World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
zomg loladin topic a végén

๏̯͡๏﴿

BEAST
naja 70tol holynak kell lenni es dobalni a 3k holisokkot 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

majd avenging wrathtal meg seal of blooddal😊

BEAST
meg mindig nem ertem hogy jon ide a skill ... foleg hogy ilyen muvik alapjan mondod , ahol a testerek a regi epic/nemepic gearben probalgatjak az uj cuccokat ... ha most 1000 korul ut egy max 67es karakter max 60as cuccokkal akkor 70re BC-s tap gearben nagyon is jo lesz az ... 70re nem fog valtozni semmi sem a kasztok kozott , lenyegeben mindegyik ugyan olyan maradt , a pala eddig sem csinalt tobb damage-t mint a mage , de butasag hozza hasonlitani

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem az a lenyeg, a lenyeg az hogy most azok a palak akik meleezni akarnak (retri) azok kapnak egy bonusz elvezeti faktort, de ezt mar leirta beast hogy vegre nem csak az lesz hogy autoattack😊

Lazarus
Úgy hogy akármilyen imba is, a többi kaszt is az lesz. Sokan megfeledkeznek róla hogy nem csak a saját kasztjuk lesz lvl70es új talentekkel és skillekkel. Lehet hogy kap egy új omg imba dps skillt, a többi kaszt kap teszemazt kettõt, akkor most erõsebb lett vagy gyengébb? <#wow3>
BEAST
hogy jon ide a szint? 😄DDD

60 udv rugo bs-en cserélném 60as night elf rugora bs-en, lényeg, h legyen epic pacija!meg némi goldja, epicel,!priviben irjatok, akit érdekel!

Hát most egyetértek Lazarussal =)
Lazarus
60asokat alázná, 70eseket nemtom... de akkorse fogok retalentelni a palámmal akármilyen videót is szúrsz be <#idiota>
elég táp lesz
Zeccc
Paladin: Crusader Strike

BEAST
dehogy , most torlom a wowot , ez van :o

BEAST
tudom 😊 ezert irtam hogy max 4k manaja lehet es lovoldozi a kb 500 manas consokat teljesen feleslegesen =D a CS meg 200 mana korul van ha jol emlekszem , szal egy "nem BC-s" raadasul rank gearben durvan hamar kiszarad 😊 ez kb olyan lenne mintha te magekent egyetlen egy mobra elloned a "fel" manadat AE-vel amikor 2 frostbolt is megolne

Mighty
Lehet, de a filmnek az info részébe ez van írva: "Grinding in BC"

😊

Távol álljon tõlem, hogy bármelyik classt fikázzam, csak engem mage-ként ez a gyors mana fogyás fogott meg. Nagy sebzésekhez már hozzá vagyok szokva 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Te telepíts! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
te meg nub vagy :o

BEAST
a filmet direkt a CS sebzese miatt csinalta nem grindelos muvi , ha az lett volna a cel akkor max hp max mana is ment volna , viszont akkor nem lenne "palahoz kepest" latvanyos sebzese 😊 ... a hp , meg igazad van nem vartam meg a veget mert film kozepe fele elkezdtem irni a kommentet xD

TDC Geronimo
"Nem értek a palához, az tény 😊"

Nalátod ez itt a probléma <#ravasz1>

Mighty
Nem értek a palához, az tény 😊
Fél hp-n a movie végén van.

Mighty
Tökön is szúrnám magam, ha 3 mobonként kéne innom...
Ezek a malacok kb 5000 HP-sok voltak. Az kb 4-5 frostbolt, esetleg még egy fireblast. Ez kb 1000-1300 mana (közben jön vissza mana a mage armorból, 10 fb-bõl egy minimum clearcasttal megy el, szóval legyen inkább 800 mana). AI-vel van ~7000 manám.

És ez most BC elõtti talentekkel. lvl 62-n ezzel a talenttel mégjobban lecsökkenhet a manaköltség. Clearcast alatti megnövelt crit esély, AP, spell power. Most attól tekintsünk el, hogy a spell power bugos és critelhet 5k+ mértékben is a FB 😊

BEAST
akkor nem a jo dolgokat nezted a muvin 😊 ... a srac minden mobnak elnyomja a const , ami teljesen felesleges manakidobas , retrikent amugy sincs tul sok manaja ... pvp rank set van rajta amivel max 4k manaja lehet ... a hp , hat fel hp kozeleben nem nagyon lattam 😛 , az erdekesseg inkabb az hogy retrikent nem csak annyibol all a harc hogy beallok a mob ele es hadd szoljon ... autoattack es ima a soc procert minden mennyisegben , +1 instant attackkal sokkal hatekonyabb es izgalmasabb lesz

Zeccc
a mage-nak ugyanugy elfogy a manaja.. a hpja csak azért nem mert melee kaszt... viszont a casterektõl ugyangy õis sebzödik még jobbanis..
+ a pala healelni is tudja magát szówa sztem ez igy cool..

Mighty
Én annyit láttam ebbõl a vid-bõl, hogy 3 mob egymásutáni megölése után ott figyelt 1/4-ed manával és fél HP-n. 😊

TDC Geronimo
Újabb Crusader Strike videó

Még mindig tartod az álláspontod? <#fejvakaras>

Lazarus
Mert 6 giga, jobban jársz ha kölcsön kéred a CDket a szomszédtól
The Garrett
mert kurvanagy es lassan toltod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
:x rohadék

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tiszta gáz ez a 10napos WoW. regelek töltöm lefeleé a blizzdownloaderrel a játékot és kiírja, ogy 30 óra <#confused> nem tudjátok ez miért van???
MrStokes
Hat ez lol 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
ovi <#unalmas>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
ezt egyébként biztosan tudom, mert régen Kiss Jánosnak hívtak, most meg Zugendörfer Éliásnak. (azóta nem adja át a postás a nyugdíjamat, szóval csak vigyázva.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
ték!!!!!

V9ykn8_TZL0

QuippeR
ahhoz nem kell email, csak be kell menni a hivatalba, személyivel meg minden.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
nem mert annyira nem volt fontos hogy írjak nekik erre válasz emailt😛

V9ykn8_TZL0

és megváltoztatták?

Davidus
ja leesett😄 hát én ríl name változtatás ügyben küldtem nekik az emailt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
?

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Na a titkos kérdést a fene se tudja, ezt az accot is cseréltem😄

Egy megoldás marad, Dav felhuzzam a magemet 60-ra én meg szépen megköszönöm neki😄DD

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

account name real name

pve pvp nehezen fért össze mindig is de ha kötözködni akarsz jo helyen vagy <#eplus2>

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Davidus
Thank you for your e-mail.

If you wish for the account name to be altered on your account please provide the following information for account verification:

- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your full email address (used for account creation)

- Your CD authentication key
- Your Secret question and answer

V9ykn8_TZL0

picket
Kishitû <#bee1>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
ahogyan mostanában az support vitézkedik lesz az 1 hónap is, pláne hogy nem is lehet nekik írni atm
picket
"...aztán innentõl fogva bele lehet kötni..." - ez a lényeg <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
úgy lehet megváltoztatni hogy írsz a blizzardnak az ügyben a levelet. õk kérni fogják a CD kulcsokat meg az új nevet. de ez kb hetek kérdése😛 nekem 2 hét után jött válaszlevél.

V9ykn8_TZL0

nem lehet megváltoztatni.

picket
Ha jól vettem ki a régebben írt hozzászólásokból, akkor a supportnak kell írnod, hogy meg akarod változtatni az e-mail címedet, és tudni kell hozzá a titkos kérdésre a választ. Talán. De írj nekik, és megmondják (1-2 héten belül <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

pláne te, mi? 😊
amúgy ha jól emlékszem, senkinek a játéktudására sem tettem becsmérlõ kifejezéseket, meg leginkább nem nuboztam le, de ha mégis, akkor sorry.
cserébe talán elvárhatom az is, hogy ne fikázzon senki úgy, hogy szart se látott belõlem ingame...
ennyi kb. a véleményem a dologról, aztán innentõl fogva bele lehet kötni...

Ferro_TwL
Nem tudja valaki, hogyan lehet accról accra karit transzferolni? A névnek és email címnek is úgyanannak kell lennie, és ha igen azt hogyan lehet megváltoztatni, mert ha simán át akarod írni ezt a kettõt nem engedi.
Shala tegnap azt mondta adna egy 60-as warrit😛, dolgozok a magemen de még csak 12-es szintû😛 és tanulnom kéne szakviszgára szal nagyon kéne egy 60-as kari. (senki nem akart eddig cserélni a Bs-es karikra nem értem miért😛).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"