltitok tudtommal nem vonatkozik az elektronikus formákra (e-mail). Aki nem akarja, hogy olvashassák a leveleit annak magának kell gondoskodnia róla (titkosítás)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Igyekszem több oldalról megvilágítani a problémát,hogy ne csak az õ sarkított véleményére hagyatkozzunk. -.-
Lynx_TWL
nubok belemásztok a csapdába:o

๏̯͡๏﴿

Botond
Nem csak közintézményben olvasnák az emailjeid megnyugodhatsz.
- ha te is ezt írod, akkor mi bajod van? Kötekedsz, hogy kötekedhess?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

PiszkosFred
Nem vedi o, dehogy vedi. Csak belekeverte a leveltitok dolgot, amit kar volt. Mert abban igaza van, hogy alap esetben ezeket nem igazan lenne szabad olvasgatnia egyetlen egy GMnek sem, es nem is hiszem hogy megteszik. De ha egy ugy kivizsgalasa folyik, nevezzuk akar nyomozasnak is, akkor bizony neha kenytelen az ugyben erintett emberek mailjeit is atnezni, legyen az levelezes, csomagkuldes vagy barmi. Ahogy senkinek sincs joga a valo eletben sem felnyitni a leveleimet. De ha csinalok valami disznosagot, es a rendorseg elkezd nyomozni, akkor a megfelelo felhatalmazassal bizony atnezhetik a postamat, leveltitok ide vagy oda.

- nekünk világosan megmondták (miután rákérdeztem), hogy elvileg bármely elektronikus levelünket meg tudják nézni. Magyar közintézményben dolgozom, ahol valamilyen oknál fogva távfelügyelet alatt vagyunk... te amúgy milyen spanyol etikettrõl beszélsz?

Ne parázz nem védi az acclopókat, botond szándéka csupán az, hogy a gyémántrács rezgésszintjére emelje a vérnyomásod. Ez élteti, ha nem válaszolsz neki az olyan mintha lekötnéd a lélegeztetõ géprõl 😊
Botond
Minden a blizzard tulajdona ami az accon van. Azt csinálnak amit akarnak,és azt nem csinálnak amit nem akarnak,akinek nem tetszik annak joga van nem fizetni (lásd még elmehet a ..csába). Asszem vmi ilyesmit ír,ha jól emlékszem.
Botond
Semmi extra nincs itt. Én vagyok az evolúció csúcsa,ez minden. -.-
Smithwarden
Vitazni meg fogok ugyis, tolem lehet negycsillagos tabornok, vagy atommegaosforumozoesadmin is Botond baratunk, anyazni meg nem fogok ugyse, de ha szinte mar vedi a acclopokat akkor valaszolonom kell. :p

Botond
Ezt elteszem késõbbre,amikor már eljött az az idõ,hogy megosztod a guilddel a login/passt. -.-
Smithwarden
Neked konnyu mar Wildor, torolt karival nem kell aggodnod, hogy beindult az acclopasok "reneszansza". 😊

az én accomat miért nem akarja vajon senki ellopni?
komolyan, még meg is köszönném neki 😄

PiszkosFred
Inkább idézze valaki az EULA ide vonatkozó passzusát, és le is van zárva a dolog.

jótanács: botonddal inkább ne vitatkozz, mert rá fogsz fázni a dologra keményen 😛
sírni fox a végén a kíntól vazze' :F

s0n1c
õõõõ kéretik törölni az alsó 3-ból 2-t! köszi
s0n1c
Botond elvtárs lol
s0n1c
Botond elvtárs lol
s0n1c
Botond elvtárs lol
Smithwarden
En kerek elnezest hogy ellopattam a wow karakaterem amiert megdolgoztam idoben es penzben is, es kocsog kis sajat-level-nyitogato vagyok, kerek engedelyt meghunyaszkodni Botond elvtars.

Smithwarden
Mindjart azzal fogsz jonni hogy fizessuk tovabb a lopott accunk havi dijait mert szegeny szerencsetlen privat tolvajunknak nincs penze, es nem akar "banktitkot" serteni es atirni a sajat szamlajara a wowunkat.

Lassan en erzem magam hulyenek hogy nem alapbol masnak vettem az eredeti wowomat, bocsanatot kerek toled is Botond.

Botond
Te se sokat forgatod a spanyol etikett kezdõknek címû könyvet. -.-
- tudtommal a játékban levõ dolgok a Blizzard tulajdonai
- 'normál mail-be ne írj olyat, amit nem írnál levelezõlapra!' - valami netikettbõl
- küldött mail-t sok helyen (átmenõ szervereken biztosan) lehet olvasni (meg vannak, akiknek olvasni is kell, holmi nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva), akkor most milyen levéltitokról van szó?

s0n1c
Easy, ebéd utáni relaxálás van, ilyenkor nem illik kiabálni 😊
Ebbõl tévéostrom lesz.

Botond
A levéltitok az levéltitok. -.- Súlyosan korlátozni akarsz te itt egyes embereket a jogaikban érzem én. Szélsõségesen diktatórikus reakcióid vannak. -.-
Smithwarden
Te most mirol beszelsz ember?

Lopott accrol magyarazok fel eve!
Jelentem a GM-nek hogy el van lopva (sajat acc ,es o azt nez meg amit akar, sot bele kell! nyulnia) es en kerem meg, hogy nezz meg...

...milyen privat szfera b+??? Az mi evi privat 10+40EZER forintunk amit azert fizetunk hogy ne legyen problema es dragan megfizetjuk az o "munkajukat", az le van szarva ugye, es hogy a PRIVAT accunkat amit egy evig is epitettunk szarra lopja vlki akkor jossz ilyen agyatlan leveltitokkal amit a SAJAT accunkrol kuldd mas...?

Botond
A jó vezetõ nem dolgozik, csak irányít. -.-
s0n1c
Mivan ennyire nem megy a meló? 😊
Sephi
Nemis! 😄DDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Tevótá!
Sephi
Hat maradjunk annyiban hogy elegge ismert szereplokrol van szo 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na látod Piszkosfred elgondolása már tényleg konstruktívabb, lehet hogy
tényleg ez történt, ez esetben viszont a bónusz egy hét az érdekes.
Természetesen lehetséges, hogy így akarta lerázni a srácot a GM, és
ezért akár egy hetet is jóváírhatott neki, én viszont nem sejtegetek
dolgokat, hanem tudom hogy az emberem igazat mond, mert még soha nem
adott okot arra, hogy az ellenkezõjét higgyem.

Fleko : anyád életére megesküdnél, hogy a Blizz szervereit senki nem nyomta/nyomja fel ?

Ez igy egy értéktelen történet. Talán ha elmesélnéd melyik köcsögkirály volt, talán a többiek is profitálhatnának belõle.

Botond
És a levéltitok? Ilyen durván nem gázolhatsz bele mások privát szférájába!
Smithwarden
De ha kell a szadba ragom:

A shardok is erdekesek, esetleg azokert cserebe kapod vissza a disenchantolt epic-jeid, a penz es mas cuccok persze fontosak, de a legfontosabb talan, hogy csak felesleges melo lenne az acc-lopoknak ez a jatek mert a cuccok nem maradnanak naluk, illetve te is egybol visszakapnad a tieid nagy reszet.
Es csak egy sima mail-log, ha akar 10 karin keresztul is megy.

Smithwarden
Ne idegelj mar hogy nem erted a lenyeget pls.

Sephi
Lefizetnek par embert hogy menyenek es kempejek a Ungoros Devilsaurokat a faxom kivan mindaharommal!

Botond
És mit csinálsz egy halom nexus/large brilliant shard friss tulajdonosaként?
Smithwarden
Fleko ujra rakerdezek (#86780), hogy szerinted miert nem tudjak a gm-ek egy egyszeru mail-loggal azonositani hogy kinek mit kuldtek el az ellopott karirol es ennyi?
(vissza minden penz es cucc es bann az acc ahova kuldtek)

l2ml 😛

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sephi
EHH!

Most kaptam a remek hirt!

Az este egy bizonyos BS szerveren letezo magyar guild behivott egy bizonyos magyar jatekost es masik guildbol egy ninja ZG-re. Minden ment rendesen es megbeszeltek hogy a loot ambar FFA azert rollolni fognak a cuccert es az a klan van elonyben akik tobben vannak. Mire mit ad Isten hat nem kiesik Thekal-bol a tigris? Erre a draga egyetlen baratunk szo nelkul a nagy orom kozepette nekirohan es kilootoja a tigris majd HS es kiloggol 😄

EZ KESZ! 😄

Párszor már beszéltem GM-el (5-10), és habár valóban van rendes és f-fej is, nekem eddig úgy tûnt hogy meg van kötve a kezük, túlságosan is.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

PiszkosFred
Es van akkor, ha a GM csak gyorsan le akarta tudni a dolgot, es kapora jott egy teljesen mas technikai hiba, amelyre rafogta? Mi van, ha ugy volt vele, hogy gyorsan mond valami okot, aztan visszaadja a cuccokat, es ezzel egy problemaval kevesebb? Logbol/archivbol megnezte hogy a srac allitasa mennyire fedi a valosagot, latta hogy tenyleg gyanus dolgok tortentek, segitett neki, mondott valami kamu lerazo okot, es kesz.

Sosem beszeltem GMel, nem volt meg ra szuksegem, ezert mint laikus gondolom a folyamatrol, hogy igy is tortenHETet. Egyre tobb a server, egyre tobb a jatekos, folyamatosan hirdetnek GM felveteleket, es mivel ezek nem klonok vagy scriptek, lehetnek koztuk szigorubbak, engedekenyebbek, stbstb...

Megegyszer: mindez csak szerintem...

Akkor miért nem azt kérdezte, hogy emlékszik-e a lassú belépésre? Lagolhat egyszerre a kettõ, de a ragnaros szenvedésének még mindig nincs köze ahhoz ami állítólag történt.
Ebbõl a következetlenségbõl csak az látszik hogy a srác írta az egészet az azon a realmen játszó társainak valamilyen okból.
Sztem jobb ha nem terjeszted ezt.

1. Szerintem az account szerver hibája / lassúsága kihat a
realmre is. Én legalábbis elég nehezen lépek be ha terhelt
az account szerver, és ha ledob a játék a visszalépés is
kur..a nehéz. Aznap este ez volt a helyzet a ragnán.
2. Mint már említettem a beszélgetés rekonstruált, de nagyjából
így nézett ki, bevallom a smiley-ket én raktam ki önkényesen.
Természetesen én vagyok a fogyatékos.
3. És?
4. Valóban.
5. Nem akarlak meggyõzni, csak rá akarok mutatni egy 2. lehetõségre
is, ha az accountok körüli problémákról beszélünk.