World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Akkor ideje elõvenni újra az SG:Atlantis legutolsó (s03ep10) részét, és újra átnyálazni a Weird és a kopasz tudós közötti párbeszédet, wowról, level75rõl, magekrõl, meg ami ott elhangzott ;] Kitudja, úgy látszik a Blizz újabban sorozatokon keresztül szivárogtatja az infokat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pedig blizzardtol kitelik, hogy ez tenyleg egy hidden megjelenesi datumra valo utalas😊

zero the hero
nah ez már a kukacoskodás csúcsa

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

PiszkosFred
Sulyos, mar-mar Lost szintu "szamos" agyrem... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lael 😄

This new information from the South Park episode further supports a late November release date, on the 21st or the 28th.

Reasoning:
When Cartman was telling Stan, Kyle, and Kenny how long it would take to kill 65,340,285 boars he says it will take:

7 weeks, 5 days, 13 hours, and 20 minutes.

From the time it aired at 9CST (or 9PST a few hours don't really matter) from October 4th adding this time mentioned in SP puts the date at November 28th, between 10AM and 12 PM.

BUT....
He also mentioned they would have 3 hours to sleep every night...

7 weeks 5 days = 54 days.
54 days * 3 hours of sleep each night = 162 hours = 6 days 18 hours
6 days 18 hours =~ 7 days...

7 days earlier than the date given by Cartman to give a release date one week earlier than the 28th..... the 21st.

Also, when Stan's dad went to Best Buy to get online there was a Burning Crusade display with a price listed..... $49.99.

Davidus
6% már jól hangzik

V9ykn8_TZL0

One Druid talent change did not make the cut-off time for the website update, so we are elaborating here about the change. This specific update should be reflected on the website early next week.

'Your Leader of the Pack ability also causes affected targets to have a 100% chance to heal themselves for 2/4/6% (Rank Increments) of their total health when they critically hit with a melee or ranged attack. The healing effect cannot occur more than once every 6 sec.'

This change only applies to the Improved Leader of the Pack talent.

ez nagyon ott van xD ! kb én is így érzem h ennyit ér a wow ^^ csak függõséget okoz!

Zeccc
magyarul is plspls 😄

Q u o t e:
Kharazan is supposedly the start of lvl 70 raiding. I'm guessing that it will just require mostly lvl 70 blues in order to start it. Much like MC did a long time ago.

This is close enough to accurate to be quoted. As a sprawling, ten-person, raid dungeon, it will be a place for many groups to gear up with a new tier of armor. There should be a good amount of the Tier 4 gear attainable there.

Count Adyn
lvl 60 és lvl 60 közt nagy különbségek lesznek ám<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

skill > gear, but sp > all

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

DarkHorSe
az a lenyeg hogy minel tobbet seggeljel a gep elot, es tobb epixed legyen mint a jenonek

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Saccard
Lehet egy kérdésem? Igazából ebben a játékban nem is nagyon számít, hogy ki mennyire ügyes hiszen csak a massgamerség a lényeg hiszen level60 a max. Vagy nem igy van? Mellesleg ez a rohadt játék engem is magával ragadott<#ravasz1>!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Õ terelte a szót a HLI-ra és a raidekre. Elötte senki se írt ilyet + azt se írta senki, hogy spap jobb gyógyító rajta kivül. Ráadásul õ abban a hitben él, hogy az 5-6papból az 1 db spap-ra fogják az mt healt osztani...<#hehe>
Nem neked de ide írom:
Spap sose fogja átvenni mage,warlocktól a dps helyet mivel a shadow varázslatokat a +dmg(cuccból,talentbõl jön)nem nagyon dobja meg. pld ha lenne 1000 dmg-d akkor MB kapna belõle +430 dmg-t MF is csak +430 dmg-t kapna. Egyedûl SWP kapja meg 100%osan.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

magus
most néztem meg, nagyon kemény😄

[NST]Cifu
A fun run az egy más téma. Régi kedvencem a healer party, oda nem kellett semmiféle harcos, se protos, se DD. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JaBaRn
<#hehe>

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Akkor törd szét a cd-t/dvd-t sõt a gépedet is add el. Esetleg költözz ki egy erdõ közepére ahol net még 100 év mulva se lesz 😊
Máskülönben véged. 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ezzel a warrior témával az a baj, hogy mindenki nagyon okos benne 😊
A jó gear választás adott szituációban elegendõ.
Egy armsos vagy furys is tud tankolni megfelelõen ha alkalomhoz illõen van öltözve.
Melyik a jobb az armsos,furys warrior tanknak vagy a protos dd nek ? 😊
Ja és ezek az 5 fõs példálózások 😊 vicc. Sholoba egy ismerõsöm úgy ment végig, hog õ mint paladin (nem a healer fajta) és 3 lock 😊 vajon ki volt protos vagy holy? 😄 Ja és pug volt nyelvi nehézségekkel füszerezve.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

JaBaRn
Én kipróbálnám a wowot, csak félek hogy függõ leszek, nem játszottam még ilyennel, de biztos tetszene 😊 meg gondolom tört játékkal nem lehet játszani, kérdezgetni nem akarok látom itt mindenkinek eredetije van.

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

sp témához és alternatív groupokhoz egy kis adalék: pár napja mentem egy sikeres scholót a következõ felállással: 2 sp (õk ketten tankoltak), healadin, rugó és én a mage (0 pve talent). Trasheken ve kihealelte a partyt, bossoknál palának kellett (volna: néha elaludt egy kicsit) healelnie, nem volt semmi gáz, jó kis fun run volt, nyertem is egy flask of suprem power receptet 😄.
ja és minden epic avtól volt 😛

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Lynx_TWL
...who, has absolutely no life

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TVelvet
beteeeeeeeeeeeeeeeeeg
[HUN]Crassus
MEEEKOOORA!!!!!😄😄 thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Itt van google rá: http://video.google.co.uk/videoplay?docid=6683737736765993668&q=love+not+warcraft

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Ferro_TwL
Nézzétek meg a South Park (s10e08) iszonyat jó, szétröhögtem magam rajta😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

ez volt a nap poénja <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ja, ilyenem van nekem is 😛

Friczy
Ez tucat talent, mindenki így nyomja.. 😄

keep walking... www.artum-inferniti.net

mar-mar mosolyogtam😊

QuippeR
ja, ilyen a talentezésem, kicsit über, verek is vele mindenkit.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TVelvet
gyere bloodscalpra, leszeretnélek ownolni a rugommal😛
QuippeR
talentezésre visszatérve: múltkor Hoggernél wipe-olunk, erre kiderül, hogy senki nem osztotta ki a talentpontját. aszittem dührohamot kapok!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Friczy
Csak kérlek ne Arathorra! Köszi!
Minden healer törölné a kariját ekkora pro miatt!

<i>... a WoW nem a te játékod, ez azoknak a játéka akik csapatban ...</i>
- csak mire csapatot találok nem marad idõm instára menni, én nem tudom 24/7-ben tolni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

capaszabi
na huztam bankba netes kártyát csináltatni, hogy transferelhessek ^^

capaszabi
természetesen nem, ezért is irtam lejjebb, hogy zöldben józsika ne próbáljon st45-öt tolni, hanem elöször szedjen össze normális geart prot builddel tankolgatva, utána némi epicet arms builddel pvpben, és ha ez megvan akkor talentezhet furyra, ugyanis +hit cucc nélkül fury warrior az olyan mint pap +str +agi clothokban kb.

capaszabi
a healer a downtime kiküszöbölésére kell...

ha karácsonyra akarnák kiadni, akkor a november közepi idõpont lenne a tökélketes, usa-ban akkor kezdenek vásárolgatni.

Minek visztek akkor papot? Te meg olsz 3 mobot..elotte irtad, hogy 5ot betankolsz..a masik 2ot addig ledpseli a maradek 4 puredps..utanna meg felkotozod magad es mehettek tovabb.
/delete all healer😄

Ezt ugye te is csak viccbol irtad?>D Vagy valoban ilyen naivnak hiszel minket?
sok koze van ennek a l2playhez, noob.
minden fury warrior rank14 gearben van ugye?

capaszabi
nyilván megszakad a pap amikor 3 mobot heal nélkül megölök.... L2P kkthxbai

capaszabi
baron 45m: DD warrior (hogy tankolás közben DPS is legyen) priest (shackle, shield, build mindegy, csak ne shadowformban szarakodjon) mage (aoe a non-elitekre, CS pull, néha sheep a lose addra) rugó és 1 random (ált pala/sham)

prot warri szép és jó ha megy, de mire meghal 1 mob, respawn van kb. <#wink>

Friczy
nov 15, de bizt késik véletlenül karácsony tájra

pontosan meg nicns datum, de november vege december elejere varhato. (keses nincs kizarva😛)

csak kozben a pap meg megszakad😛 de ugye ezt minek nezni?