World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
Értem.köszi a válaszokat!<#eljen>

+512 mega ram nagyon sokat fog segiteni, wow eleg ram igenyes.
anno enis csak 512 vel jatszottam es ha sok playert kellett hirtelen megjeleniteni (pl IF vagy valami raid) akkro nagyon sokaig toltogetett es mozdulni sem lehetett. 1g rammal mar szuperjo lett.

sokat, fõleg az kell neki.

Sáska
sziasztok,

az lenne a kédésem, hogy a WoW-nak mire van inkább igénye: memoriára vagy erõs videokártyára?
a gép paraméteri:
Mobile AMD Mobil Sempron 3000+
512MB DDR333pc2700
NVIDIA® GeForce Go 7300TC/256MB

egész szépen fut rajta a játék, de IF-ben, SW-ben nagyon szaggat.
szerintetek +512 ram mennyit segitene a helyzeten?

The Garrett
mikénehavóna? 😊 raid utan benezek

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zeccc
alkimista kerestetik a bloodmyst pvp alli oldalon
ha te alkimista vagy és legalább 300as a skilled akkor lécci irj egy privit.. köszönöm!

Egér tankolt? 😄
Davidus
BEAST
del korea + japan FTW <3 ... kockaparadicsom xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Volt idén nagyobb versenyen WSG egyszer, lvl19-es premadekkel 😊

Davidus
de addig még lefolyik pár peccs a dunán mert ahhoz balance is kell😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
ha lesz valaha is arena WCG-n az tuti lvl70 lesz + arena gear

V9ykn8_TZL0

del-koreaban mar ez van😊

tigeroo
vagy ugy lehetne hogy lvl 60 + talentek + spellek de a kezdõ "felszerelés" (pl. rugónál tõr, 1-2 armoros leather) még azlenne a legkiegyensúlyozottabb

de ez már csak fantázia kérdése😊 egy biztos...a java még csak most fog jönni ennek az egész mmo-s felhajtásnak😊 lehet hogy 10év mulva már BL döntõ helyett 2nívós gamer klub összecsapását fogjuk nézni a tv-ben😊

<önelégült sóhaj>
hat mindenkeppen premade karakterek kellenenek, az egyenloseg miatt, ezt majd a szervezok dontenek el hogy adott classra milyen fajt es milyen geart aggatnak, de akkor minden csapatnak ugyanolyan kell.

csak ugye meg ott vannak a talent kerdesek is, szal kicsit problematikus lenne, de hat pl counterstrikeban is van tobbfele fegyver😊 bar ugye ez nem ad olyan melyseget mint a tobb class, tobb faj es a tobb fele talentbuild.

pasz, azon mulik mennyire tudjak kibalancolni.

tigeroo
jah sztem valami olyasmit oldhatnának meg wcg-n, hogy választhatsz fajt/kasztot, full spell lista megtanítva (persze lvl60-on), talentek, kapsz x goldot és szaladj venni itemeket...és kezdõdhet a harc😊 vagy mindenki vinné a sajátját (mint vmi gyüjtögetõs kártyajáték)
nah meg erre lesz ott a nem rankingos, gyakorlo arenazas😉

ugy kell ezt felfogni, mintha valami kemeny sport lenne, baratsagos es verre meno osszecsapasokkal.

egy tuti, aki elso 10 ben lesz, annak lesz mire buszkenek lennie, meg ha egyesek csak ugy fogjak fel a wowot hogy csak egy jatek😄

btw nem csodalkoznek ez az arena harc megjelenne majd WCG-n is a jovoben, miutan kidolgoztak ezt a balancolas dolgot grp vs grp ra ahogy irtak a battle plan 4 ben.

Davidus
ja elfelejtettem hogy van ladder😊

V9ykn8_TZL0

jo de azok ilyen rating 0 as csapatok voltak ott a screenshoton😊 csapat rating az kb ugy van, mint ahogy most a rank rendszer, szoval nem kell minden heten elerned annyi pontot, hogy 1500+ os legyel, hanem osszeadodgat a season (2 honap) alatt, marmitn en ertelmezesem szerint. kulonben az lenne hogy a top teapmnek 24/7 kene arenazni hogy egyre jobb ratinget erjen el.

tehat a season elejen tobb mecset fog menni mindenki mint 10, de ahogy egyre no az egyes csapatok ratingje hetente, ugy fogjak egyre jobban meggondolni a tovabbi dolgokat😊

Davidus
suzerintem azért úgy lesz megcsinálva hogy 10nél jóval többet kelljen nyomni az 1500 ponthoz. 10 arena meccs az jmax 1 óra😄 a képen is látszik hogy 16 pontot kaptak a gyõzelemért

V9ykn8_TZL0

szoval a lenyeg, hogy ahogy tornaszol felfele a rankingban egyre jobban megvalogatod ki ellen (ha van erre mod) illetve hany mecset mesz (minimum 10et muszaj).

tehat ugye kemeny sulya lesz annak hogy ha vesztesz, foleg ha egy nalad sokkal alacsonyabb rankingu csapat ellen, tehat minnel nagyobb a rankingod annal tobb csapat lesz ami alattad van, vagyis ami szamodra nem igazan kedvezo, mivel alacsonyabb ratingu ellen nyerni nem hoz olyan sokat a konyhara, de ha bukod akkor az nagyon sokat elvesz a ratingedbol. szoval az lesz egy ido utan hogy a csapatok csak a szukseges 10 merkozest fogjak lejatszani, mivel minden tovabbi magaban hordozza azt hogy ratinget bukik. (persze a vakmeroek majd tobbet fognak menni, de az nagy kockazattal jar majd)

ugye 1500 ratingig linearisan kapod az arena pontot ( a fizetoeszkoz amibol veszed a cuccokat) tehat itt meg nincs akkora sulya ha buksz egy egy mecset. 1500 felett azonban mar logaritmikus gorbe alapjan megy :

vagyis minnel nagyobb a ratinged annal fontosabb hogy ne veszits mivel nagyot esel vissza, ha ennek a gorbenek az elejen vagy akkro meg nem veszes, de ha mar a kozepen tul akkor elojon az hogy ha nyersz az nem er annyit mint amennyit vesztenel ha buksz.

The Garrett

telleg nem nekem valo a pvp, már el se találok senkit 😄DDDDDDDD

Davidus
az biztos hogy a top teamek kicsit többe klesznek nézve mint most a rank 14 kiseggelõk😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
példa

szal aki átlép egy bizonyos határt és elér egy szintet(rankot akármit)az már nem biztos hogy kockáztatni fogja a ratingjét és inkább nem arenazik többet azon a héten hogy meglegyen azért a rankért járó arena pont.

vagy nem?😄

# 19743 players have a rating above 2200, and are usually associated with the Candidate Master title.
# 1868 players have a rating between 2400 and 2499, most of whom have either the IM or the GM title.
# 563 players have a rating between 2500 and 2599, most of whom have the GM title
# 123 players have a rating between 2600 and 2699, all of whom have the GM title
# 18 players have a rating between 2700 and 2799

V9ykn8_TZL0

Davidus
itt van😊 magyar faszi dolgozta ki!

elo= élõ :o

V9ykn8_TZL0

ez a keplet csagy annyi hogy amikro megkapod a rating pontodat a karbantartaskor akkro mennyi elkoltheto pontot kapsz erte.
az hogy mennyi ratinget kapsz egyes gyozelmek utan illetve mennyit vesztesz azt nem irjak, plusz ez meg fugg attol is hogy ellenfel csapatnak milyen rankingja. eltart majd egy kis ideig amig atlathato lesz, legalabbis szamomra, mivel ELO ranking rendszert sem ismerem es ez az alapjan lesz kis modositassal.

de mondjuk valaki aki keni ezt a kepletet megmondhatna mondjuk 2000 ratingre mennyi arena pont jar😊 meg mondjuk akkro 1000, 1400, 1500, 1600-ra is😊

Davidus
sazlé 1500 pont után már nem szabad kikapni?😄

V9ykn8_TZL0

ez a formula arra van hogy hetente amikro kapod a ratingedet mennyi arena pontot kapsz erte😊

The Garrett
hat hogy ööö ize... 😄
minél inkább X annál kevesebb Y -t kapsz egy kisebb Xû csapat legyozeseert.

és forditva minel többet. 😄

1500 ig linearisan no a pontod, felette meg logaritmikusan😊 vagyis 1500 fele kell gyurni es akkro egyre tobbet er egy egysegnyi rating.

The Garrett
te mindvisionoztel 4x egymasutan? 😄

mar nemtudtam merre induljak utanna 😄

Davidus
Team Rating Arena Point Formulae

X = Team Rating, Y = Arena Points

If X>1500: Y = 2894/(1+259*e^(-0.0025*X))
Else: Y = 0.206*X+99

valami matekos fordítson😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
merciless foe vagyok!<#gonosz1>

V9ykn8_TZL0

hu de regi videok

Syron
jajj ezt tegnap láttam épp.. hát elég bénácska szegényke 😛

[HUN]Crassus
LELI nem neked való ez a pvp-zés látom😛
fél év után végre ismerõs arc BG-ben erre a csírke pap altomnak kell elintézni ejj ejj....Mind Vison FTW nem tucc elbújni😄
Azé szenvedtél böcsületesen GG.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PiszkosFred
Szerintem arra gondolt, amikor befog egy demont x ideig, es mint egy pet, ugy hasznalja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lvl 1-en már felvehetõ az imp idézés küldije, 10-en kapod a void-ot, 20-on succu-t, 30-on felhunter-t, többit nemtom...

lvl 1-en már felvehetõ az imp idézés küldije, 10-en kapod a void-ot, 20-on succu-t, 30-on felhunter-t, többit nemtom...

MrStokes
Az a te bajod! 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
én a blizz félét használom-.-

V9ykn8_TZL0

MrStokes
En most egy fekete parducot hasznalok mint univerzalis petet, es WidowMaker nevre hallgat... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Ha ezt leszedem, akkor elvileg holnap este nem kell a downloaderrel tokolni? Vagy csak reszben? Vagy hogy lesz? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

X Revenge
Lenne 1 kérdésem: a warlock hányas szinten kapja meg a démon szelídítés képességét? és küldetés jutalma vagy trainertõl kell kitanulni?

[X]

MrStokes
Lol azt meg hogy??? Ez sztem baromsag.