World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
biztos hogy lesz
Új talentek
ápgrédelt skillek
új honor rendszer
eddig ennyit tudni
V9ykn8_TZL0
๏̯͡๏﴿
What we are doing is upgrading the game client to 2.0. This is what happens in an expansion.
The patch 2.0 is going to prepare for the expansion. We will release more specifics about what is in that at a later time. For now, consider it as the patch that allows players who don't have the expansion to keep playing with players who do. If we were to fully upgrade to expansion, players who did not get the expansion on release day would be shafted until such a time as they upgraded. We do not want this, so we have a prepatory patch which will bridge between the two versions of WoW.
Therefore, patch 2.0 will be released shortly prior to the release of expansion boxes. There will be no patch 1.13.
V9ykn8_TZL0
valószínûleg jelentkezek, köszönöm a lehetõséget😊
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
botonddal konzultálj😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
amit nem ertek az a vengeance nerf, ami igazabol annyira nem veszes.
talent changek mai napra. csupa nerf az egesz.
na de komolyan valahova sürgõsen le kéne lépni bc-ig és csinálni egy ud papot, csak hova 😊 (és úgy hallom neptulonon csak ti vagytok nubok 😛 )
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
๏̯͡๏﴿
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ಥ_ಥ
Amúgy tud már valaki valamit mi várható 1.13-ban? Esetleg blue post?
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"ezekben én sehol sem látom azt, hogy a holy priest, holy talent-ek szarok lennének. mondtam ilyet? nem. akkor meg nem értem, minek kell idemagyarázni." - Nem kell kimondani. Elég, ha minden alkalommal elmagyarázod, hogy shadow pappal ugyanúgy lehet healelni, ráadásul még pvp-ben sem szar. És hogy más azt mondja, hogy Stratba jó, és rendben van, az téged nem hat meg, és folytatod tovább... Te hoztad fel a témát, ráadásul rosszul álltál hozzá. Ha ásóval akarsz vizet merni, pedig megmondtuk, hogy az nem arra való...
"a másik meg az, hogy nem kérte senki - pláne én nem -, hogy felhívd a figyelmem pár apróságra. fõleg olyanokra nem, amiket eddig is tudtam, s amiket leginkább nem állítottam.
de azért utólag is köszi." - Szívesen, bár ha jól látom semmit nem ért, mert még most sem látod. Nem baj, nincs kanál...
"ilyen kijelentéseket meg inkább ne tegyél addig, amig nem vagyok élõben elötted, mert lehet, hogy meglepõdnél..." - Ez nem érdekel, és már csak rizsa. Nem zavar, ha 120 kilós izomagyú vagy, de az sem, ha vasággyal 40 kilós öltönyös hivatalnok. Ha hülyeséget beszélsz, akkor mindegy, hogyan nézel ki.
"de veled inkább nem vitatkozom tovább, úgyse bírod ki, hogy ne tiéd legyen az utolsó szó." - Ebben úgy látszik igazad van, csak ezt nem egy kötekedõ hozzászólás végére kellett volna biggyeszteni, mert naná, hogy ragálok! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
jobban mondva elmondtam a véleményem valamirõl, amirõl õ azt szûrte le kapásból, hogy nekem bajom van a holy priest-ekkel.
ezt mondjuk nem tudom honnan szedte, mert nincs velük bajom. az, hogy nekem meg nem tetszik a disc/holy az sem igaz, ahogy ti állítjátok, azt mondtam, hogy a pillanatnyi gear-emmel egy rakás sz*r. s ez igaz is. 600+ dmg-gel persze tök más lenne a szitu. s nem is mindegy vágyam, hogy topdps kaszt legyen a spap, arra vannak annál sokkal jobbak is. szóval ezt megint csak ti mondtátok, nem én.
szal' ezekben én sehol sem látom azt, hogy a holy priest, holy talent-ek szarok lennének. mondtam ilyet? nem. akkor meg nem értem, minek kell belemagyarázni a mondandómba.
a másik meg az, hogy nem kérte senki - pláne én nem -, hogy felhívd a figyelmem pár apróságra. fõleg olyanokra nem, amiket eddig is tudtam, s amiket leginkább nem állítottam. csak úgy szimplán próbáld meg átugrani a post-jaim, mintha ott se lennének, ok? egy kis gyakorlással menni fog hidd el xD
de azért utólag is köszi.
"vörös fejjel, de jól. Csak utcára ne menj, mert megvernek a színed miatt"
ilyen kijelentéseket meg inkább ne tegyél addig, amig nem vagyok élõben elötted, mert lehet, hogy meglepõdnél...
azt meg nem értem értem, hogy a vörös fej, hogy jön össze azzal, hogy vkit meg akarnak verni vagy sem. vagy kitört a forradalom, csak én nem tudok róla? ^^
de veled inkább nem vitatkozom tovább, úgyse bírod ki, hogy ne tiéd legyen az utolsó szó.
/peace
V9ykn8_TZL0
"A Blizzard meghosszabítja a World of Warcraft: Burning Crusade bétateszt idejét, s vele együtt a végleges megjelenést 2007 januárjára. A hivatalos közlemény szerint tovább tupírozzák és polírozzák a kiegészítõbe zsúfolt tartalmat, ezért a kései megjelenés. A késés nagy valószínûséggel a nem várt hibák felbukkanásának tudható be."
de jó h. egy csomó cég már beszedte az elõrendeléshez az elõleget!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
"s még mielött aggódni kezdenél, felesleges, rettentõen jól szórakozok..." - vörös fejjel, de jól. Csak utcára ne menj, mert megvernek a színed miatt <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ