World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
nahjó, akkor csak az igény és a hitelesség kedvéért...
pár dolgot képtben párat linkben...

Helm of endless rage
5 fõs Hellfire rampi hard fokozaton

Zöld mail
AP? t2.5 és t3 ... nincs... ez lvl65 kék 5fõsbõl...
Davidus
#89479-re:p

V9ykn8_TZL0

Akkor ez volt a hiba!
Ha ezt tudta volna szegeny. 😞

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Davidus
TDC Geronimo
igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Igaza van bármilyen hihetetlen...

Lazarus
Sámán tud majd fistweapont használni? Eddig minden DWre képes kaszt tudott
s0n1c
"Csak hogy en is irjak valamit mint hozza nem erto druid. Meg naxx elott nalunk is probalgatta valaki a feral dmg-et az akkori leheto legjobb gearben (sajna drake fangja nem volt), es bizony egy dps classt sem tudott megelozni" - mert nem swipeolt!!! <#idiota>
picket
"Volt egy hsz amiben azt allitotta egy srac, hogy mass pvpben csak resto druid er valamit..." - ettõl nem kell számolásokba belemenni, az ilyenrõl tudjuk alapból, hogy túlzás, de amúgy sem ezt írta, csak azt, hogy 1vs1-ben jó a feral druida, és csoportban már többet ér, ha healel. És ha átgondolnád, és belátnád, hogy kevesebbet sebez 1 ellen, mint egy mage vagy egy rugó, nincs annyi stunja, nincs normális aoe (hurricane fan club kíméljen <#idiota>), akkor ezt magad is beláthatnád.

"erre en felhoztam nehany peldat ennek cafolatara" - Ezzel ráadásul átterelted a szót pve-re, raidre, aminek aztán meg már semmi köze ehhez.

"ha vegigolvasod sehol nem irtam, hogy egy 5 fos feral druid team mindenkit odabasz vagy akar hasonlot is.." - Mi sem! Nem cáfoltuk, és nem is erõsítettük meg, mert nem volt szó ilyenrõl.

"egyszeruen leirtam, hogy bizonyos helyzetekben miket tehet es azt szvsz jol tudja csinalni." - AB-re zászlót védeni nagyon jó. Vannak elõnyei. Túlélõ, healer, ha kell tûrhetõ dps. De amit te írtál, azzal nem értünk egyet, arra más kasztok sokkal jobbak.

"Erre ti kavarasztok osszevissza kivagdaltok 2-3 szavakat a hozzaszolasaimbol es irkaljatok a baromsagokat.." - remélem most mindenre válaszoltam.

"hat konyorgom biztos nem veletlen volt az a 12 eveses hszed.." - nem véletlen, itt a sok nagy arc, aki azt hiszi, hogy mindenki, aki más véleményen van, az csak 12 lehet.

"valoban ugy tunik a hszeidbol hogy egy szellemileg meg nem teljesen erett egyeniseg vagy" - kiismertél, ez van <#idiota>

"hogy megertsd a te nyelveden > buta vagy.." - de legalább nem görcsölök, hogy elfogadja az elméletemet egy olyan "buta" ember, mint én, aki amúgy sosem fogja... <#wilting> Ráadásul funból írok a fórumra, nem azért, hogy marhanagy elméleteket gyártsak, meg 2 oldalnyit számolgassak, hogy mi mennyi agró, meg druida mennyit stunol...

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
Mirõl beszélsz? 😄

Nemhiszem hogy a gearnek sok köze lenne ahhoz hogy ki mióta 60-as. Sõt, gyakorlatilag semmi.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

látom, te is sûrûn csekkolgattad a bc-s quest reward-okat, meg 5 fõs insta droppokat 😄

csak úgy megsúgom, hogy az alap kettõ 5 fõs instában közel bwl szintû cuccok fognak potyogni és az 5 db lvl 60-as karival megcsinálható.

thxbye :X

Nem azért de lvl60as kék 5fõs insta fegyó = Ashkandy, valszeg 63-65 körül meg kapsz Naxx szerû epiccel egyernértékû kékeket. Nem álmodozás, bizonyított tény, képekkel, elég sokan bétáznak már. Abban igazad van hogy nem bolondok dolgoznak pont ezért lesznek sokkal jobb cumók outlandsen hogy mindenkinek megérje a BC. De azért ne rohanj el sírva.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Szerintem olvasd el megegyszer amit irtam, aztan probald kitalalni, hogy en milyen guildben vagyok es az a bizonyos Rulah milyen guildben volt. Ezekutan probald meg megkeresni az osszefuggest a rossz felszereltseg es koztunk. 😛

s0n1c
pedig az item screenshotok elég erõsen ezt igazolják
látom te sem birtad levágni a lényeget <#sniffles>
nem az számit, hogy ingyen volt, hanem az, hogy lvl 51-en az wand több, mint durva mobozáshoz, mikor AH-ban ilyen szinthez kb. 15 dps-sel kisebb kék wand-ot tudsz csak venni. (sõt lvl 58-ig jobb nincs is)

de mondok másik példát.
mivel ölsz meg gyorsabban warrior-ral egy mobot, ugyanazzal a spec-cel?
45 dps-es kétkezessel vagy 60 dps-es - ice barbed spear-nek vhol itt a dps-e, már nem emléxem rá konkrétan - kétkezessel?

kb. kezded vágni, hogy mire is gondolok?
nem az számit, hogy az alapban egy mage-eknek kitalált wand, hanem az aladps-e, amivel azon a szinten feleannyi shoot-tal ölsz meg egy mobot. kevesebb shoot -> faster xp progress.
ennyi.

BEAST
sisakban elmegy 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
BC-s firemage Nemkicsit dúrva >.<

Érdemes megfigyelni, mikor duelezik a shieldes warral <#idiota>

En is tudtam elo peldat hozni arra, hogy marpedig van akinek igenis sikerult..es legalabbis meg nem is egy olyan guildbe ahol kek zoldekben maszkalnak, hanem mar nem keves t3 cucc is van.
Oldern the 1st
"amúgy meg hova siessek? BC itt a nyakunkon, nincs már értelme instákban megszakadni, meg epix-et farmolni, mikor az outland-es quest reward-ok is 100x jobbak lesznek, lol"

Aztán majd felébredsz.
Ezt ezren mondták már, én meg nevetek, a Blizzardnál nem bolondok dolgoznak, a kiegészítõben nem tejjel-mézzel folyó kánaán lesz... azt hiszitek talán, hogy a mobok 1-2 aranyat dobnak, az elitek 20-at, meg jobb tárgyak lesznek quest rewardnak, mint a NAxx rare dropok? Hát persze, álmodozzatok csak.

Csak hogy en is irjak valamit mint hozza nem erto druid. Meg naxx elott nalunk is probalgatta valaki a feral dmg-et az akkori leheto legjobb gearben (sajna drake fangja nem volt), es bizony egy dps classt sem tudott megelozni, meg olyat sem akinek kevesbe volt jo a gearje. Valoszinuleg egy kek-zold ruhas dd-t megelozott volna, vagy egy slackert, de az nem sok mindenre lett volna bizonyitek.

Talan Devilkinget kellene megkerdezni ilyesmirol, ha jol tudom Rulah is probalkozott renduletlenul es neki Drake Fangja is van. 😊

A pvp reszerol csak annyit, hogy termeszetesen tudja zavarni a druida a castereket, de osszehasonlithatatlan azzal amit egy rogue vagy egy warri csinal veluk, mikozben egy jol kepzett pvp druid hatul segedkezik.

hát ebben a battlegrp-ban alli own-zolás van 60-on sajna <#bdead>
horda csak copja a répát folyamatosan. (majd beast-ék mesélnek róla <#hehe>)
viszont 50-59-es battlegrp-on a horda rommá veri az alli-t AB-ben és WSG-n is.
namost, ha valaki reput akar, akkor szivjon 60-on alli premade-ek ellen, vagy 58-on horda pug-gal gyalázza be az alli pug-ot?

én inkább az utóbbit választom, rested bonus xp jön folyamatosan, amig offline vagyok, meg jön akkor is, mikor leadogatom 10-15-ösével a mark-okat...az a bajom ezzel is, hogy túl gyorsan jön még igy is az xp <#whatever>

amúgy meg hova siessek? BC itt a nyakunkon, nincs már értelme instákban megszakadni, meg epix-et farmolni, mikor az outland-es quest reward-ok is 100x jobbak lesznek, lol <#hehe>

addig meg lehet fun pvp-zni, azt csá.

TVelvet
Oldern the 1st
Attól még nem lesz jó a geared, hogy ingyen volt. Sokra mész vele.

Egyreszrol a wownak semmi koze az IRLhez, regen nem er annyit egy jatek, hogy megkeresselek vagy akarmit is mondjak neked a maganeletemrol, egyszeruen nem tartozik ide.

Arrol, hogy ki beszel melle ha valaki elolvassa a hozzaszolasokat rajohet eleg konnyen.
De osszefoglalom hatha ugy konyebb lesz megertened.

Volt egy hsz amiben azt allitotta egy srac, hogy mass pvpben csak resto druid er valamit...erre en felhoztam nehany peldat ennek cafolatara - ha vegigolvasod sehol nem irtam, hogy egy 5 fos feral druid team mindenkit odabasz vagy akar hasonlot is..egyszeruen leirtam, hogy bizonyos helyzetekben miket tehet es azt szvsz jol tudja csinalni.
Erre ti kavarasztok osszevissza kivagdaltok 2-3 szavakat a hozzaszolasaimbol es irkaljatok a baromsagokat..hat konyorgom biztos nem veletlen volt az a 12 eveses hszed..valoban ugy tunik a hszeidbol hogy egy szellemileg meg nem teljesen erett egyeniseg vagy - hogy megertsd a te nyelveden > buta vagy..
s0n1c
"Erre csak annyit irnék,engem nehezen lehet elüldözni akár honnan is,ez összesen egyszer fordult velem elõ mikor 7 cigány akart megfosztani javaimtól,de õk is csak a kocsimig(RONIN-1,aki pesti annak ismerõs lehet az autó) üldöztek mivel onnan már a 9mm-esé volt a pálya,szóval ne érezz magadban semmilyen örömöt hogy te elüldöztél engem!"

mi már találkoztunk grt-vel ilyen kõkemény csávókkal 😊
picket
És csak utána fog megverni? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
"és most nem érek rá veletek vitatkozni, mert most hoztak egy audi tt-t és megyek tesztelni" 😊
picket
Amúgy ha már szintfikázásról van szó, mióta is vagy 58-as? Egy hónapja? Hol az a fene gyors shadow priest szintezés? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
nem ezutan az szokott jönni hogy ÉN IRL valaki vagyok és van barátnõm meg bmw -m.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
bloodscalpon sok a magyar.

"Az a Wand of Biting Cold úgy hallottam csodákat tesz shadow priestnél"

ne fárasszuk egymást jó? <#ejnye1>
mondj nekem csak 1 wand-ot, ami lvl 51-en jobb dps-sel rendelkezik, mint a wand of biting cold és ingyen megszerezhetõ!

NEM TÖBBET, CSAK 1-ET MONDJ PLZ!

(lvl 58+ wand-októl tekintsünk el plz., amiknek közel olyan dps-e van, de az meg vagy esik vagy nem)

amúgy ha már gearfikázásról van szó, mióta is vagy 60-as? ^^

picket
Hulyeségeket írsz, aztán megkérdõjelezed az én tudásomat. Alap magatartás, ha már elfogytak az érvek. Mikor jön a "megverlek te 12 éves kiskötsög!"? <#idiota>

Lassan írom, hogy te is értsd: laboratóriumi, tökéletes, elméleti dologról beszélsz, ahol téged nem fearel a pap, nem megy bubi alá a pala, nem vágja be magát maciba a másik druida, és te leütöd, lefoglalod, nem tud healelni, de bezzeg a ti healeretek, õt majd nem támadja senki. Hülyeség, ez nem pvp, ez mesedélután. Ha meg csak annyit tudsz csinálni, hogy lefoglalsz egy ellent, akkor csak annyit érsz a csapatodnak, hogy van valakijük, akit a mage nem fog teknõssé változtatni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
miben server 1stok?

mert mi is azok vagyunk :S

Goaulds
Mivel nem megy a Ragnaros, inditanék egy másik serveren egy Hordás karit... Melyik szervert javasolnátok nekem, ahol sok a magyar???

Jaffa Kree!

s0n1c
ha más nem is de a swipe igen <#idiota>
"Szoval emelett egy papirruhas priest meg az armor buffal egyutt is igen szepen tud sebzodni."

az a papirruhás pvp priest improved inner fire-rel, s kb. 3,000-3,500 armor-ral, bubi alatt tényleg szépen tud sebzõdni ^^
biztos fájni is fog neki 😄

<Í>

na ere varjatok gombot, ezt hogy csináltam ? :S

Latom nem sokszor pvpztel meg druidaval..
Nezegess pvp videot legalabb mielott baromsagokat mondasz..
Davidus
"meeting stones will be useable as a summoning point if two members of a group use it to summon a third."

"Warlock: Excellent solo class"

V9ykn8_TZL0

alulról vagy felülrõl a második? <#idiota>
TVelvet
TDC Geronimo
BE male > all, fõleg ha pala! 😄

én a második sor másodikját kúrnám meg. <#idiota>
és ti melyiket ? <#idiota>

picket
"utogetheted maullal amikor csak szeretned.."
<#idiota>
Hányszor másoljam be azt, amit te magad írtál, hogy elhidd, hogy leírtad?
Amúgy elmesélném, hogy a maci az tanknak van, sok hp, sok armor, átlagos sebzés. Ebbõl te kihozod, hogy bármilyen healert lecsapsz. Gratulálok, mikor egy holy pap rugóval szemben kihealeli magát amig nem segítenek neki a társai, ha nem sikerül a stunlock (shield, és annyi is, aztán fear, és heal). Ehhez képest egy druidának kb fele annyi lehetõsége van, hogy megakadályozza a varázslást, maciban meg töredéke sebzése mint egy rugónak, de nem baj, erõltesd csak.
Pont abba a hibába esel, amit pvp-vel kapcsolatban nem elöször olvasok már itt. A másik csapat tök hülye, állnak mint a mobok, és arra mennek, aki több aggrót termel. Gondolom chellenginget is el szoktad nyomni ellenük, hogy õk ne a ti healereteket üssék, csak ti az övéket. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
csajos karakterek annál jobbak viszont 😊
Davidus
csak buziköcsög hajakat lehet választani:o

V9ykn8_TZL0

Davidus
hogy nézhet ki valami ennyire szarul mint a BE male?.p

V9ykn8_TZL0