World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt tényleg csak úgy lehet játszani ha fizetek érte,azon kívül, h megveszem a boltban?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Davidus
és minden benne lesz amit muszáj beletenni hogy azok is el tudjanak valahogy bohóckodni akik nem veszik meg a kieget😛

biztos hogy lesz
Új talentek
ápgrédelt skillek
új honor rendszer

eddig ennyit tudni

V9ykn8_TZL0

Davidus
dátum még nincs bejelentve. szerintem december eleje

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
jaés Vájettörpnek postázz 100gt csak hogy ne elõítélkezzek :d különben /kickban <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

és az mikor?
Davidus
2.0 lesz nem 1.13😊

V9ykn8_TZL0

rohadt yo h 1.13 ba lesz uj bg rendszer most baszhatom a GM et ugysem lesz meg addig....
de csak akkor jöhetsz, ha te is nub vagy <#idiota>

Lazarus
<#rinya>
Davidus
egyre jobb. óránként mást mondanak. a végén már BC se lesz😛

V9ykn8_TZL0

We will not be patching the original version of WoW any further.

What we are doing is upgrading the game client to 2.0. This is what happens in an expansion.

The patch 2.0 is going to prepare for the expansion. We will release more specifics about what is in that at a later time. For now, consider it as the patch that allows players who don't have the expansion to keep playing with players who do. If we were to fully upgrade to expansion, players who did not get the expansion on release day would be shafted until such a time as they upgraded. We do not want this, so we have a prepatory patch which will bridge between the two versions of WoW.

Therefore, patch 2.0 will be released shortly prior to the release of expansion boxes. There will be no patch 1.13.

Davidus
"However, there will be a content patch before the expansion. It will simply not be called 1.13, which would be a continutation of content patches for WoW, pre-expansion. The content patch will be for the expansion, which will likely be dubbed 2.0."

V9ykn8_TZL0

remélem ez nem célzás volt 😛
valószínûleg jelentkezek, köszönöm a lehetõséget😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Botond
Jöhet bárki,beveszünk mindenkit,akirõl kiderül,hogy a lelki világa nem üt meg egy szintet,vagy az értelmi színvonala azt kick,ban,ignore. Nem táplálunk elõítéleteket,lakva ismerszik meg az ember, fórumos bohóckodás az más tészta.
ööö😛
botonddal konzultálj😛

bocseszka

BEAST
np , eddig az volt a bajom hogy nem tudtam donteni mert megiscsak 6 masodpercekent a CS jobb lenne mint a 15 secenkenti Holyshock , de igy lehet holy leszek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEEEEEEEEEEEEEEEE

agree

Davidus
de a 31es HOLY(A HEALER ÁG) talent ne legyen már jobb DPS mint a 41es RETRI(A DPS(lol) ÁG):o vagy akkor a holy kapjon egy értelmes 41 pontos talentet hogy rá kelljen pakolni 41 pontot😊

V9ykn8_TZL0

varhto volt😊 viszont akkro most holy shock build jobb dps😄 mondjuk 31holy 30 retri.
amit nem ertek az a vengeance nerf, ami igazabol annyira nem veszes.

Davidus
Crusader Strike - Cooldown increased to 10 sec., from 6 sec

az igen:o

V9ykn8_TZL0

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=38703874&sid=1

talent changek mai napra. csupa nerf az egesz.

crimson throne? 😮
na de komolyan valahova sürgõsen le kéne lépni bc-ig és csinálni egy ud papot, csak hova 😊 (és úgy hallom neptulonon csak ti vagytok nubok 😛 )

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

a magyarok kozt elég sok:S

mennyi nub van neptulon hordán ? :/

Lynx_TWL
na megyek tüntetni. követeléseim: "Az én apukám úgyis erõsebb!" mondatot azonnal vissza mottónak.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
nagyon nagy (és szép is)

Úgy csinálsz mintha most nem tied lenne az utolsó szó, kezdek erõsen kételkedni abban hogy egy felnõtt, dolgozó ember vagy.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

capaszabi
Fear Me Bloodscalp!

PiszkosFred
Ugye nem akarjatok ezt a "kie az utolso szo dolgot" tovabb huzni? ;] Ha igen, akkor holnap a karbantartas ideje alatt meg okes is, de utana valaki fejezze be, es legyen az ove az utolso szo... /random ?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

rofl, ez király <#eljen><#eplus2><#vigyor>

mondtam, hogy nem birod ki, ne tiéd legyen az utolsó szó...bár tõled ez már nem szokatlan <#mf2><#vigyor1>

Sound
Köszönöm istenem!!!!! van esély még KT-t megölni4!!! ououou

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Friczy
😛

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

picket
És ez milyen nyelven van? <#idiota> (ráadásul már 1.11-re is volt ugyanez az ökörség)

&#3237;_&#3237;

Davidus
ez volt már 1.12 is😄

V9ykn8_TZL0

Leaked 1.13 patch info. NAGYON FAKE

Amúgy tud már valaki valamit mi várható 1.13-ban? Esetleg blue post?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

!

Davidus
<#rinya>

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Hja, bár én még mindig tartom, hogy február/márc elõtt nem lesz BC ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
"az, hogy nekem meg nem tetszik a disc/holy az sem igaz, ahogy ti állítjátok, azt mondtam, hogy a pillanatnyi gear-emmel egy rakás sz*r" - Ezt eleve paradoxonnak érzem, és nem futnék neki, hogy kibogozzam.

"ezekben én sehol sem látom azt, hogy a holy priest, holy talent-ek szarok lennének. mondtam ilyet? nem. akkor meg nem értem, minek kell idemagyarázni." - Nem kell kimondani. Elég, ha minden alkalommal elmagyarázod, hogy shadow pappal ugyanúgy lehet healelni, ráadásul még pvp-ben sem szar. És hogy más azt mondja, hogy Stratba jó, és rendben van, az téged nem hat meg, és folytatod tovább... Te hoztad fel a témát, ráadásul rosszul álltál hozzá. Ha ásóval akarsz vizet merni, pedig megmondtuk, hogy az nem arra való...

"a másik meg az, hogy nem kérte senki - pláne én nem -, hogy felhívd a figyelmem pár apróságra. fõleg olyanokra nem, amiket eddig is tudtam, s amiket leginkább nem állítottam.
de azért utólag is köszi." - Szívesen, bár ha jól látom semmit nem ért, mert még most sem látod. Nem baj, nincs kanál...

"ilyen kijelentéseket meg inkább ne tegyél addig, amig nem vagyok élõben elötted, mert lehet, hogy meglepõdnél..." - Ez nem érdekel, és már csak rizsa. Nem zavar, ha 120 kilós izomagyú vagy, de az sem, ha vasággyal 40 kilós öltönyös hivatalnok. Ha hülyeséget beszélsz, akkor mindegy, hogyan nézel ki.

"de veled inkább nem vitatkozom tovább, úgyse bírod ki, hogy ne tiéd legyen az utolsó szó." - Ebben úgy látszik igazad van, csak ezt nem egy kötekedõ hozzászólás végére kellett volna biggyeszteni, mert naná, hogy ragálok! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

mondtam :p

az a baj, hogy én alapjáraton oldern-nel csevegtem.
jobban mondva elmondtam a véleményem valamirõl, amirõl õ azt szûrte le kapásból, hogy nekem bajom van a holy priest-ekkel.
ezt mondjuk nem tudom honnan szedte, mert nincs velük bajom. az, hogy nekem meg nem tetszik a disc/holy az sem igaz, ahogy ti állítjátok, azt mondtam, hogy a pillanatnyi gear-emmel egy rakás sz*r. s ez igaz is. 600+ dmg-gel persze tök más lenne a szitu. s nem is mindegy vágyam, hogy topdps kaszt legyen a spap, arra vannak annál sokkal jobbak is. szóval ezt megint csak ti mondtátok, nem én.
szal' ezekben én sehol sem látom azt, hogy a holy priest, holy talent-ek szarok lennének. mondtam ilyet? nem. akkor meg nem értem, minek kell belemagyarázni a mondandómba.

a másik meg az, hogy nem kérte senki - pláne én nem -, hogy felhívd a figyelmem pár apróságra. fõleg olyanokra nem, amiket eddig is tudtam, s amiket leginkább nem állítottam. csak úgy szimplán próbáld meg átugrani a post-jaim, mintha ott se lennének, ok? egy kis gyakorlással menni fog hidd el xD
de azért utólag is köszi.

"vörös fejjel, de jól. Csak utcára ne menj, mert megvernek a színed miatt"

ilyen kijelentéseket meg inkább ne tegyél addig, amig nem vagyok élõben elötted, mert lehet, hogy meglepõdnél...
azt meg nem értem értem, hogy a vörös fej, hogy jön össze azzal, hogy vkit meg akarnak verni vagy sem. vagy kitört a forradalom, csak én nem tudok róla? ^^

de veled inkább nem vitatkozom tovább, úgyse bírod ki, hogy ne tiéd legyen az utolsó szó.

/peace

picket
Az nem bug, hanem fícsör <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
1.13 az új talentek open bétája:p legalább nem lesz bugos a mangle(vagy a crusader strike-,-) mire átmegyek outlandre😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
ami ugyanugy megmarad januarra is .

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

From Hardwired:

"A Blizzard meghosszabítja a World of Warcraft: Burning Crusade bétateszt idejét, s vele együtt a végleges megjelenést 2007 januárjára. A hivatalos közlemény szerint tovább tupírozzák és polírozzák a kiegészítõbe zsúfolt tartalmat, ezért a kései megjelenés. A késés nagy valószínûséggel a nem várt hibák felbukkanásának tudható be."

de jó h. egy csomó cég már beszedte az elõrendeléshez az elõleget!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

picket
"ez elég gyér válasz volt, de tudsz te ennél jobbat is." - Hát látod ez a baj, te szájkaratézni akarsz, én meg felhívni a figyelmedet néhány apróságra, amit nem veszel figyelembe. Például, hogy hozzám intézel néhány kedves mondatot, aztán meg leugatsz, hogy hozzám senki nem szólt.

"s még mielött aggódni kezdenél, felesleges, rettentõen jól szórakozok..." - vörös fejjel, de jól. Csak utcára ne menj, mert megvernek a színed miatt <#idiota>

&#3237;_&#3237;