World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
ez elég gyér válasz volt, de tudsz te ennél jobbat is.
s még mielött aggódni kezdenél, felesleges, rettentõen jól szórakozok...
amikor kitargyaljak milyen szalkas a fapina, vagy ki milyet szart elozo este, esetleg hogy kinek a kurva anyjat huztak epp... na akkor az ember inkabb atkoltozne masik szerverre...
tudom /leave general, de akkoris 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ಥ_ಥ
vagy nem lehet atelni azt a feelinget, hogy egyedul vagytok a generalon es ott toljatok, hogy server 1st killetek van 😉))
"kezdjük például ott, hogy oldern szólt be, én meg neki reagáltam.", "te akkor miaf*szért pofázol bele? kérdezett valaki? kiváncsi volt valaki a véleményedre? a kioktatásodra? nem. egyik sem érdekel senkit." - "picket: senki sem beszélt itt full holy-ról specrõl, k? vagy ha szerinted a 31/20, 32/19 disc/holy kifejezetten heal-re lett kitalálva, akkor nézz utána kicsit jobban a priest talent-eknek. egyébként meg FYI neked is, ami feljebb van pár sorral." - Már azt sem tudod mit beszélsz, szerintem igyál egy kis hideg vizet, csodákra képes!
Mondd meg mi a baj? Hogy van véleményem? És ez nem egyezik a tieddel? Hogy úgy érzem mellébeszélsz? Hogy pvp-ben szar a pap, ha nem shadow-ra talentel? Hogy disc/holy-n dps-t akarsz osztani, és nem megy? Hogy ezt leírod, és mosolygunk rajta? Most ideges vagy?
"Az idegeskedés az, mikor saját magunkat büntetjük mások hülyesége miatt."
ಥ_ಥ
vagy nem lehet atelni azt a feelinget, hogy egyedul vagytok a generalon es ott toljatok, hogy server 1st killetek van 😉))
Kulonoskepp, ha BC Naxx-hoz hasonlo fejlesztesekben lesz gazdag, akkor bizony mindenkinek kello mennyisegu WASD-hasznalatot kell magaeva tennie, ami szoros kapcsolatban all a rutinos egerhasznalattal is. ^^
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
(semmi bajom veled, de az érveid azért eléggé nevetségesek néha.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
bocs, de ezt te magyarázod bele a mondandómba.
de ha már itt tartunk, hogy kinek mibõl van elege, szerintem itt meg sokaknak elege van már a "na majd én jól megmondom", meg mindenkit jól kioktatok stílusodból.
kezdjük például ott, hogy oldern szólt be, én meg neki reagáltam.
te akkor miaf*szért pofázol bele? kérdezett valaki? kiváncsi volt valaki a véleményedre? a kioktatásodra? nem. egyik sem érdekel senkit.
akkor meg qsss plz és köszi elõre is.
Az elso fajdalmas elmeny amit itt megtanultunk ,hogy nincs kulon general csatija naxxramas tobbi reszetol 😞
vannak olyan kasztok, amikkel egyszerûen fölösleges egérrel fordulni.
Persze ... ha nincs guild felirat a fejed felett, jogos a koveteles ;D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de azért köszi, hogy aggódsz értem 😄
Senki nem mondja, hogy talentelj disc/holy-ra, vagy holy/disc-re. De akkor ne is rinyálj, hogy nem érnek semmit, mert semmi közöd hozzá, és saját bevallásod szerint neked simán jó a shadow. Már rohadtul senkit nem érdekelt az eszmefuttatásod, hogy holy és disc-rõl mi a véleményed, de Te benyögöd, hogy áttalenteltél, és pvp-ben szar volt. Erre reagáltunk, és ne haragudj, de én jól szórakoztam rajta. Te nem erre reagálsz, hanem továbbra is folytatod a hadjáratodat egy olyan dolog ellen, amire nem kényszerítünk (vagyis, hogy áttalentelj, amit én sosem mondtam).
ಥ_ಥ
Csapatban jobb és kész.
keep walking... www.artum-inferniti.net
ugy erzem a ketto osszefugg 😞
Ha nincs rájuk szükséged, nagyon szép pve content vár arra hogy felfedezd 😉
Legyél exalted mindennel, ölj Darkwhisper Gorge-ban bolondokat, keress rare mobokat, táncolj ^^
de a legjobban még mindig a healrankokkal való taktikázás lebutítását sajnálom, nem is ezt az uj jatekstilust amit a druidra rá akarnak huzni :/
FYI minden mást holyra raktál, és azon panaszkodtál, hogy nem vettél észre különbséget. Erre mondtam, amit mondtam, hogy mi mire való.
Szóval tanulj meg olvasni, és nézd meg, hogy mit talentezel ki ASAP! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
tényleg tucat class -.-
De igen ^^
Marad a WL. Abbol meg tucatklassz lesz, mert tul imba. 😄
tököm van tele vele, hogy mindenki meg akarja szabni, hogy mire specceljek (kivéve a jelenlegi guild-em). érdekes módon csak a priest és a druida jár ebben a cipõban <#whatever>#whatever>
ma is jön egy invite angulúl: "ha van kedved csatlakozni, s átspeccelni disc/holy-ra, akkor szivesen látunk nálunk, letoltuk a héten már zg-t."
megköszöntem neki kedvesem, magamban meg elküldtem melegebb éghajlatra (meg úgyis magasról sz*rok zg-re is).
nekem SENKI ne akarja megszabni, egy JÁTÉKBAN, hogy mire specceljek.
arra speccelek, amire akarok, s ami szórakoztat.
ennyi.
akinek meg nem tetszik, bekaphatja <#mf1>#mf1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
megismétlem, hogy jobban megérthesd te is, ok?
semmi, ismétlem semmi bajom sincs a holy priest-ekkel, sem a talen-ekkel. és igen, sose mondtam, hogy a holy nem jobb heal-re, MERT JOBB!
vágod? vagy csináljak folyamatábrát róla?
picket: senki sem beszélt itt full holy-ról specrõl, k? vagy ha szerinted a 31/20, 32/19 disc/holy kifejezetten heal-re lett kitalálva, akkor nézz utána kicsit jobban a priest talent-eknek. egyébként meg FYI neked is, ami feljebb van pár sorral.
Allitolag csak a 60-ig elerheto agakat teszik fel, szoval kb az utolso ketto a csucsrol nem lesz fent!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
igy nem kell majd jajgatni, hogy omg, kifogyok max. rank-os heal-ekkel a manából 😊"
Arra ott lesz a shaman meg a Paladin 😊 Nem kellesz Wildor 😄
(de egyébként nagyon jó szórakozás nézni, ahogy 5 hordás üt fél percig, és egyiknek se jut eszébe, hogy megszakítsa a healedet, mert "úgyis gyorsan megöljük ezt a vézna kis holy priestet".)
Hihhhhetetlen dolgot fogok mondani!!! A resto, holy, treat-csökkentõ, heal gyorsító, healing done növelõ, heal mana csökkentõ, heal kritikust növelõ, heal kritikust tápoló talentek nem arra valók, hogy pvp-ben OwnzorzKillingBlowz-t termelj!!! Arra valók, hogy nagyot ütõ, sok HP-val rendelkezõ, gonosz boss-ok gyilkolásánál ne fogyjon ki a healer a manából, illetve minél gyorsabban és hatékonyabban meg tudja tenni a megfelelõ lépéseket a tank/party életben tartása érdekében. Aki ezek után még imba pvp-zést is vár, az akkora noob, mint te! <#wilting>#wilting>
Felejtsd el a "mindenben jó vagyok" dolgot, mert nincs. Shadow priesttel nem lehet tankot healelni hli-ben, ahogyan holy priesttel nem lehet térdig vérben gázolva killing blow-t gyártani pvp-ben. Ezt miért nehéz felfogni? Mert kihealeled a Strat party-t? Vagy mert nem akarod felfogni? És akkor ha úgyis strucc taktikával támadsz (fej a homokba, hogy nem lássak), akkor mit idegesít a dolog?! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
De ezen ne vitázzunk, mert felesleges.
mondd, ki a f*sz mondta itt, hogy JOBB?
nem tudsz olvasni b*zmeg?!
senki sem mondta, hogy jobb, csak azt, hogy nem vettem észre, számottevõ különbséget...
ne légy már ****** plz...
de inkább nem folytatom, mert csak felb*szom az agyam az ilyen hülyéken -.-
gyakorlatilag nem vettem észre számottevõ különbséget, de olyat legalábbis nem, ami megérne 10 talent pontot..."
ANNYIRA éreztem ezt. Hát igazad van, a sok holy pap mind barom, a Shadow spec még healre is jobb!!!! 😄