World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dejo lesz vegre megint 5 fos isntazni haverokkal, kurvara varom.
es igen kek cuccokra fogod cserelni a naxx/bwl geart 😊 dehat az mar regen rossz, ha csak az item miatt raidelsz.
"Kharazan is supposedly the start of lvl 70 raiding. I'm guessing that it will just require mostly lvl 70 blues in order to start it. Much like MC did a long time ago.
This is close enough to accurate to be quoted. As a sprawling, ten-person, raid dungeon, it will be a place for many groups to gear up with a new tier of armor. There should be a good amount of the Tier 4 gear attainable there."
erre senki nem reagált?? pedig kb. azt jelenti,hogy a gyík naxxos cuccaidat ki is dobhatod és kék!!!lvl70-esekre kell cserélni,hogy hatékonyan nekitudj kezdeni 70-en ezeknek az instáknak.....,de akkor miért is raidelünk egyáltalán még AQ40,BWL,NAxxba????
vagy nagyon elértettem és ez a casual playereknek szól??,hogy õk akár kék lvl70-es cuccokban is hatékonyak lehetnek ezen instanceokban???? Váváváááárj!,de még ha ez utóbbi is az igaz akkor megintcsak az elsõ felvetésem lép érvénybe: minek 40-en szenvedni naxxban ha a 13 pistike karácsonyra kapott TBC-vel 1 hét alatt full kék lvl 70-es cumókban ugyanolyan hatékony lesz majd mint mi a hónapok verejtékes munkájával összeszedett naxxos "epikjeinkben"......nem értem......valaki????
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
pap+lokk-nak kb. semmit nem kell tennie és csak a dotok úgy lezabálnak míg kikiteolja a melee classokat,hogy még... igazából nekik nem is a krit a lényeg pusztán felgyorsítja az eseményeket ha kritelnek viszont egy rugónak+warriornak létkérdés!! tudod,te mennyi %-ot sebzõdök pl én csak a dotokból míg krit nélkül leütögetem egy pap pajzsát???
Még egy magenak sem nagyon lényeg a krit%neki is inkább a + dmg done számít hiszen csöcsre tudja szopatni az összes melee classt....
A melee class ha nem kritel HALOTT......szal lehet nekem 50000 hp-m is ha lófaszjóskát ütök ha közelérek,ha egyáltalán közelérek.....szórakoztak már rajtam úgy,hogy level 1-es Frostboltokkal szarrálõttek,mert amint akárcsak 1x is közeltudtam érni blink,frostnova,sheep stb.
"Pontosan a nagy, gyors burst dmg-ekkel volt gondom. Nem tetszett amerre tartott a jatek e teren. De hala az egnek, a Blizz ugy latszik megiscsak fejlodokepes. ^_^;"
szted egy 800dmg done-s Fire mage milyenburst dmg-re képes?? és ezellen semmi nem véd meg.....
Bocs de nem tudok hetente 1-2 forumbeugraskor sok-sok oldalt es wildor hozzaszolast visszaolvasni, en meg ott maradtam le hogy mindent torolt vegleg par hete es orokre vege a wownak nala. <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
anti hero
el ne kezd kifejteni, én is tudom, mire gondolsz most <#idiota>#idiota>
<#wink>#wink>
Pontosan a nagy, gyors burst dmg-ekkel volt gondom. Nem tetszett amerre tartott a jatek e teren. De hala az egnek, a Blizz ugy latszik megiscsak fejlodokepes. ^_^;
Roviden: nagyon orulok ennek a valtoztatsnak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a legjobban pl. a kite-olgatós, viper sting-es hunter-eket, meg a soullink-es, felhunter-es warlock-okat utálom...gyakorlatilag shadowpriest-tel megölhetetlenek (vagy túl gyorsan elfogy a mana, vagy nincs érdemi sebzés az SL miatt, ráadásúl mindket esetben ott van még az a buzi pet is, ami rágja az ember seggét 😄)
hát kõ-papír-olló rendszerbõl kiindulva - ugyebár ez volt az alapfelállás a wow kezdetekor - mage > warrior, warrior > warlock (legalábbis ha jól tudom, de elsõ az biztos).
azt meg még korai lenne elkiabálni, hogy kinek ki ellen lesz esélye vagy sem, mivel a 70-es rendszerrõl, meg arról, hogy a mostani epix-ek hogy fognak mûködni ezzel gyakorlatilag semmi tapasztalat sincs. addig meg minden ezzel kapcsolatban csak spekuláció...
De ezt szvsz minden kaszt minden kaszt ellen eltudja jatszani (persze vannak olyan parositasok amik mondjuk 90% default winnel vegzodnek, de a spriestet en nem sorolnam az imba kasztok koze..csupan csak a buta 1gombot spammolo emberkek nagy ellensege). A priest nagy erossege a fear..ha ezt vhogy kepes vagy kikuszobolni akkor halott.
Engem pvp-ben egyebkent egy dolog zavar, ami sztem tonkreteszi a normalis csatakat. Ez pediglen a stun..es itt nem feltetlen a rugo fele stunokra gondolok..sokkalta inkabb arra, hogy szerintem viszonylag sok chance to hites stun van ami egy pvp-t vagy leginkabb duelt teljesen veletlenszeruve es lereagalhatatlanna tesznek. Amig mondjuk egy atlag cc-bol kitudsz jonni apro trukkokkel (skull of impending doom) vagy abilitykkel (undeadracial..shapeshiftek..stb) addig a stun vedhetetlen (jo mondjuk egy potion van ra..huha).
Szoval szvsz a stunnal kene vmit kezdeni, tolem akar az is megoldas lenne ha elore kiszamithato lenne..es mondjuk percenkent 1-2..de hogy makbol vki egymas utan bevisz 2-3at es emiatt default win egy pvp..ez vicc tartomany nalam.
fórumokon is szidják páran az új 41-es shadow talent-et, csak azt felejtik el, hogy az elsõdlegesen nem pvp-re lett kitalálva, hanem arra, hogy végre haszna is legyen az spriest-nek raid-ben, s ne fújjon rá mindenki...
mert pvp-re az a dmg, amit a VT ad, túl sokat nem ér. egyrészt 1,5 sec casttime az elég sok (gyakorlatilag vagy elsütöd a csata kezdete elött, s tud tick-elni végig, vagy felesleges is elsütni, mert egy mind blast hatásosabb helyette, fõleg ha a +crit is talent-elve lesz rá), másrészt meg 15 sec alatt tick-el végig a sebzése, s mint tudjuk a legtöbb fight nem tart eddig.
viszont pve-re bazijó talent, mert ott bossfight alatt simán ki tudja tolni a hatását.
shadowmend sokkal imbább volt szerintem pvp szempontból. pve szempontból viszont meg az volt egy nagy nulla.
szal' BC-ben nem lesz annyira imba az spriest, mint most, fõleg mert update-elõdnek a spell-ek, skillek, cuccok, talent-ek 70-esekre, ott meg úgyis meg fognak változni a dolgok...
*just kidding*
a wow-ban a pvp-t sokan pont azért utálták meg az elmúlt hónapokban, mert a dps és a crit % olyan mértékben növekedett, ahogy epikesedtek a karik, hogy gyakorlatilag 1-2 ütés volt egyik karakter a másiknak (jah, még fullepix a fullepix-nek is). az pedig baromira nem fun, hogy bemész a csatába, valaki rádver 1-2 mp alatt 2 ütéssel 4000-et, neked meg goto temetõ...szal ez minden, csak nem pvp.
ezt úgy néz ki, hogy végre megszüntetik, azaz kb. ugyanazok az idõk fognak eljönni, mint anno MC elötti idõkben voltak, amikor még csak kóstolgatta a jónép az elsõ boss-t mc-ben, s mindenkinek ubrs volt a fõ raidinsta.
magyarán úgy néz ki, meg kell küzdened érte, hogy gyõzz, s nem lesz az, hogy "charge - 3500 GG" 😄
legalábbis itt majd remélhetõleg realizálódni fog, hogy kinek van "skill"-je, s ki az, aki csak azért látszik annak, mert a játékban elérhetõ legdurvább gear-t képes volt kifarmolni instában, mert idõmilliomos...
s mivel ez csak cuccot fog érinteni, ezért a harcban sokkal jobban érvényesülni tud majd az, hogy kinek mi a talent-ezése (lásd pl. backstab rugó esete)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
We apologise for the inconvenience and we will keep you updated as information becomes available.
The affected realms are:
English:
Ahn'Qiraj
Bronzebeard
Chromaggus
Dentarg
Drak'thul
Emeriss
Executus
Hakkar
Khadgar
Kul Tiras
Mazrigos
Moonglade
Scarshield Legion
Steamwheedle Cartel
Talnivarr
The Maelstrom
Trollbane
Xavius
A poen inkabb az lesz, hogyha valaki meglat mondjuk egy koztudottan critre epito kasztot..es gyorsan felkapja a crit elleni cuccait..pld druid szinte minden pvp cucca a critet fogja csokkenteni..mondjuk egy full pvp setes druid maciformba..sima utesek es ezeket is nagyban leszedi az armor..elegge 1 ejszakas kaland lesz mondjuk 1 rugo szamara
gyakorlatilag kevesebb critet fogunk latni raadasul kevesebbet fog sebezni (gondolom nem 200% a sima melee hitnek stb.) gyakorlatilag ezzel valamelyest nerfelik azokat a classokat amik erossege a crit-ben van (rogue, mage, destrowl, critwarrior, crithunter..stb) ez is mind azert hogy ne 2 masodpercesek legyenek a harcok.(ami vegulis jo dolog, ha nem basszak el a balancet) ezaltal kicsit buffolodik pl az affli wl build, mivel a dotok nem critelnenek amugysem😛
As other players have noted, burst killing in BC PvP is less effective than it used to be due to the higher health pools (relative to damage being done) and due to the existence of the new resilience stat that lowers your chance to be crit and reduces crit damage (something affliction is far less affected by).
We intend to balance it such that destruction's overall dps is a bit higher than affliction, but at the cost of mana efficiency, mobility, and its reliance on burst. So, we've been tuning the numbers to achieve that end.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Igazabol egy bajom van ezzel is, ugyanaz mint pld a thornssal..hogy igazabol csak akkor jon elo igazi haszna ha megtamogatjuk egy masik hasonlo hatasu effektel..pld thorns melle felkapunk egy essence of the pure flame trinketet..a ketto egyutt mar ertelmes damaget oszt(~50dmg). Ehhez hasonloan mondjuk felkapunk az implotphoz egy heroismot..a ketto egyutt, mivel heroism kb 10mpnkent proccol mar visszaad 12mp alatt (mondjuk 5000hp eseten) 720-780 hpt..ami mar nem rossz..csak ugye ez plussz agro az amugyis eleg agrot termelo rugoknak, mindenesetre meggondolando.
TSW: Tunderke
Nature Enemy Castbar , mindent kepes figyelni ami a kozeledben tortenik, amit te vagy valaki mas (barati vagy ellenseges) csinal
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Nincs valami jó kis mod mage-nek, ami számlja, hogy meddig van a target polymorphnan, frost novába, stb-ben?
Elõre is köszi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ebben a southpark reszben benne votl a blizzard keze is , nem veletlen hypoljak ok maguk is mind az hivatalos honlapon, mind a hivatalaos forumon😊