World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én az instázásra gondoltam, strat-scholo-lbrs-ubrs-dm és társai...
- te gondolhatsz arra, de én túl 'casual' vagyok ahhoz, hogy akár csak 5 fõs instára gondoljak (amúgy az utolsó Scholora ráfizettem valami 5g-t is piára, igaz legalább meglett a pap fejfedõje)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- én még mindig várom a tuti tippet, 7/24-ben tök mindegy, hol farmolnék mert hamar meglenne, de 'átlag' vagy az alatti játékosként az általam említett helyeken az a 100 nap tûnik jelenleg reálisnak... ez már amúgy nem az elsõ eset itt sem meg más fórumon sem, vki benyög valami ilyen általánosságot de konkrétumot azt nem mond
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amúgy meg átlag játékosnak az 1k is sok, és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat."
farmolás alatt ne a pure farmolásra gondolj, mikor mobokat ölsz ész nélkül halomra, mert az qrva uncsi...nekem legalábbis.
én az instázásra gondoltam, strat-scholo-lbrs-ubrs-dm és társai...
igy is lehet szép pénzt gyûjteni kis szerencsével, s nem olyan monoton szar, mint a farmolás.
farmolás suxx -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- én nem tudok ilyen helyeket, egyedül hol és mit érdemes?
- a 60-as disc-es papommal egy ideje kihagyom ezeket a dolgokat, a rugóm meg még csak 54-es
- ha nem lenne akkora zsúfoltság, akkor Azshara szatírjai jók lennének (szabó a rugó, és kell felcloth is), BS-n nekimegyek az ogréknak, WPL-n viszont idegesítenek az undead-ek 6sec.-enkénti X dmg-s mérgezései (nem tudok lopakodni). Ezeken a helyeken viszont 5g/óránál többet (ebben benne vannak a közben esetleg dobott cuccok is - kivéve felcloth, runecloth) nem tudok összeszedni. Napi 10g farmolással mondjuk 100 nap alatt lenne 1000g-m, és akkor még nem vettem semmit sem...
- Silithusban tuti lenne a papírok gyüjtögetése, itt viszont több mint veszélyes a tartózkodás
- 5 fõs instába Sholomance-t javasolták, de ritkán van 3 óra folyamatos játékidõm (utoljára több mint 5 órát tartott, 3x cserélõdött közben a csapat)
"Asszem senki sem kötelez senkit hogy vegyen epic mountot." - Ehetsz zsíroskenyeret, vagy hamburger. Válassz!
"Ha kell, farmol, ilyen 1xû" - Vagy megveszi a sárgáktól. Mégsem ilyen egyszerû? És akkor fentartja a farmereket, akikre ki van mindenki akadva...
ಥ_ಥ
"és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat."
Asszem senki sem kötelez senkit hogy vegyen epic mountot. Ha kell, farmol, ilyen 1xû <#idiota>#idiota>
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- AV-s mounthoz is kell vennem 150-es ride skillt?
Amúgy meg átlag játékosnak az 1k is sok, és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat.
ಥ_ಥ
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A dowloader-t kiengedem a tûzfalon.
Mi lehet a gáz?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ಥ_ಥ
mondjuk BE warlock, BE hunter, vagy BE paladin (utóbbi most úgyis olyan népszerû) <#idiota>#idiota>
aztán akkor meg jól fog jönni az extra pénz...
azt nem tudom, outland-en mi lesz, de ezt a hagyományt jó lenne fenntartani, szal' úgy kéne 70-re lépni, hogy elmegyek megvenni az epix repülõ mount-ot is, merazjó.
kieg-ig meg még van bõven idõ, eddig az volt a probléma, hogy nem lehetett mit kezdeni a pénzzel. na most legalább van mire gyûjteni <#kacsint>#kacsint>
perpillanat másba úgysem érdemes nagyon idõt fektetni...
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(Lasd #89216)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vagy a kínai farmerek már elõre megírt bevásárlócetlivel mennek farmolni, mert pontosan tudni fogják, hogy majd a kiegben mi kell az embereknek?
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"5000g bizony sok pénz, s annál jobb, minél kevesebbet kell küszködni érte majd outland-en" - Majd Outlanden kell kevesebbet küszködni érte, mert ott több pénzt dobnak a mobok, sok új, ismeretlen erõforrás, kinai farmer mentesség...
ಥ_ಥ
én inkább a helyedben a lockok miatt aggódnék
hogy miért?
ennek több oka is van:
1. mert szeretném, ha sikerrel végigcsinálnánk az instát, levernénk a boss-okat, s mindenki happy lenne a végén
2. mert szeretném megmutatni a sok hitetlenkedõnek, hogy shadowpap is képes végigcsinálni, amit szerintük csak a holy vagy disc/holy.
lehet, hogy megszenvedek vele, hogy életbentartsam õket, lehet, hogy még potion-t is eltolok, de még ez sem érdekel, ha végigmegyünk az instán (lehetõleg halál nélkül, mert akkor vagyok csak igazán elégedett magammal).
de ugyanakkor, ha valaki megmondaná, hogy NEKEM mikor, mire kell spec-celnem, egy JÁTÉKBAN, ami a szórakozásomat szolgálná, hááát, akkor könnyen lehet, hogy feleannyi lelkesedés sem lenne bennem, aztán ha netán meghalna 1-2 ember, akkor max. rántanék egyet a vállamon "legközelebb majd jobban odafigyel" jelszóval.
igy viszont megpróbálom a max-ot kihozni magamból instában, már csak azért is, mert jól esik pl., ha shadowpapként is bizalmat szavaznak nekem.
(ettõl függetlenül lehet, hogy respeccelek hamarosan disc/holy-ra, mivel pvp-zni jelenleg tök felesleges honor rendszer rewamp elött, epix-eket gyûjtögetni tök fölösleges mikor hamarosan kékekbõl 1000x jobb lesz, amit viszont érdemes csinálni az az instázás pénzgyûjtés céljából, 5000g bizony sok pénz, s annál jobb, minél kevesebbet kell küszködni érte majd outland-en. ha meg már instázom, akkor meg legyen úgy, ahogy nekem a legkényelmesebb :X )
nekem azzal van bajom, mikor valaki meg akarja mondani, hogy mit csináljak, mire specceljek, mert az úgy jó, ahogy õ azt kitalálta.
ok, lehet, hogy tényleg jobb lenne.
de lehet hogy nem.
vegyünk erre egy jó példát.
te pl. örülnél neki, ha a guild leader-ed megmondaná neked, hogy vagy átspeccelsz full prot / full pve build-re, vagy nem jössz instába, mert a guild érdeke ezt szolgálja?
gondolom húznád keményen a szádat, hiszen ha jól sejtem dps fanatic vagy.
ok, tegyük fel, hogy átspeccelnél, bár valószinûsíthetõleg baromira nem lenne szimpatikus a dolog, mivel abszolút ellentétes a beállítottságoddal.
innentõl fogva a kérdés már csak az, hogy adott szituációban mikor tankolnál jobban?
1. ha netán kihullik a fõ MT, neked kell átvenned a helyét, alapban prot-os vagy, bár rühelled ezt, vagy
2. ha mehetsz dps warriorként, de netán kihullik az MT, neked kell átvenned a helyét, de dd warrior-ként valahol mégis ott benned a bizonyítási vágy, hogy megmutatsd, TE is be tudod tankolni azt a boss-t addig, amig leverik
szóval arra próbálok rámutatni, hogy nem elég a spec., ha nincs hozzá megfelelõ lelkesedés.
mert lehet, hogy dd warrior-ként 1000x több lendülettel állsz oda tankolni azt a mobot vészhelyzetben, mint ha alapban valaki arra kényszerített, hogy olyat csinálj, ami NEKED nem szimpatikus.
Hunter:
BM
+3% damage ha a partynak ha a pet critel(szal nonstop)
Druida:
Balance
+5% spellcrit
Feral
+5% meele crit
+25% bleed dam
+6% HP crit ütés után /6sec
Warrior:
+730 HP buff a partyra
Shaman
ha a totem nem lenne elég
Enhancement
+10% AP buff 10 secig ha critelsz(nonstop)
Elemental
+3% spellcrit totem(+8% balansz druidaval:o)
Priest:
Shadow
Vampiric Taccs manaregen a partynak
V9ykn8_TZL0
A pala/sámli DPS buffolásról úgy beszéltek mintha csak õk lennének buffolva, ajánlom figyelmetekbe warrior talenteket, elég szépek lettek.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Erre volt blue pár héttel ezelõtt,hogy a régi instance-ok maradnak a régi formájukban szóval BWL,AQ,MC,Naxx 40-es marad.....az indok az volt most sem tíltja semmilyen korlát,hogy egy 60-as full lila kari lemenjen SM-be és szétcsapja egyedül.....szóval ugyanúgy nem lesz "korlátozva" az sem,hogy 40 db 70-es kari szétbombázza NAxxot ha éppen arra van gusztusuk.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"