World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
talán alacsony a 245

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"legprofibb" gémerek= legskillesebbek
skill nincs wowban:o (csak egy nub gold farmer de az más)

๏̯͡๏﴿

MrStokes
Senki nem (, vagy nem volt soha) engineer?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

capaszabi
a 2esnél kimaradt az örökzöld "trinket overpower swordspec proccol 5x"

lockal ha felguard szerintem dotolj mert sb hamar lehuza mobrol

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Priest és warlock guruktól kérdezném, hogy ezekhez a buldekhez mit szólnak? Ezt a két karit akarom majd 60ról 70ig vinni és inkább szólózgatós pvps buildet akartam.

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/warlock/talents.html?0000000000000000000002050030133250103501351505500010200000000000

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/priest/talents.html?500232010000000000000000000000000000000000050252510251123051521

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Imp backstab mellé nem kéne imp ambush?
Cheat death helyett prep?

Nem igazán veszem ki mire akarsz itt gyúrni

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

csak 31 pontot szanok holyba😊 max 34, legalabbis egyelore😄 aztna majd meglatom mi a jo, holy guidance ugye adna intem 35% at spelldamnak, mondjuk ha 70 en lenne 350 intellect korul (elsosorban spelldam/spellcrit/stamina geart gyujtenek) akkor az +122 spelldam lenne, ami igy jol is hangzik, de lehet jobban kijovok damage teren ha proton lemegyek recko+1h specre 😊 nah majd letesztelem ha lesz hozza normalis gearem, nah meg 70 es karim😄

BEAST
igen mert normal utesnek veszi , amugy meg ha mar holy/prot nem marad eleg pontod reckoningra mert kell az imba holy spell crit/damage talentekhez 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ki tudja hogy reckoning extra attackjara procol a seal of righteousness? (jaja holy/prot builden filozgatok)

ucso kerdesnel hianyzik a /spit spam valasz😊

Lazarus
Skill teszt

Hogy irányítod a karidat?
Click-to-Move és ikonokra kattintgatok - 1 pont
WASD-vel forgok és Y tolatok - 2 pont
Egérrel forgok és a legfontosabb képességeim gombokkal nyomom - 3 pont
A jobboldali egérgombomat leragasztottam és a fülemet is gombal vakarom meg - 4 pont

Mit csinálsz ha váratlanul Cheapshotol egy rugó?
Beírom hogy /cry hátha megkönyörül rajtam - 1 pont
Bubi HS - 2 pont
Elmegyek kajálni, rágyújtok egy cigire és elolvasom a napi híreket a retyón - 3 pont
Hívom a barátaim és egész éjjel a hulláját kepeljük - 4 pont

Mit teszel ha egy Paladin sildet húz magára
Ütöm tovább - 1 pont
Elbújok a fa mögé - 2 pont
bandázsolok - 3 pont
/dance - 4 pont

3-5 pont: n00b
6-9 pont: casual
10-12 pont: getalife
12+ pont: h4x0r
joszar😄

I AM THE MOST SKILLED PLAYER IN THE WHOLE HISTORY!

Gorbesz
te figyelj mar occssi..

irtam en olyat hogy skill?

veled mi van ilyen este haver 😊 lol

Spiral Zone fan

Davidus

V9ykn8_TZL0

skill > gear < talent > noob < 1337

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Ezaz, hozzátok fel a skill vitát, az már régen volt ugyis.
magus
no offence, de ha te wowban skillrõl beszélsz, akkor NAGYON távol állsz a játéktól-.-

Zeccc
elrontottam a linkeléseket, szóval akkor mégegyszer:

Auchenai Crypts: Shirrak the Dead Watcher
Leírás: Az AC nevezetû instance elsõ boss-a.

videó letöltése

Zeccc
Auchenai Crypts: Shirrak the Dead Watcher
Leírás: Az AC nevezetû instance elsõ boss-a.

videó letöltése

Gorbesz
nah tudtam hogy jonnek az okoskodok.

hat lehet hogy te igy jattszol hogy csak nyomkodod, de akkor nem nagyon fognak szeretni partiban.

agyatlan barbar 😊

no offence m8

Spiral Zone fan

Zeccc
miaz hogy profi? itt nincs olyan van pár gomb a billen azt nyomod azt játszól.. senkise jobb a másiknál.. <#mf2><#banplz>

Gorbesz
iagazabol annyi lenne hogy melyik serveren vannak a legprofibb gamerek, illetve a legtobb magyar?

koszi!

Spiral Zone fan

rotfl

sharamboy18
én már el is adtam.hamar meguntam...végig jártam minendt,megvolt mindenbõl a legjobb cucc...kipróbáltam mindent..ennyi...meglehet unni hamar

I LOVE DEEP

Gorbesz
EN IS MEGVETTEM MA 😊))

eddig vagy 10 tort szerveren toltam, de azert kernek par infot, meg jotanacsot kosziii 😊))

Spiral Zone fan

pve spoilert nem nezek sorry😄

Zeccc
Caverns of Time - Durnholde Keep
Leírás: CoT - Durnholde Keep instance (mindhárom boss)

Videó letöltése

Davidus
ami új infó

"The challenges that await players inside of a dungeon set to Heroic difficulty will go beyond just increased hit points and attack power for the creatures inside. Enemies will also have extra abilities, making each encounter more tactically challenging." !!!

"Speaking of PvP, we're also hard at work on our team-balancing feature for the battlegrounds. This feature won't be ready for this next content patch, but will be added in a patch sometime after the expansion launches. Team balancing will help ensure that the teams facing each other in each of the game’s battlegrounds will be as evenly matched as possible."

V9ykn8_TZL0

Zeccc
a lényeget madzsarul pliz!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Zeccc
Hamarosan jön a Szederke in the "Caverns of Time" movie! megéri fentmaradni még ma jön a link 😉 😄D

(most folyik a render..)

MrStokes
Egy kis segitseg kellene engineering ugyben, hordas oldalon.

Tegnap Rachet-ben felvettem a gnome engi kuldit, amit hamar teljesitettem is, aztan megkaptam a tagsagi kartyat vagy mit, de a master gnome engineer nem hajlando semmit sem tanitani, ellenben azt szovegeli, hogy keszitsem elo a kartyat ellenorzesre ha gnome tudast akarok magamba szippantani. Ilyenkor mi a teendo?

(Gadgeztanban amugy megtalatam az altalanos cuccokat tanito master engi trainert.) Skill szintem olyan 245 koruli jelenleg.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TVelvet
egy baj van a bc vel. az hogy egyszerüen kurva nagyot ütnek a mobok.. + hozzá sok hpjuk van, rugónak ez eléggé elõnytelen fõleg ha farmolni akar.
FCH kari
hi,tudna valaki segiteni privátban???

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Ha vegig elso helyezett vagy, akkor sem tartom valoszinunek. En minimum 6-8 hetre tippelnek.

Magh
Valahol, régen mintha olyat olvastam volna, hogy kellõen jó eredménnyel 3-4 hét alatt összeszedhetõ. Ez lehetséges?

Annak semmi koze ahoz, hogy mennyi ido osszeszedni egy setet. A 3 honap vegen csak az arena helyezesed nullazodik, az arena pontod nem.

Davidus
3 mhónap egy ladder szezon szal max annyi

V9ykn8_TZL0

Magh
Arról van friss info, hogy hány hét lesz összeszedni egy komplett arena setet?

Magh
Egy WSG premade-el waiting time-al 10 perc, óránként le lehet 6-ot nyomni, 2 délután a gatya. AB sincs 20 perc, 4-1-re simán hozható, két délután egy chest. 2-3 hét visszafogott, délutáni pvp-vel megvan a set, ami korábban 2-3 hónap egésznapos pvp volt, rank 9-rõl kezdve. Szépen állunk. Haszna hozzáteszem nem sok lesz, mert farmra a caster setek alkalmatlanok, kevés mana, semmi regen, de nekem szúrja a szemem.

Davidus
de akinek van ideje és nincs mondjuk T2 vagy jobb cucca annak érdemes behúzni a HWL setet BCig mert elég sokáig bírni fogjka a kiképzést

V9ykn8_TZL0

Davidus
raid/arena set
karazhan
repu rewardok
HWL/5 emberes
zöldszar

kb emmeb a sorrendben

V9ykn8_TZL0

Davidus
keményen hangzik hogy HWL set de BCben a pvp set lesz a leg alapabb gear. annál szarabb már csak az AHs zöld lesz-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
legyen mondjuk 20 perc egy AB. ha 8 órát kockulsz egy nap bégéken akkor 2 nap alatt tudsz megvenni egy olcsó HWL darabot. HWL chest 3 nap. fegyver meg 1 hét.
ha mondjuk van életed(rabszolga vagy😄) és dolgozol/haverozol/nõzöl és mondjuk csak 2 órát tudsz egy nap bégézni akkor 1 hónap a HWL vepön. szal BCre a casual emberke is behúzza a HWL vepönt +1-2 darabot a HWL setbõl

V9ykn8_TZL0

Magh
Tehát minden Pisti HW/GM cuccban tolja a BC megjelenésére. Grat Blizz! Mondjuk sokat nem fog érni az arena setekkel szemben. Azért az offhandet kifarmolom, az egyetlen jó GM cucc 😊

Magh
Tehát minden Pisti HW/GM cuccban tolja a BC megjelenésére. Grat Blizz! Mondjuk sokat nem fog érni az arena setekkel szemben.

Davidus
szal egyedül pugozva egy HWL chest úgy 60-70 BG-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
marad amilyen most. új pvp set csak lvl70en lesz.
HWL set darabja 12-20k honor. egy BG átlag 2-300 honor killekkel együtt.
markokat bónusz honorért leadni nem lehet

V9ykn8_TZL0