World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A masik hogy a jelenlegi állás messze nem az ami a 1.13 al ki fog jonni, már a TBC serveren is 2 patch volt a PTR hez képest, amiben a classokon változtatnak. Teljessegel kurvara felesleges barmelyik class imbasaga / szarsaga miatt sirni, mert nem biztos hogy igy marad. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
priestnek es magenek is van cc-je es hagyja magat szetverni, aztan jon a siras 😊))))
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
na igen, ez a lényeg.
szal' BC-ig copás lesz...de nembaj, addig lehet bohóckodni lowlvl karikkal STV-ben :x
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
BE pala ofcoz'. én sem akarok kilógni a sorból <#idiota>#idiota>
köszi elõre is
WoW - Sentor Arx Pannonia :)
nem rosz reklám fogás játszhatatlanná tették wowot bc nélkül!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
úgy lehet vele gankelni mint az állat (pl. fa tetején leszállsz, és osztod is az áldást.. azt se tudja honnan jött a halál 😄)
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
cloak of shadows+vanish <#idiota>#idiota>
kiváncsi lennék hogy a pap milyen gearben volt, meg hogy a saman. meg hogy egyhelyben állt és semmit nem csinált közben?ja akkor bocs
8400 hps selfbuff caster formában és ez még nagyon messze van az endgame cuccoktol
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és ez csak egyre durvább lesz, ahogy nõ a cuccok dps-e...
100-150 dps-es egykezes kardok, meg 200-300 dps-es kétkezes cuccok?
miezmár?
vicces lesz...
arról nem is beszélve, hogy papként igen nehéz heal-elni birkában, seduce, charge, stun, gouge, sap, fear, disorient effektek hatása alatt...
pala meg szépen feltolja a bubit, aztán ronggyá healel mindent, mert mindenre immun lesz.
s miért ne tenné? hiszen arena után resetelõdik az összes cooldown MINDEN cuccon... ami szerintem baromság, igy mindenki ész nélkül betolhat mindent, ami csak kifér a csövön...mi következik ebbõl?
aki ki tudja vonni magát a CC-k alól, az tud érvényesülni (pala bubi, bm hunter pl.), mivel egy arena fight nemigen fog tovább tartani 1-2 percnél...
bár neked ebben biztos több tapasztalatod van, én még nem arénáztam, de te már igen.
csak annyit tudok, hogy jelenleg is BG-ben, ha heal-re adom a fejem, akkor ha intelligens ellenfelekkel találkozunk pl. AB-ben, nem élek tovább 5-10 mp-nél, akármit is csinálok...2-3 warrior és rugó ha betámad, s elnyom rád midnent, te az életben nem fogod magad abból kiheal-elni...
"Az elsõ WF ütése 1079-et ütött (!!)"
WF betaban nem 3 "kis" ütés hanem 1 nagy
"de a shamanok… kb 3 mpig álltam meg elõtte fullrra buffolva shield 41 pontos disc talent benyomásával (pap). Purge purge purge purge… SS ES WF = instant hallál."
shaman mindig is lenyomta a priestet és ezentúl is le fogja. vagy olyan karit szeretnél ami mindent lever?.p
V9ykn8_TZL0
mert jelenleg OP azert:p
V9ykn8_TZL0
Evalie
2006-11-20, 01:23:47
Mellesleg PTRrõl most jövök, nyomtam pár BGt, hunterek konstansan elõl vannak. ráadásul nem csak a killing blowban, hanem a kitolt DMGben is.
Szal hunterek ne sírjatok, örüljetek, elég imba. Mondjuk a lockkal is lehet aratni szépen, amikor hagynak. Valaki megállapította, és tényleg így van: mindenkinek nõtt a DMGe, egy castert pillanatok alatt lekaszálnak. Rámchargeolt egy klánbeli warrior, és két ütésbõl szétkapott, 5/5 Demonic Embrace, talentelt blood pact, T2/T3 cuccok, volt nemtom de legalább 6-7k hpm, és se death coilt, se instant feart nem tudtam elnyomni, azonnal haltam. No comment.
taltos
2006-11-20, 01:51:55
Komolyan nem sírni jöttem, de egyszerûen SEMMI értelme nem lett a disc / healer papnak 5v5 arénában. 2 vagy 3-ban még lehet talán taktikázni, de 5v5 ben olyan dmgek röpködnek körülötted, hogy semmi esélyed semmire. Arra nem tudsz reagálni, hogy targetet válts és kikasztolj egy flash healt és már halott 2 ember. Jelen pillanatban erõsen úgy áll, hogy 3 dolog számít arénában egy kasztnál: burst dmg, CC, akármilyen dolog, ami immuná tesz (BM huntard talent, pala shield, IB, esetleg vanish, de nem az immun miatt, hanem mert targetet vesztel). Jah és még valami! Ha van petje valakinek (akármi), mert az kb. 1(vagy akárhny) plusz target / zavró tényezõ.
Ezzel a healer / disc priest ki is esett az aréna ezen ágáról. Nagyon sajnálom. Komolyan. Tudom én is mondogattam, hogy ez a rendszer 70-re lesz majd valószínû kiegyenlítõdve (több HP, bekapott crit esély csökkentõ, stb.), de jelen állás szerint a mainemmel haszontalan leszek. Azt hiszem indítani fogok egy palát amint kijön a BC, mert annak ellenére, hogy szétnerfelték Õket és hogy a “pala szar”, valahogy fenemód jól muzsikálnak arénában. A fenti dolgokból van ugye CC-jök (stun, amire mondhatjuk hogy rosszabb, mint a sheep, seduce, stb, csakhogy mivel nerfelve lett arénában, hogy minden max 12 sec, így elég jól felfejlõdött hozzá. Ilyen burst dmgeket nézve, amik vannak, amiket egyébként i lehetetlen kihealelni, az a 3 vagy akárhány sec stun gyakorlatilag nagyon sokat számít), van pala shield, ami alatt leht gyógyítani, tudnak dispellezni más CC-ket (sheep, seduce stb), a healjük olyan amilyen, de ha nagyon akarnak, akkor nem restek néhanapján ütögetni sem, de legalább nem dispellezhetõ az armorjuk mint papnak.
Persze meglátjuk, mindenesetre eszméletlen elkeseredett vagyok. Borzalmasan. Annyira, hogy a lock altommal sincs kedvem játszani, akivel valószínû azért lehet aprítani.
Most mondhatnám, hogy k** well gears nchantementes DW shamyk, vagy hogy *** huntardok (1500 auto shot, auch :S), meg a kék geares rugó 1500 -as ambrus-a és a bõven 2000 feletti Evis-e. (igen, kék geares…😉, de nem szidom Õket, mert végülis biztosan élvezik és rosszat nem akarok nekik. De ha itt sírás lesz, akkor …
(btw a priestek miért nem sírnak? de komolyan)
utolsó kérdés jó? wow official fórumokon a priest class az egyetlen, amelyik nem fossa tele a fórumot whine topic-okkal...vajon miért? ^^
de nem idézgetek többet, többi komment itt olvasható...
egy purge és volt nincs...azért egy 41 pontos talent-tõl többet el lehetne várni.
szerintem.
aztán másik topic-ban olvastam azt is, hogy már spriest-tõl se kell rettegni majd...nem tápolták ugyan, csak a többi class erõsödött meg annyira dmg-ben, hogy pikk-pakk leverik...lehet tehát respeccelni pve healbot-ra vagy reroll -.-
"taltos
2006-11-19, 19:17:52
Nah, most pvpztem a teszt szerveren kb. 5000-ret, és hát… jó, valami überidióta magel álltam össze partyba, de a shamanok… kb 3 mpig álltam meg elõtte fullrra buffolva shield 41 pontos disc talent benyomásával (pap). Purge purge purge purge… SS ES WF = instant hallál. Az elsõ WF ütése 1079-et ütött (!!) ez volt a halálos csapás, a többit nem írta ki. (btw azért ütött ekkorát, mert a armor buffomat ugye lepurgeolta, egyébként sokkal kisebb lett volna, de CD nincs a purgeon )
Tényleg imádok pappal PvPzni, abból is leginkább a party pvpt. Eddig tényleg megvolt az a “nem tudnak megölni” érzés disces pappal, mert ha csépeltek 50-en is, amig manám vol, életben maradtam. De most valami olyan szinten erõsödtek fel körülöttem a kasztok burst és úgy egyáltalán más fajta dmg-ben, hogy rettenetesen, borzalmasan gyorsan halok meg. Kellemetlen érzés. Jah, és az is gáz (mert magel voltam partyban), hogy ha egy durva burst dmg-es ember támad egy másikat, akkor azt kihealelni sem nagyon lehet sokszor. Valami elképesztõnek tûnik a dmg növekedés a patchban.
Nem tetszett teljesen, amit most patchben láttam, de nem sírok. Abban bízok, hogy 70-re normalizálódnak a dolgok, több lesz a hp, ezek a durva dmg értékek így talán nem lesznek olyan durvák. (mondjuk én továbbra is szorgalmaznám Pain Suppressionnál, hogy ne lehessen dispellezni (nyomorult 8 sec, az semmi, ennyit sztem megérdemelne), és hogy stuntól kezdve bárhol be lehessen nyomni, mint a mageknek az IB-ot vagy a paláknak a bubit. Ez meg azért kell, mert egy cheap shot alatt meghalok, ha meg kijöttem a stunból 100hp-n, akkor meg már minek nyomjam?)
NAh, reméljük a legjobbakat és gyorsan jöjjön az a lvl70!"
hát valahol erre számítottam, de nem tûnik túl biztatónak...
úgy néz ki, pala lesz az ultimate healer arena-ban, mert cloth-ost pillanatok alatt szét lehet kapni...
V9ykn8_TZL0
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben