World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VICC B+
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
többek közt Arathort és Bloodscalpot is
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=46965543&sid=1
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(btw szerintem az az egy holy talent ami minden shadow papnak megvan)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Allok STV-ben a hidnal kozepen mert epp ALT-TAB oztam ZG fele menve. Erre hallom a gyanus kialatasokat es visszalepek a jatekba. 4 darab 35-37 lvl allis eppen engem vagott es mire tudtam volna reagalni mar keso volt.
Majd feleledtem es megkerestem oket. 2 loves volt a csapat 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagy kihívások mit ne mondjak 😊 Már meg ne sértõdj, de ha itt meghhal egy warrior akkor az megintcsak nem a telent hibája. Persze a warrior szépen átoltözik tankolos cuccba. ennyi bõven elég.
Persez igazad van nem volt és nem is nagyon lesz healer karim. Nem így alakult bár egy druidát el tudtam volna képzelni régebben. Több karaktert többet nem szándékozom feltornázni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hidd el, észre fogod venni a különbséget. ^^
mas szerint meg free hk.. szuklatokor eh? a rugo temat azert hoztam fel mert sztem az tipikus hit and run kari, solozasra tokeletes, szoges ellentetben egy d/h priesttel ami csapatban villog. de 'rugo' helyett lehet barmi mas uberkilller mage warlock warrior anyamtyukja 2shotZEenemy guy..
daoc ugy jott be a kepbe - en kb ugyanazt a rolet jatszom mind2 jatekban - te hoztad fel a pvpt, a daoc meg elsosorban egy pvp endgameu jatek. ugyhogy ennyi. nem vagyok atyauristen, elmondtam a velemenyem hogy healerkent mi a KENYELMES (instazasra akar 5fosre), ugy hgoy ismerem az erem mind2 oldalat, mert mentem shadowspeccel is akar kis akar nagyinstat de 1-2ember csakcsak racafol arra,amit en mashogy latok, marpedig hogy nincs is kulonbseg. ennyi.
tenyleg halal kivancsi vagyok wildor hgoy fog shadowpriestkent boldogulni (ha ugytervezi azmarad) es ha jo lesz igerem en leszek a legnagyobb fanja, es fel fogom ide irni hgoy milyen kiralyul nyomja. eskuszom hogy nem erdekel a spece es hgoy o hgoy szereti vagy nem szereti es egyaltalan nem fog erdekelni senkit sem ha gordulekenyen fogunk haladni :d ennyi.
anti hero
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Szóval ha azzal jössz, hogy márpedig ha egy healer van, akkor talenteljen át, az a vizet prédikál tipikus esete, mert közben azzal jössz, hogy márpedig nem leszel soha protos...
(megj.: ez amúgy "tipikus" warrior mentalitás a tapasztalatom szerint 😊)
ಥ_ಥ
A Healer nem azért nem tudja életben tartani a warriort mert nem protos 😊 Hanem mert egyszerûen nem figyel oda a dolgára. (egyéb extrém esetet leszámítva amikor más tényezõ zavarja meg a dolgában)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak gyors emlékeztetõ: én azt írtam anno hogy shadow egyedül szerintem nem jó healer, mellé min kell egy backup (feral druid vagy akármilyendps pala).
Nem várom el senkitõl hogy holy legyen, ha valakinek nem tetszik, ne partyzzon velem 😊
volt külön healer és külön pvp gear-je is, már ami ott, akkor, azon a szerveren úgy-ahogy elérhetõ volt raidinsta nélkül.
s Friczy postjára is reagálva, iszonyat bénának éreztem volna magam, ha egy drakki fight felénél 0 manával álldogálok - mint ahogy ilyen nem fordult elõ.
bár ti ezt biztosan jobban tudjátok nálam...na mindegy, szélmalomharc.
Nekem mondjuk teljesen mind1, hogy egy shadow pap vagy akár egy paladin tart életben csak figyeljen oda ez a lényeg.
Persze a DD warrik ezt úgy élik meg, hogy hülye a healer, mert nem képes életben tartani... 😊
egy disc/holy pap kb annyival jobb healer a shadowpapnal, mint egy prot tank jobb tankolasra a dd warriornal.
azonkivul ha mar azzal jon a nep hogy dd warrior igyugy leveri gyorsabban a mobokat, akkor ennyi erovel shadowpappal meg gyorsabb 😊 vampiric embrace fel es sw:p+mindflay😄 healel is kozben es meg sebez is, mi kell tobb?😊