World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tess ápdételt talentek meg új skillek is ittvannak
Minden egyes HL után úgymond resetelõdik a light's grace 15 seces idõtartama. Szóval végig 2 seces HL-eket castolsz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
csak az eredeti game-t elég, utána megkapod az ingyen 1 hónapot, igen megtudod változtatni, hogy gamecard-al fizess, a kari meg kb 5-6 hónapig marad meg én úgy tudom
kész a holnapi talent buildem😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Egy technikai kérdésem lenne, ha rendelkezem a trial verzioval, akkor a véglegesitéshez mit kell vásárolnom, az eredeti játékot s mást nem?
Meg tudom e változtatni, hogy nem kártyáról, hanem GameCardról fizessek?
Meddig marad meg a karakterem, ha nem fizetek?
kösz
Meg tudom e változtatni, hogy nem kártyáról, hanem GameCardról fizessek?
Meddig marad meg a karakterem, ha nem fizetek?
kösz
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
volt itt is belinkelve jewelcrafting guide, keress rá
egyébként nem teljesen értem a kérdést... lehet kovácsolást vagy engit szintezni mining nélkül, sok cucc kell-e hozzá, és meg lehet-e venni AH-ban?
A kérdést válaszold meg magadnak, és az eredmény kb ugyanaz lesz a jewelcraftingra is.
egyébként nem teljesen értem a kérdést... lehet kovácsolást vagy engit szintezni mining nélkül, sok cucc kell-e hozzá, és meg lehet-e venni AH-ban?
A kérdést válaszold meg magadnak, és az eredmény kb ugyanaz lesz a jewelcraftingra is.
olyan nincs hogy x percig jó aztán 5 sec szopás és újra jó. ha túlmelegszik a videokártya akkor kifagy és kész.
V9ykn8_TZL0
szûz wowal is.
Es az addonok? Azok nelkul is beszaggat?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jewelcraftinghoz mindenképp kelleni fog majd mining, vagy oan sok alapanyag nem kell hozzá és azokat majd ah-ból is belehet szerezni?
csak mert elf, nem kell mellé feltétlenül a macsek 😛
amúgy disznó tényleg frankó petnek, nekem is volt, yoo lehet hogy kevesebbet sebez mint a többi, de charge odab@$z, elég hasznos 😊
amúgy disznó tényleg frankó petnek, nekem is volt, yoo lehet hogy kevesebbet sebez mint a többi, de charge odab@$z, elég hasznos 😊
szintezni meg BM=WIN
fõleg most hogy a pet mnegkapja a statjaid x%át. a másik táp hogy az új bestial discipline 100% focus regent ad szal sokkal több clawt tud tolni a pet.
fõleg most hogy a pet mnegkapja a statjaid x%át. a másik táp hogy az új bestial discipline 100% focus regent ad szal sokkal több clawt tud tolni a pet.
V9ykn8_TZL0
Szerinted ha egy fegyonak es egy masik fegyonak is 2.0 az attack speedje akkor a sebzesuk is ugyanaz? Gondolkozz...
malac
HP: High • Armor: High • DPS: Low
cat
HP: Medium • Armor: Low • DPS: High
ha nõ az attack speed attol még a DPS ugyanannyi marad szal BT 2x akkorát fog ütni mint eddig csak 2x lassabban.
HP: High • Armor: High • DPS: Low
cat
HP: Medium • Armor: Low • DPS: High
ha nõ az attack speed attol még a DPS ugyanannyi marad szal BT 2x akkorát fog ütni mint eddig csak 2x lassabban.
V9ykn8_TZL0
najó, ezt magyarázd el nekem plz. szájbarágósan miért...
elvileg 2.0 lesz az attackspeed-je mindkettõnek nem?
akkor cat miért lesz nagyobb dps? nagyobb base dmg? vagy bite/claw miatt? azt tanulhatja röfi is...
szal' nemvágom, a sok caster után, kicsit fura nekem, hogy nem spell dmg-ben meg ilyenekben kell gondolkodni <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#lama>#lama>
elvileg 2.0 lesz az attackspeed-je mindkettõnek nem?
akkor cat miért lesz nagyobb dps? nagyobb base dmg? vagy bite/claw miatt? azt tanulhatja röfi is...
szal' nemvágom, a sok caster után, kicsit fura nekem, hogy nem spell dmg-ben meg ilyenekben kell gondolkodni <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#lama>#lama>
szerdán melyik hunter mire fog speccelni?
pvp/farmolós build érdekel elsõsorban...
tényleg igaz, hogy minden pet 2.0-ás attackspeed-et kap alapban a szerdai patch-tõl számítva? vagy ez csak a kieg-tõl lesz érvényben? (mert ha igen, akkor broken tooth mehet a kukába, befogok inkább egy rfk-s disznót, az legalább frankón néz ki, még ha nem is táp - nameg charge ftw! :F)
pvp/farmolós build érdekel elsõsorban...
tényleg igaz, hogy minden pet 2.0-ás attackspeed-et kap alapban a szerdai patch-tõl számítva? vagy ez csak a kieg-tõl lesz érvényben? (mert ha igen, akkor broken tooth mehet a kukába, befogok inkább egy rfk-s disznót, az legalább frankón néz ki, még ha nem is táp - nameg charge ftw! :F)
hát mondjuk inkább azt rá, hogy az elég gáz 😄
a géppicolásról... én 2 KETTÕ éve nem pucoltam gépet, 9600xt-m van, a ventije nem megy, alaplap chipset venti nem megy, mégsincs semmi gond...
lustaság, fél egészség?
lustaság, fél egészség?
takaritással nincs probléma, a passzív hûtés viszont engem is aggaszt
mikor pucolta ki utoljára a gépét?
lehet, hogy egy portalanítás, prochûtõ újraszilikonpasztázása jót tenne a gépnek, plusz nem ártana a videokártyára egy aktív hûtõ, illetve a gépbe még 2 ventillátor, amik megfelelõ légáramlást biztosítanak a gép beljesében (egyik beszív, másik kifúj)
nekem is volt hasonló akadós storym (fagyásokkal kisérve), géppucolás megoldotta a problémát...
lehet, hogy egy portalanítás, prochûtõ újraszilikonpasztázása jót tenne a gépnek, plusz nem ártana a videokártyára egy aktív hûtõ, illetve a gépbe még 2 ventillátor, amik megfelelõ légáramlást biztosítanak a gép beljesében (egyik beszív, másik kifúj)
nekem is volt hasonló akadós storym (fagyásokkal kisérve), géppucolás megoldotta a problémát...
grafkártya ok, de 512 ram-on nagyon szaggatni fog a game.
1-1,5giga ram javasolt.
1-1,5giga ram javasolt.
omg, csataegér még mindig játszik? 😊)
sose gondoltam volna...akkor szintezte fel a kariját, mikor én már BRD-be mászkáltam egy másik rugóval a kocsmáros tõrét, Barman Shankert farmolni...
huh, mekkora pro fegyver volt az akkor 😄
minden rugónak musthave cucc volt, mert az tolta a legnagyobb ambush crit-et 😄D
sose gondoltam volna...akkor szintezte fel a kariját, mikor én már BRD-be mászkáltam egy másik rugóval a kocsmáros tõrét, Barman Shankert farmolni...
huh, mekkora pro fegyver volt az akkor 😄
minden rugónak musthave cucc volt, mert az tolta a legnagyobb ambush crit-et 😄D
szólok neki, kipróbáljuk. köszi
videókari 6600GT
- a jelenség pedig elsõdlegesen videókártyára utal, nekem 9800PRO kártyám van elvileg passzív hûtéssel, gyakorlatilag pluszban a kártya tetejére van szerelve egy 9cm (vagy 12cm) átmérõjû potméterrel (tekerõ gombbal) szabályozható fordulatszámú hûtõventillátor (a kártya eredeti hûtõje hangos volt, a passzív hûtés meg néha kevés lett). Ha olyan az alaplap, hogy közel van a VGA kártyához az alaplap memóriája és nincs rajta passzív hûtés, akkor ott nagyon megrekedhet a hõ, szal egy plusz ventillátor mindenképp javítana a helyzeten sztem
- ha még nem lenne leszedve a házról a fedél, akkor egy próbát az is megér (meg gondolom nincs fûtõtest közelében sem (asztalon vagy radiátor mellett a földön))
- a jelenség pedig elsõdlegesen videókártyára utal, nekem 9800PRO kártyám van elvileg passzív hûtéssel, gyakorlatilag pluszban a kártya tetejére van szerelve egy 9cm (vagy 12cm) átmérõjû potméterrel (tekerõ gombbal) szabályozható fordulatszámú hûtõventillátor (a kártya eredeti hûtõje hangos volt, a passzív hûtés meg néha kevés lett). Ha olyan az alaplap, hogy közel van a VGA kártyához az alaplap memóriája és nincs rajta passzív hûtés, akkor ott nagyon megrekedhet a hõ, szal egy plusz ventillátor mindenképp javítana a helyzeten sztem
- ha még nem lenne leszedve a házról a fedél, akkor egy próbát az is megér (meg gondolom nincs fûtõtest közelében sem (asztalon vagy radiátor mellett a földön))
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Eddig minden nap új windowst rakott, szal nem hiszem, hogy ez a gond. Nem "tekeri" a vinyót, egyszerûen csak megakad a kép.
defrag ?
A segítségeteket kérném, hátha valakinek van valami okos ötlete. SZal az egyik lockunk, aki éppen Twineket tankolna, az utóbbi pár hétben lagol. 4-5 sec.-enként megakad a kép, mintha állna a játék. Eddig ment minden problémamentesen. Cserélt már hálókártyát, routert, kábeleket. Ram 1 giga, videókari 6600GT. Proci az meg 2 giga feletti.
Amin én csodálkoztam, hogy a videókain passzív hûtés van, Gigabyte-ék sok eszének köszönhetõen, így wowban alapjáraton 75 fokon megy a kari.
De elvileg ez sem olyan nagy probléma még.
Szal ha valakinek van bármi építõ jellegû észrevétele, javaslata, az pls segítsen.
Elõre is köszi!
Amin én csodálkoztam, hogy a videókain passzív hûtés van, Gigabyte-ék sok eszének köszönhetõen, így wowban alapjáraton 75 fokon megy a kari.
De elvileg ez sem olyan nagy probléma még.
Szal ha valakinek van bármi építõ jellegû észrevétele, javaslata, az pls segítsen.
Elõre is köszi!
*sorry nem holy grace, hanem Light`s Grace
ize aki test realmen van es paladin, megtudna nekem mondani, hogy holy grace talent hogy mukodik?
szal azt irja hogy ha castolok holy lightot akkor a kovetkezo holy light spellem 0.5 seccel rovidebb cast time lesz(3/3). nah most a kerdes hogy amit ezzel a roviditett idovel castolsz azis procolja a holy gracet? vagy az csak szimplan elhasznalja? tehat ha neki allok spammolni holy lightot akkor csak az elso lesz 2.5 sec cast a tobbi meg mind 2sec ? vagy 2.5,2,2.5,2,2.5...stb
feltetelezem hogy az elobbi, de azert szeretnem biztosra tudni 😊
szal azt irja hogy ha castolok holy lightot akkor a kovetkezo holy light spellem 0.5 seccel rovidebb cast time lesz(3/3). nah most a kerdes hogy amit ezzel a roviditett idovel castolsz azis procolja a holy gracet? vagy az csak szimplan elhasznalja? tehat ha neki allok spammolni holy lightot akkor csak az elso lesz 2.5 sec cast a tobbi meg mind 2sec ? vagy 2.5,2,2.5,2,2.5...stb
feltetelezem hogy az elobbi, de azert szeretnem biztosra tudni 😊

Tudnátok mondani egy oldalt ahol megtudom nézni a mostani Bg rewardokat és pvp sett itemeket a köv patch-töl mennyi honorért és mark ért lehet majd beszerezni.
köszi.
köszi.
nah volt aki kiszamolta az adott formula alapjan a rating->arenapont konverziot:
Rating 5v5
1000 305
1100 326
1200 346
1300 367
1400 387
1500 408
1600 504
1700 616
1800 746
1900 893
2000 1054
2100 1227
2200 1406
2300 1586
2400 1762
2500 1929
2600 2083
2700 2221
2800 2341
2900 2444
vagyis lathato hogy 1500 ig +-1-gyel linearisan no, es 1500 tol egyre jobban no egeszen 2300 ig, onnantol meg lassul a novekedes. persze nem tudjuk mennyi az a rating amit egyaltalan ellehet majd erni es azt sem hogy mi az a formula ami alapjan kapjuk a ratinget az egyes gyozelmekert illetve veresegekert a negativ ratinget.
ez igy annyit jelent hogy ha mondjuk eler az 5v5 os csapatod 2000-es ratinget es tudja tartani, akkor 4 het alatt vehetsz egy 2 kezes fegyvert ami 3750 pontba kerul.
3v3 ban aranyokban marad ez a konverzio, viszont sokkal kevesebb pontot er majd az adott rating, 2v2 ben meg meg ennel is kevesebbet. (errol hivatalos adat nincs hogy milyen szazalekban kapod 3v3 illetve 2v2 ben az arena pontokat az 5v5 hoz kepest, eu forumon crezax irt errol , de ott talalomra hasznalt elvileg szamokat es most az alapjan szamoljak egyesek a nem 5v5 os arenara ezt, de az egyelroe nem hivatalos info, persze lehet akar az is, hogy az lesz a valos😊 )
ha az az adat valos volt akkor ha valaki 2v2 ben indul csak es ott eri el a 2000-es ratingot, akkor 15 het mulva tudja megvenni ugyanazt a 2h fegyot (csak aranyok miatt erdekes)
Rating 5v5
1000 305
1100 326
1200 346
1300 367
1400 387
1500 408
1600 504
1700 616
1800 746
1900 893
2000 1054
2100 1227
2200 1406
2300 1586
2400 1762
2500 1929
2600 2083
2700 2221
2800 2341
2900 2444
vagyis lathato hogy 1500 ig +-1-gyel linearisan no, es 1500 tol egyre jobban no egeszen 2300 ig, onnantol meg lassul a novekedes. persze nem tudjuk mennyi az a rating amit egyaltalan ellehet majd erni es azt sem hogy mi az a formula ami alapjan kapjuk a ratinget az egyes gyozelmekert illetve veresegekert a negativ ratinget.
ez igy annyit jelent hogy ha mondjuk eler az 5v5 os csapatod 2000-es ratinget es tudja tartani, akkor 4 het alatt vehetsz egy 2 kezes fegyvert ami 3750 pontba kerul.
3v3 ban aranyokban marad ez a konverzio, viszont sokkal kevesebb pontot er majd az adott rating, 2v2 ben meg meg ennel is kevesebbet. (errol hivatalos adat nincs hogy milyen szazalekban kapod 3v3 illetve 2v2 ben az arena pontokat az 5v5 hoz kepest, eu forumon crezax irt errol , de ott talalomra hasznalt elvileg szamokat es most az alapjan szamoljak egyesek a nem 5v5 os arenara ezt, de az egyelroe nem hivatalos info, persze lehet akar az is, hogy az lesz a valos😊 )
ha az az adat valos volt akkor ha valaki 2v2 ben indul csak es ott eri el a 2000-es ratingot, akkor 15 het mulva tudja megvenni ugyanazt a 2h fegyot (csak aranyok miatt erdekes)