World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Csigafõzõ fazék upgrade jövõ héten lesz???
VICC B+

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

az szerver upgrade volt, ez most adatpark upgrade... összeszervezhették volna, de nem tették

[HUN]Crassus
Arathornak már volt "szerencséje" egy ilyen 36 órás karbantartáshoz és most megint??? mi a rák van azon a szerveren valami Kínai kutyafarm?? Buzi franciák kapja be az összes!Ennyi lóvéval amit havonta kaszálnak egyszerûen képtelenek egy normálisan mûködõ karbantartó brigádot és gépeket finanszírozni?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

AnarchoiD
Na lelottek a qrva BS -t 36 oras Maitenancere .. ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lynx_TWL
szopó😄

๏̯͡๏﴿

Lelõttek pár szervert 36 órára
többek közt Arathort és Bloodscalpot is

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=46965543&sid=1

Lazarus
Count Adyn
Nekem volt 60 as papom és 60as warrim még megvan ha minden igaz de nemérdekeltek<#idiota><#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

azt is írtad, "protos jobban magán tudja tartani a mobot," én erre válaszoltam, h marhaság. hogy könnyebb életben tartani az nyilvánvaló, leírni is felesleges.
<#idiota>
(btw szerintem az az egy holy talent ami minden shadow papnak megvan)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

[NST]Cifu
Attól tartok, mindenki sikeresen (vagy akarattal?) félreértette mit írtam. Egy protos warriort sokkal könnyebb életben tartani, mint egy DD warrit. Ezt írtam. Erre mindenki rávetõdött, hogy ezeket aztán ez, meg az is be tudja tankolni, piha. Az mellékes, hogy arra céloztam, hogy a protost sokkal könnyebb életben tartani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Mi lehet tárgyilagos abban, hogy leírom a véleményem, majd fikázni kezdesz? Természetesen szigorúan tárgyilagosan, ugye? <#ravasz1>

Persze, hogy lehuzod 😊) foleg ha utanna 1 hitel a boss 😉
Ezeket neked resto shamannal barmikor tankolom, total felesleges ezekhez protos warrior.
HyperGames
SpeedGame, gyerünk regisztráljon mindenki vagy jelntkezz szerkesztõnek!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

hát mit ne mondjak, csodálatos experience, muha, de ezzel még mindig nem tárgyilagos vita a témában.
[NST]Cifu
Igen, olyasmit írtam, hogy meg fog halni. Tényleg. Biztos. Mondom én. 😊

Sephi
EHH!

Allok STV-ben a hidnal kozepen mert epp ALT-TAB oztam ZG fele menve. Erre hallom a gyanus kialatasokat es visszalepek a jatekba. 4 darab 35-37 lvl allis eppen engem vagott es mire tudtam volna reagalni mar keso volt.

Majd feleledtem es megkerestem oket. 2 loves volt a csapat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Timmy-nél, Balnazzar-nál, majd a bárónál 😛
Nagy kihívások mit ne mondjak 😊 Már meg ne sértõdj, de ha itt meghhal egy warrior akkor az megintcsak nem a telent hibája. Persze a warrior szépen átoltözik tankolos cuccba. ennyi bõven elég.

Persez igazad van nem volt és nem is nagyon lesz healer karim. Nem így alakult bár egy druidát el tudtam volna képzelni régebben. Több karaktert többet nem szándékozom feltornázni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[NST]Cifu
Indíts egy healert egyszer. Majd ha 60-as lesz, menj el egy Stratholme futásra, egyedüli healerként a partyban. Utána próbálj életben tartani egy DD warrit Timmy-nél, Balnazzar-nál, majd a bárónál. Utána csináld meg ugyanezt protos warriorral.

Hidd el, észre fogod venni a különbséget. ^^

[NST]Cifu
Egyértelmû, se hozzáértés, se tapasztalat nincs részemrõl, azért szenvedtünk össze a fél guildnek a Tier 0.5-öt. Mennyi Scholo, Stratholme és UBRS futás is kellett hozzá? Ehh... ^^

Miért kinek a bûne lenne? 😊 Persze most nem arról az esetrõl beszélek amikor a dd warrior lerántja az adott mobot egy hli-ben és abba belehal 😊 Mert az egyértelmû, hogy nem healer hiba.

nem latom hol mondtam hgoy ugy pvpzzen, ahogy.. vagy hol szoltam bele barmibe is. elmondtam, hogy pvp is elvezetes akar ugy is hogy komoly dpst nem oszt.
mas szerint meg free hk.. szuklatokor eh? a rugo temat azert hoztam fel mert sztem az tipikus hit and run kari, solozasra tokeletes, szoges ellentetben egy d/h priesttel ami csapatban villog. de 'rugo' helyett lehet barmi mas uberkilller mage warlock warrior anyamtyukja 2shotZEenemy guy..
daoc ugy jott be a kepbe - en kb ugyanazt a rolet jatszom mind2 jatekban - te hoztad fel a pvpt, a daoc meg elsosorban egy pvp endgameu jatek. ugyhogy ennyi. nem vagyok atyauristen, elmondtam a velemenyem hogy healerkent mi a KENYELMES (instazasra akar 5fosre), ugy hgoy ismerem az erem mind2 oldalat, mert mentem shadowspeccel is akar kis akar nagyinstat de 1-2ember csakcsak racafol arra,amit en mashogy latok, marpedig hogy nincs is kulonbseg. ennyi.

tenyleg halal kivancsi vagyok wildor hgoy fog shadowpriestkent boldogulni (ha ugytervezi azmarad) es ha jo lesz igerem en leszek a legnagyobb fanja, es fel fogom ide irni hgoy milyen kiralyul nyomja. eskuszom hogy nem erdekel a spece es hgoy o hgoy szereti vagy nem szereti es egyaltalan nem fog erdekelni senkit sem ha gordulekenyen fogunk haladni :d ennyi.

anti hero

én is ezt tenném a helyedben ha hozzáértés és tapasztalatok híján, nem tudnék érdemben vitába szállni egy véleménnyel.
tisztában vagyok a számokkal de azza is, h ettõl még a mob-ot simán le lehet húzni sajnos, még egy TF-es tankról is.
Talenteljen át a rendõrség, ne jöjjön ha nem tetszik neki. Nem kényszerítek és nem is akarok senkit. Amúgy errõl a kényszerít dologról annyira feleslegesen problémázol/ztok, ugyanis van 1-2 fix priest akik mindig jönnek velem...

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

[NST]Cifu
Ahogy a Silent Resolve (agró csökkentõ) sincs kitalentelve neki. Utána meg csodálkoznak a többiek, hogy a KTM szerint miért õ termeli a legtöbb agrót... ^^

[NST]Cifu
Egen, lent erre írtam, hogy tipikus warrior mentalitás. Majd a healer életben tart, azért van. Hogy én valamit tegyek azért, hogy megkönnyítsem a dolgát? Egy fenét! Ha meghalok az az õ bûne! 😊

[NST]Cifu
Bocs, de ezen már csak mosolyogni tudok. ^^

[NST]Cifu
Az a baj, hogy visszaolvastam. Azt írtad, hogy egy Shadowpriest egyedül nem tud kihealelni, és vagy kell mellé egy secondary healer, vagy talenteljen át Holy-ra.

Szóval ha azzal jössz, hogy márpedig ha egy healer van, akkor talenteljen át, az a vizet prédikál tipikus esete, mert közben azzal jössz, hogy márpedig nem leszel soha protos...

(megj.: ez amúgy "tipikus" warrior mentalitás a tapasztalatom szerint 😊)

ugye azt nem felejted el hogy zerkerben es battlestacneben -20% aggro generalas van wariror reszrol? es azt sem hogy def stanceben +10% + ott a defiance ami +15%? egy gond lehet prot warrral amit mar irtato is, hogy rage lassabban jon nem raid kornyezetben.

ezzel egyet kell értsek.

picket
Te is elképzelted, ahogyan kiabál a pap, hogy "szedd már le rólam, mert így nem tudok healelni, shadow vagyok, és nincs kitalentelve, hogy ne szakítsa meg az ütés a healt!", õ meg ott egy egy böszme kétkezes fejszével, és áll, és áll, és áll... <#idiota> Nem csoda, hogy nem szereti a shadow priestet!

&#3237;_&#3237;

az unalom..😊 johetne mar bc.

Én voltam protos elég sokáig. Tudom a képességeit és annak korlátait is.
A Healer nem azért nem tudja életben tartani a warriort mert nem protos 😊 Hanem mert egyszerûen nem figyel oda a dolgára. (egyéb extrém esetet leszámítva amikor más tényezõ zavarja meg a dolgában)

haha hogy tudná már jobban? látszik mennyit értesz a témához. kb minden dd class nagyobb agrot képes generálni mint egy tank. a legnagyobbat pont egy dps warri. nagyon eltolódott sebzés irányba a játék miközben az agro generáló warri skill-ek nem erõsödtek.
Hogy témánál maradjunk. Nerf warlocks!

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

hehe 2 handdel tankolsz? ez olyan mint shadowformban healelõ pap...

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

[NST]Cifu
Aha, te ezt így meg tudod állapítani? Hogy te milyen mindenttudó vagy hallod? 😊))

BEAST
sok nub , ilyen baromsagokon vitatkoztok mikozben mind tudjuk hogy a pala a legjobb tank/healer/dd <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cifu és ShaiHulud, fórumnak köszönetõen mindig bejátszik 1-2 kavarás azért mert nem olvassátol végig az elõzményeket 😊 (Én se szoktam.)

Csak gyors emlékeztetõ: én azt írtam anno hogy shadow egyedül szerintem nem jó healer, mellé min kell egy backup (feral druid vagy akármilyendps pala).
Nem várom el senkitõl hogy holy legyen, ha valakinek nem tetszik, ne partyzzon velem 😊

volt 60-as papom (igaz, már a múlté, köddé vált): ex-papom
volt külön healer és külön pvp gear-je is, már ami ott, akkor, azon a szerveren úgy-ahogy elérhetõ volt raidinsta nélkül.
s Friczy postjára is reagálva, iszonyat bénának éreztem volna magam, ha egy drakki fight felénél 0 manával álldogálok - mint ahogy ilyen nem fordult elõ.
bár ti ezt biztosan jobban tudjátok nálam...na mindegy, szélmalomharc.

Ja hogy ez a kérdés.
Nekem mondjuk teljesen mind1, hogy egy shadow pap vagy akár egy paladin tart életben csak figyeljen oda ez a lényeg.

[NST]Cifu
Az egyik fele, hogy egy protos jobban magán tudja tartani a mobot, a másik fele, hogy sokkal könnyebb életben tartani.

Persze a DD warrik ezt úgy élik meg, hogy hülye a healer, mert nem képes életben tartani... 😊

kicsit elterelodott a tema, a lenyeg az volt hogy milyen alapon kovetelik egyesek azt, hogy egy pap disc/holy legyen, ha kozben ok mint warrior dps specen vannak.

egy disc/holy pap kb annyival jobb healer a shadowpapnal, mint egy prot tank jobb tankolasra a dd warriornal.

azonkivul ha mar azzal jon a nep hogy dd warrior igyugy leveri gyorsabban a mobokat, akkor ennyi erovel shadowpappal meg gyorsabb 😊 vampiric embrace fel es sw:p+mindflay😄 healel is kozben es meg sebez is, mi kell tobb?😊

capaszabi
Crassus = Free HK !

[NST]Cifu
Ezzel alaphelyzetben még nem is vitatkoznék, ha elötte nem nyögöd be azt, hogy márpedig a pap az legyen Holy talentes, mert egy Shadowpriest nem tud életben tartani. Szóval ha vizet prédikálsz...

ez kb annyit jelent, h dd-nek még szarabb volt a harcosotok mint tanknak
Én asszem tüntetek is a Prot warr és a Shadowpriest ellen ma este <#idiota>