World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
WTB ARX PANNONIA ventri cím😊 Very need.....
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
southern barrens-en ellehetsz simán lvl 25-26-ig...
van, persze. Azt ott lehet azon bekapcsolni, ahol pl a quickbarokat tudod állítani (hogy látszódjon a fülük, a hátterük, ott van 1 olyan XP bar gomb is.) Meg nekem oda nyomja a hp/mp barom alá azt a lila csíkot.
én hunter-ként ezzel lvl-ezek.
elõnye, hogy gyorsan elolvadnak a mobok, s van olyan burst dps a sok crit miatt, hogy 3-4-et is le lehet kezelni egyszerre, hátránya, hogy sokszor rádaggroznak a mobok, s gyakran kell disengage-elni.
elsõ 21 pont ment marksman-ra, többi surv-ra.
szerdáig ez még ok lesz, utána nemtom mi lesz az új talent-ezés -.-
elõnye, hogy gyorsan elolvadnak a mobok, s van olyan burst dps a sok crit miatt, hogy 3-4-et is le lehet kezelni egyszerre, hátránya, hogy sokszor rádaggroznak a mobok, s gyakran kell disengage-elni.
elsõ 21 pont ment marksman-ra, többi surv-ra.
szerdáig ez még ok lesz, utána nemtom mi lesz az új talent-ezés -.-
"http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/priest/talents.html?500232010000000000000000000000000000000000050252510251123051521"
szerintem ez jobb
szerintem ez jobb
V9ykn8_TZL0
filmecske
ez meg egy kis rovid ,de annal hangulatosabb trailer/teaser feleseg a horda uj fajahoz : The Blood Elves!
ez meg egy kis rovid ,de annal hangulatosabb trailer/teaser feleseg a horda uj fajahoz : The Blood Elves!
6
Valaki tudja a frankot, hogy mikortol mukodik majd a 'Before the storm' patch, vagyis a 2.0.1, itt nalunk europban?
Amerikai szervereken dec.5 (keddtol), de arrol nincs infom hogy europaban mikor allnak ra a szerverek. Valakinek biztos info?
(Dec 6. vagy 13.?)
Amerikai szervereken dec.5 (keddtol), de arrol nincs infom hogy europaban mikor allnak ra a szerverek. Valakinek biztos info?
(Dec 6. vagy 13.?)
adjatok januar 16.-at! PLEASE!
köszi
yah meg még egy ami az insomniax addonban van xp-bar, na csak azt betenni lehet-e, vagy esetleg más olyan addon van-e?
yah meg még egy ami az insomniax addonban van xp-bar, na csak azt betenni lehet-e, vagy esetleg más olyan addon van-e?
CT_ShieldMod
jah a legjobb amikor kirepulsz egy ilyen kis szigetre a pálya felett, vagy mellett, leszállsz a mountrol képet csinálni, és utánna nem tudsz vissza felszállni rá... :/
Vagy elrepulsz questelni, aztan 10 perc futas utan talalsz 1 zonat ahol fel tudsz mountolni és menni dolgodra.
Vagy elrepulsz questelni, aztan 10 perc futas utan talalsz 1 zonat ahol fel tudsz mountolni és menni dolgodra.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
fû, ezen énis gondolkoztam <#wilting>#wilting>
mert ha 2 hónapot adnának hozzá akkor "csak" 2000-el kerülne többe(GC 8K, ez meg 10K lesz) akkor megvenném...ha 1 hónap jár hozzá még tán akkoris...
lvl 22-n hol érdemes fejlõdni hordásnak a barrens után? stonetalon mountains-ben megcsináltam a "déli" questeket... (makkgyûjtés ,taurengyilkolászás, goblinvadászat szal maradt hárpia, makk elültetés és cenarius kölkök gyilkolása, de ezek narancssárga kvesztek, és alig birok a mobokkal) ashenvale-ban meg sok a quest, de amiket splintertree post-ban vettem fel mindegyik piros... thousand needles-be még nemmehetek (nemis nagyon akarok) szal most kicsit leragadtam... meg elis basztam 2x a talentezést (1x félrenyomtam, 2x-ra meg elhamarkodottan hagytam abba a BM ág tápolását..) szal 6G-m már ráment😄
de egy 60-as kari a klánunkból túravezetett minket razorfen downs-on 😄 ott bejött vagy 2g a pézbõl + itemek eladásából (és ez nagy szó, mert van egy kleptomániás UD rugónk...õ állandóan elveti a kockát..)
a nehéz kveszteken meg segitenek a társaim (õk segitenek, énmeg megengedem nekik hogy segitsenek így mind a ketten jóljáruk<#smile>#smile>)
ennyi😄 remélem újév környékén meglesz a 60
helyzetjelentés vége.
mert ha 2 hónapot adnának hozzá akkor "csak" 2000-el kerülne többe(GC 8K, ez meg 10K lesz) akkor megvenném...ha 1 hónap jár hozzá még tán akkoris...
lvl 22-n hol érdemes fejlõdni hordásnak a barrens után? stonetalon mountains-ben megcsináltam a "déli" questeket... (makkgyûjtés ,taurengyilkolászás, goblinvadászat szal maradt hárpia, makk elültetés és cenarius kölkök gyilkolása, de ezek narancssárga kvesztek, és alig birok a mobokkal) ashenvale-ban meg sok a quest, de amiket splintertree post-ban vettem fel mindegyik piros... thousand needles-be még nemmehetek (nemis nagyon akarok) szal most kicsit leragadtam... meg elis basztam 2x a talentezést (1x félrenyomtam, 2x-ra meg elhamarkodottan hagytam abba a BM ág tápolását..) szal 6G-m már ráment😄
de egy 60-as kari a klánunkból túravezetett minket razorfen downs-on 😄 ott bejött vagy 2g a pézbõl + itemek eladásából (és ez nagy szó, mert van egy kleptomániás UD rugónk...õ állandóan elveti a kockát..)
a nehéz kveszteken meg segitenek a társaim (õk segitenek, énmeg megengedem nekik hogy segitsenek így mind a ketten jóljáruk<#smile>#smile>)
ennyi😄 remélem újév környékén meglesz a 60
helyzetjelentés vége.
na de ez ha igy marad hogy nem lehet varoson kivul akarhol, akkor uberfos, epp az lenen a jo benne hogy total szabadsag a flying mount. szoval remelem ez nem Wai
nekem ugy van hogy olyan teruleten nem tudom hasznalni ahol a minimapon egy nagyobb zonanak a neve van pl: nagrand netherstorm, stb stb.
csak olyan helyeken aminek saját neve van egy egy ilyen nagyobb teruleten belul.
csak olyan helyeken aminek saját neve van egy egy ilyen nagyobb teruleten belul.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Adhatnának a FREE hónap mellé ajándék 1 hónapra elég hideg élelmet is, mondjuk Blizzard keksz vagy vmi ...
két hónap és húsz deka meggy
eddig úgy mûködött hogy areakra volt lebontva hogy lehet-e vagy sem flying mountot használni. ezzel a peccsel viszont bevezették hogy nem areakra hanem az arean belüli területekre van megadva. csakhát néhány területre ezt elfelejtették ~
nem a tehennel vana gond, hanem maga az a lo undorito😄 de ha lejjebb gorgetsz ott a linknel, lathatod human alatt is😊 nah meg votl mar errol a lorol csomo kep anno wowexposeden is meg wowgurun is, es mar akkro hanyas szinu volt ez az egesz gebe😄
és ez? - flying mounts cannot be summon if you aint close to a friendly city. (It sounds like a bug)
๏̯͡๏﴿
tehén lóháton? 😄
azért én egy ud-n is megnézném ^^
azért én egy ud-n is megnézném ^^
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nekem kifejezetten tetszik viszont taurennel a hátán rendkivül bárgyún hat. Felesleges nekik megengedni, hogy tudják lovagolni (/me racist 😄 )
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
legrondabb moutn 😞 olyan mitn valam gebe, es meg a szinosszeallitasa is siralmasan ronda.
Most az egyszer használnám wow.hu-t hogy megnézzem hova érdemes PvE rerollolni és b@szik mûködni 😞((
Most az egyszer használnám wow.hu-t hogy megnézzem hova érdemes PvE rerollolni és b@szik mûködni 😞((
Persze , hogy van odaadod a pénzt az én karimnak az meg majd átadja a másik tiednek. PM ha érdekel a dolog! <#bdead>#bdead>
Olyat lehet hogy pl van 2 karim ugyanazon az acc-on,és az egyiktõl lehet pénzt átadni a másiknak?Vagy lehet pl olyat hogy most van karim,és majd a bc-s karakteremnek adok át pénzt v cuccot?
+u
biztos átrakták másik accontra és eladták ebayen, felejtsd el azt a karaktert
Sziasztok!
1 hete átvittem 1 karit 1 másik serverre és még nem jött meg pedig azóta volt karbantartás is! Nem tudjátok hány nap mire odaér? volt már aki átvitte a kariját máshova? elõre is köszi
1 hete átvittem 1 karit 1 másik serverre és még nem jött meg pedig azóta volt karbantartás is! Nem tudjátok hány nap mire odaér? volt már aki átvitte a kariját máshova? elõre is köszi
female belf warlock only sorry!
A ló a vizen jár!Nem is tudtam hogy ilyet is lehet a wowban.
nem, mindenkinek van kis cipõpucoló gnómja is.