World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
"120-154 @ level 20)" mana. Ennyit a 200 mana sírásról, ez 70. szinten 500 fölött lesz bõven... Tényleg semmire nem jó ez a képesség <#vomit>

&#3237;_&#3237;

picket
"120-154 @ level 20)" mana. Ennyit a 200 mana sírásról, ez 70. szinten 500 fölött lesz bõven... Tényleg semmire nem jó ez a képesség <#vomit>

&#3237;_&#3237;

picket
Most mindenkinek jól beszóltál, szeretnek is érte az emberek! Wildor for president! <#eljen>

&#3237;_&#3237;

mondta a feraldruid <#vigyor>

hát istenem, most erre mit mondjak?
mindenki szabadon választja meg a szakmáit 😄

(nekem meg az enchant-ok drágák...de szerencsére azokat csak 1x kell megvenni :X )

"és nem tudja mikor használja a képeségeket amit a karaktere kapott"

megtisztelsz, de tényleg, leborulok elötted <#worship>
rank 13, ez manapság nem skill kérdése, hanem megfelelõ mennyiségû szabadidõé, de hagyjuk, te biztos jobban tudod...
azt meg inkább ne firtassuk, hogy tudom-e használni a karimat vagy sem, mert úgy itélkezni valaki felett, hogy nem láttál semmit belõle ingame, több, mint meggondolatlanság, s csak magadat járatod le vele...

/peace

picket
Tudjuk, hogy neked attól roskad a bank, de nem mindenki alkemista, és akkor már nem is olyan occsó <#nezze>

&#3237;_&#3237;

"ha mindenkepp eletben akarsz maradni akkor manapoti FTW"

na igen, ezt pont nem akartam leirni, mert akkor meg az jött volna vissza, hogy potit pazarolni pvp-re, pfff...omglolzorwtfstb, merazdrága, meg 1 stack 23525236426456g, s meg különbenis :X

TDC Geronimo
jó, legyen 150 <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
100g-vel?! <#conf>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Támogatom! ;o

Lynx_TWL
szedjünk már belépési díjat
Vájettörp-nek postázzon minden úõj nepás 100gt😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Azt nem hagyjuk <#zavart2>

BEAST
igy van 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
feltéve ha holyra talentel😛

V9ykn8_TZL0

Mighty
Cloak of Shadows még nem igazán úgy mûködik, ahogy leírták...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

s0n1c
hehe jah
Tafaya
helyesen: menne

MrStokes
Neptulon lesz az uj BS?<#eplus2>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
nem , csak a pr0k ... meg Wildor , de ot meg megturjuk <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
mindneki neptulonra megy vazee??????
BEAST
nem , ez inkabb a sok szabadidodre utal

na ja a majdnem rank 13 pve beálitottságra utal de tényleg! 😄
abahagytam mert pve böl jobb cuccok esnek és már ráuntam pvpre hál isten nem kell magyaráznom mert #89957 leirt egy lehetöséget mikor használhato .
az meg hogy valaki korlátolt és nem tudja mikor használja a képeségeket amit a karaktere kapott az megérdemli a feliratot : nuub!
további szép napot! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TVelvet
Medivh kemény gyerek lehet..😛
TVelvet
picket
"Dispels one beneficial Magic effect from the caster and gives them 62 to 78 mana" - ha ez elsõ szint, és tippelned kéne, hogy 70-esen mennyit kapsz, akkor a te tipped is 23,4? <#kuss>

&#3237;_&#3237;

picket
núb!

&#3237;_&#3237;

MrStokes
200 mana az loturo, akkor mar ha mindenkepp eletben akarsz maradni akkor manapoti FTW

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[negativ] Cirek
tegyük fel shadowpriestként túl vagy 2 rugón, fél hp-n, és kb 3ad manán, erre jön mégegy rugó, tételezzük fel hogy sikerült elfearelni mb mindflay sw:p rajta, de még él, és kajtat utánad, bubira nincs manád, és kb ha utolér evis megöl annyi hp-d van. szó nélkül leszedném a buffomat manáért és rugó vége... 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

QuippeR
NE pap még annyi értelmeset sem kap mint a BE, úgyhogy sûrûn csöndben lehet maradni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
"nem csak pve létezik a világon -.-" - Mint ahogy nem csak pvp. Egy egyértelmûen pve képességre miért kell sírni, hogy nem jó pvp-ben? Végre kap valamit a horda, hogy pve-ben könnyebben boldoguljon, és akkor jön a sírás, hogy pvp-ben semmire nem jó a dolog. Mert pvp-ben a törpe papok is szórni szokták a fearwardot szerinted?! (Elárulom, hogy nem!) <#idiota>

Amivel nem lehet allit kaszabolni az már nem is jó semmire?

Amúgy meg Khes:
<#bee1>

&#3237;_&#3237;

látom te ilyen pve buzi vagy...
de inkább ne kérdezz meg egy pvp shadow / pvp healer priest-et, hogy õ dispelezné-e kb. 200 manáért a forti buffját, mert kiröhög.

nem csak pve létezik a világon -.-

Tessai: engem eddig se nagyon érdekelt, ezután még még ennyire se fog...sziplán csak nem értem, hogy mire volt jó, hogy alli-ba +1 fear ward, hordába meg semmi.
BE semmi használható priest racial-t se kapott...bár kit izgat lesz majd helyette BE holy pala 😄

arról már csak Ti tehettek, hogy kevés a dwarf, nem a horda 😛
Guest
Akkor nézd meg a dwarf priestek arányát az allinál és ennek fényében a "MÉG EGY Fear Ward" felkiáltást... 😊
MrStokes
Nem tudom, hogy fear ellen hogyan szuperal, de sleep ellen eleg jol bejott Wailing Caverns-ben 😄

MrStokes
Akkor hajnali 2-tol reggel 7-ig eleg jo lehet a kapas a napkozbeni idoszakohoz kepest 😊

Tremor.. aha, asszem ugorhatunk.

szerintem a kapott mannának mértéke a buff mana igényétöl fog függeni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

capaszabi
mi értelme hogy hordánál mindenkinek van értemes racialja: WotF Stomp Zerk, mig allynál 1 se? fölösleges ezen vitázni, ez van és kész.

(a game castercentrikus marad :/ )

Hagyjuk már azt a Tremor totemet. Egy rakás fos....
Guest
"Mondjuk mi hordások eddig is megvoltunk fear ward nélkül"

Will of the Forsaken és Tremor Totem mellett nem is értem hogy miért... 😛
Guest
Ki mondta hogy a fortiját vagy az intjét kell dispelleznie? Bossfight elõtt felraknak rá mondjuk Thornst, Detect Invisibilityt, Unending Breath-et vagynéhány hasonló buffot és azokat kedvére zabálhatja le magáról ^^
Lusta voltam kikeresni a hozzá tartozó csodálkozó smilet, így csak leírtam ezt így ni: ":-o". Ellustultak kedvéért ígérem a továbbiakban kikotrom majd mindig <#ravasz1>

picket
"Mi értelme van annak, hoyg 2 faj is tud fear wardot az alliknál, míg horda oldalon egy se? :-o" - Akkor miért teszed hozzá, hogy a horda oldalon egy se, vagy egyáltalán, hogy melyik oldalon, ha nem is érdekel? Amúgy sajnálom, hogy nem láttam a szemöldök-felhúzást, de ezt betûkbõl nehéz lenne kivenni. Inkább fogalmazz akkor úgy, hogy az legyen odaírva, amit gondolsz, mert sajnos arcmimikából itt nem fogjuk kitalálni, hogy mit akartál <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

- én felcloth dropnál is ezt vettem észre, szerintem az algoritmus logikusabb mint a napszakhoz való kötõdés

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ha jól csalódom pártíz oldallal ezelõtt már volt egy jó kis "hoygan értelmezzük a szavakat" flame. Nem mennék bele ismét, csak megjegyzem a méltatlankodás és a szemöldök csodálkozva felhúzása egy perfekt logikátlanság láttán nem ugyanaz.

picket
"Mondjuk mi hordások eddig is megvoltunk fear ward nélkül, de semmi értelme még egy allis fajnak ugyanezt a képességet adni." - Akkor miért méltatlankodsz? Inkább örülnél, hogy valami használhatatlant kap, vagy számodra feleslegeset.

&#3237;_&#3237;

Más halaknál nem így mûködik.