World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez poén, akár az új mottó is lehetne 😄
LOL, de sebaj.
majd ha kinövik ezt az aktuális divathullámot, majd rájönnek õk is, mi az igazán jó <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
iszonyat story, grat, vigyorogtam 1 jót rajta <#vigyor>#vigyor>
porki fagyok fállalon
non potest pluere aeternum
charge közbe már váltasz is zerkbe,mire odaérsz nincs is már gcd, barizna pummel és megbaszod bébe😊
warrival játszottam uccsó 2 hónapomat😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
persze ez nem jelenti azt, hogy kárörvendõ lennék azok felé, akik várják.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
V9ykn8_TZL0
Szep es ritka sztori, remelem fake neveket hasznaltal. Tudod, sok idiota van, akik miatt az ilyen tortenet szereploi jobb ha nem a valodi/wow neveken szerepelnek ;] Ennek szoges ellentete a bekebeli irces idok kocsmatalalkozoja, amikor a 18 eves kiscsajrol kiderult, hogy egy nagydarab 30as pacak, de volt ver a pucajaban, es elment a talalkozora... Aki nem padlozott a dologtol, az vegigrohogte az estet, nem a szitun, hanem azokon nevetve, akikrol kiderult, micsoda privat dolgokat muveltek annak tudataban, hogy csajjal "beszelnek" ;] #debrecen-iek maig emlegetik szerintem azokat a boldog 90es irces eveket 😄
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudnillik en a vidam raid hiva vagyok es ott poenkodom a neppel ahol csak tudok. Nalam pl egy 33 fos MC az abbol all hogy mindenki sorba kell egy viccet meseljen 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
szerintem ebbõl kari transfer lesz...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mi mar egy ideje egy szerveren sok hely jatekossal oszegyulve toljuk a WOW-ot. Vagyunk szamszrint 7-en akik ugyanabbol a varosbol valok. Alapitottunk egy guildet aminek mar lassan 34 full timos tagja van es ZG-ezunk meg AQ20 stb stb.
Azok kozul akik egy varosbol vannak , belertve engem is , csak 5-en ismerjuk egymast szemelyesen. A masik kettovel nem talakoztunk meg es nekik nem is volt mikrofonjuk. Erdekes modon a masik ketto , nevszerint Tyger es Phuma , arra hivatkozva hogy nincs miki , nem akartak ventrizni velunk. Aztan par raid utan ra lettek veve hogy ha nem is beszelnek akkor is legalabb haljak amit mondunk. Ez igy megy mar lassan 3 honapja. A csapat fullosan osszevan szokva. Erre mint GM , uszitom a nepet hogy kell klantali. Erdekes mondon a ket tarsunk nem akar eljonni semmikepp. De mondom mindig aktivak es chaten is es mindehol , Tyger a MT es Phuma a shamanok kasztlidere. Nos eljo a nagy nap , azaz tegnap es vegulis nagy nehezen megis ravetuk T es P-et hogy jojjenek ok is a kis etterembe ahol a bulit szerveztuk.
Nos tegnap este elmegyek szepen hogy ugye elso legyek ott de mar par guildtarsam ott volt. Volt aki mas varosbol erkezett. Ul mindenki es szorakozik mire felmerul hogy vajon a masik ketto az hol is van. Telefonszam nuku ... pont mondtuk hogy kicsit furik igy amikor roluk kerdezoskodunk. Annyit tudtunk a ket illetorol hogy egyetemen vannak es koleszbol nyomjak. Semmi mast.
Erre kedves barataim hirtelen megjelenik ket olyan kislany hogy igy a fel etterem feje , akar egy teniszmecsen , bemozdult... es odajonnek hozzank es bemutatkoznak kb ezzel a szoveggel :
Ok :WoW talalka?
Mi : IGEEEN!
Na... szal a mi kis ketto kuloncunk 22-23 eves egyetemi kislanyok akik nem akarhogyan neznek ki es a humorok is dicseretes. Mivel a tarsasag nagy reszenek van ugye /baratno/feleseg , ezert ugye masrol nem mehet a tema de paran akik singlik maris rakattantak.
Ami meg erdekes hogy egy kiados sorozes utan be lett valva hogy lezbikusok a kedveskeink.
Szal , nem tudom mekkora buszkessegel , kijelentem hogy az en guildembe lezbi csajok egyike a MT masik meg Officer 😄
Szal ilyen is csak velem tortenhet meg 😄DD
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De Te bizonyosan egyetértesz vele. (Igaz?)
ಥ_ಥ
ez nálad valami kissebbrendûségi komplexusnak a kivetülése? <#rolleyes>#rolleyes>
ಥ_ಥ
Ha nem hiszed járj utánna.
tudod, vannak a hordások, akik Durotar-ban duelezgetnek. a száni kis csicskák pedig arra verik, hogy odamennek, és a duelben éppen elvert játékost leütik. közben biztos megy a csattogtatás ezerrel az asztal alatt.
na, sikerült felfogni, mirõl is volt szó?
Minden ally nyomorék, minden hordás jófej király! Nem, fordítva! Gyenge vagy, használod a kasztod képességeit is! Rugóként stealth-elnek a gyökerek, bezzeg mi! Mi kiállunk a placcra és egyenes háttal bevárjuk aki ránk támad! Fõidõben 2-en beverjük OG-t, aztán uzána elmegyünk és IF-et is!
(óvódában több érvet és értelmet fel tud mutatni két veszekedõ kisgyerek <#szomoru2>#szomoru2>)
ಥ_ಥ
az meg egy nagy NULLA, hogy hajnal 4-kor leverik az õröket, meg 10 db lvl 1-es bank karit. pffff 😄
Hetente kb eccer elmegyünk Orgri elé és elkommandózgatunk a város népével a kapu elõtt, általában a horda ég mint a petróleum, ez annyira nem esés bukás, néha megfexünk ha már nagyon nagy a túlerõ és a horda ugye a város elõtt ébred. Kill elõtti este meg benéztünk Thrallhoz hogy legalább az utat tudjuk biztosan és megnézzük mennyi civil esik útba.
A srác buffbárja az Elkano's buffbar, a castbar az eCastingBar, a mobok képességét a LaVendetta Bossmods írja így ki. Látok még egy Nurfed Unitframes-t is, bár az lehet még CTmod-os is.
Hogy milyen hud-t használ, azt sajnos nem tudom.
keep walking... www.artum-inferniti.net
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!