World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Ha már elméleti zseniségrõl beszélünk: ugye csak a dps számít? És abból meg te osztod a legtöbbet, mert "pro" vagy (esetleg "skilles")!

Honnan tudod, hogy fontos vagy a raid számára? Senki nem firtatja, hogy hányadik helyen vagy a sebzés listán. A dps olyan, mint a ceruzaelem. Sok van a piacon és sok különbözõ márkában. Az egyéb képességek fontosak...

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
Mighty megszokhattad,hogy mindíg ez van.....legalább egy tucat Einstein jár ide és õk megmondják a tutit elõre.....)Én is rájuk szoktam ám hallgatni sõt mindenegyes raid elõtt órákat vitatkozom a raidvezetõséggel,hogy az itt olvasottakat engedjék kamatoztatni a raidjeinken,de sajnos nálunk is mindenki korlátolt és nem engedik sosem😞 így számomra marad az egyetlen ésszerû lehetõség a /follow az egyik guild társra és nézem a mozit😛 jaaa és pesrze rollolok a számomra finom cuccokra bossfightok után...😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

karazhan-ról:

As a sprawling, ten-person, raid dungeon, it will be a place for many groups to gear up with a new tier of armor. There should be a good amount of the Tier 4 gear attainable there.

sztem az upgradelés csak pletyka volt.

[HUN]Crassus
Semmit nem kapsz ,csak legyintek a hasonló elméleti "zsenikre"

Mighty
Azt nem értem, hogy miért mások akarják eldönteni, hogy egy guild milyen class összeállításban akarja megoldani a dolgokat?

Emlékszem olyan kijelentésekre anno, hogy magmadart nem lehet törpe pap nélkül megfektetni, Garrt csak 3+ lockkal lehet megölni. (kezdõ MC-s guildrõl volt szó). Meg lett oldva törpe pap nélkül és 2 lockkal.

Szóval csak annyit akarok mondani, nem kell ráeröltetni senkire a saját (esetleg rossz) gondolatotokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

arról van már valami konkrét infónk, hogy a tier4-et hogyan lehet összeszedni

azon kívül hogy tier0/0.5/1/2/3 ról kell upgradelni

szóval hivatalos infóra gondoltam linkkel, vagy béta szkrínshothra meg ilyenek

ugyanez az mc/bwl/stb nem 40 hanem 10/15/20/25/30 fõs lesz a jövõben

"ugye nem haragszotok meg ha én még mindíg fenntartásokkal kezelem a pala/sámán/druida DPS-t mivel erõsen manakorlátos mindhárom"

nem haragszunk, mert ha ezeket a "manakorlátos" dps kasztokat bepakolod majd 1-2 VT-s shadowpriest mellé, akkor azok olyanszintû manaregent fognak csinálni, hogy a "manakorlátos" dps kaszoknak onnantól fogva nem lesz mana gondja (ja és ne feledkezzünk meg a palapecsét és manatotem-rõl se).
szal' nem kell ide dd warrior, thxbye <#idiota><#zavart1><#eplus2>

(inkább bele se gondolok, mit fogok ezért kapni most :X )

Mighty
Vízért minek egy hely mage-nek? Szimplán kuncsorognak raid elõtt IF/Ogr fõterén 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Ejjj ha ilyen emberek lehettek volna Julius Caesar hadvezérei között most biztos a fél világ olaszul hadarna és macskát enne...😛😊

[HUN]Crassus
Bizony -bizony elméletileg geccó kemény lesz....
nagyon nagy fantáziát látok a Blood Craze+Second Wind hp visszatöltõ kis featurejában.....

s0n1c
"hogy milyen 25-ös raid összeállítás lesz az igazi" - 24 lock és egy mage aki adja a vizet
[HUN]Crassus
Igazából én még nem mernék ilyen biztonsggal arról nyilatkozni,hogy milyen 25-ös raid összeállítás lesz az igazi....ezzel az "ajándék" 10 rage-el most nagyonkemény kis DD talentezés válik lehetségessé és ugye nem haragszotok meg ha én még mindíg fenntartásokkal kezelem a pala/sámán/druida DPS-t mivel erõsen manakorlátos mindhárom.....talán a druida kicsit jobban független a manától viszont olyan hatalmas dmg-re meg nem is képes.Várjuk meg a TBC-et legyen mindenkinek jópár 25-ös 5-ös 10-es raidtapasztalata és utánna térjünk vissza erre a kérdésre....
Nem ásnám el a DD warriort ezekkel az új talentekkel meg fõleg nem....

capaszabi
Kell a warrior 25m-be, hogy ne kelljen DEzni a plate dropokat....

s0n1c
demonos imp ledpseli az egész raidet <#idiota>
lock dev most már biztos, hogy valami elmebeteg Vér István...
s0n1c
“# (NEW) Spell Power - Where Prismatic Cloak was. “Increases critical strike damage bonus of all spells by 25/50%.””

ennek most mi értelme volt?
Fenrir
<#integet2>

Végre észhez tért a Blizzard 😛

A halál csupán a kezdet...

na vegre rendbeszedtek az arms treet + kijavitottak a TM problemat, nem vagom hogy nem esett le nekik elso ranezesre a v1.0rol hogy egy hasznalhatatlan szar az egesz, a mostani viszont nagyon imba le a kalappal. Mind a 3 tree eszemeletlen jo lett warrinak.

juj es a feral druidokrol meg csak nem is szoltam😄 heal/dps/tank 😊

jah sajna dps warriora lesz a legkissebb igeny, foleg hogy erosen buffoltak shaman es pala dps eletkepesseget. ki vinne dpswarriort ha vihet dualwieldes shamant aki meg healelni is tud ha kell?

bar ugye ne felejtsuk el hogy tankolni meg a dps warrior is tudna, de azt sem hogy a prot pala is😄

Szornyuseg lenne ha protba kellene rakni nehany pontot, el se tudom kepzelni mekkora tragedia. Szerencsere a tobbi classnak tokeletes a talent tree-je, es nem kell pve/hasznalhatatlan talentekre rakni semmit.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Sound
nem kell olyan okosnak lenni ám!!! vegyél kezedbe papírt és tollat, és kezdjél megtölteni 25man raidet 9 classból!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

[HUN]Crassus
Ja igen mivel ti már TBC öregróka játékosok vagytok valószínûleg 110%-os pontossággal állapítjátok meg melyik klassznak mi a dolga TBC-ben....../szándékos a jövõ idõ mellõzése,mert amint látom ti már most ezekben az órákban is TBC-t toltok és ultramód tisztában vagytok minden TBC-s témával/
Lehetek a barátotok?,mert ti gecimódra okosak vagytok ám!

Sound
Hamstring mi? 😄

[HUN]Crassus
nem tökmind1 Géza fiam.....ha egyszer indítassz esetleg egyet, majd megérted....akinek meg van warriorja az tudja miért fontos az a 10 rage....

BEAST
de nemis tanknak , pala/druid tank ftw! kesz , Crassus torolheted a warrit <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
szerintem rugó nagyon jó kis talenteket kapott nem sokat mondjuk😄
cheat death fasza
aztán imp kidney find weakness +19% dmg kidney idõtartamig

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound
de igazából tökmind1, mert ezentúl az ember warrirot intance-ba nem dps-nek viszik majd 😄 ez az owned!

az

[HUN]Crassus
CSODA TÖRTÉNT???

El sem hiszem ,hogy több tíz/százezer warrior hónapokig tartó kérlelése után végre belátta a blizzard,hogy TM illetve stanceváltások közti rage átvitel nélkül a warrior HASZNÁLHATATLAN és JÁTSZHATATLAN.......

Sound
elsõ és egyetlen értelmes cucc rugónak TBC-be:

(NEW) Combat Potency - Where Blade Twisting was. 5 ranks that "Gives your successful off-hand melee attacks a 20% chance to generate 3/6/9/12/15 Energy."

tökmind1, mind2 nagyon jó :p

Zeccc
Különben pvp-re burning cursade-ban a pala vagy a warlock jobb? :|

jah bloodelf pala leszek 😊 4 en rerollolunk regi realmrol, 0-rol szeretnenk mindent kezdeni immaron horda szinekben, ezert remeljuk hogy lesz uj realm is😄

de ha nem lesz akkro szerintem neptulon jo eselyes lesz, de ebben nem egyedul fogok donteni ugye😊

raziel.
najo😊))

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Zeccc
én azt akarok :p 😄 csak mostmár meggondolom párszor mivel 60ra is meghalok mire felhuzom.. mostmeg már 70re... 😄

QuippeR
ha akarod megveszed, ha nem hát nem. nem fog senki rábeszélni, nem a Blizzard marketing-osztályán dolgozunk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
kezdj BE palat neptulonon xDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Sikerült értelmi szintben alulmúlni a srácot. -.-
Ovoda mellett tuti jok a szingli gémek, föleg ha van olyan hülye apád h kiad ezekért pénzt.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Davidus

V9ykn8_TZL0

Zeccc
köszönjük az épitõjellegû értelmes hozzászólást.. kérem fáradjon a következõ ajtóhoz 😉

Ja és még a Star Wars:Knights of the Old Republic is jó kis game.
csá nektek mi tetszik annyira ebben a játékban?
Szerintem a SanAndreas és a Silent Hunter III és az IL2 meg a CoD2 és a Need for Speed Most Wanted +Underground 2 bõven elég nekem.De ha tudtok valami jó érvet hogy megvegyem...hát, ki tudja?
<3

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Sephi
NA VEGRE!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kiegeszites endless ragehez:

"Endless Rage will be changed again, confirmed by Kalgan in warrior forums, to 25% more rage from damage dealt, and none from taken."

Lazarus
Shaman Stormstrike nem lesz így egy kicsit imba? o_O
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=34925108&sid=1

nah itt vannak a valtozasok. warrior elso soratol mar latom paran orulni fognak😊 (meg nem olvastam ensem vegig)

nemtom, blue postban volt vmikor nyáron egy email cím amire írni kellett és elküldték a listát.

BC: LFG interface