World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki World of Warcraft Collector's Edition-nal nyomja az pls keressen meg privátban!

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

s0n1c
😊)))))))
Erre a legjobb megoldas, hogy felmesz a honlapjukra es megnezed milyen cuccok vannak rajta (miket lootolt) es mi a talentezese..
Aztan rajossz ki hazudik..
Egyebkent meg pont akkor jon ki a feral druid elonye ha rugok kozt van..ergo nem erdemes sok feral druidot vinni..de 1-2 mindenkeppen hasznos a guildnek, en sem allitottam azt, hogy druid kell az osszes rugo helyett mert botorsag lenne.
Es valoban eros pve guildrol van szo, server firstok amint emlitettem.
Nekem tippem sincs ki lehet <#vigyor2>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
akkor valaki hazudik! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
ha jol tudom ott a druid leader, pont nem engedélyezi a feral buildet, mivel erõsen pve beállítottságú a guild
QuippeR
meséltem már a múltkori Hogger-esetrõl?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

The Garrett
infectionben a durva feral druidak 6. ak dmg ben?

s0n1c
nem nem nem 😊 nem errõl volt szó, én nem az ellen vagyok, hogy legyenek feral druidok, csak szerintem nem olyan hatékonyak (mass pvp-ben), mint, ha pl. egy priest specel shadow-ra
Egyreszt mar annyi eszed sincs, hogy te voltal aki az "agyonzuzok" "heal nelkul" solozok minden instat fury warri voltal es en pont a fury warri instaban nyujtott hatranyait ecseteltem.
Masreszt meg valoban erdekelnek a kasztok es nagyjabol mindet ismerem..60asom ugyan csak 3 van.
"Az a gond, hogy totalisan beskatulyazzak a druidot healre..az illeto druid vilageleteben feral volt az altalam emlitett server first guildben es rengeteg alkalommal oszt dpst nem kis sikerrel..ha ehhez a 6. helyhez hozzaadod hogy meg a partyja is kap 3% critet ami nem elhanyagolhato sebzes egy 3-4 oras hli alatt akkor mindjart nem olyan butasag dpselni vinni druidot..Ja es a sracnak meg kozel sem top a gearje..meg csak cenarion maceje sincs ami alapbol kozel 200at dobna az APjen."

úgy néz ki, te nem érted!

dr00d = healbot
priest = healbot

hogy képzeled te azt, hogy mást is merjél csinálni, ugyanmár!

szal' most mit nem lehet ezen érteni? <#idiota><#zavart1>

Infection
Fenrir
Ez inkább egy dd talent, pvp-re azért kicsit még átszabnám 😊

A halál csupán a kezdet...

Soxxx-al ne veszekedjetek a múltkor már bizonyította hogy õ a táp-agyonzúzom az instát warrior, úgy látom minden kasztból megfelelõen fel van készülve <#ejnye1>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Na igen bár ez még a jövõ zenéje, de nemtom hány kasztra tudsz felpakolni 5 sundert mielõtt szétkapna 😊) Pl rugóra elég kemény lesz a sok parry/dodge miatt. Nah majd lesz valami, egy újratalentelést mindenképpen megér.

Davidus
12 rage instant attack CD NÉLKÜL!!!!11

V9ykn8_TZL0

Davidus
azért kell az imp sunder mert így hamarabb lesz meg az 5 sunder a mobon/playeren és hamarabb lehet elkezdeni a devastate szpemmet😛
mondjuk devastate-et élõben kellene kipróbálni hogy mit tud pvpben:p de így papíron nem lehet rossz. 12 rage instant attack ami kb akkorát sebez mint az autoattack maxtáp 300 dam BC 1Hval. ha annál szarabb akkor nagyobbat üt.

V9ykn8_TZL0

s0n1c
melyik az a guild BS-en? 😊 írd le privibe, nem mondom el, hogy reklámoztad õket 😊
Ki a fene beszelt unlimited maulrol..
Komolyan ennyire retardalt mindenki ezen a forumon, hogy nem kepes vegigolvasni a hszeket es nem olyat valaszolni rajuk ami kapcsolodik is hozza?!
Kb 10 -12 secig amugy siman nem kell felned a ragetol.

Az a Wand of Biting Cold úgy hallottam csodákat tesz shadow priestnél <#idiota> Ha már a múltkor fikáztad a gearem 😄 Lassan elkezdek én és spellcrit-re gyúrni, a Bloodthirst 30-at healel ha critel.

Életképesnek találom bár én 3 pontot vagy a critrõl áttennék Vitality-re, vagy impale deep woundsról crit-re 2-t és Vitality-re, plusz a az Imp. Sunder helyett én inkább a Disarmot választanám. Elég szép megoldások vannak Arms/Fury kombókból, kíváncsi leszek 😊 Tetszik ez a +10 talent, sokkal több életképes variáció van.

"szar gearben szétszed 2 mobot utána meg várhat a manára (vagy a mana potion CD-ra)"

ja ez igaz. bár shadowpapnak mobozáshoz 3 dolog kell.
- minél több spirit-et adó gear
- spirit tap
- egy jó wand, az utolsó 3-4 hit-hez
végeredmény: full hp, full mana-val lehet menni egyik mobról a másikra, mert a wand-ozás és a spirit tap pár sec alatt max-ra tölti azt a hiányzó manamennyiséget, amit elhasználtál a Mind Blast, SW😛, Mind fly combo-val. (felszinteztem már jópár class-t 60-ra, egyikkel se ment olyan gyorsan a farmolás, mint a shadowpappal - tekintsünk itt el a mage aoe farm-jától most)

- azt akartam mondani (csak ez nem jött át), hogy 5 fõs instában ahhoz, hogy életben tartsd a csapatot shadowként jobb cucc kell mint disc. / holy-ként

na, tegnap ebben a cuccban heal-eltem végig egy baron run-t, 58-as shadowpriest-ként (s nem, senkinek sem volt lila cucca, sõt leginkább kék-zöldben rohangáltak, mint én - 60 warri, 60 mage, 60 wlock, 60 hunter volt a felállás + én).
jó cucc volna a fenti? aligha ^^ mégis ki lehetett heal-elni egy 5 fõs baron-t még igy is (egyedül baron-nál kellett elnyomnom egy superior mana potit, de abból meg van 2 tonnányi a bankban).

s végül pappal nem éri meg farmolni, 5 fõs instázással sokkal jobban jön a pénz (tegnapi fenti baron run nekem nem számoltam ugyan, de kb. +30g-t hozott azalatt a kb. 1 óra alatt)

picket
Ok. Furor, enrage, charge, maul, bash, maul... és.... hol van az unlimited maulom!!!! az unlimited mault akarom!!!! <#rinya>

&#3237;_&#3237;

jaja meg hát 5000ft nem is rosz üzlet

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jaja meg hát 5000ft nem is rosz üzlet

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Davidus

V9ykn8_TZL0

capaszabi
+precision 3/3 ofc

"pld a shield is instant ugyan de egyreszt kurva sok mana masreszt ugyanugy 1 secig semmit sem tud tenni a pap."

azért el lehet nyomni 1 casttime alatt 2 instantot, csak ügyesen kell csinálni 😉
s0n1c
lol
capaszabi
ez tehetséges,hogy ujrapakolom a talenteket és az url a cimsorban ugyanaz maradt... na itt az én linkemlink

enrage..
capaszabi
nekem ez tetszik: fury

picket
"utogetheted maullal amikor csak szeretned.." - wtb ingyen maul, unlimited rage cheat code, god mode!
Egy healer ellen - aki mondjuk nem üt vissza, mert healer, nem dps-el - honnan van ennyi rage-d? Vetted a bótban? Vagy te Wildor haverja vagy, és folyton Mighty Rage Potiont szopogatsz, mint ahogyan õ a mana potit? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
a piercing howl-ra sztem szoríts ki egy pontot,mert ha ütéstávolságon kívül van az enemy ez az egyetlen esélyed,hogy lassítsd....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
jah kölcsön warriorral jatszogatok amig haza nem jön a tulaj 😄

BTw errol jut eszembe. Akinek még mindig ilyen téveszméi vannak mindenféle class mindenféle lehetõségeirõl, próbáljon ki más classokat ha megteheti. Menjen be akarmi XY classal egy BG re, és játszon együtt másokkal az eredeti classából. nezd meg 10 szituaciobol 9x mit várnál el a csapattársadtól, vagy hogy hogy alakult volna ugyanaz a helyzet ha épp máshogy viselkedik az aki azvel együtt mész.

Guest
Na látod, akkor itt rontották el! 😊
Guest
Lehet hogy instantak, de egyrész ragebe kerülnek - csakúgy mint a Feral Charge és a Maul - másrészt triggerelik a global cd-t. Feral Charge és Bash után neked nem sok raged lesz Maul/Swipe-ra, és ennyitõl még egy papírruhás sem fog "szépen" fogyni.

Amúgy ha te minden figyelmedet a priestre fordítod, õ viszont csak félig figyel rád, jut ideje a társakra is (shield, renew, ellenfelek dotolása,stb) akkor melyik csapat is járt jobban? 😊
s0n1c
execute milyen execute? warival toltad?
s0n1c
melyik az a guild bs-en?<#vigyor>
The Garrett
az nem volt... 10% hpn váltott maciba es nemigazan volt ideje execute elott barmit is csinalni :/

TVelvet
JUuuuj!!! ez ez... fos.
A bash is mint a swipe instant..nem szamit bele az attack speedbe..
Magyaran emellett meg utogetheted maullal amikor csak szeretned..arrol hogy ha egyszerre a kettot hasznalod es bugos mivoltabol kifolyolag csak az egyik raget vonja le nem is irok..
Szoval emelett egy papirruhas priest meg az armor buffal egyutt is igen szepen tud sebzodni.Ergo nem a tobbi tagot fogja healelgetni vidaman hanem az eletet kezdi menteni..vagy maximum csak fel energiat fordit a tobbiekre..pld a shield is instant ugyan de egyreszt kurva sok mana masreszt ugyanugy 1 secig semmit sem tud tenni a pap.

A swipeot reg nem 2. pvp skillkent hoztam fel..egyszeruen csak megemlitettem mint lehetoseget.
The Garrett
igen ez lett volna a másik tippem.

Guest
Feral charge? Hmm? Hmmmm?
Guest
TVelvet
mér nincs rogue movie BC bõl?? vagy csak 1-2 ratyi foszlány.. beszarás...
The Garrett
* ha jól láttam swipeolt is , rám még azt a cicaformos vérzést is rámpakolta és egyszer probalt sprintelni is.

The Garrett
BTw egy kis aktualitas:

epp most futtottam ossze bg-n egy igazi pvp druidaval, váltogatott cica , maci formok kozott, volt vele 2 rogue meg 1 mage...
egy palaval ketten odavertuk oket, mert az egyetlen heal amit kaptak az a combat healing potion volt 😊

s0n1c
lol 😊
The Garrett
nemtom ezen gondolkodtam, hogy hány szerver 1st guild lehet egy szerveren :S