World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeccc
hó? 😊

meg lehet nézni hogy kinek küldtek.

TVelvet
honnan tudod hogy küldtek???
Lazarus
Tudom hogy küldtek, csak nem kaptam meg <#rinya>
TVelvet
neked mér küldenének béta accot?😛
TDC Geronimo
váó és tényleg, sõt sanctified light is új talent :o

Várom a kék postot már

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jah szegeny thundgotnak a copy paste is lassan megy😊

jah most nézem rosszat néztem... eu megint le van maradva "enyhén" az updatel...

MrStokes
Ideje is volt mar kicsit rancba szedni szegeny palakat, mitagadas 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
"palanal pl holy shock 15 sec cd😊" micsodaaa? <#szeret>

TDC Geronimo
votmá 😊

ez regi😊

de amugy ma is volt valtozas, legalabbis most nezem megint pala talenteket az US oldalon es holy treen itt ott valtozas van , cba vagyok most minden classt vegig nezni😊

palanal pl holy shock 15 sec cd😊

svédek/finnek jó árban mérik, 600g/darab 😄

herczeg
hy! nincs valakinek pár tippje hogy hol érdemes gamecardot venni? vagy nincs akkora árrés?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Davidus
olyan szinten nincs kedvem játszani mióta elkezdtek özönleni a beta infók hogy azt elmondani sem lehet😄

V9ykn8_TZL0

MrStokes
A druida viszont nagyon gaz sztem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ejj most nezem a wlock-felguard duot, hat nem semmi. Nem kicsit imba.

Saccard
Ez duelben volt😊. De ok.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

TDC Geronimo
<#idiota>

Lynx_TWL
13as szinten seggeden maradjál ne pvpzz:d menjél szintezni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Saccard
Hali nahh csak azt szeretném megtudni, hogy tudok-e tenni valamit a warlock ellen wariorral (mindkettö 13-as)? Ugyanis állandóan rámnyom egy fear varázslatot onnantól kezdve meg baszhatom<#help>?!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

http://www.microbyteproductions.com/burningcrusade.html

par jo minosegu movie (click ott, es click a download high quality linkre) erosen spoileresek, de garantaltan fokozzak azt az erzest, hogy GIVE BURNING CRUSADE NOW! zenek valami iszonyatosan minosegiek lettek, blizzard felul multa onmagat. tajakrol nem is beszelve.

NAVÉGRE... 3 hosszú nap után ~

nem foglalkoznak ezzel

Lazarus
Hogyha küldenek beta accot olyan mail címre ami már nem létezik akkor beszoptam? 😞

Ha újra regelek, lehet kérni valahol hogy újra küldjék?
Lazarus
😄
Tafaya
Annyit írnak PCT-nél hogy nem megfelelõ egyenleg esetén nem vállalnak felelõsséget ha a bank felszámol bármi költséget. Azt egy cég sem teheti meg hogy bármekkora összeget ráterheljen egy kártyára szolgáltatás nélkül. Mondjuk itt határeset van mert a Blizzard-hoz nem került át a pénz, de én sem használhatom. Olvastam, hogy volt olyan aki 20x próbálta még és utána vette észre hogy 20*19.90 euro huss a kártyáról.

lol ez mi : http://www.cesspit.net/drupal/storeroom/wow-repository/murloc.jpg
s0n1c
legalábbis a nyomorék lóba**ó franciákat, mert tudtommal amcsi tech support tökéletesen szuperál
biztos van vmi megjegyzés ezekre a felhasználódi szerzõdésben hogy ne lehessen perelni.

Tafaya
Elvileg 26-án feloldják a zárolást és visszakerül a kártyára a pénz, de lehet benézek az OTP-be hátha meg tudják szüntetni azonnal. Azért csúnyán be lehetne perelni a Blizzardot mert lehúzza a pénzt szolgáltatást meg nem nyújt.

Tafaya
Melyiket? Én a mage-emet akarnám/tam költöztetni a Trollbane-rõl a Neptulonra 😊

latod tafi elkoltoztel mielott enchantoltam volna a karid 😄

anti hero

s0n1c
több ezer játékosnak lockolva van a karija, mert nem képesek két hete megjavítani pct-t, ezen a héten már csak lesz valami info, egyre dühösebb a nép forumon, bár vsz nagyban szarnak rá blizzék (legalábbis az eu team), de semmiképpen se hagyd annyiban
Tafaya
Nem nagyon lehet elérni õket, webform nem mûködik, OTP meg zárolta 26-áig a 2x-i befizetést. PCT oldal nem mûködik. Lehet ez égi jel hogy hagyjam a fenébe az egészet?

Zeccc
mindenhol annyi de neszólj senkinek... cdgalaxisban csak 7590

s0n1c
mi lett visszautalták a lóvét? van már valami eta?
zeki
Mekkora a Media Marktban 7990Ft-ra le vitték az alapjáték árát!!!
LoL

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Tafaya
Most fizetéssel se 😊

TDC Geronimo
pala > all

Guer
aham köszi akkor mind1

s0n1c
van free transfer is néha, ha nagyon telítõdik egy szerver ált. új induló szerverekre ingyen átviheted, de csak meghatározott szerverekre és meghatározott idõpontban
Guer
fizetés nélkül nem lehet átrakni?

s0n1c
lol
Count Adyn
karaktergenerálásnál a kasztválasztást?😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem lesz, felejtsd el

TVelvet
msot abba nem mennék bele hogy a 2 rugo mit baxot el😛
aha😄 pala es priest kozt vacilaltam, de ugynezem megvan a gyoztes😄