World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Szerintem igen komoly szakadék van a kettõ között. FPS-ben ugyebár brutális reflexek és koordináció kell, ami mindkettõ elig fejleszthetõ. RTS esetén irgalmatlan APM, taktikai érzék, rengeteg tapasztalat, táblázatok stb. Itt meg kicsit túlozva meg kell nyomni 5 gombot. Aki eddig komolyan pvpzett úgyis ismeri minden class minden CD-jét, buildjeit stb, ezt a tudást 2 hét alatt lehet majd frissíteni, onnantól meg a classösszetételen fog múlni (ismét, azonos skill esetén), ami viszont fix.

Amúgy mivel csak a félórás CD-k nem használhatók, 2 prepa full subt. rugó - az új CD-kkel pláne - mindent ellõve szvsz röhögve szarrá fog szedni mindent, hiába tudja az ellenfél, hogy ott vannak, hiába a CC.

gondolkozva*
Jo vitatkozni arrol ki lesz jobb lvl70en az arenaban, csak es kizarolag lvl60as spellekben gondolkozve 😛P
picket
Köszönöm, igazad van! <#eljen>

Kiköltöznek majd az aréna-kockák az Eiffel-torony tövébe, mert ott nincs lag? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"kõkemény taktikák alapján fognak dolgozni" - na és itt száll el egy normális ember agya, hogy egy játékban miért nem lehet játszani, és miért dolgozni kell?!

Amúgy meg -> #88438

&#3237;_&#3237;

Sephi
ES A LAG!! 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

3v3-ra Warrior/pala/shaman kombo. Omagad 😊

PiszkosFred
Fogalmatok sincs a lvl70 erõviszonyokról. Így tippnek is gyenge"

Koszonom, epp' ezt akartam mondani ;] Amugy is elegge furcsa konkret eroviszonyokat felallitani es elore lefutott meccseket mondani kaszt v kaszt kozott, de am legyen. De hogy mar az arena kapcsan is le van irva par kaszt a masik elleneben, az tenyleg mokas. Elobb legyenek 70es karakterek, legyenek lagmentes szerverek, legyen gear, aztan kiderul, egy-egy meccsbol ki jon gyoztesen, akar 2-2, akar 5-5.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

szerintem egy pala (BE pala -> aoe silence? 😛) + mage combo erõsebb lesz, mint egy mage + warlock.
(bár warlock-nál bazira nemmindegy milyen pet van elõl.)

pala bazi erõs lesz imho arena-ban, a div shield miatt, ami jópár sec-re immunná teszi midnenre.
továbbá tökéletesen tudja supportálni a shield alól a társát...igaz csak pár sec-ig, de ahogy alább is irta valaki, egy ilyen fight nemigen fog tovább tartani 1 percnél... (s ugye ezenkívûl palának is van két cc lehetõsége - repetance és hammerstun). ja és ezen kívûl még heal-elni is képes, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

szal' szerintem (bár ez csak spekuláció):

warlock/mage + pala > warlock + mage

simán elbirom képzelni wcg-re.

csak várd meg, amig kijön a bc, utána adok neki 1-2 hónapot, s lesznek kész csapatok, akik kõkemény taktikák alapján fognak dolgozni, ahol egyáltalán nem lesz mindegy a kasztösszeállítás, innentõl meg már csak 1 lépés, hogy pár hónap múlva agyondesign-olt csapatpvp-krõl nézhessél szinvonalas movie-kat. (lásd pl. fps klánok 2v2, TDM, CFT csapatait, ez is hasonló lesz, csak megfelelõ class összeállítással)

arena kicsit más szitu lesz, mint egy 10 fõs wsg, vagy egy 15 fõs ab, av-rõl nem is beszélve, pug-tól most tekintsünk el.
av ugyebár hent, de wsg és ab-n már azért nem mindegy milyen kasztok vannak...csak ugye ott 10-15 fõ...namost az összes ott lévõ dolgot itt most sokkal kevesebb player-re kell leszûkíteni, s ezért nem lesz mindegy. de jó lesz, az tuti 😊

BEAST
pala + wf <3

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezért lesz legjobb a lock/mage duo. mage tökéletesen tudja cczni meleet, lock meg castert, aztán mehet a nuke (ugye mind2 bõvelkedik abban is 😄). még annak ellenére is hogy cc szarrá lesz nerfelve ~

[negativ] Cirek
szerintem sámli pala páros lesz a nyerõ <#vigyor3>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

hát szerintem 2 rugó szarrászivatná õket (egyiket sap, utána nuke a másikat pl.)

bár ezt igy elõre megjósolni szinte lehetetlen lesz.

de szerintem itt már inkább fog számítani az, hogy ki tud jobban supportálni a másiknak, kinek a cc-je jobb (sap, bari, fear megfelelõ helyekre, stb.), s a gear lesz az, ami sokkal kevésbé fog számítani.

erre az egyik legjobb példa a múltkori av-mban volt. anno akkor voltam 51-es priest. snowfall gy-t védtem egy 60-as warrior-ral. jött egy 60-as mage, meg egy 60-as priest. warrior-t frost nova-zgatták, fear-elgették, nuke-olgatták, én meg leszedegettem ezeket róla, meg heal-eltem. másik priest meg a mage-et. nemtom, hogy a mage-nek miért nem jutott eszébe, hogy birkába rakja a papomat, de a végeredmény az lett, hogy ott állt mindkettõ mana nélkül (bár arra már nekem sem igen maradt), warrior meg 90% hp-n volt. végül a priest elpatkolt, a mage meg elpucolt.
na ez egy ilyen tipikus 2v2 volt, ahol ha a mage birkába rakott volna a legelején, sima win lett volna nekik.

szerintem az arena 2v2 is ezen fog múlni...megfelelõ helyzetfelismerés és megfelelõ helyre, megfelelõ cc-t, a megfelelõ karakterre.

Már korábban lehetett ilyen pletykákat hallani, elméletileg ezért volt aréna pl Orgrimmarban. Persze ez lehet csak pletyka marad orokre, ne vedd keszpenznek.

"És a cucc? Meg majd jön a rinya, hogy csak a skill! A talentek! Nem, csak a kaszt számít! plz ne!!! " Elmeletileg 1-1 gyõzelem arénapontjai függenek majd a ladderhelyezéstõl, és a geartõl is. Szal az erõsebben gearelt játékosoknak ki kell majd használniuk a gearjüket is 😊

Magh
WoW a WCG-n? Ez a game mint profi cybersport? Agyam eldobom. Tény, hogy Blizz játékai mindíg ott vannak, egy SC esetén ez ok, a TFT már határeset, de MMO?

picket
Fogalmatok sincs a lvl70 erõviszonyokról. Így tippnek is gyenge <#rinya>

9 kaszt lesz mindkét oldalon, így 2v2-ben 81 féle lehetõség van egy 2 fõs csapatot összeállítani, de éppen így 81 lehetõsége van a másik csapatnak is. Az 6561 különbözõ kasztkombináció a ringben mérkõzõ 4 fõre. Most mindet beírjátok, és lvl70-en meg majd veszekedtek, hogy kinek volt igaza? <#wilting>

És a cucc? Meg majd jön a rinya, hogy csak a skill! A talentek! Nem, csak a kaszt számít! plz ne!!! <#bdead>

&#3237;_&#3237;

TVelvet
szvsz Rugo + pala 😊
Sephi
Szvsz MAGE+SHAMAN kombo fog utni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

antgecc
"igy szerintem a 2v2 lesz a legnépszerûbb"

Lock + Priest combót kb esélytelen lesz verni (ha azonos tudású playereket veszünk) 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem Vajling lesz 😊 Bar lehet hogy most mar dolgozik, szal nem. 😊

picket
És a doktorbácsi mit mondott rá? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

jaja, br forumon is kinnt van és megy a vita hogy melyik elvetemült lesz elõbb 70, Kiiv vagy én 😄DD

Sephi
Cseles 😄

Lazarus
Jah és ha érdekel vkiat az írjon mailt pls: [email protected]
Kössz

Hi!
Szeretném eladni az accom. Van egy lvl60as Dwarf Warrim a Ragnaros szerveren, ugyanitt egy lvl30 Gnome Mage és egy lvl25 NE Hunter.
Ezen kívül van még egy lvl38 UD Warri a Nordrassil szerveren.

Dejo neked hogy ennyi a spent 😞. Expensehistory szerint csak repairra 1200goldot koltottem Augusztus 19 ota.

Buffoltasd fel magad, es megvan az 1 ora alatt is 😉

Oldern the 1st
Vagy egyszerûen eladtál Ah-ba pár tárgyat, és arról tettél be Screenshotot, az ugyanis megbolondítja a G/H számlálókat 😛

Sephi
Uristen! Most magyaraznak valami 20 fos BWL-rol! Ez igaz???

The Garrett
*edit: masfel ora farm a megfelelo helyen 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nemazert de 50g talentre telleg nem sok...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A kõ papír ollo miatt 1v1 soha nem lesz, hulyeseg is lenne csinalni, hiszen teszemazt a warriorok pont csak support klasszal ernek barmit is (sot ugy nagyon is sokat).

Amugy meg F2F=Duel itt is ott is. Ha world pvp van, es F2F alakul ki, akkor nem normalis szabalyok szerint folyik a csata, emiatt nem lehetne arenaba tolni. (Ertsd World PvP F2F>Felhp-ról hátba mobbal a nyakban stbstbstb, a tavolrol meghajolos utana gratulalos meg egy fajta Duel.) Remelem erted mire probalok ravilagitani.

Azért az fps f2f kicsit más 😊 ott számít a skill és a map ismeret. Itt kevésbé 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

höööö, amúgy meg mi a p..a? Nagyon zsír ez az új dizájn.
Na megjött nekem is a BC-s nyakpánt<#wink>. Legalább van egy jó kis DVD tokom cirka 10K Ft.-ért<#vigyor3>

Te nagyon állat<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

"Azt hiszitek viccbol kerul be az arenafight?! 2v2,3v3,5v5>>> WoW goes to World Cyber Games. Alapbol tervbe volt veve, de a mostani BG-k erre alkalmatlanok. Most már nem lesznek azok, ez tisztán látszik. Ladderek lesznek, igy igazan kemeny lesz a pvpzés, új értelmet nyer a játék."

helyes, már alig várom 😊
szerintem az egyik legjobb dolog ez lesz a BC-ben...
viszont az 1v1-et igazán belerakhatták volna. anno UT2k3-ban is a F2F volt az igazán nagy kedvencem...
duel-t ne vegyük most ide, az kicsit más kategória, bár F2F-t meg BRM bejáratánál is lehet játszani, feltéve, ha nem épp egy 40-es raid elõfutárával találkoztál össze 😄
de azért azt az arena F2F-t igazán belerakhatták volna, szerintem tutira a legsikerebb lett volna (igy szerintem a 2v2 lesz a legnépszerûbb, s hogy a legsikeresebb BG forma is lesz, ahhoz már most sem fér kétség)

Sephi
HAHAHA 😄DDDDD LOL! 😄DD

A HC vs. Casual mindig minden forumon jelen van 😄 Ez mar igy marad az idok vegezeteig.

Amugy PvP-re nem egyszeruen ra helyezik a hangsulyt.
Azt hiszitek viccbol kerul be az arenafight?! 2v2,3v3,5v5>>> WoW goes to World Cyber Games. Alapbol tervbe volt veve, de a mostani BG-k erre alkalmatlanok. Most már nem lesznek azok, ez tisztán látszik. Ladderek lesznek, igy igazan kemeny lesz a pvpzés, új értelmet nyer a játék.

Devil és a félkocka guild 😄 Kicsit könnyes lett a szemem. Amúgy devilking nem is tudtam hogy mar fan clubod is van BR-be 😄 Kivancsi vagyok igazolodik e, bar azert en is ismerek par kockat akik felveszik majd a kesztyût. 😄

picket
Mindegy, a sok kocka úgyis elkezd majd oltani, hogy mit sírunk 150g-n, amikor azt simán összefarmolja egy perc alatt.
Bemegy MC-be egyedül, megsummonolja Ragnát (Domo nem kell hozzá, azt amúgy is már 10-en ölik a guildjükkel, és már elmesélte nekik, hogy hogyan kell Ragnát elõhívni - van egy rejtett gomb a láva mellett, csak azt kell megnyomni, az lent csönget a láva alatt lévõ Ragna-lakban). Aztán mivel fire res-be öltözött elötte fõhõsünk (500-as fire res), ezért a Majordomonak szánt tûzgolyót resisteli, aztán leAOEzi Ragnát (csak azért AOE, mert siet, és instantot nyom csak, de a fireblast nem jó rá, a cone of coldhoz meg Ragna felé kéne fordulnia, de most úgy döntött, hogy háttal öli).
Kilootolja, ami legalább 200g + sok nexus. De majd valaki elmeséli, hogy noob vagyok, mert ennél gyorsabban is lehet, és 1 ember is sok hozzá, mert neki már hetente elküldi levélben a lootot meg a pénzt Ragna! (védelmi pénz) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Mitomen 😊))

picket
"ha sokaig nem nullazol akkor idovel lemegyen az ara az ujratalentelesnek" - hónapok <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Minnel tobszor lenulaztatod annal dragabb lesz szal vigyazal! Van meg valami dolog hogy ha sokaig nem nullazol akkor idovel lemegyen az ara az ujratalentelesnek de en ezt nem probaltam meg ki 😄

Botond
Nem. Trainernél leszurkolsz pár aranyat és kinullázza a talenteket meg visszakapod a pontjaidat.
Ha elosztom a pontokat a skillekre/talentekre/akámikre, amikre lehet osztani szintlépéskor meg egyéb eseményekkor, az már úgy is marad, míg világ a világ, vagy lehet késõbb változtatni rajta?
Vagyis ha úgy gondolom, hogy elrontottam a pontosztásokat, akkor új karaktert indítsak?

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Lynx_TWL
photoshop skillz +2 :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Jah jo szar lett...

Lynx_TWL
zomg elrontották a logonkat ezzel a buzikék fejléccel:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Nem. Bugosabb 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”