World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kívánságlista jöhet, de inaktív az accom és BCig az is marad, BC után meg el leszek foglalva 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
Lehet hoyg addon a jumpshot és nem makró, fogalmam sincs mert sose használtam ilyesmit. Nekem ott volt a winteres démon gyakorolgatni.
Legbonyibb addonom ami a többi hunta tranq cd-jét, missét mutatja, ne kelljen fight közben folyamat beszélni.
Lazarus: én nem tudok ilyeneket, de milyen jól elvoltam nélküle kezdetek óta. Ha benne lesz, gz! Nem is tudtam hogy ilyesmivel foglalkozol. Kívánságlista mehet? 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
TSW: Tunderke
Sose felejtem el hogy kértem itt a fórumon egy makrót hogy jelenjen meg egy progressbar hogyha valaki elkezd castolni, hogy lássam mikor süti el a pyroblastot. Erre persze mindenki lenoobozott hogy járokeret nemkell-e a gémhez. Aztán megcsináltam. És szerdától alapból benne lesz blizzard beépített addonként
volt 60as huntim is, pvp-be sem használtam sosem semmit..igen lenyomta az fd majd csapdba gombot, és talán pont ez volt az érdekes benne, hogy pörögni kellett, így kevésbé aludtam be és élvezhetõ volt a pvp, mégha tudom, hogy ha felteszek pár macrot, sokkal eredményesebb lehettem volna..
lehet faszség, de így nekem jobban bejött bárkit is megölni, mintha 2 gombra korlátozom a makróval a játékom...
ja és kézzel etettem petet is, marha nehéz volt megynomni 30 percenként 1 skill gombot..lol
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
filóztam rajta, hogy hotkey-re rakom, de az már nagy luxus lenne <#idiota>#idiota>
mostanában azon filózok, hogy mire nevezzem el broken tooth-ot...
még semmi értelmes és poénos sem jutott eszembe <#wilting>#wilting>
igy is ki akar csinálni minden allis a karim neve miatt (Manhunter), de ha netán még a pet-et is elnevezném Gnomeinator-nak, akkor asszem jobb lesz, ha inkább ki se teszem a lábam org-ból <#hehe>#hehe>
de most komolyan, tényleg pve rész kb. ennyi az esetek 80%-ában.
pet kiküld (1 gomb), hunters mark (2) felrak, serpent sting-gel (3) együtt meg már megy is az autoshot, aztán kimehetnék akár kávét is csinálni...
pvp-hez viszont néha úgy érzem ha 3 kezem volna, az is kevés lenne... bár ez asszem azért van, mert még qrva rutintalan vagyok a huntihoz (elsõ hunterem ^^), de lesz ez még jobb is...
fd+trap-et is csak azért használom, mert igy spóroltam vele +1 hotkey-t.
makrós jumpshot-ról már hallottam, de a makróját még nem láttam...de kiváncsi lennék rá, hogy oldották meg...
s én se vagyok félisten 😊
de nubok között is vannak különbségek, én egy kevésbé nub nub vagyok 😊
a nálam jobbak úgyis elvernek, a nálam nubobbakat meg én verem el.
tegnap is levertem 37-esként a 42-es warriort, mert õ volt a nubabb. utána meg engem vert be egy 41-es rugó, mert akkor meg csak bénáztam össze-vissza 😊)
de a legjobb story az volt, mikor egy 51-es priest (bejöttem 60-assal, megnéztem) végigkergette a 32-es hunterem gadgetzhtan-tól kezdve egész shimmering flats-en, meg 1000 needles-en freewind post-ig, úgy, hogy mount-on jött utánam vérgõzõs tekintettel 😊) közben 2x fagyott bele csapdába, meg kapta a con. shot-ot, meg ha túl közel ért a scatter-t...
még most is vigyorgok rajta, ha elképzelem mit õrjönghetett, hogy a 40%-os mount-ján nem tudta utolérni a pöcs kis szürke hunter-t, aki végül meglógott elõle 😄
de olyan story is volt, pont tegnap délután, mikor stv déli részén mobozok, egyszercsak -80% hp, unknow entity (??-es ne rugó) ambush crits you 1480valamennyi... na ott is a scatter + fdtrap makró mentette meg a seggemet 😊 nameg, hogy relative közel volt gromgol base camp...
๏̯͡๏﴿
1 makrót használok összesen, fd+trap, bár lehet ettõl már n00b-nak számítok -.-
ja bocs, van egy laugh makróm is, igy az már 2 db makró! 😊
(lusta vagyok begépelni...)
Mindig lesznek olyanok akik megveszik és utána felrakják a netre csak az emberek inkább fizetnek minthogy keresgélnének elötte 1 kicsit...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem tud valaki egy direkt linket ehez a 670MB-s patchez?
570MB-g sikerült leszedni,de onnantol sehogy nem akarja folytatni,folyamatosan valami router beálitási gondokra hívatkozik 😞
tegnap mentem badlands-re 37-es huntámmal broken tooth-ért, 42-es warrior akart jól bealázni. épp átmeneti pet-et tamel-eltem, rámcharge-olt a barom, s õ fagyott bele a pet helyett a csapdába <#hehe>#hehe>
utána szanaszét kite-oltam az arcát...
aztán befogtam BT-t is (kár, hogy hamarosan "normalizálják" 2.0-ra az attack speed-jét <#sniffles>#sniffles>)
eddigi meglátásom alapján huntival pve és lvl-ing elég uncsi, pet és 3 gomb kb.
pvp viszont gecinehéz, fõleg, ha úgy ugrik rád valaki (warrior és rugó a 2 legkeményebb, palával még nem akadtam össze <#ticking>#ticking> - bár jobban belegondolva nem tudok olyan kasztot mondani, ami könnyû ellenfél volna vele pvp-ben...ehhez képest priest easymode volt)
/script PetPassiveMode()
/script ClearTarget()
/cast Feign Death
/cast Freezing Trap
2. verzió: ez elvileg ugyanaz, én ha jól emléxem ezt használom, ez is 2x lenyomós megdoldás, de müxik frankón.
/script t=UnitName("target");if(UnitAffectingCombat("player")) then ClearTarget(); PetPassiveMode();CastSpellByName("Feign Death");if(t) then TargetByName(t); end; else CastSpellByName("Freezing Trap"); end
még több hunter makró ITT
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tudna vki nekem prezentalni egy mukodokepes hunter call back pet - fd - freezing trap makrot?