World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
...igen a tábla még mindig kint van >:3
๏̯͡๏﴿
Az igazi 40-fos hompolygest sajna meg nem tapasztaltad meg, gondolom mar nem is fogod. 😞 Mondjuk C'thunnal vagy 4h-nal megneznelek mennyit fetrengenel. 😉
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
jobb az uj
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a régi még biztos +18as ratingre értékelte volna a játékot😄
๏̯͡๏﴿
Már alig várom hogy kezdhessek is egy paladint 😄
(világ tört össze bennem) :CCC
nether drake tényleg bénán néz ki btw
๏̯͡๏﴿

griff ftw (jó lenne mondjuk ha denevért is beraknák~)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Aki nem tudná kék poston megjelent, hogy hibrid kari max 80 %át tudhatja 1 dmg classnak dmg-ben.
Én nem játszottam se bc testen se ptr-en, de pap forumokat szoktam olvasni amin mindig van 1 vitában pro és kontra is.
Mind Flay-el kapcsolatban pld BC test szerveren ment a sírás,anyázás hogy 81 %ról miért vették 57 %ra vissza a sebzést amit + dmgbõl kap. Átnézek ptr forumra és ott meg olyat olvasok, köszönjük blizz, hogy MF-t 43 %-ról 57 %ra emelték. Különbség csak annyi, hogy aki ptr-re ment azt látta hogy nõt az MF sebzése, viszont aki bc testen játszik 81 %ról 57 % csökkent a sebzése.
Mindig is 1xrübb sírni meg anyázni mint építõ jeleggel hozzászolni, elemezni elfogultság nélkül. Mondjuk én biztos vagyok benne, hogy a változtatásoknak nincs még vége.
pld a fear nerfel szerintem is alá vágtak az összes papnak, de én mint spap pld sose játszottam olyan classal akit biztosra tudom ,hogy spap ellen 0 % az esélye. Így lehet ami számomra nerf számára 1 esély ami eddig nem volt. Lehet mostmár meg kell majd tanulni pvpzni is a melt face pew pew pew sill mellett.<#buck>#buck>
A druid tankot meg össze vissza fearelik, stunolják, dehát semmi se lehet tökeletes 😄
raid instaba viszont jo lesz ahol sok healer spameli bele a healt es jon vissza belole a manaja.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
(vegigtankoltam mind az 5 ot, vegig heleltem is, olyankor paladin tankolt es priest dps elt 😊 )
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
brutáljó 😉
(Mostanában Pvp-gettem a rugommal AV-n iszonyuan jön a honor mindig, beleütök pár rank 10+-ba aztán meghalok, mert nagyon keves hp-ja van, de egy valag honor pontot kapok😄)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
V9ykn8_TZL0
b+ naxxba járnak mégse bírnak leverni egy szaros 5 fõs bosst?
naxx= 40 emberes 3gomb noskillhömpölygés!
kisinsta=skill!
V9ykn8_TZL0
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
doomguard boss: sima egyszerü tank/dps fight 20 vagy 30 secenként fearrel
ogre: egyszerüen csak kellõ távolságot kell tartani a healertõl, sima dps fight, tauntolható, mind control után nincs aggro reset
murmur: annyira egyserü egy boss hogy nem is értem miért ez az insta utolsó bossa 😄D