World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unalomig farmolhatja mc-t bwl-t miközben roppantul élvezi a karakterét, ss-t csinál minden raid dmg méterérõl.
AQ-ba már annyira nem kell az ilyen, Naxxban pedig igen kevés keresnivalója van. 1-1-et elbírnak a guildek, de igazából lehetne a helyére jobb kasztot is tenni, mert csak árnyéka az eredeti karakternek. Ti kit vinnétek? kardos rugót vagy feral druidot? shadow papot vagy lock-ot-mage-et? A dmg warri kicsit más tészta, de neki is jól jönne 15 pont proton. Ezt persze senki se tudja megtenni, mert mi lesz az überbrutáldmgkarival?
Ezt véget nem érõ vita a raidelõk és azok között, akik semmit sem képesek áldozni a csapatért, de azért a friss lootokból nekik kell elõször.
De mint mondtam, minden guild elbír pár ilyen önzõ arcot. Mert jó fej, mert jóban van sok mindenkivel, vagy nagy a hangja, stb.
keep walking... www.artum-inferniti.net
pve szerver
"2.Valaki mobokat öl. Megvárom, amig lemegy a HP-je, aztán charge, aimed, backstab, moonfire spam, curse of agony, vagy bármi, amivel gyorsan egy ingyen HK-t begyûjthetek. Folyománya: ideges lesz, és mindenkit leírt õ is, akinek pirossal vagyon írva a neve."
pvp szerver
thxbyez <#idiota>#idiota>
hybrid nem egyenlõ healer
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
60 warrior rank 14 gear, exalted timbermaw, thorium, AD, ally, BG, 3 60as mount
60 druid kék gear +250 heal
60 lock kék gear +150 damage lock mounthoz minden csak még nincs meg a quest
60 pala kék gear pala mount
60 rugó rank9 gear AV AB exalted
41 druid
25 hunter
53 hunter
20 mage
37 shammy
56 rugó
2500g cash, 600g-nyi mats
ötletek? ^^
ಥ_ಥ
1.Vagy valaki mobokat öl, küldetést csinál, és békén hagyom. Folyománya: valószínûleg õ is békén fog hagyni engem, és nyugodtan játszunk tovább. Ettõl még a megfelelõ helyen és idõben majd öljük egymást, de az akkor lesz, amikor mindketten ezt szeretnénk.
2.Valaki mobokat öl. Megvárom, amig lemegy a HP-je, aztán charge, aimed, backstab, moonfire spam, curse of agony, vagy bármi, amivel gyorsan egy ingyen HK-t begyûjthetek. Folyománya: ideges lesz, és mindenkit leírt õ is, akinek pirossal vagyon írva a neve.
Lehet választani, hogy melyik jobb. Csak vigyázni kell, mert 1 -> 2 könnyû, de visszafelé, az nehéz. És talán ezért próbálják megbeszélni, hogy mi is történt.
ಥ_ಥ
Nem volt szép módja annak, hogy ezt közöltem, de szerintem hasonló információhiányban szenvedtem, mint az elöbb említett esetben.
ಥ_ಥ
Remélem nem értetted félre, nem azzal van igazán bajom, hogy eladod (azzal is, mert nem támogatom a karakterek átadását, töröld le õekt, és add el alap áron - de ez személyes vélemény). Igazán bajom azzal van, hogy itt kell elöször hallanom róla...
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az különben is a 60-asok szokása <#vigyor>#vigyor>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ha meg van, akkor meg tökmindegy, mert nem 0,5 sec, hanem több...
akkor meg igy is, úgy is wipe lesz.
ha meg mégsem, akkor meg mégiscsak beigazolódik, hogy nem azon a 0.5 sec-en múlik a dolog, hanem az odafigyelésen...
na ne viccelõdjünk inkább...tudod mi az a 0.5 sec?
gyakorlatilag semmi, észre sem veszed, még azt is tovább tart kimondani, hogy: búú
Majd este megbeszéljük...
Ha olyannak ismersz aki szó nélkûl lelép az a te bajod...
aszem ezt privibe kellet volna
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
dolgozni meg igy is dolgozok eleget...
amúgy meg ne mondja nekem senki, hogy egy 40 fõs raid-ben, ahol a raid fele healre képes class olyan fontos lenne, hogy van 1, akinek 0.5 sec-cel tovább tart a greater heal, meg mondjuk 100-zal kisebbett gyógyizik (bár ez erõsen gear függõ is)...
ahol a 40 fõs raid-ben ez gondot jelent, ott a problémát máshol kell keresni...
(most abba ne menjünk bele, hogy mivan akkor ha a raid fele nem pve talent-es, mert szerintem ha a saját guild-edben végignéznél ott is igen sok olyan talent-ezésbe botlanál, ami nem éppen pve centrikus)
Attól függetlenül nem vagy népszerü a guildben amennyire tudom, viszont jó kis balhé volt az tény.
pvp szerveren meg azon rinyálni, meg telesírni a fórumokat, hogy úristen átment rajtam ez+az, meg begankeltek, meg én genkeltem be másokat, meg pfúj miezmár, hogy ubrs buffolás közben betámadnak, és még sorolhatnám, na ez tömény szánalom...
ezért pvp szerver a pvp szerver. akinek nem tetszik, hogy ilyen elõfordúlhat annak: reroll -> pve.
egyébként én meg pont ezt szeretem/szerettem a pvp szerverben...hogy akárhol, akárkit, akármikor bele lehet gyalázni földbe, s forditva.
Guildot váltasz, olyan guildba mész, ahol nem a hli boss minél hamarabb beütése a cél, és elfogadják a shadow buildedet. Vagy elfogadod, hogy a hli megköveteli a holy buildet és áttalentelsz. Vagy abbahagyod a raidelést és ráfekszel a pvp-re, ott aztán meg nem szól bele senki, hogy milyen builded van.
Figy, én uaezt éltem át. De, az egy dolog, hogy neked nem tetszik, ha a guildban mindenki a célnak megfelelõ buildel nyomul és egyedül neked van shadow builded papként, az nem csak, hogy szemet szúr, de ki is baszol a másik 39 emberrel. Ha meg shadowként több healt csináltál, mint a holyk, az meg a többi papra nézve égõ 😊
WoW - Sentor Arx Pannonia :)
ez egyáltalán nem fix, mivel állítható lesz a leader által az insta nehézsége -.-
"egy moonkinnek az aurájával és minden felbuffolt dmgével együtt, bármi haszna legyen, ha a helyére +1 mage-t vagy +1 roguet be lehetne tenni."
errõl megkérdezted a mage-eiteket is? 😊
nem hiszem, hogy egy 5 fõs grp-ba, ahol 4 db mage + 1 balance dr00d van, sokat sikogatnának a mage-ek, hogy nem, nekik nem kell az a +3% spellcrit... rugók + fear dr00d detto ugyanez... lehet, hogy "csak" +3%, de sok kicsi sokra megy, mint tudjuk...
hát ezzel egyet is értek, meg nem is.
erre a legjobb példa az volt, mikor még anno a jaedenar-on egyfolytában csesztették a papomat, hogy specceljen át shadow-ról holy-ra, merazajó, s ha nem, akkor ki leszek vágva a guild-bõl.
ok, lehet, hasznosabb lett volna.
viszont énnekem nem tetszett.
ilyenkor mivan akkor? játsszak olyan speccel, ami nekem nem szimpatikus, áldozzam fel magam a "közjó" oltárán, s ugyanakkor ezzel együtt ba***am el a saját játékélményemet is, mikor olyat kell játszanom, amit nem szeretnék?
tényleg jó megoldás lenne (el is ment a kedvem tõle elég gyorsan)
(zárójelben annyit ehhez még, hogy 2. voltam a healig done-ban az mc raid-ben, azért mert jobb cuccom volt, mint a többi priest-nek, több healdone-nal, etc. de mégis mindenkit az zavart, hogy shadow spec a karim -.- )
az aktuális hli-kre meg magasról teszek egy nagyot, hihetetlen szinten nem birnak izgatni...
Pwent lvl 60 Warrior
Mindkettõ karakter a Bloodscalp szerveren van. Egyéb kisebb szintû karakterek. (lvl40 körüliek)
[email protected]
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Jelenleg naxxban nem tudok olyan fightot elképzelni ( pedig itt még 40 en vagyunk) hogy egy moonkinnek az aurájával és minden felbuffolt dmgével együtt, bármi haszna legyen, ha a helyére +1 mage-t vagy +1 roguet be lehetne tenni.
De ezt mar az elobb is leirtak ( leirtuk) a lentebbi postjaidra válasznak.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.