World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeccc
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=32397

uj tier5 movie, benne van mar minden tier5-os szet.

büdös koczka 😛

jaja 40/0/21 is igeretes build pvpre 😊 nagyon sok build van amit ki szeretnek majd probalni, mert mind3 tree uberjo lett.

Syron
az miféle?

BEAST
jatszok , csak nem wow-val ... Eve Online-ozok 😊 ... BCig nincs semmi a jelenlegi wowban ami le tudna kotni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Syron
nekem már baromira hiányzik a karim, meg a wow ennyi idõ után.. 😛
trialozni meg nincs kedv 😄

és ha nem játszol akkor mit mûvelsz ? 😛 elképzelhetetLAN

Syron
Game Time Expires: 11 November 06 01:14 CET

Last Login: 13 November 06 00:42 CET

nekem itt a bizonyíték 😄

BEAST
ez erdekes nekem dec elsejen 6kor jart le es ... tada , tenyleg nem tudok belepni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Syron
igen, lejárat után jár +2nap, nekem is 11.-én járt le és még 13.-áig vígan wow-oztam 😊

TVelvet
Most én vagyok hülye vagy téleg adtak 2 +napot a blizzék? mert levan járva az accom elvileg most meg aktív dec 3.ig😄DDD
Syron
tudom azt is láttam 😄

Zeccc
nem az a lényeg rajta.. hanem a pattern 😄

Syron
lol 33,2K G 😄

Zeccc

Lazarus
A fõvárosokban kérdezd meg egy õrtõl hogy merre találod a weapon mastert és bejelöli a térképen. Nem mindent tudsz megtanulni egyetlen fõvárosban
magus
ilyet akartam, de csak ezért nem lettem engineer :/ pedig milyen kemény, Lil smoky, és ott smokol

Syron
Allowable Weapons: Axes, Daggers (with training), Guns or Bows, Crossbows (with training), Fist Weapons (with training), Polearms (with training), Staves (with training), Swords (with training), Thrown (with training), Two-Handed Axes (with training), Two-Handed Swords (with training)

köszönöm
etetem rendesem, happy a hangulata, egy medve.
Hunter kézifegyvere csak a tõr lehet?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

HA ezt akártyát mindig újra érvényesíted akkor ajándékokat kapsz a postán.
Igaz ez a legtöbb esetben kacatok. Viszont így kaphatod meg az egyedi mérnök petek receptjét is kis vagy nagy szerencsével.Lil' Smoky
Pet Bombling

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

MrStokes
Kozben rajottem valamire, lehet, hogy rossz trainernel probalkoztam... -_-

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Syron
hm.. letöltött egy 3. patch-darabkát, és ugyanúgy semmi.. mennyi lesz még belõle? 😊

a membership card nem jó semmirese, elvileg megtanítja azokat a dolgokat amiket a skilled enged, ha nálad van... ha nincs nálad, akkor meg nem tanít... elvileg ennyi az egész
legalábbis én 300-as engivel vettem fel, megtanultam mindent, aztán kidobtam a kártyát

MrStokes
BTW kellene nekem egy pet visszahivo - FD - Freezing trap lerako makro, vki pls szanjon meg egy mukodokepes verzioval.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
jú ár velkám 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Az mar megvolt, erre adott egy kis munkat (kuldit, amiben el kellett kesziteni par engineering-es aprosagot). Ezt megcsinaltam, visszamentem hozza, es megtanultam a gnome engineering-et (kiirta a chat ablakban), es kaptam egy Gnome Engineer Membership Card-ot, ami 14 napig ervenyes, de nem tudom mire jo, hol lehet hasznalni.

Es meg mindig nem tudok gnome engi recepteket tanulni. Ha beszelek Rachetben a gnome master egnineer-rel, azt irja, ha szeretnek gnome semakat tanulni keszitsem a kartyamat ellenorzesre. WTF ?_?

Zeccc
Shirrak the Dead Watcher
Leírás: Videó az insta elsõ bossáról.

u.i.: azért van már megint itt mert most vettem észre hogy másodjára is elrondottam a linkeket... 😄

Botond
Minden nagyon patent. Kis otthoni fílinget csempészek a napomba, asszony mos,én netezek. Mindezt este fél 11kor. 😊
Syron
etetni kell és hûséges lesz, és nem is szökik meg majd 😊
karakterlapon a pet fülnél ahol vannak pet adatai, van a képénél egy kis mosoly, ha ráhúzod kurzort kiírja mit eszik és azokból válogathatsz.

BEAST
remelem jol erzitek magatokat ^.^ ... ha esetleg ottmaradnatok atveszem a hatalmat 😄

üdv
most kezdtem, lehet lesznek fárasztó kérdéseim, elõre is sorry.
A pet hûségét mivel lehet javitani, ha etetem, vagy vannak más dolgok is?
Eléggé zavaró, hogy egy idõ után megszökik a kis kedvenc.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Botond
Idõnként benézek. Hol Szingapurból,hogy Melbournebõl,hogy Sydneybõl. -.- Talán tilos?
PVPriest 62-70

letölt, megnéz, o.O!
végefelé vannak tök jó kis flying mount-os pvp-k...

jobb klikk a papíron amit adott
alá kell írni

4 bolt of runecloth, 8 rugged leather, 2 rune thread, 1 ogre tannin, 1 frost oil, 1 thorium widget
plusz valaki aki kinyitja a belsõ ajtót - rogue, kovács kulccsal, vagy robbantási szakértõ

MrStokes
Lehet, de akkor nem ertem hogy miert vannak mar 200-as skill level-tol tanulhato gnome es goblin specifikius receptek (lasd. thottbot ide vonatkozo reszet.) Kesz rejtely. <#conf>

MrStokes
<#idiota><#nyes>

Sephi
Gyerekek valaki irja mar le nekem hogy pontosan mi kell egy DM Tribute Run-hoz mert fene sem emlekszik mar 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
70ig ugyis retri leszek mert meg mindig igy lesz a leggyorsabb a fejlodes , 70tol meg valszeg 40/0/20 lesz , meglesz minden ami kell holybol es retrirol is meglesz a sanctity aura ... fogalmam sincs meg milyen lesz , majd meglatom , egyszer xD

Davidus
kis vinyóm van-.-

V9ykn8_TZL0

TVelvet
😄 nuub egyszer már leszedted.. most meg letörli omg.!
Davidus
nem baszok el fél napot BC töltésre/telepítésre :p

V9ykn8_TZL0

TVelvet
kiis probálhatnád.. van passod meg loginod.. 😊))
ez tetszik

anti hero

Davidus
ja és prep = OMG csak cédével tudsz nyerni L2P noob

V9ykn8_TZL0

Davidus
cs->BS->KS(+energy 75%)->BS->gouge->BS ha grind restealth ha pvp😊

V9ykn8_TZL0

hivtál? 😄DD

egyéb:
a helyzetfelismerés egy harcban sokat számit + az adott talentek kihasználása (fire specként nem frostboltal probálja rávenni a másikat a halálra)

#93965 el egyetértek

ui:igazábol nem tom hogy jönnek ide a gold farmerek

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben