World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- matematikai algoritmusok jobban bejátszanak, általában osztóként szerepel benne a bent levõ játékosok száma, amikor kevesebben vannak bent gyakorlatilag nagyobb esélyt kapsz rá (egy idõben hajnal 4-tõl játszottam és már felfigyeltem a jelenségre)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Bízzunk benne, hyog ennyire logikátlanul már csak nem hagyják. Mondjuk mi hordások eddig is megvoltunk fear ward nélkül, de semmi értelme még egy allis fajnak ugyanezt a képességet adni.

Csak megjegyzem az eeleket sötétedés után éjszaka illetve inkább hajnalban lehet jól fogni. Valakinek gyerekkori álma lehetett a Blizznél a halbiológia, aztán itt jött ki <#smile>

- persze, hogy a pecázás tart sokáig, én eddig Feralasban a móló környékén szoktam pecázni, ha van eel 'haliskola' akkor abból jön 2-3 de különben ritkán, Tanarisban mondjuk a déli csücsöknél próbálkozzak? (teknõsök rohangálnak de különben tök békés)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nagyjábol ugyanannyi idõ x mob leölése a classok döntö többségének, mana használó iszik, melee, bandage/kaja, druida meg lassan öl de nem kell pihenjen😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

200 mana felrakni egy fortit? jobb helyeken (pve) nem ütik a priesteket 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

- a pap volt az elsõ karakterem, herb./alchemy-vel voltam kénytelen kielégíteni az igényeit (mivel nem tudtam mástól küldeni neki pénzt), 40-en mount-ot tudtam simán venni, 60-on pedig AH-ból felöltöztetni. Az általad felsorolt virágokat kb. 2 hét alatt tudnám összeszedni (akkor napi 2 órában csak azok után rohangálnék). Egyszer én is eladtam minden összegyûlt virágot, abból lett vagy 80g-m 😊
- a felsorolt class setek Vashj szerveren 40g-60g árban árulják (és még mindig alig járok instába, tehát nem számíthatok rá, hogy essen), de class set itemet 20g alatt nem látni bent

na akkor leirom hogy én hogy csinálom. 300 enchant 300 alchemy.
enchatal van pár ritkább receptem de azokat ritkán veszik pl:20frost kesztyüre
a kis enchantokat 50s ekért rakom fel. szerintem tul olcso vagyok de mindenki hozza a haverját. mire felenchantolom a twink brigádot ált 5-10g vel leszek gazdagabb. (fegyver ernchantokat 1-3g ért szoktam felrakni)
néha instázom és az ott talált cuccokat bezuzom és eladom, néha a zuzás jobb ,néha sirva fakadom mert a vendor ár töredékét alig éri a dust. viszont ha kiesik 2 greater eternál essence az 10-14g 😊

alchemy : 3 flask recept háát én szerencsés voltam a 3 ért nem fizettem többett mint 500gt 😛 mivel nincs herba altom ahból veszem a növényt igy is 10-15g profit minden flasken. (ehez persze be kell fektetni vagy csak szerencsésnek kell lenni)
viszont amit még lehet:thorium brotherhoodal felhuzod repud (nem tom meddig) és a heart of firet transmutálod, ez nem olyan nagy lové de nem kell kimozdulnod a városbol (persze ha te farmolod nagyobb a haszon de ah se szokott drága lenni) ha még jobban növelni akarod a profitot kerits valakit aki greater fire prot potit tud gyártani , innnentöl már csak a piac számit hogy menyit bir el (én még sose tudtam anyit berakni ahba hogy ne vegyék meg)

Remélem így is marad, legalább a horda is kezdi majd megtudni, mit jelent a kincskeresõ racial és egyéb übertáp dolgok alli oldalon.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

s0n1c
még mindig a horda áll jobban racialokból, egyébként meg nem mindegy? úgyis ud a priested 😊
végülis mi az a -700 hp, mi kb. 200 manáért cserébe? ^^
ja, szerintem is baromság, sõt, akkor már dispelezzük a mark of the wild-od, meg az arcane intellect-et is, merazjó... <#idiota>

ne csak pve-ben gondolkodj plz...1 pvp priest se lenne akkora marha, hogy a forti buff-ját ledispel-ezze nyomorék 200 manáért...

de ugye nem gondoltad ezt te sem komolyan? most õszintén, ennek kb. annyi haszna lenne, mint tács of viknesznek. nulla. (draenei 2 qrvajó racial, be 2 használhatatlan)

- spriest, ha bejön a fear (ami papnál nem fear csak így hívjuk - hogy mit kerestem elõször amikor mondták, hogy használjam 😊 ) nem tartanak túl sokat stun-ban, aránylag ritkán szakítják meg a varázslatokat akkor így jártak (meg persze bírja manával)

ezt nem tudom én se...sok értelme nincs.
ezért mondtam, hogy nem confirmed, mert amit most csinált a blizz az egy baromság...

pl. BE-nél is ki lesz az a hülye, aki pl. a dispel-ezi a forti buff-ját 200 manáért? ^^

draenei racial-ok szimplán táposak a be-éhez képest (gondolj csak bele, draenei shadowpap, VT, shadowfiend, meg symbol of hope-pal...csakorlatilag majdnem végtelen mana pool)

pl a stamina bufját leszedi akkor semmilyen negativum nem történik vele elvileg ,ha már ütik a priestet rég gáz.2 heal kiférne belöle?

The Garrett
wotf o rly? :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mi értelme van annak, hoyg 2 faj is tud fear wardot az alliknál, míg horda oldalon egy se? :-o

picket
"itt arról volt szó, hogy mobról mobra milyen gyorsan lehet haladni." - Remek, csak ne a mob halálától számolj, hanem attól a pillanattól, amikor megtámadtad addig, amig a következõt megtámadod. Downtime pve-ben olyan mértékegység, ami semmit nem mond el a kasztról.

&#3237;_&#3237;

nah, megvannak az új priest racial-ok.
nem confirmed státusz, szóval valószinûleg lesz változás, de perpillanat ezek lesznek:

Draenei priest:
- fear ward
- symbol of hope - 15 sec-es manaregen party-nak

(Draenei Priests now get fear ward and a party mana regen over 15seconds that scales with level(174over 15seconds at 20)

Blood elf priest:
- touch of weakness
- consume magic (dispel-ezheti az egyik buff-ját manáért -.-)

Consume Magic (BE)
Instant
2 min cooldown
Dispels one beneficial Magic effect from the caster and gives them 62 to 78 mana

link
link 2

konklúzió: dwarf papok mehetnek a kukába, BE-t papot meg a kutya nem fog inditani...ki lesz az a hülye, aki a saját buffjait fogja dispel-ezni manáért? ^^

jó, de a mage aoe farm-ját ne hasonlítsuk már össze plz. a többi kasztéval, mert nem egyenrangú.
massziv aoe farm-ra csak a mage képes, s azt nem is fogja überelni senki.
itt arról volt szó, hogy mobról mobra milyen gyorsan lehet haladni.
ez viszont kasztonként eltér.

picket
Nyomom a pördzsöt, nyomom! Ratyi ez az interfész, nem találom az ikonját! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Dehogy nyomogatok gombot! Autoshot <#duhos2>
Ennyi erõvel 5 szinttel alattad lévõ sima mobokat mindenki downtime nélkül öl. Nem a downtime a lényeg, hanem hogy milyen gyorsan ölsz mobonként átlagosan. Ha mage leaoezik 20 darab 60-as mobot 20 másodperc alatt, utána 40 másodpercig piál, akkor az 20 mob/perc. Más kasztoknál ez esetleg máshogyan nézhet ki, éppenséggel hunter sem biztos, hogy volley-val fog kísérletezni, hogy utánozza a mutatványt. Downtime maximum unalmassá teheti a játékot, de nem feltétlenül lassabbá.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
meg FB is... <#rinya>

purge?😊

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

capaszabi
wildor mester vmi farmermentes helyen nomja, mivel nálunk:

- sungrass 20 db - 6g/6g ------->2g
- kingsblood 20 db - 5g/5g -------> kva mindegy mennyiért rakod, marad
- firebloom 20 db - 10g/10g -------> 1-2g
- goldthorn 3x20 db - 7g/csomag ------->3g
- khadgar's whisker 20 db - 5g/5g -------->4-5g
- dreamfoil 20 db - 12g/14g -------->10-14g
stb. volt még jópár

ami nálunk pénz csinál, az:

bagok eladása 10es 14es, 12es kutyának sem kell
stockade run (5g) és az esett zöldek fixen elmennek az altok miatt (10-15g)

nem unod még hülyegyerek? <#duhos2>
mert mi már nagyon...

mondja a hunter?
az a másik class, ami 0 downtime-mal tudja nyomni végig. nyomogatsz 1 gombot, a többit meg elintézi a pet <#idiota>

picket
nerf plz! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

"az spriest mana hiányával illetve a mana visszatöltési idejével"

én komolyan nem értem a te problémád ezzel.
nekem pl. mobozásnál sose volt spriest-tel ilyen gondom, eddig ez volt az egyetlen kaszt, amivel gyakorlatilag megállás nélkül tudtam grindelni/questelni 0 downtime-mal ^^

- megfelelõ SPIRIT/MP5 GEAR és SPIRIT TAP és egy JÓ WAND kérdése az egész (minden más stat felesleges - igen, akár +dmg és stamina rovására is inkább kell a spirit).

én pl. igy csinálom: pajzs (van aki rank1 fear-t használ helyette), mind blast, sw:pain, 1x mind fly, a maradék 50% meg lewand-ozom róla, meg leeszi a dot.
kb. 30% manát vesztesz az egésszel, ebbõl kb. 15-20% wand-ozás alatt szépen visszatöltõdik, a maradék meg pillanatok alatt regenerálódik a mob halála után a spirit tap miatt (DE csak akkor, ha megfelelõ spirit-ed van mellé!).
s mehetsz full hp/full mana-val a következõ mobhoz.

még ratyi zöld cuccokkal is qrvagyorsan lehet grindelni spriest-tel, két stat fontos a cuccokon: bazisok spirit és int...minden más felesleges (megfelelõ dmg-et biztosítják a tálentek, heal-t meg a ve, bár ve-t nem érdemes felrakni se, mert mire a mob leverné a pajzsot, arra beledöglik a dot-ba meg a wand-ozásba).

picket
Igen, arra ment, de kettõ van belõle <#finom>

&#3237;_&#3237;

Fenrir
Fél óra 2 db? Stonescale Eel Swarmot horgászod le vagy csak úgy próbálkozol sima vízben? Amikor nekiállok farmolni tanarisban akkor 30 perc alatt min. 20 Eel megvan.

A halál csupán a kezdet...

eh, ez a #89903-ra ment ^^

ma reggel kb. 70g-t pecáztam ki a postaládámból, CSAK ah-ban eladott cuccokból...
ez a tegnapi 1 db DiM run eredménye lett, és a berakott cuccok felét még el sem vitték...

kell info, mivel lehet sok pénzt keresni?

itt van pl. a virágok árulásának kérdése. tegnap belogoltam a 36 órás karbantartás után Nepa-ra, kiszedtem bankomból az összes olyan virágot, amit nem fogok már használni, s beraktam mindet AH-ba (95%-úkból egy darab sem volt benn AH-ban), ilyen árakon:

- sungrass 20 db - 6g/6g
- kingsblood 20 db - 5g/5g
- firebloom 20 db - 10g/10g
- goldthorn 3x20 db - 7g/csomag
- khadgar's whisker 20 db - 5g/5g
- dreamfoil 20 db - 12g/14g
stb. volt még jópár

kb. 2 perccel berakás után az összes goldthorn-ot kivásárolta valaki. 10 perccel késöbb sungrass hasonló sorsra jutott, ésatöbbi.

de pl. silverleaf-et, placebloom-ot (tök alap virágok), earthroot-ot, briarthorn-t 20 db-onként régi servereken el lehet 1-3g között simán adni stack-enként (a sok altkarakterezõ nem akar szivni virággyûjtéssel, inkább kiveszi AH-ból, mert az gyorsabb).
imho jobb biznisz, mint mining, mivel olcsó berakni 24h-ra (olcsóbb, mint az érceket, amiket ráadásúl sokszor meg se vesznek, bár a copper ore-ból pl. 20 db-ot adtam már el 2g-ért régebben), s HLI guild-ek veszik õket, mint a cukrot, a raidpotikhoz.

aztán másik jó kereseti lehetõség, ha instában esett kékeket szétshard-olod, és eladod õket AH-ban.
1 large brilliant 6g körül pillanatok alatt elmegy AH-ban (tegnap 4-et adtam el)

ha pl. ubrs-lbrs-stb-ben esik neked wildheart öv, vagy devout öv, magister öv, ilyenek, azokat is érdemesebb szétshard-olni, mivel ah-ban annyi van belõlük mint a szemét.
nepa-n átlagban 6g-ért mennek ezek a kék övek, ami egy shard-nak az ára, csak éppen, ha a shard-ot rakod be, arra nincs deposit érték, ha viszont az övet rakod be, arra majdnem 1g (ami ugye elveszik, ha nem veszik meg az övet, itt máris buktál 1g-t).
innentõl fogva mi is jobb választás? övként berakni, vagy shard-ként?
nem nehéz szerintem eldönteni -.-

aztán sorolhatnám még, de inkább befejezem, gondolom igy is épp elég uncsi volt...

Davidus
druida fórumokon olyan szintû sírás megy😄

Warlock forums to Druid forums comparison

Warlock boards: Omg I can't decide what I should spec for BC they are all so good which tree will give me what I want?

Druid boards: Omg I can't decide what I should reroll as in BC all the other classes are so good which one will give me what I want?

V9ykn8_TZL0

- ezt a pénzkeresést én is feszegettem múltkor, pláne miután valaki verte a nyálát, hogy szólóban 50g körül keres naponta, persze utána semmi konkrétum. Ha nagyon berágok, elmegyek egy karimmal eel-t pecázni (fél óra / 2db, ez se valami jó), a belõle készített olajat legalább 1g-ért elviszik, de bepróbálom majd a 2g/db-ot. Tegnap miután meglett a szerverünk nagyon sokan nem bírtak magukkal, így aránylag hamar letettem a pve részrõl pvp-hez meg nem volt kedvem

picket
"...bárkit jó eséllyel legyõztem (mondjuk én sose kezdeményeztem), mivel biztosan béna vagyok néha még kettõvel is bírni szoktam..." - working as intended? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Tessék flém:

"ez mind szép és jo, csak az a mage aki cd-s dolgokkal képes oneshotolni az nub."

Tehát minden mage, aki nem noob, már most is minden cd-s cucc nélkül oneshotol bárkit! És ez természetesen teljesen normális, ennek így kell lennie (ha meg nem így van, akkor majd a bc-ben kijavítják).

A wow arról szól, hogy azokat akik rosszul válaszottak (karakter kreálásnál ráböktek a palára, rugóra, hunterre, bármi ami nem a mage) beterelsz egy vesztõhelyre (bg), és leölik õket egy lövéssel (oneshot) a jófej hóhérok (mage). És tudod mi a legjobb?! Hogy megérdemeljük!! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Jajj..

Neltharion a fekete (gyk: black) dragon aspect, a Titánok által teremtett 5 dragon aspect egyike (red - Alextrasza, blue - Malygos, green - Ysondre, bronze - Nozdormu)... Onixya a lánya, Nefarian meg a kisfia...

Vannak könyvek magyarul is a történelemrõúl, Richard A. Knaak könyveit keresd, ha érdekel.

(Most befejezem, mert Cras meg Whar tudja, hyog errõl órákat tduok regélni :-P)

- mit kellene rajta látnom?
- spriesttel _full_ manáról indulva (ha rugó nem tart folyamatosan stun alatt) bárkit jó eséllyel legyõztem (mondjuk én sose kezdeményeztem), mivel biztosan béna vagyok néha még kettõvel is bírni szoktam (prók egyszerre hárommal is bírnak, nekem az már nem szokott menni). Nekem nem is ezzel volt a bajom, hanem az spriest mana hiányával illetve a mana visszatöltési idejével

Lynx_TWL
elmúlt idõben romlott a topic színvonala. mindenki békésen a bcrõl beszél...
flémeljetek már😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
nem is játszottam vele:d

AnarchoiD
khmm khmm ...jobb ? 😊 regen lathattad a wow -ot ... 😉 (igen enis silkroadoztam, de az csak egy nagyon tavoli es gyenge kiserlet wow hoz kepest mindmaig 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

méghozzá a bug ott lehet, hogy ugye frostbolt már igy is +100% dmg bonus-sal crit-el az ice shards miatt, gondolom ezt még szépen megfejeli a Spell Power, AP, egyebek is. igy 3-400%-os dmg-ek jönnek ki, mint alapban kéne.

szal' ez tuti ki lesz véve, meg szerintem vagy a spell power talent lesz kivéve/átalakítva, vagy pedig frost ágon az ice shards-ot fogják letolni olyan mélyre, hogy a kettõt egyszerre ne lehessen kirakni (a kettõ együtt enyhén brutális)

Lynx_TWL
ti olyan hülyék vagytok mind, minek játszotok ezzel a szarral?
képesek vagytok fizetni érte?
gyertek inkább silkroadozni azért nem kell fizetni és jobb is

:x

Lynx_TWL
király:o

jah az a mage crit meg a perpill bugos spell power talent miatt van😊 szal nem lesznek ekkorak a critek😊

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

http://www.youtube.com/watch?v=mmlX6m84dl4

hmm allatjo ahogy be female stealthel.

prot pala, feral dru 😄 jojo nem ugyanaz😉 majd bevesznek egy ud warriort az nem latszik ki a sorbol.

capaszabi
GG warrior nélkül...