World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár dolgot képtben párat linkben...
Helm of endless rage
5 fõs Hellfire rampi hard fokozaton
Zöld mail
AP? t2.5 és t3 ... nincs... ez lvl65 kék 5fõsbõl...
Ha ezt tudta volna szegeny. 😞
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"erre en felhoztam nehany peldat ennek cafolatara" - Ezzel ráadásul átterelted a szót pve-re, raidre, aminek aztán meg már semmi köze ehhez.
"ha vegigolvasod sehol nem irtam, hogy egy 5 fos feral druid team mindenkit odabasz vagy akar hasonlot is.." - Mi sem! Nem cáfoltuk, és nem is erõsítettük meg, mert nem volt szó ilyenrõl.
"egyszeruen leirtam, hogy bizonyos helyzetekben miket tehet es azt szvsz jol tudja csinalni." - AB-re zászlót védeni nagyon jó. Vannak elõnyei. Túlélõ, healer, ha kell tûrhetõ dps. De amit te írtál, azzal nem értünk egyet, arra más kasztok sokkal jobbak.
"Erre ti kavarasztok osszevissza kivagdaltok 2-3 szavakat a hozzaszolasaimbol es irkaljatok a baromsagokat.." - remélem most mindenre válaszoltam.
"hat konyorgom biztos nem veletlen volt az a 12 eveses hszed.." - nem véletlen, itt a sok nagy arc, aki azt hiszi, hogy mindenki, aki más véleményen van, az csak 12 lehet.
"valoban ugy tunik a hszeidbol hogy egy szellemileg meg nem teljesen erett egyeniseg vagy" - kiismertél, ez van <#idiota>#idiota>
"hogy megertsd a te nyelveden > buta vagy.." - de legalább nem görcsölök, hogy elfogadja az elméletemet egy olyan "buta" ember, mint én, aki amúgy sosem fogja... <#wilting>#wilting> Ráadásul funból írok a fórumra, nem azért, hogy marhanagy elméleteket gyártsak, meg 2 oldalnyit számolgassak, hogy mi mennyi agró, meg druida mennyit stunol...
ಥ_ಥ
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
csak úgy megsúgom, hogy az alap kettõ 5 fõs instában közel bwl szintû cuccok fognak potyogni és az 5 db lvl 60-as karival megcsinálható.
thxbye :X
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
nem az számit, hogy ingyen volt, hanem az, hogy lvl 51-en az wand több, mint durva mobozáshoz, mikor AH-ban ilyen szinthez kb. 15 dps-sel kisebb kék wand-ot tudsz csak venni. (sõt lvl 58-ig jobb nincs is)
de mondok másik példát.
mivel ölsz meg gyorsabban warrior-ral egy mobot, ugyanazzal a spec-cel?
45 dps-es kétkezessel vagy 60 dps-es - ice barbed spear-nek vhol itt a dps-e, már nem emléxem rá konkrétan - kétkezessel?
kb. kezded vágni, hogy mire is gondolok?
nem az számit, hogy az alapban egy mage-eknek kitalált wand, hanem az aladps-e, amivel azon a szinten feleannyi shoot-tal ölsz meg egy mobot. kevesebb shoot -> faster xp progress.
ennyi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdemes megfigyelni, mikor duelezik a shieldes warral <#idiota>#idiota>
Aztán majd felébredsz.
Ezt ezren mondták már, én meg nevetek, a Blizzardnál nem bolondok dolgoznak, a kiegészítõben nem tejjel-mézzel folyó kánaán lesz... azt hiszitek talán, hogy a mobok 1-2 aranyat dobnak, az elitek 20-at, meg jobb tárgyak lesznek quest rewardnak, mint a NAxx rare dropok? Hát persze, álmodozzatok csak.
Talan Devilkinget kellene megkerdezni ilyesmirol, ha jol tudom Rulah is probalkozott renduletlenul es neki Drake Fangja is van. 😊
A pvp reszerol csak annyit, hogy termeszetesen tudja zavarni a druida a castereket, de osszehasonlithatatlan azzal amit egy rogue vagy egy warri csinal veluk, mikozben egy jol kepzett pvp druid hatul segedkezik.
horda csak copja a répát folyamatosan. (majd beast-ék mesélnek róla <#hehe>#hehe>)
viszont 50-59-es battlegrp-on a horda rommá veri az alli-t AB-ben és WSG-n is.
namost, ha valaki reput akar, akkor szivjon 60-on alli premade-ek ellen, vagy 58-on horda pug-gal gyalázza be az alli pug-ot?
én inkább az utóbbit választom, rested bonus xp jön folyamatosan, amig offline vagyok, meg jön akkor is, mikor leadogatom 10-15-ösével a mark-okat...az a bajom ezzel is, hogy túl gyorsan jön még igy is az xp <#whatever>#whatever>
amúgy meg hova siessek? BC itt a nyakunkon, nincs már értelme instákban megszakadni, meg epix-et farmolni, mikor az outland-es quest reward-ok is 100x jobbak lesznek, lol <#hehe>#hehe>
addig meg lehet fun pvp-zni, azt csá.
Arrol, hogy ki beszel melle ha valaki elolvassa a hozzaszolasokat rajohet eleg konnyen.
De osszefoglalom hatha ugy konyebb lesz megertened.
Volt egy hsz amiben azt allitotta egy srac, hogy mass pvpben csak resto druid er valamit...erre en felhoztam nehany peldat ennek cafolatara - ha vegigolvasod sehol nem irtam, hogy egy 5 fos feral druid team mindenkit odabasz vagy akar hasonlot is..egyszeruen leirtam, hogy bizonyos helyzetekben miket tehet es azt szvsz jol tudja csinalni.
Erre ti kavarasztok osszevissza kivagdaltok 2-3 szavakat a hozzaszolasaimbol es irkaljatok a baromsagokat..hat konyorgom biztos nem veletlen volt az a 12 eveses hszed..valoban ugy tunik a hszeidbol hogy egy szellemileg meg nem teljesen erett egyeniseg vagy - hogy megertsd a te nyelveden > buta vagy..
mi már találkoztunk grt-vel ilyen kõkemény csávókkal 😊
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ne fárasszuk egymást jó? <#ejnye1>#ejnye1>
mondj nekem csak 1 wand-ot, ami lvl 51-en jobb dps-sel rendelkezik, mint a wand of biting cold és ingyen megszerezhetõ!
NEM TÖBBET, CSAK 1-ET MONDJ PLZ!
(lvl 58+ wand-októl tekintsünk el plz., amiknek közel olyan dps-e van, de az meg vagy esik vagy nem)
amúgy ha már gearfikázásról van szó, mióta is vagy 60-as? ^^
Lassan írom, hogy te is értsd: laboratóriumi, tökéletes, elméleti dologról beszélsz, ahol téged nem fearel a pap, nem megy bubi alá a pala, nem vágja be magát maciba a másik druida, és te leütöd, lefoglalod, nem tud healelni, de bezzeg a ti healeretek, õt majd nem támadja senki. Hülyeség, ez nem pvp, ez mesedélután. Ha meg csak annyit tudsz csinálni, hogy lefoglalsz egy ellent, akkor csak annyit érsz a csapatodnak, hogy van valakijük, akit a mage nem fog teknõssé változtatni <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Jaffa Kree!
az a papirruhás pvp priest improved inner fire-rel, s kb. 3,000-3,500 armor-ral, bubi alatt tényleg szépen tud sebzõdni ^^
biztos fájni is fog neki 😄
<Í>Í>
>?>
Nezegess pvp videot legalabb mielott baromsagokat mondasz..
"Warlock: Excellent solo class"
V9ykn8_TZL0
és ti melyiket ? <#idiota>#idiota>
"utogetheted maullal amikor csak szeretned.."
"utogetheted maullal amikor csak szeretned.."
<#idiota>#idiota>
Hányszor másoljam be azt, amit te magad írtál, hogy elhidd, hogy leírtad?
Amúgy elmesélném, hogy a maci az tanknak van, sok hp, sok armor, átlagos sebzés. Ebbõl te kihozod, hogy bármilyen healert lecsapsz. Gratulálok, mikor egy holy pap rugóval szemben kihealeli magát amig nem segítenek neki a társai, ha nem sikerül a stunlock (shield, és annyi is, aztán fear, és heal). Ehhez képest egy druidának kb fele annyi lehetõsége van, hogy megakadályozza a varázslást, maciban meg töredéke sebzése mint egy rugónak, de nem baj, erõltesd csak.
Pont abba a hibába esel, amit pvp-vel kapcsolatban nem elöször olvasok már itt. A másik csapat tök hülye, állnak mint a mobok, és arra mennek, aki több aggrót termel. Gondolom chellenginget is el szoktad nyomni ellenük, hogy õk ne a ti healereteket üssék, csak ti az övéket. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ