World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
ez nálunk is probléma, de ezekszerint valamelyik magyar szolgálható, vagy valamelyik külföldi vonalunk a hibás :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Kb ilyen gépem van nekem is. Videokártya ugyanaz.
IF, AV, (bwl, de az téged nem érint jelenleg, hogy jól értettem) egyes részei akár a 10 fps-t is nyaldossák (alulról <#idiota>). Átlag 20 fölötti azért megvan, és az most elég nekem. (Nemrég elkezdte, hogy ha a full screen glow be van kapcsolva, akkor egy idõ után belassul. Kikapcsoltam, azóta nem volt vele problémám) Szóval ha így megy, akkor semmi hiba sincs, mert én sem tudtam többet kihozni belõle (állítólag egyes radeonok textúrafeldolgozási képességei kicsit behatárolják az fps-t, és mondjuk wow-ban van egy-két textúra)
Amúgy vedd le a spell detailt, mert elég sok varázslat meg aoe megy AV-n, és az lassíthatja.

Nekem DC szinte csak akkor van, amikor az adsl bont. Ezért errõl szerencsére/sajnos nem tudok nyilatkozni.

&#3237;_&#3237;

- és mi lehet a hiba?
- a szerveren több magyar van úgy, akik pvp-s guild-ben vannak, és kb. fél óránként vágja ki õket DC-re miközben pvp van, de õk már megszokták -- csak nagyon csúnyán szoktak ilyenkor írni/beszélni (rank10+-ra hajtanak többen közülük)
- a gép amúgy: AMD2400+, ATI9800PRO (egy hónapja vettem használtan, addig GF4200TI volt, tehát az akkor aktuális ATI driver van a rendszerben) és 1Gb RAM

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

olyan meg megint nincs, hogy party-t ne találj 60-on priest-tel, max. 5-10 percet kell várnod...
- ha konkrét helyre akarok menni, akkor ez így nem igaz. Este 7 körül indulnak a raid-ek, így vagy a raid-bõl kimaradt emberekbõl és/vagy az ifjúság közül kerülnek ki a vállalkozók a világ minden tájáról (20 perc). Mire mindenki odajut a tetthelyre az legyen megint egy olyan 20 perc. Elkezdjük az instát, jó esetben nem vágott le senkit sem (de valaki gyakran van DC-n) vagy eljutunk az elsõ bossig vagy nem. Ilyenkor szokták a tank karaktert elhívni a guildje/ismerõse raidre, ahova általában el is megy. Akik raidrõl maradtak ki, azokat idõvel elhívják valami raidre (mert kell az ember ugye), akik meg az ifjúság közül azok elkezdik eltenni magukat holnapra
- nyilván másnak ennél sokkal jobb tapasztalatai vannak, nekem ez 10-bõl 9x ilyen, így amikor valóban sikerült egy Scholomance-t (majdnem) végigvinnem az egy hétvégén volt, legalább 5 órát tartott, 3x cserélõdött a fél csapat és 12% durabilityvel jöttem ki belõle (ott konkrétan még afk-ra is ment valaki és fél óra múlva került csak elõ)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

s0n1c
nagyon nem érdekel, hogy mi az oka a leállásnak a eu tech support kritikán alul teljesít hetek óta
AnarchoiD
szegeny te, szerencsere BS nincs a listan 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

s0n1c
nem a 36 órás karbantartás a lényeg, mert legyen akár minden héten bánja a fa**om, de hogy ennek ellenére pl. pct 2 hete nem elérhetõ, szerver lagok és dc hegyek jelentkeznek sok szerveren ez kb. így sztem elfogadhatatlan
picket
Ha IF-ben AH elött 40 fps, és AV meg 14, akkor a hiba az ön készülékében van.
DC-re megint nem tudok mit mondtani, nekem nem szokta csinálni, és mástól sem hallottam, hogy AV ilyen szempontból különleges lenne.

&#3237;_&#3237;

- én most kezdtem el AV-zni, egyik nap 3-4 óra alatt volt vagy 7xDC (igaz, belépés után visszakerültem), ha ezt kijavítanák én annak is örülnék (most abba nem élem bele magam, hogy átlag 50fps a játékban, IF-ben legyen mondjuk 40fps, AV-n meg örülök a 14fps-nek, de még 8fps-el is szoktam küzdeni, de 30fps fölé nem tud menni a mutató / számláló)

- nekem a múltkori 36 órás leállásra sem írtak jóvá semmit, meg gondolom erre se fognak
- ezt elõbb (mint ma reggel) honnan lehet megtudni? Mert akkor este nem rakok be 1 napra semmit se AH-ba

ebben baromi nagyot tévedsz.
shadowpap az, aki még ratyi gear-ben is képes szinte bárki szétszedni

- szar gearben szétszed 2 mobot utána meg várhat a manára (vagy a mana potion CD-ra)

abban igazad van, hogy instába szivesebben viszik a holy-t, mint a shadowpapot
- azt akartam mondani (csak ez nem jött át), hogy 5 fõs instában ahhoz, hogy életben tartsd a csapatot shadowként jobb cucc kell mint disc. / holy-ként

Tafaya
Jaja, én örülök is, ha mûködne a PCT akkor itt káromkodnék hogy nem tudom a Neptulonon tolni, de így nincs ilyen gondom 😊

Tafaya
Learn more about this event, which runs from October 18th until November 1st, on our Hallow's End page.

404... Blizzard 4 President!!!

picket
Inkább örülnétek! Bár... nem is... a leállásoknak biztos az az oka, hogy nyugodtabban kávézhassanak, és nem az, hogy felkészítsék a hardvert a BC-re. Igazatok van, õrjöngés ON!! <#ticking>

&#3237;_&#3237;

Fenrir
Ragnaros is, hogy k*rva anyjukat b*xxák teherbe a franciák :\

Szánalmas amit ezek mûvelnek, komolyan mondom egyre jobban kezdek félni a szerdai napoktól...

A halál csupán a kezdet...

TN-en is 😞

Meg baszhatna magat ez kocsog blizzard, most nem reg volt 24oras leallas, erre ma 36oras. Kritikan aluli amit csinalnak, foleg ott duma szives megertesunket kerik, az anyattol kerje, az lehet megerti....

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
nepán 36órás karbantartás -.- remek
Tuti, hogy nem billentyuzettel fordul. 😄

(szep emlekek vannak arrol az idorol amikor meg volt feral charge-om😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Laky
A kedvencem amikor csakazértsem hagyja a bannert AB-n 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

jah, kegyetlen jól tolja, meg kell hagyni ^^

Laza
Ez olyan "14ev alatt" kategoria 😄 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laky
Legalább nem szalad 😊
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni, mert nagyon jól játszik.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Davidus
ez nem BC😮

V9ykn8_TZL0

Laky

Davidus
olyan videot mutassanak már amiben csinál is valamit a druida nem csak szalad cat formban😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
"I am a horrible druid so this doesn't display any skill at all just shows you what arena is like in the xpack"

V9ykn8_TZL0

uj cloak of shadow igen imba lett😊 2 perc cdn levo "iceblock". subtlety rugo erosen caster gyilkos lesz.

egy szó...
LOL <#buck>

ujjabb mai napra valo talent valtozasok😊 gogo blizzard😊

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=34986069&sid=1

gPROject
Eladó egy account, rajta 60as ork hunter, 60 ud priest, 60 tau shamy, 59 troll rogue, 38 tau warrior Bloodscalp serveren!

Ajánlatokat priviben kérek 😊

nem eroltet senki semmit, csak velemeny nyilvanitas van, ezt ugye megengeded?

mazochisták vagytok 😮

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Lynx_TWL
60ig is kibirom:o hunter cheetah aspect tökéletes számomra

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

erõs volt :-)

én a sámlimnak se vettem hátast :-)
hogy bírtad ki 56ig mount nélkül?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Sephi
Nekem mondod?😄 En belepek a pappal es unom a scrollt... /w erek jonnek 3harmasaval atlagban 😄 Jelzem mar van macrom amivel elutasitok nepet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
nekem meg 56on 300gm van nem vettem 40es mountot, és kurvára nem lesz meg 60on epixre való pénz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ebben baromi nagyot tévedsz.
shadowpap az, aki még ratyi gear-ben is képes szinte bárki szétszedni, pláne, ha netán még undead is hozzá (dupla dot ugyebár). itt 1 kis okítófilm a témában : Naked Shadowpriest PVP (kb. 150 spelldmg, meg kb. +60 stam van a csávón, ennyit akármikor össze lehet vakarni még 5 fõs instákból is)

a disc/holy pap az, akinek viszont nagyon is kell a gear, ha imbulni akar (viszont olyan 500+ dmg gear-tõl megkockázatom, hogy jobb még pvp-re is, mint a shadow)

abban igazad van, hogy instába szivesebben viszik a holy-t, mint a shadowpapot, fõleg, ha nincs jó cucca neki sem, meg a többieknek sem. abban viszont nincs igazad, hogy egy 5 fõs grp-ot nem képes kiheal-elni, mert meg tudja csinálni, igaz kicsit több meló van vele, mint holy-ként.
olyan meg megint nincs, hogy party-t ne találj 60-on priest-tel, max. 5-10 percet kell várnod... (legalábbis eddig az összes serveren, ahol megfordultam mindig két kasztból volt hiány instába: tank és healer)

Crassus: Rómában latinul beszéltek.
Pénz kérdéshez: most indítottam egy troll huntert, 24es szinten 60gje van. (magemmel csak nemrég lett meg az epic mount, mert elõször fire res cuccokat meg enchantokat vettem). Mindez teljesen farmolás mentesen. Mindkettõ karit skinning/herbalismmel szinteztem (szintezem), és a trollal ahban is keményen resellelek. Insták közül eddig nekem strat scarlet jött be legjobban, szerintem minden szerveren 50g fölött van a righteous (így kell írni?) orbok ára és runonként általában 4+ esik, jaedenar hordán pl 80 az átlag ár 😊

- spriestnek jobb cucc kell, mint disc/holy papnak. Ahhoz, hogy bármelyik jobb cucc összejöjjön instába kell járni, szar cuccban instába holy papként visznek szívesebben, szar cuccban azzal van több esélyed életben tartani a csapatot (pláne ha a többiek is friss 60-asok). Ezzel viszont necces a szólózás, az áttalentolás meg nem olcsó

Megkérdezhetem, hogy mi motivál abban, hogy játssz ezzel a játékkal?
- fiam is játszik vele
- érdekesnek tartom és jobb szórakozásnak mint a TV nézését / bámulását. Jelenleg próbálom a szakmákat, de inkább a pénzt viszik mint hoznák 😊

Partyzni még 5 fõs instákban sem nagyon szeretsz.
- nincs rá elegendõ idõm, ennyi. Szeretni szeretnék, de nem azon az áron, hogy másnap zombi legyek a melóban. Mondjuk este 7-8 órától már elvileg nem zavarnak (telefon, valamit csinálni kell, stb) de 9 körül már fáradt vagyok annyira, hogy abbahagyjam. Hajnalban meg 5-kor csörög a vekker, így 7-ig nagyjából tudok játszani (akkor indul a buszom). Többi magyar a szerveren meg este 11 körül kezd szervezõdni valamire

Ezzel az erõvel játszhatnál offline játékkal is.
- elõzõleg sokat játszottam offline játékokkal, de MMO után nem annyira kötnek le (ezt gondolom itt nem kell elmagyarázni)

gameplusz
Oks kosz a valaszt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

picket
0 darab AH-ban vásárolt cucc mellett az 50-es druidámnak 40g-je van, és nincs sima mountja sem. Soha nem szórtam el a pénzt, és nem vettem egyetlen darab fegyveren kívül semmit az AH-ban (3g). Számolási hiba? Követeljem az 1000g-t egy gm-tõl? <#idiota>
Mondjuk enchanting skill egy kicsit nem kifizetõdõ lvl60 alatt <#wilting>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
vajon miért? <#idiota>
"papként ott gankeltek be igazán, nekem ezért nem jött be."

ja kérlek, disc papként, mit vársz? pláne, ha még netán alli-s is vagy.
majdnem minden kasztnak te vagy a free hk (pláne, ha scholo-ba jársz cuccokért).
érdekes módon én silithus-ban is simán quest-elgetek shadowpapként a 60-as alli-k mellett, nem bántanak :X

Mighty
Megkérdezhetem, hogy mi motivál abban, hogy játssz ezzel a játékkal?
Partyzni még 5 fõs instákban sem nagyon szeretsz. Ezzel az erõvel játszhatnál offline játékkal is.

Nem támadásként, tényleg érdekel, miért fizetsz ki havi x ezer forintot, hogy a játék kb 10%-át használod ki...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

az alábbi linkelt cikkben olvastam:

"There are also 3 faction controllable zones (World PVP), The Arena, the Stadium, and the Overlook. When you control all 3 of them you get a 5% dmg increase while you are in the zone/instances on hellfire! Also, whenever you kill someone inside one of these PVP Controllable area's, you create a "Mark of Honor Hold", which you can turn in for rewards. 5x of them nets you a self buff that increases your rep gains by 25% and your EXPERIENCE gain by 5%... that was very helpful in leveling. Go kill 5 people in the PVP zones, and come out and buy a self buff that increases your experience by 5% for 30 mins! How nice!"

pvp-re fel! :X

"De az. Ha nem lenne, akkor nem mondaná x millió casual, hogy az."

tudod miért nincs a sok casual-nak - pedig én is valahol az vagyok - pénze epix mount-ra 60-on? megmondom én neked, pofonegyszerû.
mert azt a pénzt, amit beszed quest-elgetésbõl, mindig elqrja mindenféle baromságokra AH-ban (lásd lvl 50-58 közötti kék cuccok AH-ból meg lilák), aztán mikor 60-ra ér, akkor meg kéne az epix mount csak hát hoppá, elcsesztük a pénzt.

de persze utána már szidja magát, mert az elsõ lbrs-ubrs run-ján jobb cucc esik neki, mint amit AH-ban vett jó zsíros pénzért, aztán lecserélheti a drága cuccot.

nekem herb + alchemy a skillem.
amik utadba esnek virágok, azok eladásából (nem, nem volt kifejezettem virágbegyûjtõ körút, mert azt uncsi) nagyon szép pénzeket lehet keresni, továbbá megfelelõ potion-ok eladásával is, amiket ugye legyárt az ember, ha növelni akarja az alchemy skill-jét.

ezen felûl csak quest-eléssel, az azokban begyûjtött és eladott szürke, zöld cuccokból be lehet gyûjteni 60-ra az (40-tõl 60-ig, azaz 20 szint elég rá!) 1000g-t simán... csak annyi a dolog titka, hogy utána ezt a pénzt nem kell elkölteni AH-ban hülyeségekre...

cuccolkodni 40 felett meg instából kell, nem ah-ból, ennyi.