World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
egy kis plusz, ingyen honor nekik is jól jön, kempelni is lehet õket, mert ha netán a gazda vissza is megy a géphez, akkor is akkora láma lesz a pvp-ben, hogy nem lesz ügy belegyalúlni a földbe...
anno még jaedenar-on egy csomó 60-as hunter botból szereztem igy szép adag cp-t az 52-es priest-emmel. nézegettem fórumot, ahová botot jelentettek, odamentem és bezsákoltam belõle az aznapi cp adagot 😄
de volt olyan is, hogy winter-ben kettõvel találkoztam egyszerre. betodoltam õket, azok meg rohangáltak tovább a mobok után. én meg moziztam, s végignéztem, ahogy megeszi õket szép lassan a dot 😊
legtöbbször rém elmés neveik vanna, mint pl.: treasure, lovehunter, color, chi, yamato, meg ilyenek...el se lehet téveszteni õket 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azt meg hogy mit hiszel es mit nem az engem egyaltalan nem erdekel. Esetleg valami nagy ember vagy hogy neked kepi bizonyitekot kell felmutassak?
/hess
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egy Assasination Blade-et 1 hétig kell árulni, végén örülök ha elviszik 50-60g-ért.. Marad Strat, de az orb is eléggé eladhatattlan már.
keep walking... www.artum-inferniti.net
nekem következö érveim vannak amellet hogy nem árt pár bot (ofc rosz meg csunya dolog de...) szal ki szeret 30g ért venni golden pearlt? 10g sokkal barátságosabb. runecloth 2g/stack ? volt hogy fölötte is volt ha jol emléxem. most meg 1-1,30g? a növények árát is nagyban befojásolják szerintem ami hc guildeknek esetlegesen jo hogy ahbol olcson tud venni anyagot flaskokhoz. na meg horgászás én pl mindig is utáltam horgászni de miota van egy halom bot azota nem 1-1,5g egy stonescale eel hanem a fele.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de szerintem a BE pala lesz az igazi divatkari ^^
ha DPS akar lenni akkor a shadow része felejtõs a dolognak :p
level 6 draenei shaman ^^¢
másolják már át a karimat mer ez gecire uncsi 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
dehogyis 😊
eszem ágában sincs...
egy csak dps-re kialakított kaszttal nincs az a hibrid, amelyik képes lenne felvenni a versenyt ilyen téren. úgyhogy ezért is bizom benne, hogy lesznek olyan boss-ok, ahol nem csak annyi kell majd hozzá, hogy lemenjen, hogy:
1. legyen elég dps
2. legyen elég heal
hanem mondjuk kicsit komplexxebbek...pl. tudnék díjazni egy olyan boss-t, ami csak úgy tudna meghalni, ha folyamatosan heal-elnék, s ez sebezné, közben meg add-okat idézgetne, amit a meleek-nek kéne leverni, hogy ne piszkálják a healer-eket, akik ölik a boss-t...
na egy ilyesminek tudnék örülni, mert nem egy mexokott fight lenne (vagy lehet, hogy van már ilyen? ^^)
"akinek az minden vagya hogy instaban shadow dps legyen , annak reroll lock"
asszem az lesz 😊 BE warlock az fun lesz...asszem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Winterspringben eppen questeltem es a hulye furizeket kellet olni. Totemic es Den Watchert. Termeszetesen ket helyen lehet oket megtalalni es ott fulba volt kiskari akik ok is ugyanazt a questet csinaltak.
Egy hulye tank mindig ellopta elolem a mobokat es irtam is neki de nem erdekelte. Mire irja hogy ker hilt...en persze /rendes ezert atvaltok shadow-bol es felhilelem amit meg is koszon. Mire ott az utso mob aminek nekimegyek es o is nekirohan de mar az enyem maradt. Erre lootolok es mi esik?😄 KROL BLADE.
Mire a kovetkezo dolog lemegy :
/s LOOOOL!
/s OMG LOOL 😄DDD
TANK: NO WAY!!!
TANK: I BUY! PLZPLZPLZPLZPL
TANK: 100g! PLZPLZPLZ
/s Naaah 😄 I sell it for 300g+ 😄DD
TANK: PLZPLZ!!!
TANK: I HELPED!!!!!
TANK: PLZP!
Erre lora maszok es huzok az elfele mire :
TANK: BUT
Ekkor kezdodik a /w dolog :
TANK: I HELPED YOU! ITS OURS!
/w dude you kept steealing mobs from me for 40 minutes and when i asked you not top be so lame you didnt said anything. What makes you think that ill share loot with you?😄
TANK: I HELPED! I REPORT!
/w LOOOOOOOOOOOOOL GAFY !! (GAFY = Goan and fuck youselfe)
Es ignore 😄
Mire geci 15 perc mulva ramir a GM!!!!!!!!
Akkora szemeket meresztettem...mondom uristen.
Aszongya GM hogy reported lettem. Elmeseltem neki es bocsanatot kert majd elkoszont.
EZ KESZ! Jo hogy ilynekre reagal a GM de amikor botokat jelentek mostanaba baxnak visszairni egy THX-et ...
mert ugye 70en valamilyen szinten nincsenek korlátaid. ha kell help vkinek valahol, akkor most is jobb 60asként menni, mint 50esként 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
de te úgyis csúnya és erõs vagy, majd jól megmondod a frankót <#wow1>#wow1>
már épp hívni akartalak, hogy lesz-e. Igyekszem összeszedni az egész partyt 😊
pirate costume-öket megint szerezzünk vmelyik innkeepertõl? 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Persze ha van kedvetek! Invite 8-tól!
keep walking... www.artum-inferniti.net
amúgy 70en azt szeretném csinálni mint most 60on. Orgri bank tetején futkározni, ezt szeretem ebben a játékban 😄 😄
amúgy ki HC raideltem magam az egyik karimmal, ki pvp-ztem magam a másikkal. Jelenleg olyan guildet keresek, ahol ha van kedvem raidelek, ha nincs nem, és nincs kötelezõ farm. na ilyet nem találtam még BSen 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ui: fõleg mivel érvek FTW.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PVP-ben gondolom ott kell a "skill" 😊) mihez is. Ha van idod, energiad pvp-zel sokat, megtanulod 5x annyi ido alatt, amit valaki mar tud. Akkor aki eloszor ver el mindenkit az a "skill"-es? Vagy az akinek 5x annyi ido alatt jutott el ugyanarra a szintre pvp-ben, de utanna barmikor szarra veri az elozot?
PVE-ben mi a "skill"??? Az hogy valaki egy uj bosst 5-10 proba alatt megold, vagy aki ugyanakkor kezdi es kell neki 30-40? Idotol fuggetlenul.
A beszed, olvasas, szamolas mind mind skill. Soot a szovegertes is skill. Ami ezek szerint nalad hianyzik, mivel semmit sem irtam wildorral kapcsolatban az altalad emlitettekrol. Egyszeruen csak ezzel a felfogassal sohasem fog odakerulni.
ja es nem ringatom, de vannak olyanok akik ha "ezer evig elnek, mint a mocsari teknos" akkor sem fogjak megtanulni heigant 😛