World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Az már most is van -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
ja persze , mi johet meg , dps pala? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Mire észreveszed a bubit meg mire elkasztolod a fos dispellt addigra a pala rég elcastolt 1-2 healt és ezzel elérte célját is -.-

Elég merész kijelentés, hogy arénába ugyse kell a pajzs.😊) Az idõ mindenre választ fog majd adni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
haggya <#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
várjál megnézem mégegyszer ellenõrzés végett...

...igen a tábla még mindig kint van >:3

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
vaelt ölt szürke bowwal szal húzd meg magad<#mf2>

Botond
Ezt már megbeszéltük,hogy csak gear kérdése a HLI. Amikor átlendül egy adott ponton a 40 ember,és lesz annyi,hp,mana,resist réd szinten ami kell akkor ászok,amíg ez nincs meg addig esnek,kelnek.Aztán ahogy jönnek ki az újabb HLIk,már 30-35 emberre is felhalmozható a szükséges mana,hp,dps,resist mennyiség,és már 40 ember se kell.Nincs ebben semmi skill,csak sok sok türelem.
jezus a clickelo bajnok 😄

BEAST
ha te mondod biztos igy lesz 😄 ... most belemehetnek ebbe a szajkarate szintu vitaba , de az nem az en szintem , majd meglatjuk , egy biztos lvl70en ketlem hogy hatalmas ervagas lenne egy bubi elvesztese a palanak , foleg hogy hasznalni sem kell majd 😊 ... a silence-t eddig is tuleltem vagy nem , ettol sem lesz erosebb egy priest 😄

BEAST
ha te mondod biztos ugy lesz 😄DD

Inner Focus-> Mass Dispel = 0 mana és után 1 kis silence és se bubi se heal se buffok. Attól még hogy sokat sírnak a classoknál nem kell senkit se leírni. Most lesz 1 átmeneti idõszak amit a palák aranykorának hívhatnánk arénában majd ez lvl 70en véget is ér.<#hehe>

Igazabol lehetne belole flem, mert valoban a legtobb guildben van olyan ember aki csak nezi a villodzast. De ebben az esetben szinte biztos vagyok benne, hogy az a warri nem csak hogy warrit nem latott elotte, de meg csak wowot se, hogy kinek a karijaval jatszott a diablo2-zes vagy cs-ezes utan kb szarom le. 😄

Az igazi 40-fos hompolygest sajna meg nem tapasztaltad meg, gondolom mar nem is fogod. 😞 Mondjuk C'thunnal vagy 4h-nal megneznelek mennyit fetrengenel. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
engem idegesitett hogy olyan volt az osszes mint akinek eltörték a nyakát 😄
jobb az uj

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
mert mit csinált?
a régi még biztos +18as ratingre értékelte volna a játékot😄

a régi idle animation sokkal de sokkal sexybb volt mint az új <#rinya>

Oldern the 1st
Sztem még mindig istentelenül jól néznek ki 😊
Már alig várom hogy kezdhessek is egy paladint 😄

TDC Geronimo
Malen nem változtattak semmit?

TDC Geronimo
Megyek is!!4

Lynx_TWL
gyerünk telesírni official fórumot

TDC Geronimo
Mind1 malem lesz úgyis -.-

Lynx_TWL
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
(világ tört össze bennem) :CCC

nether drake tényleg bénán néz ki btw

TDC Geronimo
De mé? :/

Lynx_TWL
dav ezt ne olvasd mert indítasz egy papot:c

btw basszák meg hogy ezt is megváltoztatták..

TDC Geronimo
Na ez meg a másik xD

sztem netherdrake nagyon szarul néz ki :p
griff ftw (jó lenne mondjuk ha denevért is beraknák~)

BEAST
amugyis kinek kell a shield lvl70en? 😄

TDC Geronimo
Jaja nemis tudom mit sírnak palák fos mass dispel miatt -.-

BEAST
so what? ... tengernyi manaert leszedi a bubimat, woah! , nem ettol lesz tap a pap 😄

ehhez képest nagyon bohóc az 5k-s mount :|

Davidus

V9ykn8_TZL0

Most még lehet, hogy pala az istenhealer pvpben, de 70en kap 1 olyan érdekes spellt a pap, hogy Mass Dispel ami leszedi a pala bubiját és stunját is meg a frosmageket is kiszedi a biztosnak hitt kis burkukból.<#bohoc>(és ezt sformban is tudja varázsolni<#nyes>)

Davidus
Azt nem értem, hogy BC test serveren elsõnek megkapott mindenki mindent, majd a dps szinkronizálásnál ami 2-3 hét volt elvették amit el kellett venni vagy nerfelték amit nerfelni kellett a balance miatt. Testen azért kaptak meg mindent, hogy tényleg lehessen tesztelni, de van aki ezt nem érti és inkább teleírja a forumokat ökörségekkel. Én már rég kirugtam volna az ilyen mindenféle konstruktív hozzászólást mellõzõ egyéneket a teszt szerverekrõl.
Aki nem tudná kék poston megjelent, hogy hibrid kari max 80 %át tudhatja 1 dmg classnak dmg-ben.
Én nem játszottam se bc testen se ptr-en, de pap forumokat szoktam olvasni amin mindig van 1 vitában pro és kontra is.
Mind Flay-el kapcsolatban pld BC test szerveren ment a sírás,anyázás hogy 81 %ról miért vették 57 %ra vissza a sebzést amit + dmgbõl kap. Átnézek ptr forumra és ott meg olyat olvasok, köszönjük blizz, hogy MF-t 43 %-ról 57 %ra emelték. Különbség csak annyi, hogy aki ptr-re ment azt látta hogy nõt az MF sebzése, viszont aki bc testen játszik 81 %ról 57 % csökkent a sebzése.
Mindig is 1xrübb sírni meg anyázni mint építõ jeleggel hozzászolni, elemezni elfogultság nélkül. Mondjuk én biztos vagyok benne, hogy a változtatásoknak nincs még vége.
pld a fear nerfel szerintem is alá vágtak az összes papnak, de én mint spap pld sose játszottam olyan classal akit biztosra tudom ,hogy spap ellen 0 % az esélye. Így lehet ami számomra nerf számára 1 esély ami eddig nem volt. Lehet mostmár meg kell majd tanulni pvpzni is a melt face pew pew pew sill mellett.<#buck>

Botond
15-6-7, valahogy így.
The Garrett
jah viszont a paladin tank eleg ratyi 5 fõs instakba 😄 plane hogy minden 2. pack utan le kell ülnie manazni + elmegy rá az összes innervatem. 😄

A druid tankot meg össze vissza fearelik, stunolják, dehát semmi se lehet tökeletes 😄

raid instaba viszont jo lesz ahol sok healer spameli bele a healt es jon vissza belole a manaja.

The Garrett
marmint olyan problema nem lesz hogy valaki azert maradna ki instabol mert masik class hasznosabb oda 😊

MrStokes
huu de extrem ! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
az eddigi 4-5 instat amit kiprobalhattam toltuk rengeteg féle felállásban, nem volt ilyen problema.

(vegigtankoltam mind az 5 ot, vegig heleltem is, olyankor paladin tankolt es priest dps elt 😊 )

MrStokes
Csak nehogy egyes class-ok rovasara menjen, pl adott class nem kell majd, mert kell masik ot class tudasa es hasznalhato skilljei.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

új 5ös insták tényleg nagyon kihasználják már a classok képességeit, nem scholo/strat szintû, inkább pontosan ilyen naxx szintû 5 emberre kihegyezve
brutáljó 😉

Davidus
honor+mark minden

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
CSak honor kell hozzá vagy tokenek is? És a Bg-s cuccok azokat is így kell venni?
(Mostanában Pvp-gettem a rugommal AV-n iszonyuan jön a honor mindig, beleütök pár rank 10+-ba aztán meghalok, mert nagyon keves hp-ja van, de egy valag honor pontot kapok😄)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
már a peccsben is benne lesz. a cuccokat honorbol veszed és nem kell hozzá rank. 1 hét alatt fel lehet öltözni kék pvp setbe. honor decay nem lesz

V9ykn8_TZL0

Davidus
ej de jó kis flémet lehetne ebböl kezdeni😄

b+ naxxba járnak mégse bírnak leverni egy szaros 5 fõs bosst?
naxx= 40 emberes 3gomb noskillhömpölygés!
kisinsta=skill!

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Irja már le vki pls,hogy BC-ben (TBC-ben😄), hogyan fog mûködni a honor (vagy ez már ez új patchben is benne lesz)?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

akkoris igaza van :p
doomguard boss: sima egyszerü tank/dps fight 20 vagy 30 secenként fearrel
ogre: egyszerüen csak kellõ távolságot kell tartani a healertõl, sima dps fight, tauntolható, mind control után nincs aggro reset
murmur: annyira egyserü egy boss hogy nem is értem miért ez az insta utolsó bossa 😄D