World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, ez az addon engem is érdekelne. Hasonlít a CT_color Buffmod-ra de nem hinném, hogy az lenne

s0n1c
fasza!!!<#eljen>
disenchant! <#idiota>

de amúgy asszem minden kill után kapsz valami tokent majd, vagy pontot, vagy valami ilyesmit, s abból tudsz majd cuccokat venni.
tehát érdemes lesz begankelni mindenkit, aki csak utadba kerül <#hehe>

Csak nem fogunk találkozni? ;D

honor pontokból veheted majd meg, nem lesz hosszú repfarm többé.

s0n1c
Engem érdekelne egy dolog, repu rewardokkal kapcs. Elég sokan most már ugye mindhárom pvp factionnel exalted statusban vannak. Kérdés: bc-ben az upgradelt faction rewardok, hogyan válnak elérhetõvé? Alapból megveheted, ha exalted vagy teszem azt az új röfi kalapácsot, csak nyílván akkor tudod majd csak használni, ha eléred a 70-es szintet, vagy exalted után lesz még egy szint?
punciszõrt?
hol élsz te ember?
a középkorban? <#hehe><#idiota><#hehe>

picket
Komolyan?!?!?!!!11111 <#wow2>

&#3237;_&#3237;

Szõrszálhasogatás vazze.
Jah, itt a szõrszálhasogatás nem azt jelenti, hogy valaki egy éles tárgy segítségével hajszálat, punciszõrt, vagy effélét megpróbál felszabdalni. <#wow3>
QuippeR
igen, és ha itt azt mondják, hogy a nyúl kutya, akkor az úgy is van.

ui: olvasni és értelmezni meg csak a noobok szoktak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

erre 1 jó példa pl.
a priest gladiator set-en van 124 resiliance rating.
ez azt jelenti akkor, hogy:
-3,1%-kal csökkenti a crit hit-ek esélyét (124/40) és
-6,1%-kal csökkenti az ebbõl jövõ sebzõdést (124/20) is

(ez csak a ruha)

asszem kell újabb theorycraft addon, ezt kicsit nehezebb lesz követni, mint a mostani rendszert...

capaszabi
légideszant, mindegyiknek van sárkányrepülõje !

http://wow.allakhazam.com/db/object.html?wobject=207
ez viszont egyenesen király lesz:

So far only two arenas are open, Blades Edge Arena and Nagrand Arena.

Nagrand is a simple layout with 4 pillars at each corner of the open terrain. The developers realized how bland a simple area like this would be, so they added tornadoes that circle the edge of the arena, throwing and damaging whoever comes in contact with it.

The Blade’s Edge Arena on the other hand is a lot more complex, containing a bridge and pillars you can jump on top from the center of the bridge. Movement in this arena is key, for there are lots of areas which break line of sight and require melee to jump to reach casters.

az elsõ tiszta AQ20 endboss style, a másodiknál viszont qrvajókat lehet majd taktikázgatni mozgással 😊

ez érdekes:

All this talk about resilience rating brings us to the next new feature of the expansion, ratings. Every item that previously had any stat that increased your abilities by a percent are now ratings. The reason for this is so they can properly scale the strength of your character while looking towards the future. Dodge, block, melee crit, spell crit, melee hit, spell hit are all among the abilities that were previous percentage abilities, and now are rating.

The easiest way to think about why they would do a change like this is by looking at two well known trinkets, Eye of the Beast and Blackhand’s Breadth. These previously increased your melee and spell critical strike by 2%. Now these increase your melee critical rating and spell critical rating by 28 respectively. This means at level 60 you need 14 critical rating to equal 1% crit. The rating you need to equal 1% crit increases per level.

Resilience is a new mechanic that was recently introduced into the game. Resilience rating at level 70 reduces your chance to be crit by all sources by 1% for every 40 rating you have, and reduces the damage from critical sources by 1% for every 20 rating. As seen in the leaked arena gear, resilience is a common stat on PvP focused items.

Nagrand városostroma lesz a tuti <#eljen>
inkább bele se gondolok milyen vérre menõ harcok lesznek ott <#ravasz1>

EPL/WPL rohangalsz osszevissza, aztan talalsz. En ha akarok ha nem mindig beleakadok 1-1-be mikor viragot szedek.

Nem tünt fel, hogy rajtad kivül itt mindenki megértette mit jelent a pr0 kifejezés? De nembaj, lovagolj meg rajta egy kicsit, es terjeszd az okosságodat, hátha lesz egyszer itt a forumon egy ember aki majd igazat ad neked.

picket

&#3237;_&#3237;

Szevasztok!
Blood of heroes keresésére van vmi addon? vagy vannak fix pontok ahol spawnol vagy csak randomba adja be néha mert kéne 10 de még egyet nem találtam 4 óra alatt
picket
Csak te most azt linkeled, hogy ha nem fõnév, hanem melléknév, ha jelzõként használják, akkor mit jelent? Én meg azt mondtam korábban, hogy ezt mindet jelenti, csak ugye nem olvastad (#88477).
Így nem lehet azt mondani, hogy a kínai farmerek nem profik. Azok. Képzett játékosok, akik minél több arany megszerzésére szakosodtak, és ezzel pénzt keresnek. Lehet tagadni, de attól még ez az igazság.
Tehát, igy, most, akkor nem igazán értem, hogy ezzel mit akartál. Skilles pro vagyok gyakorlat nélkül <#idiota>

&#3237;_&#3237;

gratz =)

Melyik szerverre érdemes mennie egy új játékosnak, aki minél több magyarral szeretne találkozni? Mondjuk hordás magyarok érdekelnének inkább.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Count Adyn
"By extension, the adjective professional identified somebody recognized for expertise or skill in a craft or activity."
egy szónak nem csak egy jelentése van ám😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
"Õk aztán abszolút nem profik..." Mit tettem, hogy ezt érdemlem? <#wilting> Mit nem érteni egy a magyarban nyelvben is használt, elfogadott, és több mint 10 millió ember által megértett kifejezésen? Profi focista. Hallotad már? Mit jelent? Hogy jól játszik? Vagy hogy ezért fizetik? Gondolkozz! Te pro <#mf2>

&#3237;_&#3237;

http://forums.curse-gaming.com/showthread.php?t=12667

alphatester beszamoloja pvprol bcben! eleg igeretes halistennek.😊

mi az a felmosorony a kép közepén?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

AnarchoiD
a szokasos kerdes ... a kepen jobbra mi az az ui amivel a buffokat igy jelenited meg ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sound
jahamúgymeg!

végre valahára...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
power rangers remastered.

btw viccnek is rossz 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Dolgom akadt sajnalom😄

haha
😄

anti hero

Botond
Engem. :-P
Botond
3ezer. Használt vacak mindig kevesebbet ér,mint az originál,szal még szép,hogy nem akarsz annyit.
talan kicsit kesobb..
kik vannak/lesznek ott? ismerek valakit?

Davidus
hát van vagy 6😄 most egy druida

V9ykn8_TZL0

elado mágus twisting netheren gear:fr nr van elég ,bankban 6/8 nethwerwind http://www.balintzoltan.tvn.hu/upload/jegyzet/01/gear.JPG
ajánlatokat msgben!
nem nem adom oda accaunt árért! 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

veled mizujs? hany karaktert csinaltal vegul, es mi lett az utolso? 😊

Davidus
aha az jó. akkor gyere neptulonra. ott épül a büntetõ BC guild😛

V9ykn8_TZL0

kikoltoztem Angliaba, mert itt jobb a ping.. perpill ennyit 😊
aztan ramjott a nosztalgia valahol feluton, es gondoltam megnezem mitcsinal az accountom, persze a wow oldal timeoutolt. Ez mar onmagaban is eleg nosztalgikus volt 😊

Francia IT^^

Davidus
te mit csinalsz mostanaban?:p

V9ykn8_TZL0

Hunter es a tap akar helyzetkomikum is lehetne
😊

Lazarus
Rapid killing nem gyenge! o_O Ez ugye csak akkor procol ha én viszem be az utolsó lövést? mert akkor Raidre nincs sok értelme 😞

Jólenne minden trashmobra rapid shottal lõni 😄
41 pontos bm talent kicsit király

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

zero the hero

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Zeccc
akkor má indul a béta is holnap? :\ me ugyvolt hogy ha hunter talentspell kijön indul a béta azoooonnaöcsiiazonna 😛

Davidus
BM hunter pwnage lesz

V9ykn8_TZL0

Mi még nem járunk ott ,de kék post már leírta eu forumra hogy nem lehet.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)