World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
kösz...innen sem tudtam meg sokkal többet
Davidus
lvl70en újra a raidereknek lesz a legjobb gearjük sazlé... viszont BCben szûkülni fog a szakadék raider és casual között a hard mode insta dropok meg a könnyebben megszerezhetõ honor cuccok miatt.

V9ykn8_TZL0

raziel.
"5 kveszt erejéig. aztán a nem t3asok is lecserélik 5 kvesztbõl meg 3 random zödlbõl a full gearjüket és már jobbak mint t3
köszi szevasz"

persze hogy igy van én nem is azon károgok hanem hogy nem azt kell nézni mindig meg remegni hogy mi lesz azután...mindig lesz folytatás jobb cuccok helyszinek mivel igy tudják szinesiteni a játékot

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Engem spec. ugyanannyira nem érdekel a gear mint anno lvl20-30-nál, új helyek új questek, és szerintem ezek a BC-s dolgok mindent überelnek, én nagyon várom, majd 67-70 körül már lehet gondolkozni hogy miért érdemes farmolgatni meg miért nem. Bár attól is függ hogy mennyire lesz sok a 60-70 XP. Remélem nagyon 😊)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

raziel.
ki mit mire cserél le...ne szo szerinti lényeget istenem...

Lynx_TWL
egyébként meg sírjanak csak, who cares? <#gonosz1><#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.
pont ezt magyarázom...mindig lesznek jobb cuccok...pachok/kiegek, enyi erõvel nem érdemes játszani, csak nézegetni hogy mik lesznek majd a köv 200.adik update után , én még mindig azt mondom, élvezni kell a játékot amig csak lehet, fõleg ha még fizetünk is érte

<#idiota>

Lynx_TWL
"persze az elõbbi sima qzás másik meg insta de lényege ugyanaz"
bocs: 😄DDDDDD
ja tényleg hát leverni 3 haveroddal egy q mobot a biztos q rewardért, és lejárni 40 fõvel több hónapon keresztül hogy kiessen a x epix amire másik 5 kasztodbeli feni a fogát.

Szerintem jól lett csinálva. Ha nem lennének sokkal jobb cuccok nem vonzaná az új hely új quest új insta a stat- és színfüggõ játékosokat (hello soxxx), így meg aki nem veszi meg BC-t vagy nem tudja, az is rá fog izgulni még jobban. Nem keveset farmoltam LH Helmért meg Titanic legsért, de bármikor lecserélem szívfájdalom nélkül, és szerintem egy kicsit abnormális dolog ha valaki sír hogy most mi lesz az 1 évig farmolt cumójával. /imo

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Lynx_TWL
wow.allakhazam.com <- õ tud segíteni

Lynx_TWL
5 kveszt erejéig. aztán a nem t3asok is lecserélik 5 kvesztbõl meg 3 random zödlbõl a full gearjüket és már jobbak mint t3
köszi szevasz

valaki a küldikkel kapcsolatban nem tudna segíteni?
TDC Geronimo
ja az kitart vagy lvl 63-ig legalább <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
jó de azt a wow playerek kb negyede teheti meg😛 a többieknek már felesleges BCig gearben gondolkodniuk

V9ykn8_TZL0

raziel.
ezért kell még gyüjtögetni t2.5 - t3-at, haladás is könyebb lesz vele

Oldern the 1st
Kérdés: mennyi a különbség egy hatvanas és egy hetvenes között? Na látod.

Davidus
hogy lenne már ugyanaz:p T1 szintû zöldért le kell verni valami lvl60 bohócot.. T1ért meg MC bosst

V9ykn8_TZL0

TVelvet
nem tudnánk megbeszélni ezt IRC-n?😊 mondjuk a wow.hun vagy nemtudom..... sokkal több értelme lenne
Laky
Mester, biztos vagyok benne, hogy te sokkal jobb vagy 😊

/lol

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Alapvetõen a casual kb ugyanannyira el lesz maradva a hardcore playertõl mint eddig. Bár nem tudom az aréna mennyit változtat (remélem sokat).

raziel.
ez igy igaz és az a röhej hogy már mindenki azt terverzi, már most hogy mit mire cserél le mikor...pont olyan mint régen jött bwl késõbb naxx és már azt tervezték hogy t1-et melyik naxxos itemre váltják le majd aztán rájöttek hogy bossokat is lekell verni...

persze az elõbbi sima qzás másik meg insta de lényege ugyanaz

enyi erõvel minden patch kieg elõtt abba hagyhatnánk a wowot 1-2 hétre akár honapra...élvezni kell a játékot enyi az egész ki igy ki ugy

Lazarus
lvl60ról 70re ugyan annyi XP kell kb mint 1-60ra. Mind1 a lényeg az hogy a casualok (én) néhány óra alatt felöltözhetnek úgy mint akik hónapokon át szaroztak :S
Davidus
ok

V9ykn8_TZL0

"Ezek a kezdo instak max arra jok, hogy egyszer megnezze az ember."

Neked, aki hozzászólásaid alapján 2 hónapja full T3 vagy...

Lehet nyalat csorgatni ezekre a hulladek kek zoldekre, de kb hasznalhatosag szintjen a hulladek kategoriaba esnek es kb 1-2 fegyveren kivul ertelmes dologrol meg nem lattam kepet. Jo lesz az osszes is ilyen szemet DE-re vagy a vendornak. Mert mennyi is az elettartamuk 1-2 nap, persze, hogy lecsereli az ember az enchantolt cuccait. Nem igazan, majd talan a 70es instakban levo epic-re, addig total felesleges. Ezek a kezdo instak max arra jok, hogy egyszer megnezze az ember.
TVelvet
de neked nincs is unoka öcséd!<#vigyor2><#zavart2>
Na most mar konkretumokat is mondhatnal, nevesitened ezt a titokzatos brutal druid-ot? Bar van egy olyan sejtesem, hogy 10 fos ubrs raid-en volt 6. 😉))))))
capaszabi
meglátjuk "castercentrikus" marad-e a játék...

TVelvet
Semmi! de semmi! értelme kifarmolni loszart sem ér már elnézést... látod mik esnek milyen questeket kapsz BC be.... mind jobb eddog nem volt drake fang talismanom, most duvább lesz vaze😄 AP NEEED!
Laky
Mester!
Igazad van! A 6 éves unokaöcsém is jobban nyomja így elsõ ránézésre. Beszarás...

Taníts!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Davidus

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Nesze neked earthstrike meg CC repu grind. >_<

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Friczy
hunterweapon 61 lvl min!

a mostani megy a levesbe asszem! 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

hello!

vágja valaki a halloweenes küldiket?én ezt a kettõt kaptam:THE POWER OF PINE és CRASHING THE WICKERMAN FESTIVAL!

tudja valki ezeknek a lényegét

megköszönném a segítséget!
TDC Geronimo
BC-s palák <#idiota>

http://www.thottbot.com/beta?i=419

Nekem is tetsztett csak ennek más a neve 😊

raziel.
kérés/kiváncsiság volt nem kijelentés amit irtam, indokoltam is... <#merges2>

Friczy
Figyi SoXxX!
Húzz fel egy mage-et 60ra, cuccold fel, próbáld ki! Az DPS ám!
Húzz fel egy rugót 60ra, cuccold fel, próbáld ki! Az stunlock!

Na így már tudni fogod mirõl beszélsz, lesz valóság és tapasztalat az elméleteidben, és lehet hogy letörlöd a druidád..

raziel.
teljesen egyetértek, másik meg hogy pl én guildom naxx Spider Wingen kivül a többibe elsõ v. második bosst vertük le, tehán van bõven még kihivás és ujdonság

TDC Geronimo
És pont ezért beszélsz hülyeségeket na mind1

TVelvet
Friczy
<#idiota>

raziel.
én kiváncsisábol kérdeztem csupán, mivel nem nézegetem órákat hogy mi lesz majd a kiegbe meg mi nem

TDC Geronimo
ott a pont

TDC Geronimo
Ne kezd itt is...

Lehetne a bc-s lootok alapjan azt mondani, hogy karbaveszett az amiert eddig sokan es sokat raideltek. De aki jo ismerosoket szerzett ezalatt az ido alatt aze a legnagyobb ertek, mert az legyen szo barmilyen kiegeszitorol ertek marad. Akiknek eddig csak az epix szamitott az reszben elkeseredik, reszben pedig orul hogy milyen imba cuccai lesznek majd, aztan egyszer rajon hogy nem is ez a fontos egy mmo-ban.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TVelvet
raziel.
mutassatok nekem egy mage itemet ami jobb pl naxxosnál

[HUN]Crassus
jesszusanyám😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"