World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
1. amiket írtam az éppen aktuális hlikre vonatkoznak, ezek a contentek annyira igénylik a specifikációt, hogy nem engedhetõ meg egy embernek, se, hogy healerként dps-t osszon pl, ezzel kár vitatkozni ez van és kész. MC-ben BWL-ben ofkorz simán el ellehet lenni bármilyen talent elosztással.

2. soha nem mondtam, hogy én ezzel egyetértek és igen úgy kell csinálni, ahogy neked tetszik
Botond
A múltban éltek. 40es rédben elfér mindenbõl a specifikus class. De egy 25ösben,majd máshogy lesz,és ott bele kell remélhetõleg menni kompromisszumos megoldásokba,és akkor felvirrad a hybrid classok nagy napja.
BEAST
nagyon tevedsz , rogton 2 ponton is ... egyik az hogy a feral es balance druida legalabb annyira hasznos mint egy resto , az auraik nagyban segitik a celkaszt tarsaikat , es mint mondtam ha nemis olyan jok mint tarsaik de szepen teljesitenek , nem viccbol vannak a hybrid kasztok ... a masik pedig pont az hogy elsodleges szempontnak kell lennie annak hogy ki mit szeretne csinalni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
nem kell senkire semmit ráerõltetni, egyszeruen minden class akkor a leghatékonyabb ha azt csinalja amiben az elérhetõ talentekbõl és gearbõl a legerõsebb.

HA a warrior az elerheto gearje miatt a legjobb tank és a legjobb dps is, akkor legyen dps warrior meg legyen tank warrior. Ha viszont a druida 1 fogyatekos dps el vagy egy fogyatékos tankkal ér fel, viszont olyan heal kepessegeket kap mint senki más, akkor azt csinálja.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
Azért itt más a helyzet, a warrior nem hybrid kaszt, a druida igen, mint a sámán meg a paladin, druid sámán pala beöltözhet raiden dps gearbe, csak értelme nem sok van, mert hasznosabbak healerként, hasznosságon van itt a legnagyobb hangsúly, nem azon, hogy ki mit szeretne csinálni a karijával. Warrior meg tankolhat meg akár dps-t is oszthat, csupán gear függõ mit szeretne csinálni.
BEAST
ha megnezed a talenteket keves celkaszt van a jatekban ami kifejezetten egy adott dologra kepes masra nem , rugo , mage , lock pl ... mast nemis tudnak csak sebzest osztani , minden mas kasztnak van lehetosege talentek segitsegevel hogy mas teren is jok legyenek , druida pont ezert jo , szint barmi lehet megha neha nemis olyan jo mint a celkaszt tarsa ... nalunk eleg sok druida volt , es ritkan healeltek , arra volt mas

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ééééés? kit izgat, hogy mekkora dps-t tud csinálni?
mire lett kitalálva?
tankolás vagy dps?

te is tudod melyik. akkor meg?
nincs több kérdés.

s0n1c
warrior picit több dps-t oszt mint a druida
shala
ilyenkor az van, hogy mondjátok már el hol lehet jol aoe grindelni, kéne sok sok lové <#rolleyes>

non potest pluere aeternum

ja, de ha már szerepköröket akarunk ráeröltetni a kasztokra (pl. druid csak heal), akkor raid-bõl alapból vágjátok már ki plz. az összes dps warrior-t is.
elvégre nekik meg a tankolás a feladatuk, nem a dps.

na ilyenkor mi is van akkor? ^^

szóval arra akarok kilyukadni, hogy ok, hogy vannak alapfunkciók, amikre egy kaszt ki lett találva, de ne akarjuk már ráerõltetni senkire se olyan dolgot, amit nem szeretne. mindenki játszon úgy, ahogy neki szimpatikus...

mi a bajod a shadow papokkal? <#guluszem1>
honnan tudod, hogy senkinek sem kell? <#wilting>

The Garrett
ez ott bukik meg hogy ha a druid alapbol csak healelt volna nem hal meg a warrior 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Végülis akkor megvan a megoldás. 20x-ozni kell az ammo árát!<#gonosz1>
picket
Nem tudom, de ha én eladnám, akkor arról õ elöbb tudna, mint az sg fórumozók. És hogy fordítva nem ez a helyzet, engem csak az zavar.

&#3237;_&#3237;

picket
Majd ha betöltöd ez a wandba, akkor megdobja a sebzését. <#idiota>
Addig ingyen lövöldözés, szóval stfu! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Mi történt,hogy Éjjfarkas eladja az accot?
Botond
Jaok.
picket
1. Rossz helyre írod.
2. Senkinek nem kell a shadow papod.
3. Nincs is AQ-s cuccod <#ejnye1>
4. A guilded hagyd el, mielött eladod, de jobb lenne, ha már most megtennéd. Köszönjük! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Mind2 ugyanabba a slotba megy,és a fele dps-es puskával 2x annyit sebez egy hunter. Ez így nincs jól! Nerf. Ennyi.<#idiota>
picket
lol.
Az összes mage azt mondja, hogy a hunter túl táp. Egyik barátom jóval késöbb kezdte a játékot, és nemrég érte el elsõ karakterével - egy médzsel - a 60. szintet. Közben folyamatosan hangoztatta, hogy milyen jó nekem, mert a hunter milyen erõs. Mondtam neki, hogy majd 60-on duelezünk. Úgy is lett. Le is gyõztem. Mire azt mondta: "na ugye". Csak hogy ismét a számok imádatával hozakodjak elõ: a harc elején neki (kékzöld mage) volt 2700 HP-je, nekem (némi tier2 hunter) 4500. A csata végén neki volt 1 HP-je, nekem 32. Szóval nerf hunters!
44es mage-el futottam össze amig a druidával questeltem. Egy kísérgetõs küldetést csinált (feralas-i csirkekísérgetés, aki tudja mirõl van szó). Mondta, hogy segítsek neki, dobjak rá egy innervate-et. Rádobtam, fagyasztott, leaoezett minden mobot, bevitte a csirkét. Gondoltam, akkor majd én is. Hát én nem <#idiota>. Persze ez azért van, mert béna vagyok. Vagy mert a számok bûvöletében élek. Vagy mert éppen északi szél fújt, de biztosan nem azért, mert a mage egy kicsit többet sebez + holy nova. (hogy vele egyszintû mobokat le tud aoezni, az teljesen logikus, a balance csúcsa)

"A hunter 35dpses puskával többet lõ,mint a mágus 70dpses wanddal,és ezé" - wandra a 70dps pure dps. Annyit ad és kész, nem jön rá semmi. Lehet belõle resistelni, és kész. Hunternek rájön a RAP. Amúgy is imba, hogy tud támadni, de ezt már hangoztattam korábban is. Pont ilyen szintûek a rinyálások hunter ellen, hogy miért sebez?!?!?!?1111 <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

Friczy
Amennyit wandozol, annyit én is sebzek spellbõl.. <#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lynx_TWL
vagynem:o >lvl 55 no mount😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
és lesz elite repülõ mount is szal azt a druidának is meg kell majd venni

V9ykn8_TZL0

Shongi
Jaj... ez a DPS összehasonlítás enyhén hülyeség.
Hunternek az AP jelentõsen megnöveli a fegyver sebzését, legyen akármilyen DPS-e, magenél meg max egy talent, de kétlem hogy azt bárki használná...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Davidus
druida flight form pontosan olyan mint a pala lvl40 ingyen mount. mindenki másnak is elárhetõ lesz a repülú mount azon a szinten csak nem ingyé

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!

Remélem jó helyre írom...

Eladám az accountom!
Lvl 60-as Warrior AQ-s BWL-es cucokban 7/8 t2
Lvl 60-as Priest kicsit gyengébb szerelésben

Mind kettõ kari a Bllodscalp serveren van ally oldalon(Night Elfek).

Van még pár kisebb karis is melletük...

Érdeklõdni az [email protected] email címen

Botond
Jobbnak jobb,csak elméletileg lesznek helyek,amiket csak repülve lehet elérni. Már én így értettelmeztem a dolgokat.
Az a repules nekem gyanus picit, vagy lehet hogy felreolvastam/ertettem. Annal a 60%-nal mar nem jobb egy epic mount? :F

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Botond
Van 2db 40es hunterem,az egyik törpe,meg a másik is. Szerintem,meg egyik haver szerint,aki látta videón a médzshez képest túl táp a hunter (médzsem sose volt). Azt hiszem miután alaposan megalapozott véleményem elõvezettem ideje BCben egy hunternerfet bedobni.<#idiota> Ja,hogy szerepeljen pár szám is. A hunter 35dpses puskával többet lõ,mint a mágus 70dpses wanddal,és ezé.<#wilting>
Botond
A casual playerek szintjén nem jelenik meg olyan markáns különbség,mint ahogy ti beállítani próbáljátok. Az én tapasztalataim szerint. Az meg, hogy a kiegben mi meg hogy lesz azt majd a egyenlõre puszta speuláció. Én látok reményt a druid más irányú felhasználásában, egyesek pedig ragaszkodnak a jól bevált sablonokhoz. Minenesetre a druid az új talentekkel jelentõsen erõsödik, már az is nagyon balanced lesz, hogy 68tól tud repülni, míg mindenki más 70tõl használhat repülõ mountot. <#gonosz1>
Szia Wildor 😊

Aki egesz fiatalkorat vegigversengte az szerintem megerti, hogy egy ido utan az ember a hippi vilagnezetet erzi inkabb magaenak. 😊 De hogy miert kell neked is az irl dolgokat ide belekeverni, azt nem ertem. Ha jol tudom ez nem eppen etikus.

Azt altlanossagban irtam, persze ha raismertel valakire az a Te felelosseged.

picket
Csak belegondoltam, hogy hogyan healeli ki a dotokat. És arra jutottam, hogy lvl60on a kb 100-200 healing / 6 sec az sehogy. Ha BC-ben a HP felduplázódik lvl70ig, akkor sem, mert egy barun runra nem elég ez a heal a baron aurája ellen. Most akkor a számok bûvöltében élek, vagy egyszerûen csak átgondolom mielött leírok valamit?
Vagy kiragadok egy negyed mondatot, és kielemzem, hogy mennyire nem tudod, hogy hogyan kell játszani, holott senkinek semmi köze hozzá, hogy a másiknak mi tetszik a játékban. Node mindegy, most én vagyok a hülyegyerek, mert össze tudtam adni 1-et meg 1-et. <#eljen>
"szerintem meg amikor egy játék a számokról, meg a matekról szól, az meg már régen rossz..." - nagyon sok játék arról szól. És amit most mondok, az lesz vicces! Akik játszák, azok azért teszik, mert tetszik nekik!!! <#guluszem1>

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
A resto druida van olyan jó healer, mint a pap. Egyetlen egy hátránya van (na jó: a shackle undead miatt kettõ), ez pedig a 30 min-es cooldown a feltámasztásnál - cserébe tud combat resurrectiont.

Egyebkent az tenyleg szomoru problema, hogy a hybrid classok miert nem lehetnek megkozelitoleg olyan jok az adott feladatkorben, ha arra epitik karakteruket. Ugyanis masban ugyanugy "hasznalhatatlanokka" valnak ezesetben mint a nem-hybrid-ek.

az elsõ mondattal egyetértek.
a másodikért nem irigyellek, rossz lehet neked...
a harmadikból kiderül, hogy az égvilágon semmit sem tudsz arról, akinek beszóltál 😊

Mondhatnam hogy akinek nem inge, de en hibaztam es felreerthetoen fogalmaztam. A celszemely irkalt olyanokat aminek nem sok koze a valosaghoz, illetve erosen tulzasba esett. 😊

Oldern the 1st
A kiröhögést arra értettem, hogy nem talenteltem át restora 😊

picket
"Nem érdekel, hogy itt sokan esetleg kiröhögnek, nemrég hatvanas lett" - akkor röhögnének ki, ha még nem lenne 60as. Mint a példa is mutatja.

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
:<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Eleg sok masfele tevekenyseg is van amit lehet sportszeruen uzni es lehet viccelodve is elvezni. En inkabb a hetkoznapi eletben nem szeretek versengeni. Valoban van olyan aki a sivar eleteert a wowban vesz elegtetelt, es van olyan is aki netes forumokon.

Botond
#86971 fényében nem aktuális. ^.^
"az nem tud számolni"

szerintem meg amikor egy játék a számokról, meg a matekról szól, az meg már régen rossz...s ezt most nem csak a druida dolog miatt mondom, hanem globálban vonatkoztatom az egészre...

Oldern the 1st
Ez így van, csak ezzel a hangvétellel megbántod azt, aki már x hónapot ölt abba a feral druidba.

Nekem pl. egy balance druidám van. Nem érdekel, hogy itt sokan esetleg kiröhögnek, nemrég hatvanas lett, és nagyon is jól érzem magam, a guild leaderemmel lebeszéltem hogy számít rám, és NEM gyógyítóként, hanem korrekt és megbízható dps-esként, és bár sosem fogom szólózni Scholot, mint azt a nagy mágusok teszik (😉, de azért elvagyok, silithusban le tudom szólózni a 61-es eliteket is, úgy hogy még a tier0 közelében sem vagyok 😄

Nem feltétlenül kell a maximumra játszani -azt majd a warrior altommal akarom 😊

Valoban picit cinikus voltam, de azt eleg nehez cafolni hogy miutan 60-asok lesznek a karakterek egyre inkabb lemarad a feral druida sebzesben ahogy fejlodik a felszereltseg. Az viszont teny, hogy megfelelo gearkulonsbsegnel lehet nagyobb dmg-et osztani egy druidaval mint egy rogue-al.

Botond
Deadminesban a 60as feral druid group,ha jól érzi magát akkor pont kihozták a maximumot a játékból. Amirõl te beszélsz az betegség és kezeltetni kell. Aki szerinte a sivár életért kárpótol a wow,annak orvosra van szüksége,meg egy normális életre.
Laky
<#eljen> elég jók 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nem verseny, csak masokka valnak picit a bossok, mas gearrel is vagnak neki, szoval teljesen mas elmeny. Azt nem mondtam hogy barmelyik is nagyobb elmeny, mert ugyanolyan jo lehet 100%-osan odafigyelve kihegyezett csatakat vivni, es haverokkal vegigrohogve atmokazni az instan. En mindkettot szeretem.

BEAST
jah , nemis megy a gem , mar tervezzuk hogy kivagunk , csak botond nem merte felhozni a temat =D

Oldern the 1st
Én meg a felesleges uszító stílusodat nem értem, ráadásul látszik is , hogy nem értesz a témához 😛

QuippeR
ezt sosem értettem, hogy hogyan lehet fél évvel lemaradni. mintha valami verseny lenne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.