World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kitudja 😄D<#vigyor1>

Sound
more spam plz, noob!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
dking most lehet vagy valaki, most lehet Vampiric Embrace-el healelni az MT loatheben vagy sem?

kijöttek hivatalos hunter spellek/talentek
aztán 1 percre rá már nem is müködik az oldal 😄DD

Sound
nah cba vagyok több idõt rászánni kis ikonkára, ha megunom majd

MrStokes
Si-lence, ugye? <#eplus2>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

QuippeR
a logika halála, vagy csak a szövegértés hiánya mondatja ezt veled? (feltételezem elolvastad, amire válaszolsz.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Oldern the 1st
JÁÁÁÁÁJ 😊

Akkor a WOW-PRO, mint oldal is a kínai farmereknek készült, igaz? 😊
Õk aztán abszolút nem profik, egyszerû csicskáztatott nyomoroncok, közük nincs a játéktudáshoz. Szóval ezt most kissé benézted o-o

Oldern the 1st
Zavar, hogy mások kihívást keresnek a játékokban? Nincs közöd hozzá pedig...

The Garrett
ezert kell rá talentelni <#nezze><#nezze>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ezek mire elerunk oda ugyanolyan szarok lesznek mint a mostani kék engis cuccok 😊

uj gadgetekre viszont kiváncsi leszek 😊

Zeccc
ugynézki lassan az engi is fog tudni normális cuccokat csinálni!
egy kis izelitõ:

EPIC:

Gnomish Power Goggles
Binds when picked up
Cloth Head
132 Armor
+21 Intellect
Equip: Increases damage and healing by magical spells and effects by up to 59.
Equip: Increases Spell Critical Hit Rating by 28.

Gnomish Battle Goggles
Binds when picked up
LeatherHead
249 Armor
+21 Stamina
Equip: +100 Attack Power.
Equip: Increases your Critical Hit Rating by 28.

BLUE:

Night Invulnerability Belt
Binds when picked up
ClothWaist
55 Armor
+16 Stamina
Use: Protects you with a shield of foces that stops 4000 damage for 8 sec.
Protection not always valid. In RARE cases wearer may take additional damage.

picket
FD + vetkõzés ftw! Igazából már akkor idegesítõ, ha nem jön be <#rinya>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
"must admit guys, this forum was one of hardest to fool.
i posted this same thing at 4 other forums i sometimes post at.
including wow general forums.

Curse so far was best in not believing this crap...hehehe
WoW General forum = total believers with exception of those who wanted to see a video...but other than that, everybody went like zomg, how??"

😊))) ordit rola hogy kamu nemtudom egyesek hogy vették be 😊

The Garrett
ne is mondd 😄 ha hunter lennék már tuti milliomos lennék<#rolleyes>

Mighty
Miért, a mostani verdikt milyen? A WC használaton veszekedtek napokig 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
A haver fejlõdjön, a gaz ellen dögöljön! Reroll pve <#idiota>

Amig nem pofátlanok, hanem tényleg segítségre szorulnak, addig nincs semmi gond azzal, hogy segítesz. Haveromat is kempelte egy 60as epixx lock, mert õ jóval késöbb kezdte mint mi. (De hogy miért kempelt egy lvl40-est a lock, azt nem értettük.) Mentünk, és segítettünk neki, elkergettük a warlockot. Ezzel nincs semmi baj szerintem.

Volt olyan is, ami nem tetszett. Már nem emlékszem, hogy hol történt, de 2-2 harmincas kerülgette egymást. Megérkeztem én 60-as, és erre gyorsan neki is estek a hordásoknak, mert majd én megvédem õket. Meghaltak, mert nem segítettem nekik. Aztán meg anyáztak. Megmondtam nekik, hogy miért nem segítettem. Csend lett.

&#3237;_&#3237;

picket
"errõl annyit, hogy a sakk is egy játék... mégsem botránkozik meg senki, ha azt mondják, hogy XY nagymester keményen megdolgozott a gyõzelemért." - a nagymester pénzt kapott érte, te meg pénzt adsz érte. Csak ennyi a különbség, egy elõjel (nameg az összeg is <#idiota>), de ha eltéveszted, akkor placcs a holdba zuhant az ûrszondád, vagy az életed, vagy akármi. De mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogyan akarja - amig másnak nem árt vele.

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

OFF:

a sakk nem csak 1 játék, hanem kõkemény sport, ezt jobb ha tõlem tudod 😊
egyik õsöm a sportigazgatóságon dolgozott, õ mesélte egyszer, hogy jegyzõkönyvet kellett felvenni az egyik komoly regionális sakkversenyen, mert egy légy berepült az ablakon, s zavarta a versenyzõket a koncentrációban.
emiatt meghatározhatatlan idõre fel kellett függeszteni a sakkversenyt, amig a legyet el nem kapták.

na erre varrjál gombot, én 1 napig röhögtem, amikor elmesélték ezt a story-t nekem 😄

akkor is hagynod kéne már bocs, hogy oldja meg õ egyedül...
vagy az a megoldás, hogy ha gáz van, kapásból rohanunk apuhoz, hogy segitsémáplz?!?! (WTS - 1 copper)

bár mondjuk nem is csoda, felneveltem már vagy kéttucat karit, s valahogy mindig tudtam békésen quest-elni stv-ben.
egyszer-egyszer ugyan elõfordúlt, hogy jött egy ??-es epix-ben, s egy ütéssel levágta a 3x-es karimat (megmutatva, hogy õ mekkora fasza gyerek, bár én õszintén sajnálom az ilyet), de ilyenkor max. visszafutottam, aztán mire visszaértem el is tünt. ha meg mégsem, akkor meg kimentem kaját csinálni, tv-t néztem, s pár perc alatt szintén eltûnt...

szóval ez a szarrágenkeltek stv-ben történet nekem eléggé hihetetlennek tûnik, akármikor meséli akárki...

hi all!Bloodscalp horda oldalon vennék goldot!in-game-ben vagy itt várom a maileket, in-game-ben Lence névre!bye all

Nem is olyan regen irtam: "Elmeletileg 1-1 gyõzelem arénapontjai függenek majd a ladderhelyezéstõl, és a geartõl is. Szal az erõsebben gearelt játékosoknak ki kell majd használniuk a gearjüket is 😊"

Davidus
?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

errõl annyit, hogy a sakk is egy játék... mégsem botránkozik meg senki, ha azt mondják, hogy XY nagymester keményen megdolgozott a gyõzelemért.

btw az, hogy mi a különbség a játék és a sport között, egy szubjektív döntés eredménye. amire sok ember (vagy kevés, de megfelelõ ember) rámondja, hogy soprt, az sport, a többi játék.

egy netes autóversenyt játszott sokat egy barátom, live for speed a neve. kemény bajnokságok vannak, versenyek, idõmérõk, stb. egyszer ventrin megjegyezte a srác, mennyire szereti ezt a játékot: azonnal lehurrogták páran, hogy ez nem játék, ez sport. na erre varrjatok gombot <#idiota>

picket
Én is pvp-ztem funból, zöld cuccokban. Használtam az egeremet, de nem onnan válaszottam ki a képességek nagy részét (mondjuk a 10 legfontosabbat <#idiota>). Aztán abbahagytam, mert jöttek elöször kék setesek, és lazán megvertek 90%-ban, akármit csapkodtam a billentyûzeten. Aztán még elõkerültek a tier1-esek is, akik meg már néha oneshotoltak is. Nagyon élveztem, teljesen úgy éreztem, hogy versengenem kell, és fejlõdnöm képességeimben, hogy legyõzzem õket. Vagy támadhatok szélmalmokra, mert az is hasonlóan jó szórakozás. Esetleg kezdõterületek kempelése? Ez utóbbi kettõt elvetettem. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Aranyvirag.

serdulo hordas = klanbol alt / haver , aki ramirt help/
gankelos alli = 30-40 kozotti hulyegyerek aki ha o eppen ott akar questelni aho lmas van azt megolesel oldja megen.

KKTHXNPBB

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
"gratulálok, h megtaláltad az egyik leg ide nem illõbb jelentését a kb 15-bõl." - nem keresni kell a jelentéseket. Azt mindet jelenti. Egyszerre. Van amikor külön-külön is van több jelentése egy szónak. Na ez nem olyan. Azért van több megadva, mert nincs pontos magyar megfelelõje (tutod az angolok máshol élnek, és néha máshogyan gondolkoznak). Egyszerû lenne, mint a színeknél, hogy meg lehet mondani, hogy blue=kék, de ennél nem így van. Itt akadtatok el a skillesnél is, de nem baj, mutasd csak meg, hogy mennyire nem értesz hozzá! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

velem is elõfordult már, h 4-5 lvl40-50-est gankeltem stv-ben mert csak addig hagytak békén horgászni míg kevesebben voltak és nem érezték erõsebbenk magukat. ha vki csak arra érkezett oda mikor az utolsót 2hiteltem, akkor gondolhatott akármit is. mondjuk nem érdekel 😄
Teljesen mind1 picket, akár lehet lelkes amatõr/HC/kocka/addict/nolifer balfasz is, õ többet akar a játéktól mint te (mármint az írásod alapján). Ugyanígy van ez az instázással is / pill. Párakat hajt a kihívás, hogy jobbak legyenek, mint a 7 millio többi ember.

Egy ember miért pvpzik? Azért mert nyerni akar más játékosokkal szemben. Az hogy ebbõl esetleg versenyek is kialakulhatnak, az már csak külön jó, emeli a pvp szinvonalát (pont a taktikákkal/összedolgozással).

Tudom vannak sokan akik csak "funbol pvpznek" (ahogy irod) es nekik szornyu erzes lesz, ha valakik kiforrott pontos taktikaval elkenik a szajukat, es nem tudják az egérrel nyomogatni a skilleket a barrol. (es ezt most ne lekezelésnek vedd, nem annak szánom, felõlem csinálják én nem fikázom õket).

Magh
Majd meglátod mire gondoltam. Egy skilles rugó sprintbõl lesapol global CD alatt, vagy akár blind-al is kezdhet. Casterek ellen egy 90% resist+AOE resist, sok szerencsét ellene, ez rugónként 8 secig. CC a vanishek miatt ugrik. Persze megverhetõ pár kombóval, de a többséget aratni fogják.

"Aztan amikor rajtakapok 2-3 allis hogy eppen gankel egy kollegat azzonal rajuk eresztem a macmat 😄DD Es akkor rohannak es /spit mint atom de nem is ertem hogy miert hisz csak vedem a kicsiket 😄

De annyira poen ahogy a macival verekedik mert rajtam nem igazan tud sebezni 😄 Es nezem ahogy probalja elfearelni a macit meg ilyenek oszt en meg rohogok a resistnel. Az is tuti hogy egy ilyen talakozas utan tuti ketszer megondolja ha gankel a kozeljovoben vagy egyaltalan visszater STV-be 😄"

s arra még nem gondoltál, hogy lehet, hogy az kezdte a gankelést, akit te bõszen védesz?
lehet, hogy a másik volt a békés fél, aki bevert a védenced, s miután õ csak revansot akart venni, te beleköptél a levesébe.

jobb lenne, ha az ilyen dolgokat hagynád, hogy egymás közt lerendezzék. egymás ellen van esélyük, 30-40-es karinak 60-as ellen meg semmi...vagy ha te ezt fairplay játéknak érzed, akkor no comment inkább...

QuippeR
a wow-ba beépített implicit jutalommechanizmusok nagy része immersion alapú munkafolyamatokon alapul (és itt immersion alatt az amerikai játékfejlesztõk által használt jelentést értem, tehát a játék elõtt seggelést), ezért aztán a játékosok ezekre koncentrálnak.

egy másfajta társaság kialakíthat a játékban újfajta creative agenda-t, és akkor a jutalommechanizmusok nélkül alakíthatnak ki jutalomrendszert, de ettõl még a játék mechanizmusai ugyanolyanok maradnak.

ezt teszik például Botondék azzal, hogy strat/ubrs meg hasonló helyekre járnak mikor lenne lehetõségük raidelni is. de ez azzal jár, hogy a beépített mechanizmusok nem szolgáltatnak jutalmat a játékukért.

az lenne a normális ha a játékok mind támogatnák a saját creative agendákat, de ez most még szinte lehetetlen, majd ha az MI továbbfejlõdik, akkor ilyen is lesz, és akkor on-the-fly lehet majd generálni a jutalommechanizmusokat. más kérdés, hogy így mennyire lesz jó egy játék, ha a különbözõ aktoroknak eltérõ jutalomrendszerei vannak.

ui: megyek beutalóért.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Nincs stílusotok, én bizalmi szavazást kérek magam ellen! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

gratulálok, h megtaláltad az egyik leg ide nem illõbb jelentését a kb 15-bõl. azt is jelenti szakértõ, szakember ami már pont a kínai farmerekre nem vonatkozik és pl Mortizra lehet igen.
picket
Stv az ilyen hely. Te azt mondod, hogy ott hülyék az allisok, én azt mondom, hogy békésen questelgetve nem tudok játszani, mert mindig megtámad valaki. Lehetõleg 10 szinttel felettem van, mert a többi meg vadul integet, nem tudom van-e valami hordás betegség, hogy görcs állt a kezükbe... Egyszer egy lvl55 huntert kempeltünk be hárman, mert nem hagyott minket küldetést csinálni (elég égõ lehetett, hogy lvl44-45-ösök kempelik). Aztán még vissza mert jönni, és azt hitte, hogy multicsottal mindent megold. Ezért kapta a kempelést. És õ tuti meg fog ölni ezután mindenkit - akinek szürke a neve - mert nem érti, hogy mi a baj, de mi szemetek vagyunk. (Az, hogy minden mobot pullolt elõlünk, és ezzel ellehetetlenítette a játékot, az smafu, neki ehhez joga volt! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

"Szépen ellõnek mindent, ami 4 vanish, blind, folyamatos sprint, eva és 8 sec "szinte-spellimmunity". Elég gáz. Persze UD rugók"

s persze az ellenfelük közben karbatett kézzel ácsorog, s végignézi mindezt, naneee 😊
te is tudod, hogy ez leirva szépen hangzik, de ehelyett kb. az lesz, hogy elsõ megjelenése után ud rugó elvtárs majd kapja a fear-t, death coil-t, pom+barit, meg kitudja még mit nem, aztán innentõl meg máris másképp alakúlhat a meccs.
rengeteg a kombinációs lehetõség és random faktor ebben a dologban.

az meg, hogy a wow ez mode lenne egy fps-hez képest, hááát...ut2k3-ban anno kicsit kevesebb volt a lehetõségem, amibõl válogatni tudtam, meg eléggé 1 kaptafára is ment a dolog. az pure reflex dolog volt, itt meg azért tudsz kombinálgatni is.
rts-sel meg megint nem kéne hasonlítgatni, mert tök más játékstílus a kettõ...

capaszabi
én magamra szavazok...

Sephi
Szokasos STV setaimon ugy ZG elott mindig korulnezek hogy hatha valami hulye allis zavarja a serduloben levo hordas barataimat. Sokszor kisegitek parat par g-vel es nagyon orulnek neki.

Aztan amikor rajtakapok 2-3 allis hogy eppen gankel egy kollegat azzonal rajuk eresztem a macmat 😄DD Es akkor rohannak es /spit mint atom de nem is ertem hogy miert hisz csak vedem a kicsiket 😄

De annyira poen ahogy a macival verekedik mert rajtam nem igazan tud sebezni 😄 Es nezem ahogy probalja elfearelni a macit meg ilyenek oszt en meg rohogok a resistnel. Az is tuti hogy egy ilyen talakozas utan tuti ketszer megondolja ha gankel a kozeljovoben vagy egyaltalan visszater STV-be 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
bubi-hs 4tw

&#3237;_&#3237;

picket
A "pro", egy rövidítés. Professional = hívatásos. Vagyis olyan valaki, aki ezzel keresi meg a napi betevõjét. WoW-ban ez jelenleg kínai farmert jelent. Ha rájuk akarsz hasonlítani, akkor hajrá! <#idiota> Fps játékokban van egy vékony réteg (talán a világon néhány 100 ember), aki abból él. Versenyekre jár, és pénznyereményekbõl, meg a szponzorok támogatásából. Ez - remélem - wow-ban elképzelhetetlen. Vagy a következõ karaktered neve Aidasshaman lesz? <#idiota>
Szóval mellõzzük a "pro"-t, mint ahogyan a skillest is teljesen félremagyaráztátok már néhány ezer hozzászólással ezelõtt
<#nezze>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
!!4 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
rtshez hasonlitani nagy butasag ... fpshez sem kell hihetetlen tehetseg , legalabbis nem sokkal tobb mint egy wowduelhez, ott reflex kell itt meg a z hogy jo idoben jo skillt hasznalj 😊 , Lineage2 versenyek is vannak ahol rengeteg kiskocka koreai ember oli egymast egy arenaban ... valszeg BC utan wow is alkalmas lesz erre :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Nem akarom én fikázni egyébként, én is az Arenát várom a legjobban 😊 Összeállok egy r13 SL lock-al, aztán meglátjuk 😊 Egyetlen gond, hogy ha másban nem is, de az új kék grind cuccok STA-ban nagyon erõsek, így lehet, hogy a pvp cuccom nem ér majd semmit :/

Magh
Ez game nagyságrendekkel primitívebb mint bármelyik pro szinten elfogadott RTS, és bõven nem kell annyi tehetség, mint egy FPS-hez, ebben gondolom egyetértünk.
Amúgy én remélem, hogy nem szednek szét, de talenteket, új skilleket most elnézve elég sanszos. Szépen ellõnek mindent, ami 4 vanish, blind, folyamatos sprint, eva és 8 sec "szinte-spellimmunity". Elég gáz. Persze UD rugók :p

Ne vegyél rá mérget, alapból azt sem tudod hogy milyen builddel állsz majd szembe, hatalmas a kombinációs lehetõség. Valamint a quake is csak WASD/jump+fegyverhasználat, mégis mekkora meccsek mennek/mentek belõle.

Sephi
Ok szal nekem van ismerosom aki masfel honapja kezdett AB-ezni... most mar 5 odik helyen van....

Ejt nappal baze...aze' az man durva.

Sephi
LOL XD

Mert nem mindenki "casual" játékos, vannak akik egyfajta "sport"-ként tekintenek a játékra (nem tudom jobban megfogalmazni, ne forgassatok ki). Pr0 szinten akarják tolni, jobbak akarnak lenni a többieknél. Neked az a játék hogy belogolsz azt csinálod a dolgaidat (nemtudom mit csinálsz igazából, nem is nagyon érdekel), neki meg egy kihívás legyõzése, ami sikerélmény -> kurvajó érzés 😊

Ebbõl megint hatalmas flame lehet. 😊

lehet, hogy 5 gombot kell lenyomni, de az nem lesz a mindegy, hogy milyen sorrendben nyomod le õket. elég lesz 1 hiba tõled, vagy akármelyik társadtól és bukó lesz.
arra meg nem vennék mérget, hogy 2 prepa rugó mindent ellõve szarrá tudna szedni mindent 😊
(pláne azt számbavéve, hogy nem 1-2 shot lesz egy karakter sem, mint most, hanem egy kicsit jobban meg kell dolgozni, hogy kifeküdjön)