World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Kívánságlista jöhet, de inaktív az accom és BCig az is marad, BC után meg el leszek foglalva 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
Lehet hoyg addon a jumpshot és nem makró, fogalmam sincs mert sose használtam ilyesmit. Nekem ott volt a winteres démon gyakorolgatni.
Legbonyibb addonom ami a többi hunta tranq cd-jét, missét mutatja, ne kelljen fight közben folyamat beszélni.
Lazarus: én nem tudok ilyeneket, de milyen jól elvoltam nélküle kezdetek óta. Ha benne lesz, gz! Nem is tudtam hogy ilyesmivel foglalkozol. Kívánságlista mehet? 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
TSW: Tunderke
Sose felejtem el hogy kértem itt a fórumon egy makrót hogy jelenjen meg egy progressbar hogyha valaki elkezd castolni, hogy lássam mikor süti el a pyroblastot. Erre persze mindenki lenoobozott hogy járokeret nemkell-e a gémhez. Aztán megcsináltam. És szerdától alapból benne lesz blizzard beépített addonként
volt 60as huntim is, pvp-be sem használtam sosem semmit..igen lenyomta az fd majd csapdba gombot, és talán pont ez volt az érdekes benne, hogy pörögni kellett, így kevésbé aludtam be és élvezhetõ volt a pvp, mégha tudom, hogy ha felteszek pár macrot, sokkal eredményesebb lehettem volna..
lehet faszség, de így nekem jobban bejött bárkit is megölni, mintha 2 gombra korlátozom a makróval a játékom...
ja és kézzel etettem petet is, marha nehéz volt megynomni 30 percenként 1 skill gombot..lol
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
filóztam rajta, hogy hotkey-re rakom, de az már nagy luxus lenne <#idiota>#idiota>
mostanában azon filózok, hogy mire nevezzem el broken tooth-ot...
még semmi értelmes és poénos sem jutott eszembe <#wilting>#wilting>
igy is ki akar csinálni minden allis a karim neve miatt (Manhunter), de ha netán még a pet-et is elnevezném Gnomeinator-nak, akkor asszem jobb lesz, ha inkább ki se teszem a lábam org-ból <#hehe>#hehe>
de most komolyan, tényleg pve rész kb. ennyi az esetek 80%-ában.
pet kiküld (1 gomb), hunters mark (2) felrak, serpent sting-gel (3) együtt meg már megy is az autoshot, aztán kimehetnék akár kávét is csinálni...
pvp-hez viszont néha úgy érzem ha 3 kezem volna, az is kevés lenne... bár ez asszem azért van, mert még qrva rutintalan vagyok a huntihoz (elsõ hunterem ^^), de lesz ez még jobb is...
fd+trap-et is csak azért használom, mert igy spóroltam vele +1 hotkey-t.
makrós jumpshot-ról már hallottam, de a makróját még nem láttam...de kiváncsi lennék rá, hogy oldották meg...
s én se vagyok félisten 😊
de nubok között is vannak különbségek, én egy kevésbé nub nub vagyok 😊
a nálam jobbak úgyis elvernek, a nálam nubobbakat meg én verem el.
tegnap is levertem 37-esként a 42-es warriort, mert õ volt a nubabb. utána meg engem vert be egy 41-es rugó, mert akkor meg csak bénáztam össze-vissza 😊)
de a legjobb story az volt, mikor egy 51-es priest (bejöttem 60-assal, megnéztem) végigkergette a 32-es hunterem gadgetzhtan-tól kezdve egész shimmering flats-en, meg 1000 needles-en freewind post-ig, úgy, hogy mount-on jött utánam vérgõzõs tekintettel 😊) közben 2x fagyott bele csapdába, meg kapta a con. shot-ot, meg ha túl közel ért a scatter-t...
még most is vigyorgok rajta, ha elképzelem mit õrjönghetett, hogy a 40%-os mount-ján nem tudta utolérni a pöcs kis szürke hunter-t, aki végül meglógott elõle 😄
de olyan story is volt, pont tegnap délután, mikor stv déli részén mobozok, egyszercsak -80% hp, unknow entity (??-es ne rugó) ambush crits you 1480valamennyi... na ott is a scatter + fdtrap makró mentette meg a seggemet 😊 nameg, hogy relative közel volt gromgol base camp...
๏̯͡๏﴿
1 makrót használok összesen, fd+trap, bár lehet ettõl már n00b-nak számítok -.-
ja bocs, van egy laugh makróm is, igy az már 2 db makró! 😊
(lusta vagyok begépelni...)
Mindig lesznek olyanok akik megveszik és utána felrakják a netre csak az emberek inkább fizetnek minthogy keresgélnének elötte 1 kicsit...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem tud valaki egy direkt linket ehez a 670MB-s patchez?
570MB-g sikerült leszedni,de onnantol sehogy nem akarja folytatni,folyamatosan valami router beálitási gondokra hívatkozik 😞
tegnap mentem badlands-re 37-es huntámmal broken tooth-ért, 42-es warrior akart jól bealázni. épp átmeneti pet-et tamel-eltem, rámcharge-olt a barom, s õ fagyott bele a pet helyett a csapdába <#hehe>#hehe>
utána szanaszét kite-oltam az arcát...
aztán befogtam BT-t is (kár, hogy hamarosan "normalizálják" 2.0-ra az attack speed-jét <#sniffles>#sniffles>)
eddigi meglátásom alapján huntival pve és lvl-ing elég uncsi, pet és 3 gomb kb.
pvp viszont gecinehéz, fõleg, ha úgy ugrik rád valaki (warrior és rugó a 2 legkeményebb, palával még nem akadtam össze <#ticking>#ticking> - bár jobban belegondolva nem tudok olyan kasztot mondani, ami könnyû ellenfél volna vele pvp-ben...ehhez képest priest easymode volt)
/script PetPassiveMode()
/script ClearTarget()
/cast Feign Death
/cast Freezing Trap
2. verzió: ez elvileg ugyanaz, én ha jól emléxem ezt használom, ez is 2x lenyomós megdoldás, de müxik frankón.
/script t=UnitName("target");if(UnitAffectingCombat("player")) then ClearTarget(); PetPassiveMode();CastSpellByName("Feign Death");if(t) then TargetByName(t); end; else CastSpellByName("Freezing Trap"); end
még több hunter makró ITT
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tudna vki nekem prezentalni egy mukodokepes hunter call back pet - fd - freezing trap makrot?