World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

farmolás alatt ne a pure farmolásra gondolj, mikor mobokat ölsz ész nélkül halomra, mert az qrva uncsi...nekem legalábbis.
én az instázásra gondoltam, strat-scholo-lbrs-ubrs-dm és társai...

- te gondolhatsz arra, de én túl 'casual' vagyok ahhoz, hogy akár csak 5 fõs instára gondoljak (amúgy az utolsó Scholora ráfizettem valami 5g-t is piára, igaz legalább meglett a pap fejfedõje)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

csak tudni kell mit és hol
- én még mindig várom a tuti tippet, 7/24-ben tök mindegy, hol farmolnék mert hamar meglenne, de 'átlag' vagy az alatti játékosként az általam említett helyeken az a 100 nap tûnik jelenleg reálisnak... ez már amúgy nem az elsõ eset itt sem meg más fórumon sem, vki benyög valami ilyen általánosságot de konkrétumot azt nem mond

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

"Csak a dolog onnan indult, hogy õ most (gyk. lvl60-on) akarja kezdeni az 5k kifarmolását
Amúgy meg átlag játékosnak az 1k is sok, és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat."

farmolás alatt ne a pure farmolásra gondolj, mikor mobokat ölsz ész nélkül halomra, mert az qrva uncsi...nekem legalábbis.
én az instázásra gondoltam, strat-scholo-lbrs-ubrs-dm és társai...

igy is lehet szép pénzt gyûjteni kis szerencsével, s nem olyan monoton szar, mint a farmolás.

farmolás suxx -.-

- a virágok mindig tuti olyan helyen voltak, hogy minimum 3 mob látókörébe esett, de amig pappal öltem õket addig még jött oda 3 másik (ennek szoktam örülni nagyon, fearrel a helyzet némileg rosszabb, akkor a közvetlen környezetet húzom magamra). Ingyen HK-ért ilyenkor még jobb esetben megvárják, hogy megöljem az utolsó mobot (így nincs durability bünti), de lootolni már nem hagynak idõt (manám az ugye a 4. mobnál már el szokott fogyni...). De ha hárman vagy annál többen jönnek akkor leölnek azonnal mert az jó móka meg nem tudom mi

- papként ott gankeltek be igazán, nekem ezért nem jött be. Amióta ez a world pvp-nek csúfolt marhaság van mindig rohangálnak arra hordások (allis vok), eddig 30 silithid volt a max. amit allinál láttam

BEAST
nemtom , en Silithusban szedtem ossze a penzt epic mountra textekkel, elveztem is mert gyakori a pvp , nem volt monoton mobhent , meg viragkoto es meregkeverokent eleg jol kerestem a dreamfoil/black lotus talalataimmal is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyáltalán nem sok átlag játékosnak sem, csak tudni kell mit és hol.
- én nem tudok ilyen helyeket, egyedül hol és mit érdemes?
- a 60-as disc-es papommal egy ideje kihagyom ezeket a dolgokat, a rugóm meg még csak 54-es
- ha nem lenne akkora zsúfoltság, akkor Azshara szatírjai jók lennének (szabó a rugó, és kell felcloth is), BS-n nekimegyek az ogréknak, WPL-n viszont idegesítenek az undead-ek 6sec.-enkénti X dmg-s mérgezései (nem tudok lopakodni). Ezeken a helyeken viszont 5g/óránál többet (ebben benne vannak a közben esetleg dobott cuccok is - kivéve felcloth, runecloth) nem tudok összeszedni. Napi 10g farmolással mondjuk 100 nap alatt lenne 1000g-m, és akkor még nem vettem semmit sem...
- Silithusban tuti lenne a papírok gyüjtögetése, itt viszont több mint veszélyes a tartózkodás

- 5 fõs instába Sholomance-t javasolták, de ritkán van 3 óra folyamatos játékidõm (utoljára több mint 5 órát tartott, 3x cserélõdött közben a csapat)

picket
"Egyáltalán nem sok átlag játékosnak sem, csak tudni kell mit és hol." - De az. Ha nem lenne, akkor nem mondaná x millió casual, hogy az. (És legfõképp nem venne aranyat, mert nem lenne miért)

"Asszem senki sem kötelez senkit hogy vegyen epic mountot." - Ehetsz zsíroskenyeret, vagy hamburger. Válassz!

"Ha kell, farmol, ilyen 1xû" - Vagy megveszi a sárgáktól. Mégsem ilyen egyszerû? És akkor fentartja a farmereket, akikre ki van mindenki akadva...

ಥ_ಥ

Egyáltalán nem sok átlag játékosnak sem, csak tudni kell mit és hol.

"és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat."

Asszem senki sem kötelez senkit hogy vegyen epic mountot. Ha kell, farmol, ilyen 1xû <#idiota>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

- valahogy sejtettem, akiket eddig kérdeztem nekik már régóta van epic mount-juk, de a rank-os mount-ból indultak ki (annak elég a 75), de thottbot-on 150-et írtak rá... a ride skill mennyibe is fog nekem fájni? 800g? (most összesen nincs 100g-m, és AV-s repuval akarok tõrt is venni, az is több mint 100g...)

Sephi
PONTOSAN OTT VOLT KETTO A TEGNAP 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

s0n1c
kell avs mounthoz is
- én most q-t nem tok tõlük csinálni, Burning Steppen kellene ölnöm az elit sárkányokat (vagy miket) de tegnap voltunk ott vagy 8-an ma reggel meg 2 60-as hunter (ráadásul saját frakcióból) akik azonnal lõttek bármely megjelenõ mobra... ismerõs szerint napközben nincsenek ott de olyankor meg dolgozom
- AV-s mounthoz is kell vennem 150-es ride skillt?

picket
Csak a dolog onnan indult, hogy õ most (gyk. lvl60-on) akarja kezdeni az 5k kifarmolását <#duhos2>
Amúgy meg átlag játékosnak az 1k is sok, és nem azzal szeretné tölteni az idejét a játékban, hogy farmolgat.

&#3237;_&#3237;

Szerintem én pontosan erre válaszoltam, 60on sem kell 50 kínai hogy meglegyen 1000g, valszeg 70en sem fog.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sephi
Mondtam ma' hogy ruhelem a farmolo botokat ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Olvass csak vissza, hogy mire írtam...

&#3237;_&#3237;

Nemhiszem hogy 70en nehezebb lenne 5000g mint 60on 1000.

gameplusz
Leszedném a 10 napos trialt, de valahogy nem jön semmi...

A dowloader-t kiengedem a tûzfalon.

Mi lehet a gáz?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

picket
Ha most megveszed a rájdin szkillt, akkor el is megy rá a pénzed, aztán gyûjtheted az 5 ropit (Mert ugye Blizz ügyesen megoldotta, hogy kelljen az elõzõ riding skill a következõhöz, tehát elõször kifizetsz 100g-t, aztán 1000-et, aztán megint egy adagot, amennyire a normál röpcsit tippelik, és még az 5 ropit, amire a sugárhajtásút becsülték fel. Minusz az a néhány peták, ami nem a skill megvétele, hanem a hátas maga). Lassan meg fogja érni Kína teljes lakosságát hadrendbe állítani, és farmolni <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Dehogynem. Idióta <#idiota>

&#3237;_&#3237;

bár még az is elképzelhetõ, hogy megtartom a zsét, s reroll lesz BE valamire.
mondjuk BE warlock, BE hunter, vagy BE paladin (utóbbi most úgyis olyan népszerû) <#idiota>
aztán akkor meg jól fog jönni az extra pénz...

anno még a többieknek - Beast is megmondhatja -, tettem egy olyan kijelentést, hogy úgy megyek 60-ra, hogy lvl up, s két perc múlva már epix mount-on ülök. nos, jelenleg 58-asként majdnem 900g-vel a táskában ez azt hiszem megoldott dolog (igaz a cuccaim azok jelenleg még kritikán alúliak - SM-es illusionary rod és társai <#idiota>).
azt nem tudom, outland-en mi lesz, de ezt a hagyományt jó lenne fenntartani, szal' úgy kéne 70-re lépni, hogy elmegyek megvenni az epix repülõ mount-ot is, merazjó.

kieg-ig meg még van bõven idõ, eddig az volt a probléma, hogy nem lehetett mit kezdeni a pénzzel. na most legalább van mire gyûjteni <#kacsint>
perpillanat másba úgysem érdemes nagyon idõt fektetni...

Gondolom a pár lehurrogó reply nem hozzám irányult <#wow2>

ja, ez egyfajta mazochizmus, de nembaj <#zavart1>

picket
Nem lepõdök meg, emberbõl vannak, de ha olyan skilles, ügyes, és pro ahogyan állítja, akkor neki jobbnak kell lennie, mint holmi csíkszemû agyatlan biorobotnak <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
meglepodnel milyen gyorsan alkalmazkodnak :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Latom a dupla hsz-eket meg mindig erdekesen kezeli a forummotor, de legalabb mar nem turja ki az egyik hsz. a masik hsz-t. ^_^
(Lasd #89216)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Szóval azért játszol, hogy fentartsd a játékmechanikát? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Átmeneti dologról beszélek morphy <#idiota>
Vagy a kínai farmerek már elõre megírt bevásárlócetlivel mennek farmolni, mert pontosan tudni fogják, hogy majd a kiegben mi kell az embereknek?

&#3237;_&#3237;

capaszabi
kinai farmer mentesség? wake up, neo !

Ebben most mi a poén? én azért játszok, mert élvezem, ha életben bírom tartani a raidet, élvezem, ha végre összeszedtem a reput, vagy a quest cuccokat, stb.
picket
Healelni nem akartok? <#idiota>
Reroll sámán! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Na igen warriornak eddig nem volt semmi most 5% ha jól emlékszem pedig pont nekik kellene sok. Na mind1...

MrStokes
Rohej, hogy a samli talentbol tobb chance to hit-et kap, mint en a gearembol, Blizzard el mehet a jo k*rva anyjaba!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
"lehet, hogy megszenvedek vele, hogy életbentartsam õket" - "egy JÁTÉKBAN, ami a szórakozásomat szolgálná" <#idiota>

"5000g bizony sok pénz, s annál jobb, minél kevesebbet kell küszködni érte majd outland-en" - Majd Outlanden kell kevesebbet küszködni érte, mert ott több pénzt dobnak a mobok, sok új, ismeretlen erõforrás, kinai farmer mentesség...

&#3237;_&#3237;

Egy BC-s béta képen láttam 67-es rugónak 7300 hp ha jól emlékszem, szal warriornak elvileg 9-10k-t simán vinnie kellene selfbuffal.

Nekem ez lesz talent jelenlegi allas szerint. btw endless rage ugy fog mukodni h +25% rage dmg dealbol , dmg takenre nem fog vonatkozni, csak meg talent tablan ezt nem javitottak ki. Ja second wind imba lesz ilyen 8k koruli hpt siman saccolok egy DD warrinak vagy meg ennel is tobb 70es itemekkel. Egy pvp szituacioban meg szinte konstans rajtad lesz es porog szepen vissza a hp meg rage allandoan. blood craze is imba visznot ha lemesz nagyon arms treere akkor second wind melle nem nagyon eri meg mert enrage v battleshoutrol kene elvenni pontot. Ha furys vagy akkor jut pont blood crazere viszont akkor meg second wind nincs, szal 2 egyutt kicsit huzos tul sok pontot kene elvenni mas jo talentekrol. 😊

s0n1c
daragép lesz de kevés hp kevés armor, le lehet ám verni
én inkább a helyedben a lockok miatt aggódnék
Na akkor elmennek a sámánok a p***ba. Eddig is elég gyengék voltak ez még pont kellett :S

s0n1c
itemgarden is ur friend <#idiota>
saját példámat hozzátéve, shadowpriest-ként, ha lemegyek instába (5 fõsrõl van most szó), akkor megteszek mindent azért, hogy sikeresek legyünk.
hogy miért?
ennek több oka is van:
1. mert szeretném, ha sikerrel végigcsinálnánk az instát, levernénk a boss-okat, s mindenki happy lenne a végén
2. mert szeretném megmutatni a sok hitetlenkedõnek, hogy shadowpap is képes végigcsinálni, amit szerintük csak a holy vagy disc/holy.

lehet, hogy megszenvedek vele, hogy életbentartsam õket, lehet, hogy még potion-t is eltolok, de még ez sem érdekel, ha végigmegyünk az instán (lehetõleg halál nélkül, mert akkor vagyok csak igazán elégedett magammal).
de ugyanakkor, ha valaki megmondaná, hogy NEKEM mikor, mire kell spec-celnem, egy JÁTÉKBAN, ami a szórakozásomat szolgálná, hááát, akkor könnyen lehet, hogy feleannyi lelkesedés sem lenne bennem, aztán ha netán meghalna 1-2 ember, akkor max. rántanék egyet a vállamon "legközelebb majd jobban odafigyel" jelszóval.
igy viszont megpróbálom a max-ot kihozni magamból instában, már csak azért is, mert jól esik pl., ha shadowpapként is bizalmat szavaznak nekem.

(ettõl függetlenül lehet, hogy respeccelek hamarosan disc/holy-ra, mivel pvp-zni jelenleg tök felesleges honor rendszer rewamp elött, epix-eket gyûjtögetni tök fölösleges mikor hamarosan kékekbõl 1000x jobb lesz, amit viszont érdemes csinálni az az instázás pénzgyûjtés céljából, 5000g bizony sok pénz, s annál jobb, minél kevesebbet kell küszködni érte majd outland-en. ha meg már instázom, akkor meg legyen úgy, ahogy nekem a legkényelmesebb :X )

félreértés ne essék, nekem semmi bajom sincs a dps warrior-ral.
nekem azzal van bajom, mikor valaki meg akarja mondani, hogy mit csináljak, mire specceljek, mert az úgy jó, ahogy õ azt kitalálta.
ok, lehet, hogy tényleg jobb lenne.
de lehet hogy nem.

vegyünk erre egy jó példát.
te pl. örülnél neki, ha a guild leader-ed megmondaná neked, hogy vagy átspeccelsz full prot / full pve build-re, vagy nem jössz instába, mert a guild érdeke ezt szolgálja?
gondolom húznád keményen a szádat, hiszen ha jól sejtem dps fanatic vagy.
ok, tegyük fel, hogy átspeccelnél, bár valószinûsíthetõleg baromira nem lenne szimpatikus a dolog, mivel abszolút ellentétes a beállítottságoddal.

innentõl fogva a kérdés már csak az, hogy adott szituációban mikor tankolnál jobban?
1. ha netán kihullik a fõ MT, neked kell átvenned a helyét, alapban prot-os vagy, bár rühelled ezt, vagy
2. ha mehetsz dps warriorként, de netán kihullik az MT, neked kell átvenned a helyét, de dd warrior-ként valahol mégis ott benned a bizonyítási vágy, hogy megmutatsd, TE is be tudod tankolni azt a boss-t addig, amig leverik

szóval arra próbálok rámutatni, hogy nem elég a spec., ha nincs hozzá megfelelõ lelkesedés.
mert lehet, hogy dd warrior-ként 1000x több lendülettel állsz oda tankolni azt a mobot vészhelyzetben, mint ha alapban valaki arra kényszerített, hogy olyat csinálj, ami NEKED nem szimpatikus.

Davidus
talentböl van +13% chance to hit

V9ykn8_TZL0

Davidus
minden megkérdõjelezhetõ DPS kaszt kapott valamit ami miatt érdemes berakni abba a 25 fõs raidbe

Hunter:
BM
+3% damage ha a partynak ha a pet critel(szal nonstop)

Druida:

Balance
+5% spellcrit
Feral
+5% meele crit
+25% bleed dam
+6% HP crit ütés után /6sec

Warrior:

+730 HP buff a partyra

Shaman

ha a totem nem lenne elég
Enhancement
+10% AP buff 10 secig ha critelsz(nonstop)
Elemental
+3% spellcrit totem(+8% balansz druidaval:o)

Priest:

Shadow
Vampiric Taccs manaregen a partynak

V9ykn8_TZL0

Szerintem ez így ebben a formában erõs túlzás, nem tudjuk meddig fog kitartani a mana, személy szerint kétlem hogy 5-15 perces fight alatt végig bírná manával egy sámli (vagy akár egy pala), arról nem is beszélve ha szerez kb 7-10% chance to hit-et (azalatt elég gyenge a dual wield), akkor hogy fog healelni? 2-3 heal és mana nuku.

A pala/sámli DPS buffolásról úgy beszéltek mintha csak õk lennének buffolva, ajánlom figyelmetekbe warrior talenteket, elég szépek lettek.

picket
Tudjuk, hogy kemény aranyban fizetsz a raidleadernek <#beka3>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
Sajnos nincs más így kénytelenek engem vinni......mázlim van tudod...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
"ugyanez az mc/bwl/stb nem 40 hanem 10/15/20/25/30 fõs lesz a jövõben "

Erre volt blue pár héttel ezelõtt,hogy a régi instance-ok maradnak a régi formájukban szóval BWL,AQ,MC,Naxx 40-es marad.....az indok az volt most sem tíltja semmilyen korlát,hogy egy 60-as full lila kari lemenjen SM-be és szétcsapja egyedül.....szóval ugyanúgy nem lesz "korlátozva" az sem,hogy 40 db 70-es kari szétbombázza NAxxot ha éppen arra van gusztusuk.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"