World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
hát lejöhetne már ez a patch.. :S

Sound

nesze kép, de ezzel se leszel elõrébb 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Ennyi erovel 1 emberes kaszthoz alakitott instakat akarok, ott lehetne megmutatni ki a skilles :-)

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

talan ha a kepet linkelned😛 fasz sem akarja lespoilerezni maganak az egesz instancet a kepekkel.

Sound
Karazhan

nézzétek a "firemage" trinketet 😄D

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

" Karazhan is a 10-man epic raid dungeon with encounters that strenuously test the skill, dedication, and coordination of your team. In typical 40-man raids of today, there's often room for error in raids and raid members can pick up the slack of less-skilled members. This is definitely not the case in Karazhan. With only 10 spots in the raid, each and every member must pull their own weight or the team fails."

vagyis aki karazhant letolja majd, az skilles😛

de milyen gyorsan click-elt! <#guluszem1>

<#hehe>

jóvan, unjuk má', menj inkább a szerverekre, aztán ott spammold ezt a szart...
senkit sem érdekel itt a nyomorék aranyad, ha nem tûnt volna fel...

mr. (farmer)skill <#idiota><#eplus2><#banplz>

szerintem jobb az új BE csaj modell...
gondolj bele, ha egész nap igy tartaná a fejét, meg a csípõjét, mint a régi modellen, akkor 2 nap alatt kitekeredne a nyaka, meg csípõficama lenne 😊

igaz is kevésbé lett qrvás, mint a régi, de szvsz jobb lett az új...

😄

ezen mit röhögtem 😄

btw, õ legalább fel birta másolni a kariját -.-
nekme meg errorhegyek meg service unavailable...

Dacid
aha bátyám ezt nem tette hozzá :p

Davidus
The background downloader is now active with parts of 2.0.1 for World of Warcraft. When the patch is finally released, the final portion will be downloaded and it will install itself. No patch tomorrow though, just an in-advance download.

V9ykn8_TZL0

nem lesz holnap peccs.

Dacid
No igen ezt én is észleltem. holnap peccs? <#buck><#wow1>
jó lenne holnap este már új talentekkel csuhajkodni <#nyes><#whatever>

BEAST
:o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Tölti a patchet a háttérben. -.- 2.0.1 35,8 mb
Botond
Így van. Csak a sok túl iskolázott,azért mert bekerült abban a 15-20ba akit levisznek, hogy kilegyen a léccám azt hiszi,hogy õk találták fel a spanyol viaszt. Ezen ugyanolyan jót lehet mosolyogni,mint azon aki UBRSben megtalálja a szórakozást.
Botond
skill= van nála resist poti. -.- Mi guildünk erõsen no skill,mert múltkori ZGn is 3 sámánnál összesen volt 4 ankh. -.-
😞 Mar akkor tudnom kellett volna amikor oviban felmentettek testnevelesbol. :'( Mondta is az ovoneni, hogy ubrs tapasztalat nelkul be se tegyem a labam. D:

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Lynx_TWL
te is az vagy:x (mindenki aki 40 raidel)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

😊))))
Nekik biztos. 😄D Meg azoknak is, akik meg oda is kevesek. :F

Lynx_TWL
no skill raider nubok fáj az igazság mi?

Lynx_TWL
davnak ment (de te is)😄

Lynx_TWL
takarodjál gyõzike fan:c

The Garrett
összedobtam egy rövid videot egy mokas druida bugrol bc ben.

step 1. kijelölöd a mobot, mind1 hanyas/milyen mob, lehet neutral hostile akarmi
step 2. kasztolsz magadra valami buffot vagy healspell -t ( vagy mások rád)
step 3. a kijelölt mob bárhonnan beaggrozik 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem minden skilles jatekos raidel(mivel nem vagyik ra) es nem minden raidelo jatekos skilles!

The Garrett
wowban csak az skilles aki a 25 altját huzza és az összes karija zöldgearben van, és a 25. alttal is letolja ubrs-t baron-t stb.

aki ugyanezt csinalja csak 1 esetleg 2 karival , es raidinstaba az nullskill :/

barki aki akar es van ra ideje eljuthat naxx guildbe, nem kell ehhez semmi nagy ordongosseg, persze vegig kell jarni a rangletrat hisz tier0val nem fognak felvenni. nah es a realm sem mindegy. ilyen "tomeg" naxx-aq40 guildekbol is csak kb 15-20 ember az aki tenyleg "skilles" a tobbi az az o hatukon cipelodik. a pro guildeknel (akik most unatkoznak mivel mar levertek mindent) a "skilles", vagy mondhatni ambiciozusabb emberkek szama ennel nagyobb. de 40 ultralamafasz nem fog raidinstat kipucolni az biztos.😊

Oldern the 1st
Persze, akinek nincs skillje, az jutott el odáig.
Akinek meg van, azt meg a gonosz raidelõ guildek hagyják megöregedni végelgyengülésben, meg félresöprik, igaz? 😊

Es a 40-es raiding guildek nyilvan nem a tagok skillessegerol szolnak, hanem a szervezettsegrol. Ami nem jelenti azt persze hogy nagy reszuk ne lenne jo jatekos, de teny hogy van par aki csak csapatjatekban jo vagy meg abban se. :F

Lazarus
cs 4evah
Erre csak annyit tudok mondani, hogy kiegben majd be lehet bizonyitani ki mennyivel ugyesebb a mostani no-skill raidereknel.

TDC Geronimo
gz hozzá!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Pedig reménykedtem ;<

The Garrett
nem 😄

Sapphiron down by Decurse
TDC Geronimo
Erre a 3 éves unokatesóm is képes lenne -.-

TDC Geronimo
Jah bocs akik ennyire prok... de azért megérinthetlek?

Davidus
The Garrett
lol 😄

olyan grpban kb masfel eve nem voltam.

Oldern the 1st
Jah, és mindezt cooldown nélkül,instantba 😊
Huhú, csak papok járkálnának, és egy idõ után annyi lenne a csata hogy mindenki áll egy helyben, senki nem mer/nem tud csinálni semmit 😊

Oldern the 1st
Druidák meg kapjanak Banisht, a Lock-al együtt (akinek persze dismisselõdik a petje) 😊

picket
"...én mint spap pld sose játszottam olyan classal akit biztosra tudom, hogy spap ellen 0 % az esélye" - noob <#idiota>
"...Mass Dispel ami leszedi a pala bubiját és stunját is meg a frosmageket is kiszedi a biztosnak hitt kis burkukból" - nerf plx <#wilting> Így még nem elég, tegye át a warriort def stance-be, szedje ki a huntert fd-bõl, és a rugónak meg mindent rakjon 30 perces cooldownra (mert õk nem függenek annyira a bufftól, és így valósul meg a balance! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
xD

Davidus
tuctuc putyputy

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
zene címe alatta?:d

TDC Geronimo
Amúgy meg úgyis leül minden manas inni, azalatt a tank se szokott berongyolni a mobok közé, bár akadnak ilyenek -.-

TDC Geronimo
Bossfightoknál pl nem jön rosszúl. Teszteltük ptr-en a spiritual att képességet, hát azzal már annyira nem fog elfogyni mana olyan hamar -.-

The Garrett
es ulhet le minden 2. pack utan manazni a Tank.. 😄 mi is voltunk már ilyen palával instazni, de sokkal lassabb mint druida / macitankkal, emiatt a manazas miatt.