World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
naugye , mar anno mikor nepara jottel a pr0 torteneteiddel megmondtam hogy te csak afk plejereket alazol 😛PP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

3 év napi 5 óra bot irtás, és akár még Rank3-at is elérheted!

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

meg kell beszélni irc-n vagy fórumon az ellenséges frakcióval, hogy mikor hol láttok botokat, aztán menjenek irtani õket.
egy kis plusz, ingyen honor nekik is jól jön, kempelni is lehet õket, mert ha netán a gazda vissza is megy a géphez, akkor is akkora láma lesz a pvp-ben, hogy nem lesz ügy belegyalúlni a földbe...

anno még jaedenar-on egy csomó 60-as hunter botból szereztem igy szép adag cp-t az 52-es priest-emmel. nézegettem fórumot, ahová botot jelentettek, odamentem és bezsákoltam belõle az aznapi cp adagot 😄
de volt olyan is, hogy winter-ben kettõvel találkoztam egyszerre. betodoltam õket, azok meg rohangáltak tovább a mobok után. én meg moziztam, s végignéztem, ahogy megeszi õket szép lassan a dot 😊

legtöbbször rém elmés neveik vanna, mint pl.: treasure, lovehunter, color, chi, yamato, meg ilyenek...el se lehet téveszteni õket 😊))

Sephi
En pl meg 60-anon is csinaltam questeket ^^

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a qestelés tényleg gáz lehet tul rég 60 vagyok.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sephi
Nem. Amikor eddig botokat rapoltaltam mindig ramkoszont erosites vegett es megkoszonte a kozremukodest.

Azt meg hogy mit hiszel es mit nem az engem egyaltalan nem erdekel. Esetleg valami nagy ember vagy hogy neked kepi bizonyitekot kell felmutassak?

/hess

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Nem is tudom. ;] Roppant felemelõ érzés úgy menni kvesztelni akár saját karival, akár guildtársaknak segíteni, hogy bsteppsen nincs egy rohadt sárkány sem, mert a spawntól számított 10 secen belül már ott van egy hunter, és lövi. Mert egy-két bot mellett még okés is lenne, de zónánként 10 bot már azért sok. Hogy példa is legyen. Tudom sok itteni fórumozónak mosolyogtató, de vannak még olyan játékosok, akik most érik el a 60at, és mondjuk szeretnék megcsinálni az Ony prequestet, amely ugyebár bstepps sárkányírtással kezdõdik, többek között. Na most ezt az egyszerû kvesztet 2-3 nap alatt sikerült letudni a guildben, mert egyszerûen képtelenség volt olyan idõpontot találni, amikor kevés a bot. Csak talán szerda 11 után, a server up-t követõ idõszakban, de mivel legtöbb ember melózik, ez az idõpont ki van lõve. Így maradt a teljes guilddel való kivonulás, és minden spawnpontban "õrszemekkel", akik próbálják tagelni a mobokat a hunterbotok elõl. Nem mondom, hogy nem egy közösség építõ módszer ez - mert hogy az ;] - de akkor sem kellene, hogy így legyen. Úgyhogy nyugodtan lehet emiatt engem hülyézni vagy barmozni, de amíg hunter botokat látok, guild (nomeg néha server) szinten reportoljuk õket. Akinek ez nem tetszik, és szeretné a botok által fenntartott gazdaságot, az így járt sajnos. Biztos hogy jó azoknak, akiknek a HS már eleve AQ és Naxx kapujába szól ;], de rajtuk kívül is vannak még játékosok...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
ez kétélû fegyver. a botok miatt nem csak olcsóbban veszel, de eladnod is az általuk megszabott áron kell, különben a nyakadon marad, abból meg nem lesz pénz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Az lehet nallad van a szervereden vaze de itt farmolmi sem lehet toluk. Questelesrol nem is beszelek.

Friczy
Nade ha nem tudsz pénz farmolni hogy ezeket megvedd? Marad bwl fõ bevételi forrásnak? 25g egy héten.. Abból még ki ki elmegy gyertyát venni, ilyesmi.
Egy Assasination Blade-et 1 hétig kell árulni, végén örülök ha elviszik 50-60g-ért.. Marad Strat, de az orb is eléggé eladhatattlan már.

keep walking... www.artum-inferniti.net

s0n1c
én postomra reagált
mivel nem tudom melyik hozászolásra reagált igy nem tudom válaszra méltani ha valaki tudja melyik számu hozászolásomra irta plz osza meg velem. thx

azért el kéne gondolkodni mért is rosz neked személy szerint ha botoznak
nekem következö érveim vannak amellet hogy nem árt pár bot (ofc rosz meg csunya dolog de...) szal ki szeret 30g ért venni golden pearlt? 10g sokkal barátságosabb. runecloth 2g/stack ? volt hogy fölötte is volt ha jol emléxem. most meg 1-1,30g? a növények árát is nagyban befojásolják szerintem ami hc guildeknek esetlegesen jo hogy ahbol olcson tud venni anyagot flaskokhoz. na meg horgászás én pl mindig is utáltam horgászni de miota van egy halom bot azota nem 1-1,5g egy stonescale eel hanem a fele.

PiszkosFred
Nálunk eltûntek a botok jelenleg winterbõl, és azshara/bsteppsrõl. Napok óta nem látni a drága kis huntereket... Igaz, elõtte lfg csatin volt egy kis "szervezkedés" valamelyik nagyobb guild részérõl, aminek folytán olyan mennyiségû report érkezhetett a GMek felé, amelyet nem tudtak nem figyelembe venni. Kár, hogy ez csak ideiglenes megoldás, pár hét/nap és újra jönnek...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akkor én kérek elnézést 😛
nembaj :F
de szerintem a BE pala lesz az igazi divatkari ^^

"akinek az minden vagya hogy instaban shadow dps legyen , annak reroll lock"
ha DPS akar lenni akkor a shadow része felejtõs a dolognak :p

s0n1c
divatkari 😛
The Garrett
level 10 bloodelf paladin
level 6 draenei shaman ^^¢

másolják már át a karimat mer ez gecire uncsi 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"de ugye azert nem varod el hogy BCben egy 5 fos instaba mage vagy esetleg rugo helyere vigyenek teged dd kasztnak"

dehogyis 😊
eszem ágában sincs...
egy csak dps-re kialakított kaszttal nincs az a hibrid, amelyik képes lenne felvenni a versenyt ilyen téren. úgyhogy ezért is bizom benne, hogy lesznek olyan boss-ok, ahol nem csak annyi kell majd hozzá, hogy lemenjen, hogy:
1. legyen elég dps
2. legyen elég heal

hanem mondjuk kicsit komplexxebbek...pl. tudnék díjazni egy olyan boss-t, ami csak úgy tudna meghalni, ha folyamatosan heal-elnék, s ez sebezné, közben meg add-okat idézgetne, amit a meleek-nek kéne leverni, hogy ne piszkálják a healer-eket, akik ölik a boss-t...
na egy ilyesminek tudnék örülni, mert nem egy mexokott fight lenne (vagy lehet, hogy van már ilyen? ^^)

"akinek az minden vagya hogy instaban shadow dps legyen , annak reroll lock"

asszem az lesz 😊 BE warlock az fun lesz...asszem.

BEAST
hogy veled mennyi erdekes dolog tortenik , hihetetlen ... amugy meg en sem tennem a helyukben , nem majd minden botnev utan irogatok 1000 embernek , amikor ugysem tudja megallapitani hogy bot vagy sem , mert rakoszon hogy namival , de vagy nincs mar bent a bot vagy pedig ott ul valaki a gep elott es valaszol amikor kell ... ezert felesleges lenne meg neked is visszairni hogy nagyon szepen koszoni ... amugy meg kepet vagy nemhiszem el :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
kikérem magamnak. szép vagyok és erõs. meg szerény.

Sephi
Jelenet a tegnap :

Winterspringben eppen questeltem es a hulye furizeket kellet olni. Totemic es Den Watchert. Termeszetesen ket helyen lehet oket megtalalni es ott fulba volt kiskari akik ok is ugyanazt a questet csinaltak.

Egy hulye tank mindig ellopta elolem a mobokat es irtam is neki de nem erdekelte. Mire irja hogy ker hilt...en persze /rendes ezert atvaltok shadow-bol es felhilelem amit meg is koszon. Mire ott az utso mob aminek nekimegyek es o is nekirohan de mar az enyem maradt. Erre lootolok es mi esik?😄 KROL BLADE.

Mire a kovetkezo dolog lemegy :

/s LOOOOL!
/s OMG LOOL 😄DDD
TANK: NO WAY!!!
TANK: I BUY! PLZPLZPLZPLZPL
TANK: 100g! PLZPLZPLZ
/s Naaah 😄 I sell it for 300g+ 😄DD
TANK: PLZPLZ!!!
TANK: I HELPED!!!!!
TANK: PLZP!

Erre lora maszok es huzok az elfele mire :

TANK: BUT

Ekkor kezdodik a /w dolog :

TANK: I HELPED YOU! ITS OURS!
/w dude you kept steealing mobs from me for 40 minutes and when i asked you not top be so lame you didnt said anything. What makes you think that ill share loot with you?😄
TANK: I HELPED! I REPORT!
/w LOOOOOOOOOOOOOL GAFY !! (GAFY = Goan and fuck youselfe)

Es ignore 😄

Mire geci 15 perc mulva ramir a GM!!!!!!!!

Akkora szemeket meresztettem...mondom uristen.

Aszongya GM hogy reported lettem. Elmeseltem neki es bocsanatot kert majd elkoszont.

EZ KESZ! Jo hogy ilynekre reagal a GM de amikor botokat jelentek mostanaba baxnak visszairni egy THX-et ...

[negativ] Cirek
nem muszáj, de én szeretném 😊
mert ugye 70en valamilyen szinten nincsenek korlátaid. ha kell help vkinek valahol, akkor most is jobb 60asként menni, mint 50esként 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

nem a gyakorlat menyisége számit, de ebbe ne menjünk bele, mert úgyis jössz az érvek FTW-el 😛
de te úgyis csúnya és erõs vagy, majd jól megmondod a frankót <#wow1>
muszáj 4 60-ast felhúzni? 😊
Friczy
bocs hogy itt, de nincs meg a számod. telefon-crash

[negativ] Cirek
huhú!!

már épp hívni akartalak, hogy lesz-e. Igyekszem összeszedni az egész partyt 😊
pirate costume-öket megint szerezzünk vmelyik innkeepertõl? 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

capaszabi
meg wildor is ^^

capaszabi
<3

Friczy
Halloween raid lesz nov 4.-én, gyülekezõ az Anna utcában! Hozd az egész party-t!
Persze ha van kedvetek! Invite 8-tól!

picket
Igen. Válasz gomb nincs az egyszerüsített fórumban <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket

&#3237;_&#3237;

BEAST
nem , te nub vagy , skillrol nem is beszelhetunk :o

ööö ezt nekem irtad?

[negativ] Cirek
4 60as karim van, 2nél élvezni fogom 70re akár egyedül is, 1el vszinü csak instában leszek, de a 4dikkel már csk akkor fogok tudni fejlõdni amikor a többi 70es lesz, mivel haveroknak ált 2-3 karit kell feltolni így az én 4. karim egyedül lesz, és 4szerre megcsinálni a questeket 60ra is uncsi volt, 70re is az lesz.
amúgy 70en azt szeretném csinálni mint most 60on. Orgri bank tetején futkározni, ezt szeretem ebben a játékban 😄 😄
amúgy ki HC raideltem magam az egyik karimmal, ki pvp-ztem magam a másikkal. Jelenleg olyan guildet keresek, ahol ha van kedvem raidelek, ha nincs nem, és nincs kötelezõ farm. na ilyet nem találtam még BSen 😄

antgecc
Papi mondtam én neked, hogy nem érdemes ebbe az oviba járni 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
mindjárt rámjön a heveny röhögõgörcs, ha a nagyobb gyakorlatoddal jössz.

ui: fõleg mivel érvek FTW.

gyakorlat FTW
picket
Már fél órája nem szidott engem senki, most mi a bajod? <#ticking>

&#3237;_&#3237;

Friczy
<#taps>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

QuippeR
ellenben a te tehetségedrõl szerencsére mindenki meggyõzõdhetett.

Friczy
<popcorn>

antgecc
Nah látom lassan mindenki észreveszi, hogy picket kb semmihez nem ért, csak a pofája nagy.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

😊)))))))))) skill skill skill muhhahha, konyorgom felejtsd mar el ez a hulyeseget a te kis sajat enyeni ertelmezesed szerint
PVP-ben gondolom ott kell a "skill" 😊) mihez is. Ha van idod, energiad pvp-zel sokat, megtanulod 5x annyi ido alatt, amit valaki mar tud. Akkor aki eloszor ver el mindenkit az a "skill"-es? Vagy az akinek 5x annyi ido alatt jutott el ugyanarra a szintre pvp-ben, de utanna barmikor szarra veri az elozot?
PVE-ben mi a "skill"??? Az hogy valaki egy uj bosst 5-10 proba alatt megold, vagy aki ugyanakkor kezdi es kell neki 30-40? Idotol fuggetlenul.
A beszed, olvasas, szamolas mind mind skill. Soot a szovegertes is skill. Ami ezek szerint nalad hianyzik, mivel semmit sem irtam wildorral kapcsolatban az altalad emlitettekrol. Egyszeruen csak ezzel a felfogassal sohasem fog odakerulni.
ja es nem ringatom, de vannak olyanok akik ha "ezer evig elnek, mint a mocsari teknos" akkor sem fogjak megtanulni heigant 😛
BEAST
de ugye azert nem varod el hogy BCben egy 5 fos instaba mage vagy esetleg rugo helyere vigyenek teged dd kasztnak ... vannak alapveto szerepek minden kasztnak , es a pap nem kifejezetten dps kaszt , ez van ... paladinkent sem fogok retri talenttel retri gearben rohangalni egy instaban , mert ugyis healer leszek , felesleges errol vitatkozni , akinek az minden vagya hogy instaban shadow dps legyen , annak reroll lock

QuippeR
érvek FTW

picket
Te BE pala vagy, mit akarsz a druidáktól? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nincs igazad, ezt õk úgyis jobban tudják, hisz 10 éve priest-et tolnak, és 5 perces Baron runt csinálnak egyedül. Szal legyünk csendben, és húzzuk be a farkunkat, örüljön mindenki, hogy leviszik instába, és kap néha valami odavetett lootot...