World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pap a ti fõ müsoridõs produkciótok olyan helyen volt, mint amennyire Orgrimmar népes hajnalban, ally nem nagyon jár SW be max ony küldit leadni meg páran onnan jelentik BG-t ha unják IF -et szal forma forma...
IF ben ti akkor fogtok csúcsidõben bosst ölni ha már nyugdíjjasok leszünk.
Bármennyire is próbálod bagatelizálni, annak a 25-30 embernek aki ottvolt hatalmas élmény volt Thrallt földbe taposni 😊 (fõleg mert egyszerre tankoltam õt meg a troll bosst) Amúgy meg két variáció van ugyebár, vagy mégy hajnalba és megölöd, vagy mégy délután és 2 perc mulva lenyom a háromszoros túlerõ + a boss.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Aki pedig komolyan veszi az itteni dolgokat, az meg igy jart...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://files.filefront.com/Rag15manwmv/;6063226;;/fileinfo.html
Valaki feltudná sorolni milyen addonokat használt a videókat készítõ úriember? Fõleg arra lennék kívácsi ami ilyen csinos csíkokkal jelez buffokat cast bart stb, meg ami jelzi hogy a célpontra milyen varázslatok vannak folyamatban. Elõre is köszi
bocs de hogy a link éljen is ahhoz láma vagyok.
Az az egy csicska nem volt még meg, többi kipipálva 😛
Itt meg is nézheted, ha gondolod 😉
Amúgy küldj mindenkinek pénzt, hogy vehessünk erõmû szintû számítógépeket (zseb áramgenerátorral együtt, lehetõleg valami gázturbinás ipari izét, de ha csak dízelre futja az sem baj), és akkor mi is élvezhetjük a 200vs200 nyújtotta örömöket! Köszönjük! <3
ಥ_ಥ
es a valasz:nem
mosolyoghatok e: igen
kthxbai
anti hero
Lenne egy kérdésem Character-trasfert csináltam tegnap, az elsõ fázist meg is csináltam sikeresem meg is jött az e-mail a Blizz-töl 10 percre rá,kért hogy folytassam a trasfer befelyezését,de sajnos egyszerüen sehogy sem akarta elfogadni a Vertification Code-ot.
Pedig azzal a kártyával csináltam amivel lassan 2 éve fizetek elö 3X probáltam aztán letiltott egy kis idõ múlva probálkoztam, megint engedte ekkor megprobáltam egy másik dombornyomott kártyával azzal is letiltott.
Minden egyes számsor beirásánál kiirta hogy FAILED
Az egyik kártya VISA a másik VISA Electron volt mind a kettönél a hátoldalán az aláirás fölötti utolsó 3 számsort irtam be és mind a kettön volt elég pénz hogy megcsinálja a transfert.
Aki hasonló cipöben járt segítsen plz!!!
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
istenem, ki beszélt itt arról, hogy milyen build-del jutott oda, vagy hogy szerezte meg?
csak 1 szimpla kérdésem volt: vajon képes lenne-e megcsinálni?
erre lennék kiváncsi, semmi többre...
ti már megint csak azt látjátok meg abban, amit mondok, ami nincs is ott, meg még 1 ártalmatlan kérdésre is kapásból támadás jön vissza.
kezd már unalmas lenni -.-
amúgy egész héten 2-3ig voltam fenn és worlddefense csati nem hümmögött, csak hétfõn, amikor pár subos bejött megmutatni a t3 chestjüket 😄
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"innentõl csak az a kérdés, hogy akkor megfelelõ gear, vagy talent függõ-e inkább a dolog?" - ugyanabban a gearben, hosszú csata alatt, gyógyításban, holy OWNZ ALL. Ennyit mondtam, semmi mást (és nem healing done, meg hasonló szintetikus statisztikáról van szó). És ezért mondom, hogy mellébeszélsz.
"(az már más tészta, hogy MT heal-elést, nem biznék én se shadowpap-ra, ha van holy/disc, disc/holy is)" - Ha van, de szerinted felesleges, mert majdnem olyan jól healel a shadow pap is. Folyamatosan hirdeted, reklámozod, és véded. Semmi baj vele, hogy te élvezed a játékot vele, csak akinek más talentje van, az meg azt szereti, és nem lesz tõle hülyegyerek, aki szó nélkül engedelmeskedik a guildje utasításának.
"egyébként kiváncsi lennék, hogy 2-3 full T3-as shadowpap képes lenne-e mondjuk életben tartani az MT-t egy Nefa fight-on (mert ugye egy MT-t általában nem csak 1 healer szokott heal-elni)." - Nem lehetetlen. Tier3-ban, legjobb epixxekben simán elképzelhetõ. Csak melyik guildnek van ma 2-3 full T3-as shadow papja?!?!?!?
Ezzel megint nam arról beszélsz, amirõl vitáztunk, mert annyit mondtam, hogy disc/holy-val nem fog úgy menni a pvp, viszont hasznos hl pve-ben. A kiemelt rész a lényeg, és nem magyarázom tovább. Ha ezt nem látod be, akkor úgyis mindegy. Kötekedés képen még esetleg valami mellébeszélés?
ಥ_ಥ
hanem pve!
egyebirant sztem mivel wowban worldpvp cel mint olyan nemletezik, ertem ezelatt mindenki kb leszarja hogy te most epp melyik horda warleadert raideled, mert semmi ertelme/haszna/buntetese nincs ILL hiaba pvp server, nem 'contested' minden zona pl ahol az emlitett mobok vannak, tehat aki akarja rohogve vegignezheti, ezert nem ertem, hogy most vegul is miert jo ez. mert ha az lenne akkor esetleg kozerdek lenne, hogy kill ze enemy.
(nem akarok shaihulud agyara menni a daocozassal de sztem daocban pl egy relicraid hallatara egyreszt a realm 1 emberkentment ki relicet vedeni es siman kialakult 1-200 vs 200 (3oldal minden szepsegevel egymas torkan) es azok az epik csatak sztem olyat adtak annak aki ottvolt, amit ilyen 21emberrel lePVEztuk a foboss OGben hat megmosolyogtat, megerted, osszehasonlithatatlan.
de legyen egy sima var vagy toronyfoglalas. kimesz es elkezdesz csapkoni egy varat vagy egy tornyot biztos lehetsz bene hogy 5perc mulva erkezik 1grp vagy 2 aztan ha nem pusztulaz enemy akkor egyre tobb es tobb mert senkinek sem erdeke hogy azok ellenseges kezre keruljenek.
es ezt nagyon hianyoltam/tuk ebbol a gamebol de wow ->pve pve PVE, szokjak hozza, ok)
na mind1 annyit akartam csak mondani hogy hianyolom a worldpvp contentet a wowbol ill egyaltalan nem tartom szorakoztatonak.
anti hero
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
akkor ez gondolom véletlenül került oda <#vigyor>#vigyor>
az más dolog, hogy egy ilyennek 1000x jobb feeling-je van, mint 3 órát kockulni akármelyik bg-ben <#whatever>#whatever>
amúgy grat hozzá, 21 fõvel mindenképp szép csapatmunka lehetett.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tényleg nem kötözködés, de ez a mondatod megfogott.
kb. 1-1,5 évvel ezelött, mikor MC kijött, ott is csak "elvileg" holy pap tudta kiheal-elni a tankot (bár ugye egy 40-es raid-ben nem csak 1 healer szokott lenni). most akkor, /ma, ezek szerint a shadowpap is képes lenne megcsinálni.
innentõl csak az a kérdés, hogy akkor megfelelõ gear, vagy talent függõ-e inkább a dolog? (az már más tészta, hogy MT heal-elést, nem biznék én se shadowpap-ra, ha van holy/disc, disc/holy is)
egyébként kiváncsi lennék, hogy 2-3 full T3-as shadowpap képes lenne-e mondjuk életben tartani az MT-t egy Nefa fight-on (mert ugye egy MT-t általában nem csak 1 healer szokott heal-elni).
btw, epix nagymellény tegnap kiesett scholo-ban <#hawaii>#hawaii> (ud csajon qrvahülyén néz ki, s undorító rózsaszín szine van, pfuj), s pvp build 1 >>> pvp build 2
annál jobb honor nincs a game-ban.
s oda elég 10-15 fõ is.
egyébként, ha éjfél körül történt vagy utána, akkor különösebben nem vagyok meglepve a dolgon, lévén kedd munkanap volt már. viszont ha elötte, akkor valahol nemjó dolog, hogy ennyire nem védték meg a boss-okat a horda játékosok...
de valahol meg is értem. minek menjen oda magát rommá veretni a nép? nincs rá motiváció, meg abból ugye nem esik epix sem... a boss meg úgyis respawnol, akkor meg? sok hûhó semmiért...
a másik, hogy azt hallottam, hogy bs-en a hordának elég szarúl megy mostanában, van 1-2 highend raid, ahova bekerülni nem lehet, aztán ezenkívûl semmi. a volt hordások is inkább menekülnek át ott alli-ba. ez igaz vagy csak pletyka?
Bloodscalpos tegnapelötti Horda Warleaderek lemészárolása 21 fõvel😊
(Cairne Bloodhoof,Thrall,Vol'jin)
Letöltheted-->ITT
Reméljük legközelebb több hodás is lessz😊 kell a honor<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
ಥ_ಥ
-nem azokról beszélek, akik shadow ágon xp-znek, aztán 60-on retalent
-nem Lucifron meg Magmadar killrõl van szó
-aki nem akar hli-ben healelni, vagy a guildjének nincs rá szüksége, hogy legyen még egy holy priest a raidben, az maradjon shadow, ha úgy tetszik neki. Nálunk mindig kevés a healer...
Általános hozzáállásról beszélek. Egyik holy priesttõl sem hallottam, hogy a shadow pap gyenge, és csak alig sebez jobban mint õk, gyakorlatilag észre sem lehet venni. Csak shadow paptól hallom az ellenkezõjét. Epik nagymellény odavág rendesen... (És észre sem veszitek, hogy gyakorlatilag mindenkit hülyének neveztek, aki nem shadow-ra talentel, mert az ugyanolyan jó heal, plusz még jó dps is. Holott nem. De ezt nem lehet elhinni. Csak talentolok, aztán gyorsan vissza, mert fél óra alatt rájöttem, hogy nem sebez. Hogy nem az a célja, az mindegy. És utána jön a csodálkozás, hogy miért szólnak be.)
<#fejvakaras>#fejvakaras>
ಥ_ಥ
A jelenlegi jól felszerelt spapok is tudnak majd 125 mana/5secet a csapatba ha 1x kijön 1.13.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Eredeti > Tört
(ég és föld)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"