World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
"mobok viselkedésének figyelése" EZ büntetett!

[NST]Cifu
Ne is mond. 😊

Stratholme-ban most már arra is van idõm, hogy a Headmaster's Charge-al néha kupánvágjam a mobokat. Imba DPS! <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hova tart a világ, hogy már az 5 fõs instákba is protos warriort akartok cipelni? 😊
Egy protos warriorról is lejön a mob ha ész nélkül lövik. És egy dd rõl sem ha van egy csöpp esze a többieknek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

"Sokkal gyorsabb, ha egyszerre egy célpontba megy a DPS. Egyszer próbáljátok ki..."

Nem arról van szó hogy nem érdekel, de tegyük fel igazad van, mondjuk egy Prot warr-al mennyi egy strat SC? Az általam említett felállásban jó esetben 1 óra, rosszban 1,5 amikor telefon, kaja, pisi, barátnõ, DC. És csak az ismétlés kedvéért, tapasztalataim szerint mire lehetõsegem lenne totál betankolni egy trash mobot, rég halott.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

[NST]Cifu
Strat Scarlet arról is híres, hogy itt kirohangálnak a mobok, tehát nem maradnak a tankon, ezért célszerû egysével lerendezni õket (birka, hunta altaltás / csapda, sap). Sokkal gyorsabb, ha egyszerre egy célpontba megy a DPS. Egyszer próbáljátok ki...

Persze felteszem ez sem érdekel. ^^

az a te bajod, hogy szerinted mindenkinek ugy kene latni a dolgokat ahogy te latod. az hogy te elvezed hogy disc/holy papkent pvpzel(healeled a tarsaidat) az nem jelenti azt, hogy egy masvalaki meg pont azt elvezi ha solozva (esetleg mert maganyos farkas tipus, es ne gyere azzal hogy ez mmorpg akkor miert nem jatszik valami singleplayerrel) shadowpapkent (miert is kene rugot inditania ha neki az jon be?) melteli a faceket. daocot meg megint mi a rossebbert kevered bele a wowba, nem igazan erdekel, hogy atyauristen voltal egy masik jatekban.

tehat jo lenne ha nem csak a sajat szuklatokorodben szemlelned a vilagot.

Nem éppen, de lényegtelen. Ha ettõl jobb napod lesz: igazad van. <#nezze>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

picket
Pfúj! Hazug! A warrior dps osztásra született, ahogyan a pap is. Az ilyen noobok meg protról beszélnek, és holy-ról <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[NST]Cifu
Lehet hogy hidegen hagy, de attól még zöldségeket állítasz... <#ravasz1>

Nekem meg az a tapasztalatom hogy igenis lehet 2 mobot tankolni Arms speccel is és 2h-el, lehet sheepelni lehet sapolni, és 4 elite-tõl nagyobb group nincs is SC-be. Sõt ha kell akár 3 eltiet is tankolok 2h-el és közbe agyonvágom õket.

picket
Jó csapattal tolod <#eljen>

&#3237;_&#3237;

[NST]Cifu
Pardon, ha sose játszottál protossal, akkor honnan tudod?

De még 1x: saját tapasztalatunk: Stratholme scarlet rész, cirka másfél óra volt addig a run DD warrior "tankal". A tank áttalentelt protra, és már alig több, mint egy óra altt megvolt egy run. Kellett egy kis idõ, amíg megtanulta hogyan kell tankolni, ill. mikor hogyan szedje össze a szétrohangáló mobokat, de látványosan gyorsabban haladtunk, ráadásul csökkent a halálok száma. Arról nem is beszélve, hogy sokkal könnyebb volt életben tartani...

Amíg Strat SC-t 4en lenyomjuk Arms warral és Holy priesttel, addig kb hidegen hagy a dolog. (Mindennemû fullepic nélkül.)

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

en is pvpzem (igen gyogyito karival - 2003ota - daoc - az tenyleg kurvara nem tud megolni senkit - who cares mikor a grpom erted a GRPOM nagyuzemben farmolja a noobokat - ugyhogy lehet van egy kis elkepzelesem a dologrol ugy osszessegeben es eleg jol atlatom pro es kontra), wowban is lehet pvpzni, lehet pvpzni disc/holy speccel, tudod mmo rpg, group etc, de mar szoltam a szolozasrol is, arra ott a rugo etc, de elsosorban ez egy mmo rpg.. clueless vagy meg mindig, maradj inkabb a cthun temanal ahhoz talan ertesz vmit >.<

anti hero

Hehe semmi ilyesmirõl nincs szó, ez csak szerintem 😊 Habár sose voltam prot, de mint mondtam már, mire lehetõségem lenne sunder / betankolni, régen halott a mob.

Igen, flinta vázolta a dolgot, szerintem bosson / kemény mobokon kívül (Strat UD, Rammstein elõtti nagy valamik) nem érdemes prot-nak lenni. Nem az hogy nem éri meg, egyszerûen lassú. Mire 2-3 sundert rá tudnék verni, a masszív DPS agyonnukeolta / stun, stb.

Ja és még Wildor nagymesternek: nyugi, téged nem is hívnálak sose healernek. Szlopáld csak a mana potit, (9g / stack).

hol ez a statisztika es mi alapjan keszult?

Addig amíg a célod mindenáron az hogy az ellenkezõjét bizonyítsd akármit írok, ne is válaszolj lécci, nem bírok egy nap ennyi hülyeséget olvasni. Totál félrebeszélsz. Nem várom el senkitõl hogy holyra talentoljon miattam, van más priest/pala/druid.

Igen mondhatnád, csakhogy 5fõsbe DPS warrirorral kb 10%-al jobban haladsz mint egy tankkal (persze most ne TF meg full T2 viszonylatokról beszéljünk).

Ja és csak hogy emlékeztesselek, te vagy a legjobb priest/mage a környéken és úgy hallottam még apukád is elég erõs.

talan azert mert kozben pvpzik is? mi olyan elkepzelhetetlen abban hogy pvpzik de neha lemegy egy 5 fos isntaba farmolni goldot vagy cuccot? miert kene ezert atspecelnie holy/discre? es errol van szo hogy meg shadowwal is kilehet healelni egy 5 fos instat, csak kicsit jobban oda kell figyelni.

ez igy van, neha tenyleg jobb a 2h a 1hpajzs helyett, elenyeszo heal kulonbseg és jobban megy a haladas

anti hero

ez teny, de pap reszrol ilyen esetben kell a gyors nagy heal es nem lesz ido mana regenre ket heal kozt, ergo ezzel lehet kevesebb manaval jon ki a pap mintha kicsit tovabb tartva, 1h+shielddel tankolsz mikozben a DPS serules nelkul leveri a mobot.

[NST]Cifu
Wildor leírta a lényeget, de e mellett én se megyek el szó nélkül.

Elõször is, ha azt hiszed, hogy egy protos warriorral lassabb a PvE, akkor tévhitben vagy. Mi is nyomtuk BRD-t, Stratholme-ot, LBRS-t jópárszor, és nemkicsit meglepõdtünk, hogy Strat scarlet laza negyed órával gyorsabban ért véget, amikor a warrior protra talentelt át. Nagyon sokat számít az, hogy képes magán tartani a mobokat, és azok nem a papot vagy maget püfölik (igen, az lassít le, amikor a mage-nek az õt támadó mob elõl kell menekülnie DPS osztás helyet).

Az is a szakértelem címere, hogy nekiállsz amiatt ágálni, hogy te ugyan protos sose, de a pap legyen holy, mert a shadow nem healel ki. Hát azért nem healel ki pajti, mert egy protos warrior sokkal kevesebbet sebzõdik, mint egy DD wari.

Kérem kapcsolja ki. 😊

hat mar ne haragudj de ez kurva gyenge volt.
milyen free hk es milyen manapotikrol beszelsz te? atyaeg
nem tudsz 2.5sec es 3seces casttime kozott kulonbseget tenni??!? itt most nem arrol van szo hogy low hpn van vki es gyogyizni kell mert akkor egyertelmu hgoy flashhealt nyomsz oda, de ugy altalanossagban egy 3.0seces casttimeos heal olyan gecilassu bamulni.., 3seces spellekkel operalnal orakon keresztul mikor lehet kevesebb is, hat sztem te nem is hasznaltad.
sztem te nemnagony jatszottal d/h pappal, mert latszik hogy nem erzed a 2spec kozotti kulonbseget.
egyebkent meg senki nem azt mondja, hogy nem lehet shadowpriestkent barmit healelni, hanem azt hgoy minek ill az en postomban, hogy mi mennyire kenyelmes elvezetes gordulekeny. gyogyitasra a shadowpriest minden cska nem elvezetes azok a dolgok miatt amit egyszer mar leirtam.
de mindenki ugy jatszik, ahogy szeret. 60as lesz a papod alig varom mar hogy menjunk instaba, mert komolyan kivancsi vagyok, hogy mire vagy kepes azok utan amit ill elmondasz.
addig is figyeld csak tovabbra is a mobok viselkedeset...

anti hero

hogy mikor mi jobb a partynak/raidnek az teljesen alkalomtól függ. lehet, h kevesebb heal kell bele ha 2h-val megy a tömegbe ww-zni mintha 1hpajzzsal szerencsétlenkik, mert fele annyi idõ alatt halnak a mobok.
Friczy
Ja gondoltam rá, sõt toltam is. Shadow suxx! Menjen pvpzni! 😛

keep walking... www.artum-inferniti.net

arra nem gondoltal hogy ha a warrior prot lenne kevesebbet serulne? (tobb block, magasabb armor, magasabb defense, deflection) es igy kevesebb manat kene eltolnod healre? ergo birnad shadowpapkent is. aggro tartas nem lehet gond egy prot tanknak. de teny legkonnyebb ugy lenen ha disc/holy pap + prot tank es 3 imba dps 😊

Friczy
Legyen hol meginni a manapotikat <#idiota>

picket
Noob! Epixxben shadow priest simán viszi Stratot. Kérdés csak, hogy minek!? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Friczy
No akkor mondom én! Bár ne mvagyok olyan kemény pap mint te, nem boldogultam shadowként instába, át kellett tolnom disc/holyra. Azóta sokkal jobban bejön, 1v1-ben shadow pap nem ellenfél a sok manája miatt. A Shadow ág 1re jó, pvp-be n 2v1-3v1 tuti nyerõ. Ha nincs healer a 3ban.
Csak mana potizz sokat, kezd el nyugodtan a nagyhealt pl ubrs-ben már sárki húzásnál, a tank vagy 300-at sérül vagy 4500-t.. Harc felére vagy mana nélkül pislox, vagy vízol a másik healerben és hagyod hogy nyomja õ..

Instába haladós partyval shadow suxx. Kész. Lehet bohóckodni, de sose lesz sima ügy. Vagy iszol minden harc után, na akkor leszel még népszerû.
És hogy nem a levegõbe beszélek: kék gear papom

te tényleg nem vágod, hogy itt nem raid-rõl van szó? <#nemtudom><#wilting>

debilke: ne fullepix t3-ból indul ki plz...de ha te letolod kék/zöld-ben ubrs-t 5 fõvel, akkor én kérek elnézést <#hehe>

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shongi
"DPS warr + 2 random dps + pala + priest = win bármilyen 5fõsben."
Nah de minek egyáltalán pala mellé 5fõsbe még egy healer, most komolyan felesleges már ha a pala nem retri/prot😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Milyen 5-10 fos instak? UBRS 5fos kb, a tobbi kb 3 emberes. Kb igy lesz az a nehezsege mint az 1.0-as stratnak, scholonak vagy lbrs-nek.
Hat, amikor protos warrior kellett a raidre (dps/offtank helyett) mert olyan bosshoz ertunk ami kemeny volt es az egyik MT nem volt gepkozelben, az volt az elso, hogy mentem is attalentelni, es igenis protoskent alltam oda.

Igy ennyi.

vazzeg, wildorral kell egyetertenem wtf!?

ez már rég lejárt lemez, valami újabbat <#mf1>

szóval te 5-10 fõs instába nem leszel protos, de egy paptól elvárod, hogy holy legyen, mert szerinted a shadow pap heal-je suxx. mondod ezt úgy, hogy fogalmad sincs róla, hogy is heal-el egy pap.
na én erre meg mondhatnám azt, hogy szerintem meg az arms/fury, fury/arms warrior ne akarjon inkább tankolni, mert sokkal nehezebb életben tartani, mint a prot-ost.

szóval lõttél magadnak egy szép kis öngólt, grat 😄

azt had ne kezdjem el ecsetelni, hogy hány n00b warrior-ral hozott össze a sors, akiknek fingja sincs róla, hogy kell tankolni, meg hogy a rage-ébõl nem mortal strike-ot kéne pakolni a mob-ra, hanem mondjuk sunder-t. ofcoz' tisztelet a kivételnek...

te majd max. akkor mondhatod meg egy papnak hogy mire talent-eljen, ha te is meghozod azt az áldozatot ezért, amit õ (magyarán áttálentezel prot-ra). addig pedig inkább quiet plx, aztán örülj, hogy kiheal-elik a segged instában...

TVelvet
utállak...
Sephi
Menyek ma...full T3?? Nema...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Wildoristen vagy, remegve varom az osszes uj commented 😊

Sosem voltam protos, és sosem leszek. 5-10 fõs instába 100%-osan felesleges tankolni trashen, DPS warriorral lehet a legkönyebben haladni, bossokon meg felcsapom a +50 defense cumót és mindenki boldog (persze csak ha melee boss).
Nyilván 20+ fõbe illik prot, de okosok mondták még itt is régebben hogy MT meg talán egy fontos OT prot, más nem (talán Zumi volt anno).

DPS warr + 2 random dps + pala + priest = win bármilyen 5fõsben.
Minden egyes mobot betankolgatni kb annyira lassít le egy instát mint amikor priest MC-zve erõlködik.

És csak hogy tisztázzuk, olvass vissza mit írtam a shadowpriestrõl általában. Nem várom el senkitõl hogy holy legyen, de egy 5 fõs instába ahol egyedüli healer egy shadowpriest, ott én nem érzem magam biztonságban (és IGEN vannak negatív tapasztalataim). És hogy miért nem? Bhalage szépen leírta (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1002414298#87749).

Lazarus
Spinebreaker, nézd meg az aláírásomban a talentelosztásomra különösen büszke vagyok!
A te apukád erõsebb úgyis. Mint már leírtam nem értek priesthez, nem is akarok, de annyi nekem is világos hogy holy>shadow heal. Pont.

Sephi
Te neked huntad van? Es milyen oldalon/szerveren ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
"pappal a legnagyobb gondom általában az volt, hogy hogyan rázzam le a sok whisperelgetõt, mikor épp nem volt kedvem instázni."

Szegény <#shakehead><#shakehead><#shakehead><#wow3>

Van rá egy jó makróm:

/reply No thx!
irja at a realmlistet us-re es akkor fog menni az a trial.

Smithwarden
Haverom kiprobalna a wowot a 10 napos triallal, de az europai regisztracios oldallal mintha vlmi gaz lenne. (http://teaser.wow-europe.com/) :pp

Mindig ezt irja "Incorrect Security Answer, please try again.", pedig a kis kepen lathato biztonsagi irast tuti jol gepeljuk be.

(A fileplanet-os wow regnel persze egybol mukodik minden, de ez vlszinu csak amcsiknak jo, mert kulcs es account reg utan nem enged be a wow a megadott userrel.)

Tud vlki vlmi megoldast vagy egy 10 napos tesztkulcsot?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mindenképpen érdekes cucc nevek
a kép készítõje lehagyta a fondorlatos nevû "healer mace" megörökítését

Kriger
Ez mennyit ér mostabság bládszkálpon? Allakhazamon elég változatos az ára...

Nem kell valakinek esetleg? <#kacsint>Scarlet Kris