World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
az ember általában arra ír addont, ami neki is kell, szóval a kívánságlista szerintem felesleges. én legalábbis így vagyok vele.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magh
Azért ezekrõl a Blizz-féle beépített cuccokról megvan a véleményem, lásd SCT. Valamiért mindenki letiltja és az originált használja.

Lazarus
Ezt se addonnal se makróval nem lehet megcsinálni csak 3rd party alkalmazással... a jump() és forgás utasításokat blizzard letiltotta. Aki nem tud segítség nélkül jumpshotolni azt bannolnám.

Kívánságlista jöhet, de inaktív az accom és BCig az is marad, BC után meg el leszek foglalva 😊
Syron
yaah értem 😄

Friczy
Rohansz el valaki elõl, ugrás közben megfordulsz egérrel, beletolsz egy instant shotot, visszafordulsz a levegõben és futsz tovább. Eleinte elõny ha koreai vagy.. 😉

keep walking... www.artum-inferniti.net

Syron
pontosan mi ez a jumpshot vagy mit csinál?

Friczy
Nem vagy noob Wildor, csak izgalmasabb ha te játszol.
Lehet hoyg addon a jumpshot és nem makró, fogalmam sincs mert sose használtam ilyesmit. Nekem ott volt a winteres démon gyakorolgatni.
Legbonyibb addonom ami a többi hunta tranq cd-jét, missét mutatja, ne kelljen fight közben folyamat beszélni.

Lazarus: én nem tudok ilyeneket, de milyen jól elvoltam nélküle kezdetek óta. Ha benne lesz, gz! Nem is tudtam hogy ilyesmivel foglalkozol. Kívánságlista mehet? 😊

The Garrett
eleg szanalmasnak tartom hogy ezt beletette blizzard. a következo lepes az lesz hogy magatol elnyomja a castolast szakito spell -t a cast vége elott, vagy valami hasonlo 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pár hete már néhányan (elvileg allik) feljöttek raid közben és remekül elszórakoztak pár órán keresztül (mi annyira nem élveztük), úgyhogy max privátban keress meg.

TSW: Tunderke

Lazarus
makrózni akkor fun ha te magad írod a makróid és addonjaid... persze ehez elég kockának kell lenni -_-

Sose felejtem el hogy kértem itt a fórumon egy makrót hogy jelenjen meg egy progressbar hogyha valaki elkezd castolni, hogy lássam mikor süti el a pyroblastot. Erre persze mindenki lenoobozott hogy járokeret nemkell-e a gémhez. Aztán megcsináltam. És szerdától alapból benne lesz blizzard beépített addonként
Jockey
én sosem használok semmilyen makrot, kivéve ami feltétlen fontos volt (raidassist pl)..
volt 60as huntim is, pvp-be sem használtam sosem semmit..igen lenyomta az fd majd csapdba gombot, és talán pont ez volt az érdekes benne, hogy pörögni kellett, így kevésbé aludtam be és élvezhetõ volt a pvp, mégha tudom, hogy ha felteszek pár macrot, sokkal eredményesebb lehettem volna..
lehet faszség, de így nekem jobban bejött bárkit is megölni, mintha 2 gombra korlátozom a makróval a játékom...
ja és kézzel etettem petet is, marha nehéz volt megynomni 30 percenként 1 skill gombot..lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

én erre a standard inventory kinyit, feed pet ikon-nal meg rábökök a kajára, pet meg zabál módszert használom...
filóztam rajta, hogy hotkey-re rakom, de az már nagy luxus lenne <#idiota>

mostanában azon filózok, hogy mire nevezzem el broken tooth-ot...
még semmi értelmes és poénos sem jutott eszembe <#wilting>

igy is ki akar csinálni minden allis a karim neve miatt (Manhunter), de ha netán még a pet-et is elnevezném Gnomeinator-nak, akkor asszem jobb lesz, ha inkább ki se teszem a lábam org-ból <#hehe>

mert 3 gomb pve-hez kell (legalábbis szintezés terén elég)...
de most komolyan, tényleg pve rész kb. ennyi az esetek 80%-ában.
pet kiküld (1 gomb), hunters mark (2) felrak, serpent sting-gel (3) együtt meg már megy is az autoshot, aztán kimehetnék akár kávét is csinálni...

pvp-hez viszont néha úgy érzem ha 3 kezem volna, az is kevés lenne... bár ez asszem azért van, mert még qrva rutintalan vagyok a huntihoz (elsõ hunterem ^^), de lesz ez még jobb is...

Lazarus
Dugás vs zsebhoki-sajtreszelõvel

btw én pet-feed makrót is használok ^^ /me n00b
kb. ég és föld a különbség...

lolol... a 3 gomb mellé minek 1et spórolni <#idiota>

Davidus
nem jobb

V9ykn8_TZL0

shaime01
1 kérdés! 😛

Mennyivel jobb a tört wownál az eredeti wow? ^^

utálok makrózni...
fd+trap-et is csak azért használom, mert igy spóroltam vele +1 hotkey-t.
makrós jumpshot-ról már hallottam, de a makróját még nem láttam...de kiváncsi lennék rá, hogy oldották meg...

s én se vagyok félisten 😊
de nubok között is vannak különbségek, én egy kevésbé nub nub vagyok 😊
a nálam jobbak úgyis elvernek, a nálam nubobbakat meg én verem el.
tegnap is levertem 37-esként a 42-es warriort, mert õ volt a nubabb. utána meg engem vert be egy 41-es rugó, mert akkor meg csak bénáztam össze-vissza 😊)

de a legjobb story az volt, mikor egy 51-es priest (bejöttem 60-assal, megnéztem) végigkergette a 32-es hunterem gadgetzhtan-tól kezdve egész shimmering flats-en, meg 1000 needles-en freewind post-ig, úgy, hogy mount-on jött utánam vérgõzõs tekintettel 😊) közben 2x fagyott bele csapdába, meg kapta a con. shot-ot, meg ha túl közel ért a scatter-t...
még most is vigyorgok rajta, ha elképzelem mit õrjönghetett, hogy a 40%-os mount-ján nem tudta utolérni a pöcs kis szürke hunter-t, aki végül meglógott elõle 😄

de olyan story is volt, pont tegnap délután, mikor stv déli részén mobozok, egyszercsak -80% hp, unknow entity (??-es ne rugó) ambush crits you 1480valamennyi... na ott is a scatter + fdtrap makró mentette meg a seggemet 😊 nameg, hogy relative közel volt gromgol base camp...

Lynx_TWL
brékobréko shala öcsi, elfelejtettem az msn jelszavam. a lényeg, hogy még melózom nem jó ma

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ja erre én is kiváncsi lennék...
1 makrót használok összesen, fd+trap, bár lehet ettõl már n00b-nak számítok -.-

ja bocs, van egy laugh makróm is, igy az már 2 db makró! 😊
(lusta vagyok begépelni...)

Syron
én tegnap egy wow game card generatort láttam, de nem mertem letölteni kitudja mi lehet az..😄

Lazarus
makróval jumpshotolni??? o_O
Azt meg hogy?
Friczy
Egy kis színt tudnál bele vinni, ha nem makrók játszanának helyetted. Pl arathoron nem láttam olyan elf huntert aki ne makroval jumpshotolna.. Sose volt ilyesmim, mondjuk sose voltam félisten! (majd szerdától? o_O)

Tafaya
A szöveges része meg már volt ide is belinkelve 😊

Van aki letöltötte máshonnan ugyan ezt 0 pénzért.<#crazya>
Mindig lesznek olyanok akik megveszik és utána felrakják a netre csak az emberek inkább fizetnek minthogy keresgélnének elötte 1 kicsit...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nah igy kell ezt csinalni. Kell a 4 napos lvling guide tessek perkalni 37 USDt még a keszlet tart. <#nyes> Hat vazzer az am az uzleti erzek

[negativ] Cirek
<#vigyor3>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

nah jo, az en apukam megiszik egy sort a te apukaddal <#eplus2>

[negativ] Cirek
torrent link-et tudok adni a bejövõ oldalon a felsõ a video guide, a második meg a szöveges 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Nekem meg anyukam aszondta hogy kiba okoska vok, es apukam megveri a te apukadat. <#hehe> Toljad a linket inkabb.

[negativ] Cirek
igen az van meg 😊

Sephi
Nem mase de alitolag a regkord a 1-60 ig jelenleg 4 es fel nap 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hany nap allat ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[negativ] Cirek
nekem van horda guide 1-60ig szöveges és videó formátumban 😊

picket
Felejtsd már el a makrót és l2p! <#ticking>

&#3237;_&#3237;

<#worship>

Tafaya
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/WOW-1.12.x-to-2.0.1-engb-patch-3.zip

MrStokes
Tenyleg, neked mintha huntered lenne! Nem akarsz megdobni egy ilyen makroval, hm? <#vigyor5>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sziasztok.

Nem tud valaki egy direkt linket ehez a 670MB-s patchez?
570MB-g sikerült leszedni,de onnantol sehogy nem akarja folytatni,folyamatosan valami router beálitási gondokra hívatkozik 😞

btw, ez a warrior rámcharge-ol szép dolog.
tegnap mentem badlands-re 37-es huntámmal broken tooth-ért, 42-es warrior akart jól bealázni. épp átmeneti pet-et tamel-eltem, rámcharge-olt a barom, s õ fagyott bele a pet helyett a csapdába <#hehe>
utána szanaszét kite-oltam az arcát...
aztán befogtam BT-t is (kár, hogy hamarosan "normalizálják" 2.0-ra az attack speed-jét <#sniffles>)

eddigi meglátásom alapján huntival pve és lvl-ing elég uncsi, pet és 3 gomb kb.
pvp viszont gecinehéz, fõleg, ha úgy ugrik rád valaki (warrior és rugó a 2 legkeményebb, palával még nem akadtam össze <#ticking> - bár jobban belegondolva nem tudok olyan kasztot mondani, ami könnyû ellenfél volna vele pvp-ben...ehhez képest priest easymode volt)

1. verzió: kétszer kell nagyon gyorsan lenyomni, elsõre visszahívja a pet-et, és elnyomja FD-t, másodikra leteszi a csapdát.

/script PetPassiveMode()
/script ClearTarget()
/cast Feign Death
/cast Freezing Trap

2. verzió: ez elvileg ugyanaz, én ha jól emléxem ezt használom, ez is 2x lenyomós megdoldás, de müxik frankón.

/script t=UnitName("target");if(UnitAffectingCombat("player")) then ClearTarget(); PetPassiveMode();CastSpellByName("Feign Death");if(t) then TargetByName(t); end; else CastSpellByName("Freezing Trap"); end

még több hunter makró ITT

Szerdán jön a 2.0 és akkor lesz in-combat trap cumód.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

MrStokes
En nem PvE szerveren vagyok, keremszepen. 😊 Warrior ramcharge-ol, aztan vegem. PvP trinket-et is meg kene mar vennem ... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lazarus
Nem bírod ki szerdáig?
MrStokes
Mar korabban irtam, de akkor most ujra.
Tudna vki nekem prezentalni egy mukodokepes hunter call back pet - fd - freezing trap makrot?

Lvl 31-40 meg itt a guide. A lenyege hogy faszan osszerakott korokbe csinalja meg a questeket igy nem maszkalsz ossze vissza feleslegesen egyik questhelyrol a masikra. A horda guide csak 40 ig van meg de az alli az 60ig.

Itt van egy lvl-ig guide horda 21-30 ra.

csak nem mész sírni? <#vigyor>

Sephi
Gyerekek adna valaki egy linket az uj BeneCast addonhoz mert en nem lelem sehol a updated verzat plz.